Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kurungmodenraya

Posts tagged as #kurungmodenraya on Instagram

44.469 Posts

Ada yang fall in love dengan Kurung Pastel in dusty purple ni?😍. Sis belanjee gambar flat lay okayyy. Amacam,meltingkan😘. Hot colour ni tauđŸ”„đŸ”„đŸ”„. . . Spsg RM50 jurr ye uollss. Rugi nau nau kalau tak grab😁. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcv011231
Ajomm sis lanjeee feedback cust yang grab Kurung Pastel code dusty rose. “Cantik”😍. . Masih harga promo tau uollss, hanya RM60 spsgđŸ˜±. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01029
Taklama lagi tibanya raya haji. Agak-agak berapa kilo berat naik lagi. Soalan paling sadiss di tahun 2019 ni!😅 . . Apa ada halkan ! Ada masa lagi boleh on diet. Tapi dekat Malaysia ni banyak sangat perayaan sebenarnya. Macam-macam makanan shedappp dihidangkan. Itu belom makan kenduri sana sini sinun lagi. . . Nak selim acaner kalau sejenis mata yang pantang nampak makanan je dah bertakung ailio sebaldi. Itu aku ler tu. Dugaan! HihihikđŸ€Ł . . Okay lah, banyak pulak simpang siurnya ! MekTi direct to the point jelah yer. Takmo kias-kias lagi. Nanti panjang berjela jadinya. . . Ni haaa , design kurung moden terbaru. Dari kejauhan doploh batu dah nampak blink-blink terpancar di segenap ruang mata turun ke hati. . . Korang jangan segan silu nak masuk meminang. Dah habis licin lincau nanti , jangan pulak meraung duduk murung dalam peti esbox. Haaa tepukkkk dahi satu kali!đŸ‘đŸ»đŸ˜ . . Lepastu jangan tanya ada restock lagi? Majok takmo layan. Kalau korang nak tahu, stock dekat pemborong pon dah licin kehabisan. Harap maklong ittew ! . . Material fursan best namattey, ada 5 color manarik hati, dan size dari 36 38 40 42. Limited stock, siap cepat meminang dengan Bismillah opkos dia punya.😎 . . #sdgallery
DIWALI SALE KURUNG PASTEL RM50 JURR UOLLSSđŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±. . Valid dari 26hb sehingga 27hb saja tau. Rugi nau nau kalau tak grab. Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😉. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01075
Walawehhhh!! Confirm terbeliak mata insan sekeliling yg terpandang uols menggayakan baju cantik ni tau!😁Super divahhhh!!Anytime licin ni uiii!😁.Berminat #dmelateefa jom wasap ke +601152261859 . . . ✔OFFER: RM160 SEM/ RM165 SS *BOOKING WITH DEPO MIN ( RM90) . . . * Pre order ! Baju dijangka pos ETA 10/4/2019... myb jgk akan lambat atau Cepat pada tarikh eta bergantung pd kepantasan Tailor  _ . .*LAATEFA KURUNG LACE* . . đŸŒșmaterial : 3D Lace + Premium como crepe .  _ đŸŒș  Terdapat 4 saiz ( XS, S/M , L/XL & XXL ) . . _ đŸŒș Ada sponge bahu đŸŒș Ada zip belakang baju (18") đŸŒș Ada zip di bahagian lengan đŸŒș Potongan kain payung đŸŒș Saiz refer gambar di bawah . . *5 COLOUR SAHAJA* *UKURAN* . . XS Bahu : 13.5- 14” Armhole : 7.5” Dada : up to 34” Pinggul : up to 36” Labuh lengan : 21” Labuh baju: 38” Pinggang kain: up to 28” Pinggul kain : 36” Labuh kain :41”  S/M  Bahu : 14.5-15" Armhole : 8.5" Dada : up to 38” Pinggul : up to 40” Labuh lengan : 22" Labuh baju : 38” Pinggang kain : up to 32 Pinggul kain 40” Labuh kain 41”  L/XL Bahu : 16- 16.5"  Armhole 10" Dada: up to 42" Pinggul : up to 44” Labuh lengan 22.5" Labuh baju : 38” Pinggang kain : up to 38” Pinggul kain 44” Labuh kain 41”  XXL  Bahu : 18- 18.5” Armhole : 12” Dada : up to 48” Pinggang : 44-46" Pinggul : up to 50” Labuh lengan : 22” Labuh baju : 38” Pinggang kain : up to 44” Pinggul kain : 50” Labuh kain : 41”  P/S: *COLOR MYBE SEDIKIT BERUBAH ATAS FAKTOR PENCAHAYAAN* . . . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .  __________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ___________________________________ ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.
