Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kurungsari

Posts tagged as #kurungsari on Instagram

22.922 Posts

SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang SWARA saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Tak sangka ramai betul peminat Dilwale kajol saree ni 😍😍 yela design lain dari yg lain kan? πŸ˜‰πŸ˜‰ . Design ni ade banyak warna tapi kalau beli color gelap lagi cantik! Boleh dm okay. Available utk size xxs sampai 5xl. Preorder 1-4 weeks.. order awal ye πŸ˜‰ Hanya rm270 free postage je uolls utk semua color & size 😍😍😍 . To order, WhatsApp link at bio or www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa ❀️ . #saree #kurungsareeplussize #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #kurungbollywood #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainsaree #kainsareemurah #sareebollywood
Untuk mana yang bertanya, Neng Geulis ade tak preorder untuk kanak-kanak, jawapannya ADA πŸ€—πŸ€—πŸ€— . In fact semua design pun boleh kami buatkan... . Special untuk yang nak cari baju kurung selesa, baju kurung plus size, dan baju kurung sedondon untuk ibu, anak dan adik beradik...kaminada range baju kurung (pre order) dari harga RM169, RM289, dan RM389 . Istimewanya preorder di Neng Geulis, design kami memang sentiasa evergreen dan material best dan terletak cantik di badan pemakai. . Untuk yang bijak merancang, kami juga sediakan kemudahan deposit serendah RM100 supaya you guys boleh adjust expenses.. . . ZAHRA LUXE KURUNG ———————————— #ngzahraluxerm289, KITA BUKA UNTUK PRE-ORDER KURUNG DENGAN DEPOSIT SERENDAH RM100 SAHAJA. . Dengan luxury design yang diinspirasikan Bollywood Culture, memang nampak sangat elegant! lagi lagi kalau you yang pakai sayang😍 .	 Bukan setakat cantik, tapi kita make sure material yang kita guna untuk hasilkan Zahra Luxe ni sangat selesa untuk uols pakai sepanjang hari. We’re using material saree dan full lining menggunakan Chiffon Crepe, walaupun cuaca panas, uols tetap tak selesa! Uols boleh request size sebab kita boleh custom dari size XS up until XXXXXL okehh! . . 1)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya#kurungmoden#braidesmaidmalaysia
SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang SWARA saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Hot selling now kurung kajol 😘😘 RM195 jerrr. Ad yg ckp kna murah. Sbb tailor kak long ambil upah murah so takkan nk jual mahal πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Orang tamak slalu rugi Kan Kan?? Untung sikit takpa janji ada order tiap Hari πŸ‘  Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
#ngzahraluxe PRE-ORDER KURUNG WITH DEPOSIT RM100 ONLY tau😍 . Zahra Luxe antara Kurung yang paling laris dekat Neng Geulis. Here, just look all the detailings, the design, material pun best tak panas and of course full lining okay . Grab yours now sisters! 1)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #songketmalaysia #kurungsari #bajukurungsari
Warna champagne org Kata. Naiss jugak Ala Ala pastel gitewww Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Kajol Kurung Versi Gold Lace 😍 . Normal price RM249 Promo price RM190 (exclude postage) . βœ… Pre-order 1-2minggu βœ… material chiffon with lining βœ… Size XXXS-5XL or custom made βœ… Deposit RM100 . Whatsapp 0133574272 or go to our website . COD available with deposit. .  #kurungsari #bajukurung #minikurung #saree #kainsareemurah #kainsaree #kainpasang #kainpasangsaree #dollsareemurah #peplumsaree #dollsaree #kurungmoden #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #sari #kurungsareemurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kainsariindia #kainmurah #bhfyp
