Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#tudung

Posts tagged as #tudung on Instagram

2.967.803 Posts

Bukan iklan ubat gigi ye. Happy weekend semuaa ๐Ÿ˜ . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Kesayangan Mommy โค๏ธ . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Hai semuaaaaa , haaaa cuti2 ni korang ada bersukan / pegi jalan mana2 ke? haaaa mesti korang nak simple and senang kan haaaa apa kata , tudung sukan ni memang sesuai sangat tauuu , nak tau sebab apa? ••• sebabnyaaa tudung ni ringan sangat2 tau , kalau basuh pun cepat sangat kering and tak perlu nak gosok selalu , korang ada ke belum? kalau belum meh usyar2 dulu๐Ÿคช ••• #readystockmalaysia #tudung #tudungsukan #bawalovers #shawl #sukan #negaraku #atlet #training #malaysia #simpleday #ootd #dropship #dropshipwantedmalaysia  #readystock #bawalmurah #cantik #smart #simple #tudungmurah #merdeka #bajumerdeka #bajumerdekamurah #seluaryogamurah #seluaryoga #selesa  #netball #seluarnetball #bajuostra
Werkk ๐Ÿ˜œ . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Kesayangan โค๏ธ . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Bapak: Saya yang makan nugget awak tu..โ € Mak:Ohh ,kenapa sekarang baru nak mengaku ha?โ € .โ € Pengorbanan bapak gais ..๐Ÿ˜…โ € .โ € Note: Perempuan bab makan jgn main ye guys..โ € .โ € Cuba tag suami / isteri korg jika pernah berlaku ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃโ € . .โ € Share n tag kawan-kawan anda.โ € .โ € .โ € Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.โ € . โ € .โ € Coach Sue 01161003215 .โ € #tipskurus #tips #tipsdiet #diet #kurus #slim #fit #fitness #slimfit #jomkurus #senaman #dietsenang #jubahbesar #plussize #bajubesar #seluarbesar #tudung #mattafair #kakitravel #jalanjalan #personalshopperkl #ikhtiarhamil # #personalshopper #ttc #dietforbeginners #usaha  #zuriat #buanglemak
Could this be your wedding look? ๐Ÿ™Œ๐Ÿฅฐ Picture credit @nia.halim ๐Ÿ’• . . . One-stop centre for planning your dream wedding๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Š . . . Do tag your partner. Thank you๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content๐Ÿ˜Š . . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer #weddingideasmalaysia _________________________________________  #tudung  #like4like #countingdays #muakualalumpur  #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019
Hayfa Olive  L RM55 XL RM59 XXL RM64  Pos RM7 SM, RM11 SS  Free pos untuk 3 helai ke atas  Klik link di bio untuk order ๐Ÿค—
This luscious shade of Frozen Berry is edgy and elegant all at once. Comment and tell me which Carissa Luscious you've got! ๐Ÿ˜‰ . . #srlovers #srqueen #srootd #longshawl #mattesatinsilk #satinsilk #printedscarf #tudungsarung #tudung #bawal #cottonvoile #satin #texturedhijab #bangisentral #melawatimall #centralicity #shahalam #kotabharu #sr
Saksikan #journeyoflove jam 9 malam ini di Astro Naura saluran 125 ๐Ÿ’‹ . . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi #journeyoflove
December ni birthday siapa? ada tak yang akan dapat present mcm ni๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜Tag Your Loved Ones๐Ÿ’ .  Follow @desserts_lounge Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ •Don't Forget To Follow @desserts_lounge •Terima Kasih๐Ÿ˜Šโค •Thanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu
Santaii with ๐Ÿ’• . #amyrarosli #amyramar
Wedding of @ainedruce ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ MUA @ramzamode Dress @wanpaofficial  Hairdo @miedy.daniel ๐Ÿ’•๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . . One-stop centre for planning your dream wedding๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Š . . . Do tag your partner. Thank you๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content๐Ÿ˜Š . . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer _________________________________________  #tudung  #like4like #countingdays #muakualalumpur  #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019
