Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kurungcikgu

Posts tagged as #kurungcikgu on Instagram

77.464 Posts

Jom sis lanjee gambar flat lay Kurung Puteri in light pink. Suwitt, manis sesangat uollss😍. Onz tak onz? . Mai lekaih mai..harga promosi still on tau😱. Rugi kalau terlepas. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . #kurungputeripleated #kurungputeri #kurungcantik #kurungcikgu #kurunglace #kurungpleated #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungmodenpleated #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01018
Amacam, melting tak tengok gambar flat lay Kurung Lacey in light pink ni😍. Manis sesangat. . Masih harga promo tau😱. Lambat bye bye.😉 . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . #kurunglaceyfulllace #kurunglace #kurunglacey #bajukurunglacey #bajukurunglace #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenlace #kurungcantik #kurungcikgu #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #eaf190915
DIWALI SALE KURUNG PASTEL RM50 JURR UOLLSS😱😱😱. . Valid dari 26hb sehingga 27hb saja tau. Rugi nau nau kalau tak grab. Pat pat siku lipat siapa cepat dia dapat😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01075
SPSG KURUNG ROSSEL HANYA RM69 JURR😱😱😱. . . Cantikkan uollss Rossel Kurung ni. Kita ada 11 warna ya. Confirm terpikat😍. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #kurungmini #kurungrossel #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01059
PROMO #sepasang MELYSA  KURUNG SERENDAH #rm69 jerrr TAU!! “😍 . . LIMITED PCS SHAJA. Shopping lekaihhhh naaa.. TAG KAWAN2 HAMPA SEKARANG BOLEH GRAB COMBO JIMAT TAU😘😘 . SPSG RM 69 JERRRR 😍 SPSG RM 69 JERRRR 😍 . COMBO 2 PSG RM129  COMBO 2 PSG RM129 . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #kurungmini #kurungrossel #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01035
MELYSA KURUNG HANYA RM69 SPSG😍😍😍. . . Baju cantik dapat, jimat pun dapat😍. Cutting kurung riau yang anggun dan paling best wudhuk dan BF friendly😊. . . Rugi kalau terlepas😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungriau #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01074
HANYA RM60😱😱😱. . Sis dah restock Kurung Pastel in blue grey. Hot colour tau🔥🔥🔥. . . Cepat grab uollss, lambat tinggal😉 . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa  #meletop #dramasangat #teamafcircle01048
NEW RELEASE!! BATEK KURUNG KEDAH😍😍😍 . . Design OLD SCHOOL yang sangat trending masa kini😘. Wajib grab buat koleksi uollss tau. Jom grab sementara stok masih ada😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungkedah #minikurung #minikurungkedah #batikkurungkedah #kurungbatik #batekkurung #basickurungkedah #kurungcikgu #kurungcantik #kurungkedahmoden #kurungmini #kurungmoden #minikurung #waninangkedah #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01084
PROMO #sepasang ASHA PLEATED  KURUNG SERENDAH #rm79 jerrr TAU!! “😍 . . LIMITED PCS SHAJA. Shopping lekaihhhh naaa.. TAG KAWAN2 HAMPA SEKARANG BOLEH GRAB COMBO JIMAT TAU😘😘 . SPSG RM 79 JERRRR 😍 SPSG RM 79 JERRRR 😍 . COMBO 2 PSG RM139 COMBO 2 PSG RM139 . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #kurungmini #kurungrossel #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01040
FREE POSTAGE SEMPENA SALE 12.12🎉🎉🎉 KURUNG POCKET FILLEA😍😍😍 . Design viral yang sangat trending masa kini😘. Wajib grab buat koleksi uollss tau. Ada 20 warna yang menarik. Material sangat super selesa😊. . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungkedah #kurungpocketfillea #basickurungkedah #kurungcikgu #kurungcantik #kurungkedahmoden #kurungmini #kurungmoden #minikurung #waninangkedah #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcv011229
NEW RELEASE!! BATEK KURUNG KEDAH😍😍😍 . . Design OLD SCHOOL yang sangat trending masa kini😘. Wajib grab buat koleksi uollss tau. Jom grab sementara stok masih ada😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungkedah #minikurung #minikurungkedah #batikkurungkedah #kurungbatik #batekkurung #basickurungkedah #kurungcikgu #kurungcantik #kurungkedahmoden #kurungmini #kurungmoden #minikurung #waninangkedah #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat
RIAU DIAMOND nama diberi..nampak mewah sangat uollss😍😍😍 . . Serious cantik dan anggun uolls😘. Design yang sangat exclusive dihiasi diamond chuncky beads. Wajib grab buat koleksi tau. Jom grab sementara stok masih ada😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungriau #riaudiamondexclusive #kurungriaumoden #minikurung  #kurungcikgu #kurungcantik #kurungmini #kurungmoden #minikurung #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle010106
BASIC KURUNG RIAU yang simple dan elegant😍😍😍. Ada 18 warna yang menarik tau uollss. . . Yang penting material yang selesa, flowy dan sedap dipakai. Jom grab sebelum warna dan size idaman habis😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #minikurungkedah #basickurungriau #kurungriau #kurungcikgu #kurungriaumoden #kurungcantik #kurungkedahmoden #kurungmini #kurungmoden #minikurung #waninangkedah #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01083
Ajomm sis lanjeee feedback cust yang grab Kurung Pastel code dusty rose. “Cantik”😍. . Masih harga promo tau uollss, hanya RM60 spsg😱. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01029
Ajomm sis lanjeee testimoni cust yang grab Kurung Pastel code dusty purple. Cantikkan uollss😍. . . . Masih harga promo tau uollss, hanya RM60 spsg😱. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #eaf190958
Custom made kurung mini + kain kedut.Ni baju tuan tanah,baju jenjalan.Makan masa sebulan baru nak siap.Baju sendiri xpe,jangan baju cust 😆😆 . Nak tempah baju?boleh klik link di bio.