Cantik Kan?? Sulam penuh tauuu Murah murah now ada sale 😍😍 .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Cari Kain Sari Harga Bajet?? Jom try Malaika saree RM75 sahaja tau. Lepastu special utk customer kak long dpt FREE POSTAGE πŸ‘πŸ‘ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang TAK MAHAL saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
RM150 SARA KURUNG COME BACK!  Koleksi Color menarik untuk anda grab.. Boleh view color dan saiz di @nasycolectiondesign_02 . Hrga RM150 tidak termasuk postge πŸ‘‰πŸ» Penghantaran 7 hari waktu bekerja selepas pembayaran 😘 . #deepikakurungsaree #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #bajukurungsaree #bipashakurungsaree
Pilihan warna untuk Zahra Luxe ni insyaAllah banyak, tapi limited.. Sebab tu better preorder dan kami buatkan ikut size anda.. . ZAHRA LUXE KURUNG  RM289 (depo preorder RM100) . ❀️Full lining kurung, made from luxurious lining & beautiful embroidered sari. U will fall in love instantly after you wear this design.. . ❀️Berbaloi, sbb bakal jadi baju kurung awak yang paling senang n selesa nk sarung.. *mesti jadi no1 choice. . ❀️#NGZahraLuxe ni sesuai pakai pegi office (ramai dah kami tgk yang buat cmni) πŸ’―.. . ❀️Untuk RAYA! Tak payah nk accessories lebih2, simple shawl, natural make up, and a sweet smile will do πŸ€— .  1)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya#kurungmoden#braidesmaidmalaysia #kebayalabuh#kurungmalaysia#bajukurung#bajukurungmoden#nenggeulis#bajukebayamoden#kurungkedah#kurungmoden#kurungsaree#kurungplain#kuringcantik#kebayacantik#kebayatradisional#kebayasongket#kebayaplussize#kurungplussize#kebayamoden#kebayasaree#kurungkedah#kurungpesak#bajutunang#bajutunangcantik#songketmalaysia#kurungsari#bajukurungsari
🌸 CAREENA KURUNG 🌸 πŸ‘‰πŸ»5 pilihan warna ( Purple , Royal Blue, Maroon, Tourquise, Black ) πŸ‘‰πŸ»Material Heavy Como Crepe GRED AAA πŸ‘‰πŸ»Size XS, S, M, L, XL πŸ‘‰πŸ»Wudhu' Friendly ( Hidden Zip ) πŸ‘‰πŸ»Kain Duyung ( Bergetah Kiri Kanan) πŸ‘‰πŸ»Ukuran dalam inch' πŸ‘‰πŸ»Ukur dahulu sebelum place order πŸ”΄ HARGA : RM145 SM / RM149 SS  #ohbajusyantik_ #bajusari #kurunglawa #kurungsari #kurungsarimalaysia #kurungsarimurah #bajukurungsaree #bajukurungsareecantik
Ada peminat lace? Kak long nak clearance lace warna baby blue ni. Last 2 METER. RM100 sahaja free post ye .. Lace ni ada manik seluruh kain ye. Nak tgk detail Boleh wassap kak long Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
[LIKE & WIN] Be our active followers: Grab a chance to win a cash the end of Dec2019 😍 . #hunnyclearance Dustypink available size S M dan LXL 😚 hanya RM88 SAHAJA sekarang! Nak tampil mewah kena grab kurung ni! πŸ”₯ . #kiranaabygg . πŸ‰Clearance price: RM88 exc postage . Postage: SEM RM9 | SS RM14 . . πŸ‰Material: Moss Crepe with lining . Details: βœ”Lace di hujung skirt/baju/lengan (bahagian depan shja) βœ”Non functional button at front βœ”Back zipper βœ”Sleeve zipper βœ”Swarovski tabur di depan bahagian baju βœ”Elastic waist skirt . . πŸ‰Measurement: Size S Shoulder 14.5" Bust 34" Armhole 18" Sleeves 22.5" Length Front 25" Length Back 28" Skirt Waist 26-36" Hips 36" Length 41" . Size M Shoulder 15" Bust 36" Armhole 20" Sleeves 23" Length Front 26" Length Back 29" Skirt Waist 28-38" Hips 38” Length 41" . Size L|XL Shoulder 16.5" Bust 42" Armhole 