Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kurungbridesmaid

Posts tagged as #kurungbridesmaid on Instagram

149.076 Posts

Amacam grey? On ke tak?
Assalammualaikum semua..berdesup2 kak min terima order utk aura kurung restock ni.. RM69 je korang cecepat tau . . #sayajual #kurungmoden #kurungmurah #kurungbridesmaid
Cantik and flowy je Irene Kurung ni. Harga pun affordable sangat2. KURANG dari Rm100 tau 🔥 . . . #kurungpeplum #kurungbridesmaid #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungpeplum
siapa rasa2 plan nk bridemaids color plum ni.. bcg2 dulu ye kak min nk mkn kuaci jap 🤭😜 . . #sayajual #kurungmoden #kurungbridesmaid #kurungmurah
Seroja anybody? Simple, nice and comfy 😍😍 . DM us now to get yours 😘 . . #aminakl #aminakualalumpur #kurungkedah #kurungseroja #kurungbridesmaid
Sis suka yang mana? Kiri ke kanan?? Cer komen sikit hehe 😍 . . Both available di www.skaistya.com.my atau sis boleh je whatsapp kami terus di 0186644615 (link di bio) 😘 . . #kurungpeplum #kurungbridesmaid #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungpeplum #minikurung #minikurungmoden
Happy weekend dearies💖. Wherever u go, whatever u do. Enjoy it😘
#merdekasale . Ramai adik2 yang grab CARLA LUXE untuk majlis #konvokesyen diorang. Sekarang tengah sale memang elok sangat la beli awal2. Nak abadikan kenangan #konvo semestinyala kan, kenala pakai lawa2. Reward untuk diri sendiri juga.😎 . . Rm159 sale until 31 August Np rm179
R A Y S A. Nama seindah bajunya. Betul ke idok? Design  Brocade series ni ramai permintaan daripada korang semua. Start daripada Daphne, Royale, Eleanor dan etc termasuk koleksi terbaru. . . Raysa rm209
Kadang tanpa sedar kita melakukan kesilapan.Segeralah beristighfar. Saat Allah tutup aib kita. Jangan seronok atas aib orang. Doakan yang baik-baik je.Selamat malam😘😊
Lace two tone Baby blue+ Grey. RM79😘
Promosi ramadhan🤩🤩🤩. Rm79 je?🤯50% diskaun tau dears. Harga asal rm159. Benda murah kan ada. Berkualiti lagi. Dapatla save bajet untuk raya kan.
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . 💥 APPRECIATION SALE * For more sale item, kindly click #appreciationsalebyizatulhada ‼️ . RUFFLE KURUNG available S - 3XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #rufflekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM60 (NP : RM99) Postage : RM9 SM / RM13 SS . Material : Como crepe . ▪ Bf friendly ▪ Wudhuk friendly ▪ Pinggang kain bergetah + zip . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Qaira in Maroon will definitely make you look EXTRAORDINARY🔥 Tinggal berapa pcs je lagi tau! Lepas ni dah tak restock dah 🤗 . .  #kurung #kurungmoden #kurungmodern #kurungpahangmoden #kurungpahang #bajukurung #bajukurungpahang #bajukurungkedah #kurungkedahmoden #kurungkedah #minikurung #minikurungmoden #kurungbridesmaid
Merecik tak tengok GRACE Kurung lace ni? Cantik sangat2 dengan design lace. Sopan je kan sesopan awak yang bakal jadi milik si dia tu.👰🏻 . .  RM299 Sebarang pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio @ contact📲 📲0199227545 📲0199227545 📲0199227545
⭐️Cream⭐️ ❗️ REFER SIZE & HARGA DI GAMBAR DEPAN❗️ . Kalau mereka yg tak sure nak pakai color apa utk bridesmaid ke, utk pengapit ke, cik eja suggest color cream la. Sebab cream ni paling senang nak matching dgn mana2 color lain . Banyak design cik eja update ni ya. Minta tolong lahh baca dlu ya size dan harga yang cik eja dah siap update. Pelik lah sebab dah beri harga dan size, tapi ramai yg whatsapp eja tanya lagi.
Rm89 jerr😱! Dah boleh nampak cantik manis berseri-seri dengan Adriana kurung.
Ada yg pernah rasa camni tak?
Awhh cantiknya Irene Peplum ni. Nampak comfy and very the selesa tau! 🙈 . Coming Soon to you Khamis 14nov ni jam 8 malam! Cik S janji harga KURANG dari RM100. Stand by tau sis.. 😘 . .  #kurungpeplum #kurungbridesmaid #kurungmoden #kurungmodern #kurungcantik #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungmodern #bajukurungpeplum #minikurung #minikurungmoden