❌❌SOLD OUT❌❌ . 👗NEW ARRIVAL. PEPLUM SARLENE PRICE : RM106 ADD POS RM9SM/RM13SRWK/RM15SBH  LABEL S Please refer Measurements : Top Shoulder : 14" Bust : 34" Sleeve length : 23" Length: 24"  SKIRT: Waist:25-35" Hip:35"  Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL M Please refer Measurements : Top Shoulder : 15" Bust : 36" Sleeve : 23" Length: 24"  SKIRT: Waist:27-37" Hip:37"  Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . LABEL L/XL Please refer Measurements : Top Shoulder : 16" Bust : 43" Sleeve : 23" Length: 25"  SKIRT: Waist:32-42" Hip:42"  Length:41" . ✳ ✳ ✳ ✳ ✳ . PLUS SIZE  PRICE : RM108 ADD POS RM8SM/RM11SRWK/RM12SBH  LABEL XXL Please refer Measurements : Top Shoulder : 18" Bust : 48" Sleeve : 24.5" Length: 25.5"  SKIRT: Waist:38-48" Hip:48"  Length:42"  AVAILABLE IN SIZE *S,M, L/XL, XXL  measurement guide_ - Material korea crepe - Top with hidden zip at back & sleeve - skirt layer Mermaid cut with full elastic waistband  _ _ . . . . ___________________________________________________________________  WhatsApp | 0177456918 Or click link in bio😘  #bajutunang #peplumraya #kurungpeplummurah  #peplumkurung #bajupeplum  #dressmurahmalaysia #bajubatik #peplumkebaya #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajunikah #bajukurungcantikmurah #bajukurung #bridesmaiddress #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajukurungcotton #kurungcotton #kurungmoden #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #kebayamurah #kebayacotton #kurungmodenraya #kebayalace #kurungraya #kurungbatik #kebayabatik #kebayalacemurah
HANYA RM60đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±. . Sis dah restock Kurung Pastel in blue grey. Hot colour tauđŸ”„đŸ”„đŸ”„. . . Cepat grab uollss, lambat tinggal😉 . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa  #meletop #dramasangat #teamafcircle01048
Awak kalau pakai NOVENTA duduk bersila pon tak payah risau dah, sebab skirt ni cutting loose đŸ€­đŸ€­đŸ˜‰ .  Koleksi : Noventa Harga : RM 120 ( FREE POSTAGE )  Saiz : L/XL sahaja  Click link biru dibio @rahayubudicloset untuk tempahan atau details. 😉 .  #bajuraya2019 #kurungmodenexclusive #rahayubudicloset #kurungmodenfreepostage #kurungmodencottonmurah #kurungmodenmalaysia #kurungmodenviral #kurungmodenlace #kurungmodenbatik #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #kurungmodenraya #kurungmodenmurahmalaysia #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #kurungmodenmampumilik #kurungmodenterbaru #kurungmodenterkini #kurungmodenprinted #prilaga #kurungmodensongket #kurungmodenplain #kurungmoden #kurungmoden #kurungmodenleaflace #kurungmoden2019
đ˜Œđ™ đ™©đ™žđ™› đ™›đ™€đ™Ąđ™Ąđ™€đ™Źđ™šđ™§ 𝙄𝙂 𝙼𝙖𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙟𝙞𝙣 𝙇𝙄𝙆𝙀 𝙙𝙖𝙣 𝙆𝙊𝙈𝙀𝙉 đ™đ™€đ™đ˜œđ˜Œđ™‰đ™”đ˜Œđ™†,đ™—đ™šđ™§đ™„đ™šđ™Ąđ™Ș𝙖𝙣𝙜 đ™™đ™–đ™„đ™–đ™© 𝙗𝙖𝙟đ™Ș𝙧𝙖𝙼𝙖 𝙁𝙍𝙀𝙀.𝙎𝙞𝙹 đ™„đ™šđ™§đ™đ™–đ™©đ™žđ™ đ™–đ™Ł 𝙟𝙚𝙧 𝙣𝙞😍 ... . . Tercari-cari baju cantik harga mur-mur? Nahh design EKSKLUSIF harga BAWAH RM100!!đŸ€©đŸ€©Berminat #dme693 jom wasap ke+601152261859 . .  _ đŸ‚đ™đ™€đ˜Œđ˜żđ™” đ™Žđ™đ™Šđ˜Ÿđ™†  _ 🌾FREESIZE: RM75 SM/RM80 SS . 🌾PLUSSIZE: RM80SM/RM86 SS .. 🌾SUPERPLUSSIZE: RM85SEM/ RM90SS . NEW ARRIVAL  F693  KURUNG MODERN  MATERIAL :COTTON STRETCHABLE AND LACE WITH PEARL  TOP:~ SHOULDER : 16'' BUST : 38 '' MAX  WAIST : 36 '' MAX  LENGTH :  69 CM  SLEEVE : 22.5 CM ARMHOLE : 18 "  SKIRT:~ WAIST : 28 '' - 36'' MAX  HIP: 38 '' MAX  LENGTH : 100 CM đŸŒč . . . P693 PLUS SIZE KURUNG MODERN  MATERIAL :COTTON STRETCHABLE AND LACE WITH PEARL  TOP:~ SHOULDER : 16.5 " BUST : 46 '' MAX  WAIST : 46 '' MAX  LENGTH :  72 CM  SLEEVE : 22.5 CM ARMHOLE : 20 "  SKIRT: WAIST : 31 '' - 40 '' MAX  HIP: 44 '' MAX  LENGTH : 102 CM 🌾 . .  