Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#rayasedondon

Posts tagged as #rayasedondon on Instagram

147.707 Posts

Kalau nak nampak tinggi slim sesuai pakai yang mana eh sis? Haaa korang yg obses nak nampak slim dan tinggi tu sesuai sangat lah pakai #kaisarakebayapeplum ni😍😍. . Confirm persis jelitawan❤️❤️⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 📸Featuring #kaisarakebayapeplum code KS19⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kaisarakebayapeplum⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ Promo Price : RM229⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✅ Member Price : RM206⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (Normal price RM299) . Whatsapp 0142137547 @ click link on bio to purchase 👆🏻 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Spend RM300 above and you’ll get: ✅ FREE MEMBERSHIP (Valid lifetime and get 10% off next purchase) ✅ FREE ANGPOW BATIK PURSE (worth RM19.90) .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #habralebaran2019 #rayasedondon #setsedondon ##couplesethabra #kaisarakebayapeplum ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #karakebayabatik #khaledkemejabatik⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #raya2019 #bajuraya2019⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kebayamodern #bajukebaya #kebayamoden #kebayamelaka #kebayamalaysia #habrahaute #couplesetbatik #batikcouple #kebayapeplum #batiksedondon #batikset #setbatik #bajubatik
Raya done 💍 .  #rayasedondon #ootdraya #rayabersama  #ilysm #teamkelabu #imsyaf
Salam jumaat.. ♥️ Siapa nak baju raya sedondon mcmni 😍.. Boleh trus whatsap dan membuat tempahan💋.. #ameliahassan #ameliahassandesign #fashiondesigner #malaysiadesigner #rayasedondon #raya2019 #tempahanbajuraya
2nd eid ❤️ .. #rayasedondon #teamrayaperak
Selamat hari raya dari kami 😍 #rayasedondon #temamaroon  P/s: ramai tanye baju cantik ni okey baju dari @boongalalang atau @gerobok_gaga tau... Heeheh 😍😘 mane tau baju bridesmaid kite carik situ nanti
Yeah yeah janji... Kami bridesmaid miss j nanti 😌😅😘❤️ Doakan semoga dipermudahkan segalaNya #rayasedondon #temamaroon
Tq for wish abg adek 🥰 and my Charlie's angel 😘❤️ Kepak kepung kepak kepung abg adek dulu lah pastu sy follow 😂 Skali @mokcikgb pon kena kan 🤣😘🥰 #rayasedondon #temamaroon
kalau ramai sangat tanya mana butang yang melengkapi hidup awak sebelom ni(previous post) nah saya jawab ye "inilah butangnya"🤗 #rayasedondon#openhouse
1 Syawal 1440 hijrah. @irfxnazahari menyusun sepuluh jari memohon kemaafan kepada semua yang kenal irfan❤ Jika ada terkasar bahasa or terlanjur kata mintak ampun ye💩 . . . . Kosong ii ye (0 - 0)👀 . . . #syawal #rayaaidilfitri #purple #elrahexclusive #teamrayapurple #wednesday #sunset #iphone #portraitphotography #rayapertama #rayasedondon #happyeidfitri #kosongkosong
Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir dan Batin😇🙏 #inikanraya #rayasedondon #navyblue#darkblue#teamrayajohor  #abangpenyayang #abangygbaik #adikygbaik
KEPADA ALLAH SHJ TEMPAT UTK MENGADU☺️🙏🏽. . Nak mengadu sedih duka lara, ngadu pada Allah ye syg2 ku😁😍. . Dah ready utk intake julai ini? . . Jom kita kurus dan sihat☺️😁. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
Kejadian sebelum kena mc harini 😅. Apepun not bad lah 😂. Excited @nnurizzatyy nak buat slowmo melompat , bergegau lemak lemak aku deh 🤦🏽‍♀️🤣. #baefriend #raya2019 #teamrayatesco #akuyangpostkauyangpanas #rayasedondon
salam aidilfitri maaf zahir dan batin! #teamrayajohor #teamturquoise #rayasedondon  #nanieraya 👗
Matchy matchy gitu 🤪 #rayasedondon #teamgrey #teamrayakl #basikaltu #tampi #jamumakdara
MASHAALLAH😔. . That why i choose to be healthy❤️💪🏽. . Betul, Malaysia is ranking no 1 obesiti. So apa lg kiita tgk. Kita nak ubah nasib mereka utk kembali sihat dan cergas. Semoga Allah bukak pintu hati mereka🥰😊. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
HELLO MALAYSIA❤️.OKEY X COACH RUBI DENGAN AWEK KOREA NIE? 😍💪🏽. . I wanna help u to kurus🥰❤️. That girl sama plak tinggi dengan saya🥰❤️. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
SENTIASA BERDOA. . Hanya dengan kesabaran Allah limpahkan keberkatan🥰❤️. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
Okay lah last gambar pakai baju merah sebab nak balance kan feed 😂 . harini korang baju warna apa pulak? Faa baju raya habis stock dah ni hewhew . #shrmzb #rayaday2 #hariraya2019 #genemartino #rayasedondon
NAK KEKAL TULANG SIHAT? . . Apa kita laburkan untuk diri kita😊☺️. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
TIME SNACKING. . Boleh coach tahu. Awak snacking apa jam 11.00pagi nie😁😚. Pastikan snacking u all kalori x lebih 130kcal tau. Agar anda turun berat dgn baik 😍🥰💪🏽. . . Turn on notification anda,agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips2 atau info daripada sy. . Share n tag kawan-kawan anda. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi Julai 2019..cepat daftar segera klik link di bio ig @rubi.rizam .Mulakan tahun baru 2019 dengan kuruskan badan dan menjadi mama hot🔥🔥🔥🔥. . Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
ALWAYS REMEMBER EACH OTHER💪🏽😍. . Sometime kita terlupa kn🤲🏼. . Jom sme2. Kita berdoa, semoga bulan Julai ini, bulan yg terbaik utk kita🥰😍💪🏽. . . Siapa Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach Rubi Follow @rubi.rizam #teammynewmechallage #teamrubirizam #motifviral #rayasedondon #sayanakkurus #jomkurus1malaysia #tv3 #sayanakcantik #sayanakkurus #tipsdiet #dietseimbang #azamkurus2019 #dietatkins #dietkalori #jomkurussecaraonline #tipskuruscepat #kelasbakingkl #hantarankahwin #makanandiet #produkkurus #jjcm #sayasukamakan #kelasonline #kurussebelumraya #pengantinmuslim  #kfcmalaysia #cuticutimalaysia #dietnasi #masakanhariini #pujaanhatikanda #masakmasak
💜💜💜💜💜 . Selamat Hari Raya, Aidilfitri Mulia, Ampun Maaf Dipinta, Mensuci Hening Dosa. 💜 💜 💜  #syawal #anugerahsyawal #ungu #teamrayapurple #raya #matriye #sedondon  #rayasedondon #ootd #photography #senyum  #dahdahlatuhashtag
SHRMZB 💕 .  First Eid 🧡 Second Eid 💚  #raya2k19 #rayasedondon #pasanganbahagia #teamrayakampung #teamrayabendang #teamrayakedah #teamrayaperak
#shrmzdb ade sesiapa nak ajak beraya tak raya ke-2 ni?
I believe that things should be let go once they are discussed. Apology accepted. End of story.🥀 . . 🙏🏼Thanks @_amanzl  #25syawal #sempurnaseadanya #sesungguhnya2019 #mengapaperpisahanyangkaupinta #malaysiancover #raya #single  #rayasedondon