25" Sleeves 23" Length Front 27" Length Back 30.5" Skirt Waist 30-40" Hips 42" Length 41" . . p/s: Colour might be slightly diff due to lighting . whatsapp 0184004659 to order item #ggbyhc. Happy shopping! . #bajukurungmalaysia #sayajualbajukurung #bajukurungmurah #bajukurungexclusive #bridesmaidoutfit #dinneroutfit #kurungsari #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsarimurah #bajukurungprinted #bajukenduri #bajukonvo2019 #bajukonvomurah #bajukonvosimple #bajukurungmoden #ootdmalaysia #bajukurung #bajukurungdustypink #bajudinner #kurungpinkbyhc
#ngrupakurung Pre-Order with DEPOSIT RM100 ONLYπŸ˜‰ . Siapa je yang tak suka kurung Cotton? Tapi tak semua Cotton material dia best tau, kena pandai pilih contohnya Rupa Kurung niπŸ˜‰ material Cotton kita guna the best one. Sejuk je dan tak jarang ya. Ada small pocket juga untuk pada bahagian bawah kanan baju ! . PRE-ORDER NOW! Petite, chubby to plus size, semuanya ditanggung beres sebab kita custom made dari size XS until XXXXXL ! . 1) πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 2)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #songketmalaysia #kurungsari #bajukurungsari
Susah tau nak dapat kain sari ada dua jenis sulam dalam satu kain. Harga pulak Ya ampunnn berbaloi sangat Beli Raya tinggal 5 Bulan je uoll. Jom start tempah baju Raya .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang SWARA saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Ada peminat lace? Kak long nak clearance lace warna of white ni. Last 2 METER. RM100 sahaja free post ye .. Lace ni ada manik seluruh kain ye. Nak tgk detail Boleh wassap kak long Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Tengok sulam Dia gaissss. Nangisssss Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang SWARA saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Anyone yg berminat nak buat nikah/tunang ke design ni? 😍 . RM5 Deepavali DISCOUNT on 20-30 Oct 2019 πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . Tak sangka ramai betul peminat Dilwale kajol saree ni 😍😍 yela design lain dari yg lain kan? πŸ˜‰πŸ˜‰ . Design ni ade banyak warna tapi kalau beli color gelap lagi cantik! Boleh dm okay. Available utk size xxs sampai 5xl. Preorder 1-4 weeks.. order awal ye πŸ˜‰ Hanya rm270 free postage je uolls utk semua color & size 😍😍😍 . To order, WhatsApp link at bio or www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa ❀️ . #saree #kurungsareeplussize #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #kurungbollywood #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainsaree #kainsareemurah #sareebollywood
Promo gaissss Promo FREE POST Harga dah murah FREE POST lagiii Sempena nak deepavali ni BOS nak lelong sariii 😘😘😘 .. Harga BOS nak bagi MURAH gaissss. Murah murah Kualiti kain tetap sama gaiss. 60gsm chiffon silk ❀️❀️❀️ .. Mana2 bridesmaid atau mkcik2  nak sedondon di kenduri kawen. Atau cikgu cikgu nak Cari baju sedondon untuk mesyuarat Roger kak long tauuuu. Harga MURAHHHHHHHH kak long bagi. Kita deal harga sampai jadi .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Sale Taj mahal dekat shopee rm85 habis esok dear 😱😱😱 Cepat lah order skrg. Kalau Boleh Jimat kenapa nak me bazir .