HB1349 ♥️BLOUSE MERDEKA♥️ DESIGN 1 | DESIGN 2  PRICE : RM50.00 POS : SM RM9.00 (JT RM8.00) / SRWK RM12.00 / SBH RM14.00 SIZE : XXS XS S M L XL  PRICE : RM60.00 POS : SM RM9.00 (JT RM8.00) / SRWK RM12.00 / SBH RM14.00 SIZE : 2XL 3XL 4XL 5XL  PRICE : RM70.00 POS : SM RM10.00 (JT RM8.00) / SRWK RM14.00 / SBH RM16.00 SIZE : 6XL 7XL 8XL 9XL 10XL 🔹Long Blouse 🔹Zip dibahagian belakang 🔹Zip dihujung lengan , mesra wuduk 🔹Material Como Crepe ❗Process : 1-4 Working Days  #unitberuniform #cikgumalaysia #bajucikgu #bajucikgucikgu #bajucikgusekolah #kurungcikgu  #kurungmoden #blousemerdeka #blouseplussize  #kurungmerdeka #bajumerdeka  #merdeka  #merdeka2019  #tudungmerdeka2019 #tudungmerdeka  #bajukurung #bajuraya #bajuraya2019
Emerald green ke atau dull gold awak pilih? . Dua dua cantik kan. 😍 . Nak pakai kenduri sesuai, pergi ofis pon cantik. Kain lembut anti kedut. Senang la lepasni tak fikir nak gosok baju. 😛 . . Jom dapatkan segera, yang terawal dapat PERCUMA handsock. . . #kurungmoden #rania #emeraldgreen #dullgold #kurungcikgu #kurungmodencantik #kurungsedondon #kurungplussize #baju_tanpa_gosok  #teamafcircle01079 #ironless #mosscrepe #sabella #bajuviral
box pleat,just nice pasang bawah baju ❤
🌸 BATIK RUBY RIAU 🌸 . ✔️Material PEARL SKIN PLATINUM GRED A+ ✔️KAIN batik cotton bali. ✔️Design KURUNG RIAU, cutting loose dan berdutt blkg. ✔️ Kain lembut dan sejuk  bila dipakai. ✔️ BUTANG dibahagia depan ✔️Kain lipat depan , Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✔️Terdapat 5 Warna HOT. ✔️Saiz XS S M L XL XXL 3XL ✔️Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keraian 🥰 . 💯Design yang EXCLUSIVE, LIMITED EDITION . Cepat‼️STOCK SANGAT TERHAD‼️WARNA2 YG MENAWAN‼️Kombinasi warna yg menakjubkan . 💕 ITEMS ARE READY STOCK 💕 . - STOCKS ARE VERY LIMITED - (NO RESTOCK) . 💲RM95 SM / RM100 SS 📮Free Postage . 🌹2xl dan 3xl ade tambahan RM 10 . #najcloset18 #kurungbynajcloset18 #kurung #kurungriau #kurungbatik #kurungsongket #kurungcotton #kurungcikgu #kurungkerja #kurunglawa #kurungcantik #sayajual #kurungseragam #bajukurung #bajukurungriau #kurungcottonbatik #kurungjapanesecotton #kurungmoden #eaf1909286
RIAU DIAMOND EXCLUSIVE😍😍😍 . . Serious cantik dan anggun uolls😘. Design yang sangat exclusive dihiasi diamond chuncky beads. Wajib grab buat koleksi tau. Jom grab sementara stok masih ada😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #kurungriau #riaudiamondexclusive #kurungriaumoden #minikurung  #kurungcikgu #kurungcantik #kurungmini #kurungmoden #minikurung #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01094
Assalamualaikum,selamat pagi uols,pagi ni sis upload sikit salah satu jahitan untuk lace iaitu teknik sulam. . Teknik ni kena berhati²,leka sikit termakan jari.So jgn persoalkan kalau upah jahit lace tu mahal bila guna teknik ni ye 🤗
Custom made loose kurung moden + kain duyung . Nak tempah baju?klik link di bio utk pertanyaan