SP693 SUPERPLUSSIZE KURUNG MORDEN  MATERIAL: COTTAN STRETCHABLE AND LACE WITH PEARL  TOP SHOULDER : 19" BUST : 54" MAX WAIST : 48" MAX LENGTH : 72 CM SLEEVE : 22.5" ARMHOLE : 22." SKIRT WAIST : 36"-48" MAX HIP : 50" MAX LENGTH : 102CM . . .  __________________ . "𝗗𝘂đ—Č đ˜đ—Œ đ—±đ—¶đ—łđ—łđ—Č𝗿đ—Čđ—»đ˜ đ—°đ—Œđ—șđ—œđ˜‚đ˜đ—Č𝗿 đ—șđ—Œđ—»đ—¶đ˜đ—Œđ—żđ˜€/𝗰𝗼đ—čđ—¶đ—Żđ—żđ—źđ˜đ—¶đ—Œđ—»đ˜€ đ—°đ—Œđ—čđ—Œđ—żđ˜€ đ—ș𝗼𝘆 𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘀đ—čđ—¶đ—Žđ—”đ˜đ—č𝘆 đ—łđ—żđ—Œđ—ș đ˜đ—”đ—Č đ—œđ—¶đ—°đ˜đ˜‚đ—żđ—Č. .  ______________________ đ—–đ—”đ—„đ—” đ—ąđ—„đ——đ—˜đ—„ 𝟭. 𝗕𝗼𝗰𝗼 đ—±đ—Čđ˜đ—źđ—¶đ—č đ˜‚đ—žđ˜‚đ—żđ—źđ—»/đ—”đ—źđ—żđ—Žđ—ź/đ—ș𝗼𝘁đ—Čđ—żđ—¶đ—źđ—č. 𝟼.
SALE! SALE! SALE! RM 50 JE 🛎 Ada yang fall in love dengan Kurung Pastel😍. Hot item ni tauđŸ”„đŸ”„đŸ”„. . . Rugi nau nau kalau tak grab😁. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcv011220
Aktif follower instagram yang rajin LIKE dan KOMEN TERBANYAK,berpeluang dapat baju raya FREE.Sis perhatikan jer ni😍 . ❀PALING TERBARU! CANTIKKKKK YAKMAT UOLSS! FUHH.. CONFIRM BERSERI2 DENGAN PEPLUMGOJES NI!😍.Berminat #dmemonafiqa jom wasap je +601152261859. .. . . 🌾OFFER:RM119 SEM/ RM125 SS _ JOANNA V2 PEPLUM _ 🌾Material printed korean silk with organza 🌾 zip behind and sleeve . . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 23" Length 24"  Skirt Waist 25"- 32" Hips 34" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 23" Length 24"  Skirt  Waist 28"-34" Hips 36" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size L- XL Shoulder 16" Bust 42" Sleeves 24" Length 25"  Skirt  Waist 32" -38" Hips 40" Length 42" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 2XL Shoulder 18" Bust 48" Sleeves 24.5" Length 25.5"  Skirt  Waist 32" -45" Hips 48" Length 42" .. . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. . __________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ___________________________________ ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material
Aktif follower yang rajin LIKE dan KOMEN TERBANYAK,berpeluang dapat baju raya FREE.Sis perhatikan jer ni😍 . . Omaigoddd LAWA TEROKSS corak BATIK nih!!😍Dengar kata tahun ni raya banyak tema Batik.Betul ke? Hahh!!Cepat sambar sebelum LICIN.Fuhh meltingggđŸ˜˜đŸ€© ."Berminat #dmezaskia jom wasap ke+601152261859  _ . READY STOCK ✔OFFER: RM119 SEM/ RM125SS . . ZASKIA KURUNG BATIK 🌾 Moss crepe printed batik 🌾 Zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 14" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 23" Waist 30" Length 30"  Skirt  Waist 25"-35" Hips 37" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size M Shoulder 14.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 23" Waist 33" Length 30"  Skirt  Waist 27"-37" Hips 39" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size L Shoulder 16" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 36" Length 30"  Skirt  Waist 28"-38" Hips 42" Length 41" . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size XL Shoulder 16.5" Bust 43" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 39" Length 30"  Skirt Waist 30"-40" Hips 46" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 2XL Shoulder 18" Bust 48" Armhole 24" Sleeves 23" Waist 44" Length 31"  Skirt Waist 32"-42" Hips 50" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 3XL Shoulder 18.5" Bust 51" Armhole 26" Sleeves 23" Waist 48" Length 31"  Skirt Waist 34"-44" Hips 52" Length 41" _ ⚠ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance __________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ======================= ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.