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Cari Kain Sari Harga Bajet?? Jom try Malaika saree RM75 sahaja tau. Lepastu special utk customer kak long dpt FREE POSTAGE πŸ‘πŸ‘ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Hot selling now kurung kajol 😘😘 RM195 jerrr. Ad yg ckp kna murah. Sbb tailor kak long ambil upah murah so takkan nk jual mahal πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Orang tamak slalu rugi Kan Kan?? Untung sikit takpa janji ada order tiap Hari πŸ‘  Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Tengok gambar pon dah cantik Kan?? In real Lagi cantik gaiss. Serious kak long tak tipu 🀩πŸ₯³ .. Nak Tanya yg Berminat dengan Taj mahal sari dah Beli ke Kat shopee harga RM85 😱😱 rugi tau tk Beli sebab kak long sale dalam berapa pasang je. Lepastu harga normal πŸ€ͺπŸ€ͺ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
DEEPIKA KURUNG SAREE will be come back soon . Mesti ramai tak sabar kan?? Hari tu bukan main ramai lagi taye untuk Koleksi Saree Labuh.. Hehhe hee . Sabar tau,  kita akan lunching design Saree insyallah ASAP . #deepikakurungsaree #kurungsaree #kurungsareemurah #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #sareedollmalavsia #sareedollmurah #sayajual #sayajualmurah #bajuraya2018 #bajurayasedondon #qiszaragent #qiszarlovers #qiszarmy #priyankakurungsaree #bipashakurungsaree #sheesakurungsari #bajurayalawa #bajukurunglawa #weddingdresss #preconvo #burger
Mana mengemar KOLEKSI BLACK #kurungsara . Buat Julung kalinyaaaa kita up BLACK SALESS,  rugi sape tak grab  LOOK MORE EXCLUSIVE ❀️❀️ BLACK SALE SARA KURUNG πŸŽ‰ . SALE PRICE : RM135 NORMAL PRICE : RM150 ADDITION TOPUP: πŸ‘‰πŸ» XXL & CUSTOM MADE RM30 πŸ‘‰πŸ» BF ZIP : RM20 πŸ‘‰πŸ» EXCLUSIVE BOX : RM15 . STATUS : 7 - 10 HARI WAKTU BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN . #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #convosales #sareedollmurah #kurta #jlabellaraya2019 #jlabellalovers #coupleset #kurungsaree #jlabellaraya2017 #jlabellaraya2018 #qiszarlovers #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #weddingdresss #coupleset #kulitsensitif #bollywooddance #bollywoodactress
PREORDER RAYA HAJI telah dibuka hingga 20 July 2019. . Anjali peplum labuh diperbuat daripada material chiffon saree full lining serta kerawang yang sangat terperinci 😎 Yang paling best kan korang, kalau pakai peplum labuh ni & korang pusing. Perghhh kembang giler uolls mcm baju razia sultan tu tau! Sesuai sangat utk korang yg nak nampak ala Bollywood 😘 . . Kita ada dari size xxs hingga 5xl tau. Color pun banyak pilihan lebih 10 colors. Color selain dkt gambar pun ade lagi tau. Korang jangan risau. Harga Anjali peplum labuh ni sangat sangat affordable tau. Hanya RM250 FREE POSTAGE je tau. RM10 OFF ye dari harga asal! 😍😍😍 . . Apa tunggu lagi? Nak order korang boleh WhatsApp di +60125080643 atau klik link dkt bio www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa πŸ’• . #saree #kurungsareeplussize #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #kurungbollywood #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainsaree #kainsareemurah #sareebollywood #sareeplussize #plussizesaree
Ada yg Cari warna salmon utk theme Raya tahun ni?? Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