. PROMOSI CLEARANCE STOCK ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . . SIZE : L, XL, XXL MATERIAL : NIDA' DUBAI super lembut and ringan korang jangan risau kain dia tak jarang tau, tapi harus ingat ye muslimah sebaiknya kita pakai seluar or kain sebelah dalam untuk lebih secure bila jalan tak nampak aurat kaki, and ofcouse kain dia tak panas u guys COLOUR : HITAM PEKAT DETAILS : 3 LAYER BERTINGKAT MANIK PEARLS yang ni special sebab ditanam tau so tak mudah tanggal and tahan lasak. BF/WUDHUK FRIENDLY, ni yang best sebab mudah lah korang nak nyusu anak and ambil wudhuk. . . So korang jangan lepaskan peluang mana nak dapat harga semurah ni dengan semua keistimewaan yang ada pada #abayaaleesyapearls RM159 saja ๐Ÿ˜ Whatsapp+60187700471/Link di bio . . #niqabyaman #niqabmurah #niqabis #niqab #niqabi #niqobis #purdah #muslimah #butikhadramiyah #bidadarihadramiyah #hadramiyahlovers #abaya #abayayaman #abayadubai #abayasaudi #khimar #khimarlabuh #khimaryaman #niqabyemen #tudung #tudunglycra #tudungsarung #tudunglabuh
. Niqab Madeena & Niqab Khadijah ๐Ÿ’—. Siapa kata black tak awesome?? . Yang penting menutup aurat & patuh syarie. Jangan malu untuk pakai apa yang yang Islam benarkan tapi malulah jika dari pakaian saja manusia mampu menilai siapa kita. Usah peduli kata2 manusia tentang anda muslimah, kerana setiap sesuatu yang dibuat untuk mendapat redha Allah, pasti Allah bagi ketenangan jua akhirnya ๐Ÿ’— . #niqabmadeena RM49 #niqabkhadijah RM45 . . #niqabyaman #niqabmurah #niqabis #niqab #niqabi #niqobis #purdah #muslimah #butikhadramiyah #bidadarihadramiyah #hadramiyahlovers #abaya #abayayaman #abayadubai #abayasaudi #khimar #khimarlabuh #khimaryaman #niqabyemen #tudung #tudunglycra #tudungsarung #tudunglabuh
Tudung custom NAMA SENDIRI - KEKABOO CUSTOM PRIVATE EDITION  RM 35  Material: Customized Cotton Paris Voile  Bidang 45+  Tulis nama tidak melebihi 20 huruf - #tudungkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungprinted #tudungcorak #bawal #bawallovers #bawalcorak #kekaboo #tudungcotton #bawalprinted #kekaboolovers
Always love you all ๐Ÿ’• . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Favourite view. ๐Ÿ’• Happy weekend everyone ๐Ÿค— . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Love ๐Ÿ’• . #amyrarosli #amyramar #aqeefanaqi
Rose Manggo๐Ÿ˜ Follow @desserts_lounge Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ •Don't Forget To Follow @desserts_lounge •Terima Kasih๐Ÿ˜Šโค •Thanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu
. Rugi tau kalau tak beli koleksi zahraa ni, harga tak sampai RM150 pun dapat FREE POSTAGE LAGI ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Sesuai untuk bakal bertunang/berkahwin/ada special event ๐Ÿ’๐Ÿ’• . . . Set Niqab Zahraa RM139 Set Purdah Zaahra  RM119 FREE POSTAGE . Loose item  Shaylaa RM85 Niqab RM59 Purdah RM39 . . . Dapatkan sekarang stok EXCLUSIVE & LIMITED EDITION ๐Ÿ˜˜. PROMOSI SAH SEHINGGA 27 NOV . . #niqabyaman #niqabmurah #niqabis #niqab #niqabi #niqobis #purdah #muslimah #butikhadramiyah #bidadarihadramiyah #hadramiyahlovers #abaya #abayayaman #abayadubai #abayasaudi #khimar #khimarlabuh #khimaryaman #niqabyemen #tudung #tudunglycra #tudungsarung #tudunglabuh
Tutorial hijab ๐Ÿ’— ๐Ÿ’— ๐Ÿ‘‰ repost @ ๐Ÿ’— ๐Ÿ’— ๐Ÿ‘‰ Follow @tujabers ๐Ÿ‘‰ Follow @tujabers ๐Ÿ‘‰ Follow @tujabers ๐Ÿ’— ๐Ÿ’— #tutorialhijab#hijabmodern#hijabmuslim #hijab#shawl#bawal#tudung#hijabers#muslimah #pashmina#hijabfashion#hijablook#muslimah #inspirasi#jomblo#kekinian#viral#videotutorialhijab #hijabi#hijabers#hijabchamber#hijabtraveller #tujabers