💖SALE MERDEKA RAYAđŸš© -------------------------------------------------- 💐PASTEL KURUNG MODERN 💐 -------------------------------------------------- . 💖KURUNG MODEN COTTON yang jadi rebutan ramai. Yang jadi VIRAL hebat dalam dunia cotton! 💖Tak jemu mata memandang! 💖Design Yg Memukau Dan Terkini -------------------------------------------------- 💐KURUNG MODEN COTTON💐 -------------------------------------------------- Keistimewaan Kurung Moden Cotton yg Menjadi Rebutan Ramai: . ✅ Material Kain 100 %  Cotton. ✅ Lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Mudah diurus , tidak luntur Warna selpas dibasuh ✅Sangat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan . BAJU : 👚Moden (bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚Dart belakang 👚zip blkg ( zip sorok ) . KAIN : 👚Kain selisih depan (kain pakai) 👚 Pinggang full getah ( getah jenis lembut sedap pakai ) ...................................................... ✔RM 59 SEPASANG ✔RM 59 SEPASANG . Postage : 1psg - RM9sm / RM15ss ...................................................... . 📌Berminat wasap ke +601152261859 📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 📌 LIIMITED Stock. No booking😍
Yesss! Mirelle dah restock. Kali ni corak makin cun-cun . Koleksi kali ni ada tambahan poket dikiri dan kanak baju, so senang la korang nak bawak handphone kan 😉 .  Korang kena dapatkan cepat sebab stok sanggat terhad .  Koleksi : Mirella Pocket  Harga : RM 79 ( FREE POSTAGE )  Saiz : XXS - XL .  Click link biru dibio @rahayubudicloset untuk tempahan atau details. 😉  #rahayubudicloset #bajuraya2019 #kurungmodenexclusive #rahayubudicloset #kurungmodenfreepostage #kurungmodencottonmurah #kurungmodenmalaysia #kurungmodenviral #kurungmodenlace #kurungmodenbatik #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #kurungmodenraya #kurungmodenmurahmalaysia #kurungmodensaree #kurungmodenmurah #kurungmodenmampumilik #kurungmodenterbaru #kurungmodenterkini #kurungmodenprinted #prilaga #kurungmodensongket #kurungmodenplain #kurungmoden #kurungmoden #kurungmodenleaflace #kurungmoden2019
READY STOCK & NEW ARRIVAL . ERIKA KURUNG yang cantik dan cutting on point hanya RM90 je uollss😍. Ada 10 warna yang cun semuanya tau. . Jom melaram dengan Erika Kurung sebelum sold out licinnn😉. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . #deenaradropship #kurung #elmirakurung #kurungcantik #kurungmurah #kurungcantikmurah #kurunglace #kurunglacemoden #kurungmoden #kurungmodern #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcantik #sayajualbaju #kurungraya #kurungraya2019 #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01077
đ˜Œđ™ đ™©đ™žđ™› đ™›đ™€đ™Ąđ™Ąđ™€đ™Źđ™šđ™§ 𝙄𝙂 𝙼𝙖𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙟𝙞𝙣 𝙇𝙄𝙆𝙀 𝙙𝙖𝙣 𝙆𝙊𝙈𝙀𝙉 đ™đ™€đ™đ˜œđ˜Œđ™‰đ™”đ˜Œđ™†,đ™—đ™šđ™§đ™„đ™šđ™Ąđ™Ș𝙖𝙣𝙜 đ™™đ™–đ™„đ™–đ™© 𝙗𝙖𝙟đ™Ș𝙧𝙖𝙼𝙖 𝙁𝙍𝙀𝙀.𝙎𝙞𝙹 đ™„đ™šđ™§đ™đ™–đ™©đ™žđ™ đ™–đ™Ł 𝙟𝙚𝙧 𝙣𝙞😍 ... . Adehh tetiba rasa nak pitam.SYANTIK weh corak KEBAYA terbaru niđŸ˜đŸ€©. Berminat #dmesenorita jom wasap ke+601152261859  _ ✔OFFER: RM135 SEM/ RM140 SS  Senorita Chiffon Kebaya  Material : Chiffon With Full Lining . . đŸŒ·Zip Bahagian depan đŸŒ·Zip Bahagian lengan đŸŒ·pinggang kain full getah đŸŒ·6 pilihan warna đŸŒ·skirt pecah 6 đŸŒ·horsehair braid bah.bawah kain đŸŒ·size refer sizing chart  _ 📌 warna mungkin brubah sedikit atas faktor pncahayaan 0.5-1% (no edit)  _ 📌Postage 16/4/19 . .  ______________________ . "𝗗𝘂đ—Č đ˜đ—Œ đ—±đ—¶đ—łđ—łđ—Č𝗿đ—Čđ—»đ˜ đ—°đ—Œđ—șđ—œđ˜‚đ˜đ—Č𝗿 đ—șđ—Œđ—»đ—¶đ˜đ—Œđ—żđ˜€/𝗰𝗼đ—čđ—¶đ—Żđ—żđ—źđ˜đ—¶đ—Œđ—»đ˜€ đ—°đ—Œđ—čđ—Œđ—żđ˜€ đ—ș𝗼𝘆 𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘀đ—čđ—¶đ—Žđ—”đ˜đ—č𝘆 đ—łđ—żđ—Œđ—ș đ˜đ—”đ—Č đ—œđ—¶đ—°đ˜đ˜‚đ—żđ—Č. .  __________________________ đ—–đ—”đ—„đ—” đ—ąđ—„đ——đ—˜đ—„ 𝟭. 𝗕𝗼𝗰𝗼 đ—±đ—Čđ˜đ—źđ—¶đ—č đ˜‚đ—žđ˜‚đ—żđ—źđ—»/đ—”đ—źđ—żđ—Žđ—ź/đ—ș𝗼𝘁đ—Čđ—żđ—¶đ—źđ—č. 𝟼. 𝗩𝗰𝗿đ—Čđ—Čđ—» đ˜€đ—”đ—Œđ—żđ˜ 𝗮𝗼đ—ș𝗯𝗼𝗿. 𝟯. đ—Șđ—”đ—źđ˜đ˜€đ—źđ—œđ—œ đŸ“Č +đŸČ 𝟬 𝟭 𝟭 đŸ± 𝟼 𝟼 đŸČ 𝟭 𝟮 đŸ± đŸ”  _𝗡𝗱 đ—šđ—„đ—šđ—˜đ—Ąđ—§ đ—ąđ—„đ——đ—˜đ—„.đ—§đ—€_ - . ___________________________________ ✔𝗔đ—čđ—č đ˜€đ—¶đ˜‡đ—Č đ—¶đ—» đ—¶đ—»đ—°đ—” (+ - ) . ✔𝗟𝗔𝗕𝗘𝗟 đ—±đ—Œđ—Č𝘀 𝗡𝗱𝗧 đ—±đ—Č𝘁đ—Č𝗿đ—șđ—¶đ—»đ—Č 𝗼𝗰𝘁𝘂𝗼đ—č đ˜€đ—¶đ˜‡đ—Č. ✔𝗣đ—čđ—Č𝗼𝘀đ—Č 𝗿đ—Č𝗳đ—Č𝗿 đ˜đ—”đ—Č
kurung FIONA.. anggun dan sopan sangat..dgn cape yg dijahit skali dgn baju..tampil spt bertudung labuh!! Available Size 36.38.40.42.44.46.48  Harga : RM210  LIMITED STOCK READY material : SAKURA đŸ’ȘđŸŒZip belakang đŸ’ȘđŸ»tidak panas đŸ’ȘđŸ»tidak Jarang đŸ’ȘđŸ»senang digosok đŸ’ȘđŸ»tidak mudah kedut đŸ’ȘđŸ»zip tangan . . 0179155462 . . #kurungfiona #kurungfionaexclusive #kurungdengancape #kurungmodenraya #koleksikurungmoden #koleksibajuraya2019 #koleksipakaianmuslimah #teamafviral0550
“ LEMBUT ,SEJUK SELESA & WASHABLE DAN JATUH TERLETAK BILA DISARUNG “!!😍😍😍 . Tiada lagi masalah material panas dan kasar. Spsg RM60 uollss. Rugi nau nau kalau tak grab😁. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungnatalia #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcv011211
MELISSA EXCLUSIVE  BY SCE  PRICE DEWASA : RM155 sm/RM160ss  PRICE KIDS : RM95sm/RM100ss *HARGA JUAL WAJIBBBBB SELARAS*  Material : Embroidery Lace 3D + Premium Crepe . ✅ Ada padding bahu ✅ Zip bahagian blkg baju ✅ Zip Lengan ✅ Pinggang Kain Full Getah ✅ Potongan Kain Kembang  Payung (2 layer with  horsehair) ✅ Terdapat 5 plihan warna ✅ 2 plihan size S/M & L/XL (Utk dewasa) & 1-8 Tahun (Kids) . E.T.A : 15 MEI proses pos 1-2hr scara bperingkat  _ _ . . . . ___________________________________________________________________  WhatsApp | 0177456918 Or click link in bio😘  #bajusedondon #bajuibuanak #bajurayasedondon #rayasedondon #lacedress  #dressmurahmalaysia #dressmurah #setbajukurunglace #bajurayamurah #bajuraya2019 #kurungsari #bajukurungsedondon #bajukurung #bridesmaiddress #bajubridesmaidmurah #kurunglace #bajukurungcotton #kurungcotton #kurungmoden #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #kebayamurah #kebayacotton #kurungmodenraya #kebayalace #kurungraya #kurungsulam  #abayamurah #makanak
ADUDUDU... Cantik tak boleh bawak bincang #kurungelnaara ni, color pon melting sangat. Kurung camni sesuai sangat sis nak gayakan ke ofis ke, event2 or kenduri tu. Gerenti orang pandang sekali rasa nak pandang lagi !! . . Rugi nau nau kalau tak grab buat koleksi tau😁. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungelnaara #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcv011219