#ngindahkurung, (RM329) kurung songket yang very minimal & comfy! Yang paling best, PREORDER DEPOSIT RM100 SAHAJA!! . Indah kurung ni dihasilkan daripada tenunan songket penuh iaitu tenunan kapas untuk keselesaan uolsπŸ₯° bukan kain keras yang panas tu tau😘 . JOM tengok kelebihannya! ❀ Boleh request nak labuh mana Indah Kurung ni.. (max 5 inchi dari size asal & syarat size basics). Haaa best kan.. ❀ songket tenun penuh asli ❀ diperbuat dari benang kapas dan polysilk ❀ lembut dan selesa ❀ tak perlu dry clean sebab ditenun dgn benang kapas so hanya cuci tangan - rendam manja2 & gantung.. senang! ❀ potongan simple untuk digayakan ke mana2 majlis ❀ jahitan tip top sebab buat sehelai2 ❀ Ada 20 WARNA BARU yang sweet dan elegant ❀Setiap warna LIMITED PIECES, sesuai diwariskan turun temurun, insyaAllah . Request ————— ❀Boleh request zip depan for nursing ❀Utk wanita-wanita plus size kesayangan kami jangan risau kami boleh buatkan dari XXL-XXXXXXL 1)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya#kurungmoden#braidesmaidmalaysia #kebayalabuh#kurungmalaysia#bajukurung#bajukurungmoden#nenggeulis#bajukebayamoden#kurungkedah#kurungmoden#kurungsaree#kurungplain#kuringcantik#kebayacantik#kebayatradisional#kebayasongket#kebayaplussize#kurungplussize#kebayamoden#kebayasaree#kurungkedah#kurungpesak#bajutunang#bajutunangcantik#songketmalaysia#kurungsari#bajukurungsari
Taj mahal ni ada border gold and silver. Korg pilih je mana korang suka. Dua2 border pon cantik πŸ˜ŠπŸ‘ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Pakai kuning masa bertunang pon caree jugak Kan. Dah sama mcm bella dally pulak πŸ€ͺ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Design Shimla salah satu koleksi #shawlpublikatimelessraya2019 ada discount RM30 off utk Sabtu & Ahad ini shj tau (27/4&28/4). Jangan ketinggalan dapatkan harga discount. Rugi x grab 😁 . . NORMAL PRICE: RM459 DISCOUNT PRICE:RM429 **excluding postage . . βœ… FREE SERVICE CHARGE . βœ… HANYA BAYAR HARGA BAJU + POSTAGE . βœ… FREE PAPER BAG . βœ… FREE GIFT DIBERIKAN UTK SEMUA . βœ…POSTAGE WORLDWIDE . . UNTUK ORDER πŸ“² . WHATSAPP 0102952015 . WHATSAPP 0102952015 . WHATSAPP 0102952015 . . #shawlpublika #shawlpublikatimelessraya2019 #teampszatty #bajukurung #bajuraya2019 #bajuraya #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurunglabuh #leeyanaraya2019 #psletopsleeyanarahman #kurungmoden #kurung #kurungcantik #bajukurung2019 #bajurayaterkini #bajukurungraya #kurungraya #raya2019  #kurungsari #bajukurungsari #kainsari  #bangi #bangisentral
Cari Kain Sari Harga Bajet?? Jom try Malaika saree RM75 sahaja tau. Lepastu special utk customer kak long dpt FREE POSTAGE πŸ‘πŸ‘ .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
See the details gaiss. Cantik Kan?? Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Cantik gaiss. Sulam Simple tapi memang cun. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Promo gaissss Promo FREE POST Harga dah murah FREE POST lagiii Sempena nak deepavali ni BOS nak lelong sariii 😘😘😘 .. Harga BOS nak bagi MURAH gaissss. Murah murah Kualiti kain tetap sama gaiss. 60gsm chiffon silk ❀️❀️❀️ .. Mana2 bridesmaid atau mkcik2  nak sedondon di kenduri kawen. Atau cikgu cikgu nak Cari baju sedondon untuk mesyuarat Roger kak long tauuuu. Harga MURAHHHHHHHH kak long bagi. Kita deal harga sampai jadi .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Promo gaissss Promo FREE POST Harga dah murah FREE POST lagiii Sempena nak deepavali ni BOS nak lelong sariii 😘😘😘 .. Harga BOS nak bagi MURAH gaissss. Murah murah Kualiti kain tetap sama gaiss. 60gsm chiffon silk ❀️❀️❀️ .. Mana2 bridesmaid atau mkcik2  nak sedondon di kenduri kawen. Atau cikgu cikgu nak Cari baju sedondon untuk mesyuarat Roger kak long tauuuu. Harga MURAHHHHHHHH kak long bagi. Kita deal harga sampai jadi .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Raya slalu tak cukup duit?? Nak kak long ajar mcm mana Raya nanti taknak pening2 pikir mana nak cekau duit?? .. Haaa jom join KEMPEN 1 BULAN 1 PASANG KAIN πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘  Lagi 6 Bulan je tau nak Raya. So kalau korang join KEMPEN kak long. Raya nanti dah tak yah pikir pasal baju Raya dah πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒ ... Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