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . TEJA LACEY KEBAYA in 8 colors ❤️ * For more colors & pictures, kindly click #tejalaceykebayabyizatulhada ‼️ . Price : RM147 SM / RM151 SS . Material : Lace with full lining . ▪ Hidden zipper at front side ▪ Skirt mermaid cutting with elastic waist . ▶ Size S TOP : Shoulder 14" Bust 35"-36" Armhole 17" Sleeves 23" Waist 28" Hips 36" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 25" Hips 35" Length 41" . ▶ Size M TOP : Shoulder 14.5" Bust 37"-38" Armhole 18" Sleeves 23" Waist 30" Hips 38" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 27" Hips 38" Length 41" . ▶ Size L TOP : Shoulder 15" Bust 39"-40" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 32" Hips 40" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 29" Hips 40" Length 41" . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
[RESTOCK!! ATTN KURUNG PAHANG LOVERS] . Sesapa yg belom ada Kurung Pahang Embun ni cecepat roger2 hakak yaa, hakak baru jeee restock few colors!! Tak tahu laaa sempt keee idok ke uols, sbb ada few  colors dh sold out dah ni 😅😍🥰 . Yg first timer nk bli Embun ni uols boleh jeee tgk feedBack customer kita kt instaStory, kain ni mmg best tau mmg sejuk sgt! sesuai laaa kalau uols nk bawak g beraya ke, nk g kenduri kee nk buat baju BridesMaid pon mmg cun sesuai sgt!! . . Meh DM or whatsApp hakak segera at +6019 5889538 . #aminakualalumpur #aminakl #kurungpahang #kurungpahangembun #kurungbridesmaid #bajukurungbridesmaid #bajukurungbridesmaids
WAIT!! Jangan tido lagi! . Meh sat tgk smua color Embun yg available ni dlu.. mmg kena laa dgn theme gathering uols tu . Or kalau angpa nk pakai buat bridesmaid pon mmg sesuai sgt lah, sbb material kain ni mmg onzz sgt! Sejuk and selesa sesangat! . DM or whatsApp us now to get yours fast!! . ☎️ +6019 5889538 . . #aminakualalumpur #aminakl #kurungpahang #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #bridesmaid
Nahh korang inilah warna warni KERRY. Ramai peminatnya 😍 . . Rm199
🌸AMMARA KURUNG🌸 . . HARGA PROMOSI = RM69 SEPASANG . . ❗️HARGA TAK TERMASUK KOS POS ❗️ 📍Info: 🧶 Material: *High Quality Korean Moss Creepe (Streachable)* 👕 Ironless 👗 *Cutting A* (Kembang Bawah) 🧥 *Nursing Friendly Zip* 👛 *Side Pocket* (Kanan) 🧽 *Span Bahu* 🧜‍♀ Kain / Cutting *Duyung Loose* 🤰🏻 *Pregnant* Boleh Pakai . . .  SERIOUS BUYER😊? CARA ORDER BOLEH WHATSAPP NO NI ⬇️ . 📲whatsapp 016-8054861 📲whatsapp 016-8054861 . . #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungmurah #kurunglabuh #kurungmodenmurahmalaysia #kurungmodenmurah #bajukurunglacemurah #kurungfishtail #bajukurungfishtail #kurungmurahmalaysia #kurungmurahcantik #plainkurung #kurungmodenplain #bajukurungkuliah #bajukurunglace #kurungmodenmurahmalaysia #kurungflared #bajukurungmalaysia #bajukurunglabuh #kurungbridesmaid #kurunglace #bajukurunglace #kurungplainmurah  #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungmurahmalaysia #bajukurungcantik #kurungironless #kurungmurahmalaysia #bajukurungflare  #kurungmosscrepe #kurungtakpayahgosok
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . TIARA KURUNG available XS - XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #tiarakurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM109 Postage : RM8 SM / RM10 SS . Material : Como crepe . ▪ Wudhuk friendly ▪ Manik ala swarovski di pergelangan tangan & hujung baju ▪ Dart di belakang baju ▪ Pinggang kain bergetah + zip cangkuk . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Cantikla warna ala2 gold ni. Serius cantik sangat nampak macam mewah  gitu Kerry ni. Sememangnya nampak berkilau dari material premium shantung silk. . . Rn199
Kita belanja close up GRACE untuk dearies. Mohon menangis di bucu katil tengok lace dia😭😘
BEST SELLING Kurung Kalsom.. yg mana satu pilihan kalbu.. uols suka yg color gelap kee cerah2 shweet2 mcm ni? 😚 . . .. ☎️ +60195889538 (for fast response)  #aminakualalumpur #aminakl #kurungkedah #kurungpahang #kurungkedahpremium #kurungbridesmaid #kurungbridesmaidmurah #kurungkedahbridesmaid #awabatikkurung #kurungpahang #bajukurungbridesmaid #bajuconvo #kurungkedahkalsom
Bridesmaids in Carla Luxe kurung in bluepink. - Rm179. Combo sale rm300 for 2 pieces