Aktif follower yang rajin LIKE dan KOMEN TERBANYAK,berpeluang dapat baju raya FREE.Sis perhatikan jer ni😍 . . Omaigoddddd!!Santeknye weh Mini Kurung kepukss nih.Ade sedondon gan gegurl  lagi tauđŸ€©đŸ€©. . . ❗ NEW ARRIVAL RAYA❗ _ đŸŒș . . . (Normal Price : RM179.00) đŸ”„ NOW SALE ADULT : RM150 (sem), RM155 (ss) . - . (Normal Price : RM109.00) đŸ”„ NOW SALE KIDS : RM90 (sem), RM95 (ss)  MELISSA KURUNG EXC * .  Material : Embroidery Lace + Premium Crepe . . ✅ Ada padding bahu ✅ Zip bahagian blkg baju ✅ Zip Lengan ✅ Pinggang Kain Full Getah ✅ Potongan Kain Kembang  Payung (2 layer with  horsehair) ✅ Terdapat 5 plihan warna ✅ 2 plihan size S/M & L/XL (Utk dewasa) & 1-8 Tahun (Kids) . . Pre order: E.T.A : 23/4/19 .. . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .  __________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ___________________________________ ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.
Selamat pagi koranggg.Hari2 sis terima pertanyaan bila baju baru masuk...Nahh spesial untuk hempaaa.Ada POKET tauđŸ€©đŸ˜.Wowww merecikss kan MIRELLA terbaru ni.đŸ€©đŸ€©Ada size dari 34 hingga 44 tau.Stok limited.Dapattkan segera sebelum kehabisan!! .. . . Mirella Poket . ✅Wuduk Friendly ✅Berzip Dibelakang Baju ✅Berdart Dibelakang & Depan Baju ✅Piggang Kain Getah ✅Kain Lipat Batik ✅2 Poket di Kiri & Kanan ... . Harga : RM79 Free Postage . . . . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .  ______________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ -
Ada yang fall in love dengan Kurung Pastel in dusty purple ni?😍. Sis belanjee gambar flat lay okayyy. Amacam,meltingkan😘. Hot colour ni tauđŸ”„đŸ”„đŸ”„. . . Spsg RM50 jurr ye uollss. Rugi nau nau kalau tak grab😁. Promosi sehingga 15hb ni saja tau. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01099
Aktif follower yang rajin LIKE dan KOMEN TERBANYAK,berpeluang dapat baju raya FREE.Sis perhatikan jer ni😍 . . Omaigoddd LAWA TEROKSS corak BATIK nih!!😍Dengar kata tahun ni raya banyak tema Batik.Betul ke? Hahh!!Cepat sambar sebelum LICIN.Fuhh meltingggđŸ˜˜đŸ€© ."Berminat #dmezaskia jom wasap ke+601152261859  _ . READY STOCK ✔OFFER: RM119 SEM/ RM125SS . . ZASKIA KURUNG BATIK 🌾 Moss crepe printed batik 🌾 Zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 14" Bust 36" Armhole 17" Sleeves 23" Waist 30" Length 30"  Skirt  Waist 25"-35" Hips 37" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size M Shoulder 14.5" Bust 38" Armhole 18" Sleeves 23" Waist 33" Length 30"  Skirt  Waist 27"-37" Hips 39" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size L Shoulder 16" Bust 40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 36" Length 30"  Skirt  Waist 28"-38" Hips 42" Length 41" . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size XL Shoulder 16.5" Bust 43" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 39" Length 30"  Skirt Waist 30"-40" Hips 46" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 2XL Shoulder 18" Bust 48" Armhole 24" Sleeves 23" Waist 44" Length 31"  Skirt Waist 32"-42" Hips 50" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 3XL Shoulder 18.5" Bust 51" Armhole 26" Sleeves 23" Waist 48" Length 31"  Skirt Waist 34"-44" Hips 52" Length 41" _ ⚠ Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance __________________________ CARA ORDER 1. Baca detail ukuran/harga/material. 2. Screen short gambar. 3. Whatsapp đŸ“Č +6 0 1 1 5 2 2 6 1 8 5 9  _NO URGENT ORDER.TQ_ - . ======================= ✔All size in inch (+ - ) . ✔LABEL does NOT determine actual size. ✔Please refer the measurement and material.