SULAM PALING CANTIK πŸ’ƒπŸ’ƒ .. Siapa sama taste dengan kak long pasti Akan ada sepasang SANSKRUTI saree ni dalam wardrobe korang. Walaupon sulam Dia attractive Dan nampak luxury. . TAPI . Harga Dia sangat affordable Dan uoll tak Akan expect harga Dia Boleh murah macam tu. Tu yang uoll nak Kan?? .. Sebelum banyak Warna habis. Jom grab sepasang. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Promo gaissss Promo FREE POST Harga dah murah FREE POST lagiii Sempena nak deepavali ni BOS nak lelong sariii 😘😘😘 .. Harga BOS nak bagi MURAH gaissss. Murah murah Kualiti kain tetap sama gaiss. 60gsm chiffon silk ❀️❀️❀️ .. Mana2 bridesmaid atau mkcik2  nak sedondon di kenduri kawen. Atau cikgu cikgu nak Cari baju sedondon untuk mesyuarat Roger kak long tauuuu. Harga MURAHHHHHHHH kak long bagi. Kita deal harga sampai jadi .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
BLACK SALE ZAARA DRESS πŸŽ‰  SALE PRICE : RM150 NORMAL PRICE : RM230 . ADDITION TOPUP: πŸ‘‰πŸ» XXL & CUSTOM MADE RM30 πŸ‘‰πŸ» BF ZIP : RM20 πŸ‘‰πŸ» EXCLUSIVE BOX : RM15 . STATUS : 7 - 10 HARI WAKTU BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN . #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #convosales #sareedollmurah #kurta #jlabellaraya2019 #jlabellalovers #coupleset #kurungsaree #jlabellaraya2017 #jlabellaraya2018 #qiszarlovers #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #weddingdresss #coupleset #kulitsensitif #bollywooddance #bollywoodactress
RM5 Deepavali DISCOUNT on 20-30 Oct 2019 πŸ’™πŸ’™πŸ’™ . Tak sangka ramai betul peminat Dilwale kajol saree ni 😍😍 yela design lain dari yg lain kan? πŸ˜‰πŸ˜‰ . Design ni ade banyak warna tapi kalau beli color gelap lagi cantik! Boleh dm okay. Available utk size xxs sampai 5xl. Preorder 1-4 weeks.. order awal ye πŸ˜‰ Hanya rm270 free postage je uolls utk semua color & size 😍😍😍 . To order, WhatsApp link at bio or www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa ❀️ . #saree #kurungsareeplussize #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #kurungbollywood #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainsaree #kainsareemurah #sareebollywood
Slain warna navy blue warna ni pon ramai jugak Beli. Adakh warna ni Akan jadi trending next year?? .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Morning semua 😘😘😘 . Korang kat sini ada yang peminat tegar peplum labuh tak? Siapa yang ada koleksi peplum labuh saree kita angkat tangan! 😘 . . Harini kita release design baru lagi okey semua. Kalini namanya ANJALI peplum labuh 😍 . . Anjali peplum labuh diperbuat daripada material chiffon saree full lining serta kerawang yang sangat terperinci 😎 Yang paling best kan korang, kalau pakai peplum labuh ni & korang pusing. Perghhh kembang giler uolls mcm baju razia sultan tu tau! Sesuai sangat utk korang yg nak nampak ala Bollywood 😘 . . Kita ada dari size xxs hingga 5xl tau. Color pun banyak pilihan. Korang jangan risau. Harga Anjali peplum labuh ni sangat sangat affordable tau. Hanya RM240 FREE POSTAGE je tau 😍😍😍 . . Apa tunggu lagi? Nak order korang boleh WhatsApp di +60125080643 atau klik link dkt bio www.wasap.my/60125080643/sareebyzahraa πŸ’• . #saree #sarimurah #sareemurah #kurungdoll #sareeindia #sareedoll #kurungsaree #sareekurung #bajukurungsaree #bajukurungsareemurah #kurungdollsaree #peplumdoll #kurungsareemurah #sari #kurungsari #sarimurah #sariindia #peplumdollsaree #kurungmoden #minikurung #dollsaree #dollysaree #bajukurung #peplumsaree #dollsareemurah #kainpasangsaree #kainpasang #kainsaree #kainsareemurah #temabollywood #bollywoodkurung