STYLISH POCKET KURUNG yang urban dan elegant😍😍😍. Wajib grab untuk koleksi uollss sebab memang nampak style. . . Yang penting material yang selesa, flowy dan sedap dipakai. Jom grab sebelum warna dan size idaman habis😉. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #minikurungkedah #basickurungriau #kurungriau #kurungcikgu #kurungpoket #kurungcantik #kurungmini #kurungmoden #minikurung #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01098
🌹KURUNG LAIQA V.70🌹 .  #newarrivals #takpayahgosok #pakaiteruscantik .  CEPAT GRAB SEBELUM KEHABISAN STOK.. SEBAB LIMITED SANGAT2.. . 🌸Material lycra,sejuk 🌸Ironless, x pyh gosok.. Capai, sarung... Siap..jimat masa 💃🏻 🌸Nursing (zip tgh dada) 🌸Mesra wudhu 🌸Ada poket dikanan baju blh ltk kunci, tisu & duit 🌸Ada 7 warna 😍 🌸Pinggang kain full getah, blh stretch lebih 4-5" 🌸Saiz S, M, L, XL, 2XL, 3XL . 💲Rm109 free pos . #najcloset18 #kurungbynajcloset18 #trustedseller #kurung #kurunglycra #kurungbatik #kurungsongket #kurunglawa #kurungmurah #kurungcantik #kurungcotton #kurungcikgu #kurungseragam #kurungcottonbatik #kurungmerdeka #kurungkerja #kurungmoden #minikurung #kurungmodern #teamafviral70812321 #jemaah2008_nite
SALE 11/11..SPSG KURUNG ROSSEL HANYA RM60 JURR😱😱😱. . . Cantikkan uollss Rossel Kurung ni. Kita ada 11 warna ya. Confirm terpikat😍. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #kurungmini #kurungrossel #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat #teamafcircle01091
NEW RELEASE!!😍😍😍 . SEMPENA KEMERDEKAAN MALAYSIA YANG KE-62, KAMI TAWARKAN KURUNG PASTEL DENGAN HARGA TERMURAH RM60 SEPASANG 😍 . Simple tapi bila pakai terserlah keayuan dan material como crepe yang sangat selesa 😘😘 . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bajuraya2019 #raya2019 #bazarpaknil #ajimaura #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafviral708123213
SPSG KURUNG ASHA PLATE HANYA RM79 JURR😱😱😱. . . Cantikkan uollss Kurung Asha Plate ni. Kita ada 10 warna ya. Confirm terpikat😍. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊. . . #kurung #minikurung #kurungmini #kurungrossel #kurungriaumoden #kurungmodern #kurungmoden #kurungplain #kurungcikgu #kurungcantik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #meletop #dramasangat
Ada yang fall in love dengan Kurung Pastel in dusty purple ni?😍. Sis belanjee gambar flat lay okayyy. Amacam,meltingkan😘. Hot colour ni tau🔥🔥🔥. . . Spsg RM50 jurr ye uollss. Rugi nau nau kalau tak grab😁. Promosi sehingga 15hb ni saja tau. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungpastel #kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01099
ADUDUDU... Cantik tak boleh bawak bincang #kurungsophia ni, color pon melting sangat. Kurung camni sesuai sangat sis nak gayakan ke ofis ke, event2 or kenduri tu. Gerenti orang pandang sekali rasa nak pandang lagi !! . . Spsg RM60 uollss. Rugi nau nau kalau tak grab😁. . . Untuk order, whatsapp 📲0175261026 atau click link di bio😊 . . #kurungshopia kurung #kurungcantik #kurungcikgu #kurungmoden #kurungmodern #kurungmodenbatik #kurungraya #kurungmodenraya #kurungmodenraya2019 #kurungmodenbatik #bazarpaknil #fattzura #neelofa #nur2 #curicuricinta #meletop #dramasangat #teamafcircle01093