❌❌NAVY  SOLD OUT❌❌ . MADHURI LUXE SAREE EDITION EXC  PRICE DEWASA : RM160sm/RM165ss  PRICE KIDS : RM95sm /RM100ss  Material : Heavy Chiffon With Saree Embroidery (full lining) . ✅ Ada padding bahu ✅ Zip bahagian blkg baju ✅ Zip Lengan ✅ Pinggang Kain Full Getah ✅ Potongan Kain 6 layer Cut (Dewasa) & Duyung (Kids) ✅ Terdapat 6 plihan warna ✅ 2 plihan size S/M & L/XL (Utk dewasa) & 1-8 Tahun (Kids)  E.T.A : 24/5/19 (mungkin lebih cepat.bgantung pada kpantasan tailor)  _ _ . . . . ___________________________________________________________________  WhatsApp | 0177456918 Or click link in bio😘  #bajusedondon #bajuibuanak #bajurayasedondon #rayasedondon #lacedress  #dressmurahmalaysia #dressmurah #dressbyfn #bajurayamurah #bajuraya2019 #bajunikah #bajukurungsedondon #bajukurung #bridesmaiddress #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaid #bajukurungcotton #kurungcotton #kurungmoden #kurungcottonmurah #bajukurungmoden #kebayamurah #kebayacotton #kurungmodenraya #kebayalace #kurungraya #abayasuit #abayamurah #makanak
Ajomm sis lanjeee testimoni cust yang grab Kurung Pastel code dusty purple. Cantikkan uollss😍. . . . Masih harga promo tau uollss, hanya RM60 spsgđŸ˜±. . . Untuk order, whatsapp đŸ“Č0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #eaf190958
LAILA KURUNG BATIK RIAU #restock LAGI. BATCH 1 LICIN, BATCH 2 PASTI LARISSS LAGI! . #ps HATI2 DGN LACE LOVER'S , MEREKA SANGAT LAJU MENERKAM BAJU LACE. DAH BERKENAN CEPAT2 BUAT LAMARAN! . . Koleksi buruan bagi lace loverss! Kebiasaannya lace lovers ni dia memerhati je kat efbi. Dia tak habaq pun kat komen. Senyap-senyap je depa bawak diri pi pinang kat whatsapp. Tahu2 dah sampai terus pakai terus bagi feedback dan gambar testimoni. . . Lace lovers ni bijak tau. Depa tahu lace kami gunakan sangat exclusive, sangat berkualiti tinggi. Bukan jenis lace cikai sekali cuci dah terbarai berbulu-bulu. . . Koleksi super comfy dari material coq lace memang best. Coq lace sangat lembut namatti ok. Suka Mekti ulang, lace kami gunakan ini bukan jenis cikai-cikai. Tapi coq lace ni bery bery high quality. . . Cer zoomm kat bahagian lace tu. Nampak tak ada pearl biji-biji kat situ. Nampak lebih mewah, exclusive lagi bertambah elegant. . ========================== KENAPA LAILA KURUNG BATIK RIAU JADI BURUAN LACE LOVERS ========================== ❀Baju COQ Lace High Quality ( FULL LACE DEPAN BELAKANG ) . ❀Skirt Moss Crepe . ❀Skirt Design Lipat Batik . ❀Baju Cutting Kurung Moden Labuh . ❀Zip Belakang / Zip Lengan . ❀Tidak Jarang, Ada Full Lining . ❀Net Lembut, Selesa Pakai dan Tidak Panas .  