BLACK SALE THALIA KURUNG πŸŽ‰  SALE PRICE : RM150 NORMAL PRICE : RM170 . ADDITION TOPUP: πŸ‘‰πŸ» XXL & CUSTOM MADE RM30 πŸ‘‰πŸ» BF ZIP : RM20 πŸ‘‰πŸ» EXCLUSIVE BOX : RM15 . STATUS : 7 - 10 HARI WAKTU BEKERJA SELEPAS PEMBAYARAN . #deepikakurungsaree #kurungsaree #saree #convosales #sareedollmurah #kurta #jlabellaraya2019 #jlabellalovers #coupleset #kurungsaree #jlabellaraya2017 #jlabellaraya2018 #qiszarlovers #kurungsareecantik #kurungsarimalaysia #kurungsari #weddingdresss #coupleset #kulitsensitif #bollywooddance #bollywoodactress
Raya slalu tak cukup duit?? Nak kak long ajar mcm mana Raya nanti taknak pening2 pikir mana nak cekau duit?? .. Haaa jom join KEMPEN 1 BULAN 1 PASANG KAIN πŸ‘ πŸ‘ πŸ‘  Lagi 7 Bulan je tau nak Raya. So kalau korang join KEMPEN kak long. Raya nanti dah tak yah pikir pasal baju Raya dah πŸ‘πŸ‘πŸ’ƒ ... Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Haaa see. Manis Kan?? Klu nak siap jd baju mcmni pon Boleh Mini kurung + kain 6panel Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Ada yg nak order kurung sari mcmni untuk konvo atau kenduri kawen?? RM175 sahaja tau. Lagi best kak long bagi FREE post. .. No rushing order ye sbb kena pre order 2-3minggu 🌷🌷 Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Ini warna pilihan yg ada kalau uoll nak buat #kurungkajol kalau nak Beli kain sahaja pon Boleh. Dekat shopee harga RM85 je 😱😱 .. Berminat boleh segera wassap kak long https://wa.me/60122508251?text=Kainsaricantik  #kainsarimurah #kainsari #kainsariindia #kainsarimurahmalaysia #kurungsari #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #kainlacemurah #kainlacemalaysia #kainlacecantik #kainlacevietnam #batikbandungmurah #batikbandungmurah
Tipu la perempuan tak pilih rupa dan gaya. Nak pilih baju nak pegi kenduri pun nak yang cantik-cantik kan....mustahak sekali nampak kurus dan mulusssss . Sebab tu la kami bukak preorder RM100 (deposit) untuk #ngmanishakurung & #ngdeepikakurung . Ye lah dan Nak hujung hujung tahun ni, mesti banyak wedding ataupun event yang nak kena attend kan? Uols dah prepare outfit tak? Jom kami boleh buatkan dari XS-XL SAMPAILAH BAJU KURUNG PLUS SIZE. . Kurung modern adalah luxurious full lining, dengan design yang super gorgeous, sgt sesuai untuk uols pakai untuk event event tertentu 😍 . Uols cari Kurung Yang Cantik, selesa, tak panas walaupun pakai seharian, this is the best! Just padankan dengan plain bawal atau shawl, you good to go πŸ˜‰ . Pre-order, dengan deposit serendah RM100 sahaja!  1)πŸ“±WA #ngteamsale kami ❀ . βœ…Ms Aila. +6014 370 0101 βœ…Ms Tasya +6014 370 0404 βœ…Ms Farah +6014 370 0606 βœ…Ms Zia +6014 370 0220 βœ…Ms Fatin +6016 397 8874 βœ…Ms Mira +6016 397 8895 βœ…Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)πŸ’―Dtg butik kami - πŸŽͺwaze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCHπŸ”Ž 2)* Preorder item is not available di website. . πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“HAPPY SHOPPING LADIES πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“πŸ’“ . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #kurungsari #bajukurungsari