KASIH LOVE โค dulu sebelum nonton ya salihah ๐Ÿ˜Šโฃ walaupun pake niqab tapi tetep cantik ๐Ÿ˜โฃ Tutorial Hijab buat kamuuu ๐Ÿ˜Šโฃ .โฃ Follow @1001caraberhijab  dan nyalakan notifikasi ๐Ÿ”” untuk selalu update. โ˜บ Tag dan mention temenmu yg lagi nyari referensi hijab ngehits ala selebgram Cantik dan elegant nih sis .โฃ Dukung kami terus ya teman teman๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Šโฃ Mau foto atau video kamu direpost?? , Klik link yang ada di akun @1001caraberhijab โฃ Jangan sampai ketinggalan tutorial dan info hijab terbaru ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜โฃ .โฃ โฃ _________________________ โฃ #hijab #tutorialhijab #hijabmuslim #hijabmodern #hijabi #hijablook #tudung #bawal #shawl #muslimah #hijabfashion #pashmina #hijabers #repost #kekinian #inspirasi #viral #hijabtraveller #hijabstyle #hijablove #fashionhijab #scarf #hijabsquare #segiempat #hijrah #tausiyah #motivasi #istiqomah #dakwah #islam
Selfie with love ๐Ÿ’• . #amyrarosli #amyramar #artismalaysia
Pic first : siapa yg bgi bunga nii? Pic scnd : ouh awak rupanya ๐Ÿ˜ . #amyrarosli #amyramar #artismalaysia
Nak Lagi Petua & Kata Motivasi?โฃ Jom Follow -->> @petuabonda โฃ โฃ .โฃ .โฃ Aminnn.....๐Ÿ˜Šโฃ โฃ #resepisedap #resepi #rasa #menu #instaartist #insta #instagram #dessert #breakfast #teabreak #lunch #dinner #supper #sedap #intermittentfasting #makeupartist #blousemurah #tudung #love #ceritamakan #petua #cantik #kurus #kakijalan #cutie #holiday #positivequotes #vibes #tudung
Dari kiri nampak comel๐Ÿ˜Dari kanan nampak sedap๐Ÿคค..Betul tak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚...Anything they look the same๐Ÿ˜‚โค . .  Follow @desserts_lounge Jangan lupa LIKE โค๏ธKOMEN๐Ÿ’ฌ SHARE ๐Ÿ’ŒTAG ๐Ÿ’ •Don't Forget To Follow @desserts_lounge •Terima Kasih๐Ÿ˜Šโค •Thanks You๐Ÿ˜Šโค #restoran #resipi #masakan #makanan #kampung #wanita #shawl #tudung #ctdk #rotikaya #cafe #patbingsu #icecream #kosmetik #jeruk #foods #kekcoklat #gulagula #manis #coklat #kelantanese #kotabharu
Cantik dress @missfazura ๐Ÿ™Œ๐Ÿ˜ Ape2 pun Happy Anniversary @missfazura & @fattahaminz ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’• . . . One-stop centre for planning your dream wedding๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Š . . . Do tag your partner. Thank you๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content๐Ÿ˜Š . . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer #weddingideasmalaysia _________________________________________  #tudung  #like4like #countingdays #muakualalumpur  #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019
Wedding of @muizznasruddin & @nadia.brian ๐Ÿ™Œ๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ MUA @juju.icesan Dress @afiqmofficial Henna @pyqapyhenna Photo @twinception.my DM them kalau uols interested with their services๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ . . . One-stop centre for planning your dream wedding๐ŸŽ‰๐Ÿ˜Š . . . Do tag your partner. Thank you๐Ÿ˜Šโ˜บ๏ธโœŒ๏ธ๏ธ Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content๐Ÿ˜Š . . . Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š _________________________________________ #repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer _________________________________________  #tudung  #like4like #countingdays #muakualalumpur  #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019
. Ok kita zoom sikit keindahan lace pada #shaylaazahraa ๐Ÿ˜˜ Pada sesiapa yang haritu tak sempat beli, stok Shaylaa zahraa ada lagi. Whatsapp terus kalau nak order ya. . . Material Chiffon Yaman Ultimate black Exclusive lace and beads . Ukuran 2m x 0.85m Harga RM85 . . #niqabyaman #niqabmurah #niqabis #niqab #niqabi #niqobis #purdah #muslimah #butikhadramiyah #bidadarihadramiyah #hadramiyahlovers #abaya #abayayaman #abayadubai #abayasaudi #khimar #khimarlabuh #khimaryaman #niqabyemen #tudung #tudunglycra #tudungsarung #tudunglabuh