SUMPAH! Tak akan menyesal grab LAILA KURUNG BATIK RIAU. Cukup lengkap dengan material nya yang lembut, coq lace yang cantik bunganya timbul seketul-seketul, dan pearl yang bersinar-sinar. . . MekTi berani jamin. MekTi berani kerat jari jemari ni. Siyesly , awak awak takkan sesal hati. . . Pesanan akhir suka nak sampaikan. Stock LAILA KURUNG BATIK RIAU ni sangat terhad. Andai awak berani tunggu, awak pun kena berani terima hakikat bila baju ni habis stock nanti. Jangan dah habis, meraung pi terjun lombong. Maaf, jangan buat report pulis salahkan kami.😅 . . Toksah main osom-osom nak ke taknak. Fast action, fast result gituuu😁. . ✔Nak fast respon, terus picit link ni sekarang
đ˜Œđ™ đ™©đ™žđ™› đ™›đ™€đ™Ąđ™Ąđ™€đ™Źđ™šđ™§ 𝙄𝙂 𝙼𝙖𝙣𝙜 𝙧𝙖𝙟𝙞𝙣 𝙇𝙄𝙆𝙀 𝙙𝙖𝙣 𝙆𝙊𝙈𝙀𝙉 đ™đ™€đ™đ˜œđ˜Œđ™‰đ™”đ˜Œđ™†,đ™—đ™šđ™§đ™„đ™šđ™Ąđ™Ș𝙖𝙣𝙜 đ™™đ™–đ™„đ™–đ™© 𝙗𝙖𝙟đ™Ș𝙧𝙖𝙼𝙖 𝙁𝙍𝙀𝙀.𝙎𝙞𝙹 đ™„đ™šđ™§đ™đ™–đ™©đ™žđ™ đ™–đ™Ł 𝙟𝙚𝙧 𝙣𝙞😍 ... . . OMG!!!Terlajak CANTIK uolsđŸ€©.Memang terserlah keayuan dengan PEPLUMGOJES!😍.Sarung terus divahhh.😘.Berminat nak order #dmefedra jom wasap ke +601152261869 . .  _ đŸ‚đ™đ™€đ˜Œđ˜żđ™” đ™Žđ™đ™Šđ˜Ÿđ™†  _ 🌾OFFER: RM130 SM/RM135 SS .  FEDRS KURUNG . 🌾Material: cotton strechable with lace 🌾 cutting cape peplum 🌾 Zip behind & sleeve . . Size S Shoulder 14" Bust 34" Sleeves 22" Front Length 21" Back Length 21"  Skirt Waist 25" - 32" Hips 34.5" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size M Shoulder 15" Bust 36" Sleeves 22" Front Length 22" Back Length 22"  Skirt Waist 27" - 34" Hips 36" Length 41" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size  L-XL Shoulder 16" Bust 40" Sleeves 23" Front Length 23.5" Back Length 23.5"  Skirt Waist 30" - 40" Hips 44" Length 42" . . 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 . . Size 2 XL Shoulder 19" Bust 48" Sleeves 23.5" Front Length 23.5" Back Length 23.5"  Skirt Waist 38" - 45" Hips 50" Length 43" . .  __________________ . "𝗗𝘂đ—Č đ˜đ—Œ đ—±đ—¶đ—łđ—łđ—Č𝗿đ—Čđ—»đ˜ đ—°đ—Œđ—șđ—œđ˜‚đ˜đ—Č𝗿 đ—șđ—Œđ—»đ—¶đ˜đ—Œđ—żđ˜€/𝗰𝗼đ—čđ—¶đ—Żđ—żđ—źđ˜đ—¶đ—Œđ—»đ˜€ đ—°đ—Œđ—čđ—Œđ—żđ˜€ đ—ș𝗼𝘆 𝘃𝗼𝗿𝘆 𝘀đ—čđ—¶đ—Žđ—”đ˜đ—č𝘆 đ—łđ—żđ—Œđ—ș đ˜đ—”đ—Č đ—œđ—¶đ—°đ˜đ˜‚đ—żđ—Č. .  ______________________ đ—–đ—”đ—„đ—” đ—ąđ—„đ——đ—˜đ—„ 𝟭. 𝗕𝗼𝗰𝗼 đ—±đ—Čđ˜đ—źđ—¶đ—č đ˜‚đ—žđ˜‚đ—żđ—źđ—»/đ—”đ—źđ—żđ—Žđ—ź/đ—ș𝗼𝘁đ—Čđ—żđ—¶đ—źđ—č. 𝟼. 𝗩𝗰𝗿đ—Čđ—Čđ—» đ˜€đ—”đ—Œđ—żđ˜