Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kebayaplussize

Posts tagged as #kebayaplussize on Instagram

62.373 Posts

Pilihan warna untuk Zahra Luxe ni insyaAllah banyak, tapi limited.. Sebab tu better preorder dan kami buatkan ikut size anda.. . ZAHRA LUXE KURUNG  RM289 (depo preorder RM100) . ❤️Full lining kurung, made from luxurious lining & beautiful embroidered sari. U will fall in love instantly after you wear this design.. . ❤️Berbaloi, sbb bakal jadi baju kurung awak yang paling senang n selesa nk sarung.. *mesti jadi no1 choice. . ❤️#NGZahraLuxe ni sesuai pakai pegi office (ramai dah kami tgk yang buat cmni) 💯.. . ❤️Untuk RAYA! Tak payah nk accessories lebih2, simple shawl, natural make up, and a sweet smile will do 🤗 .  1)📱WA #ngteamsale kami ❤ . ✅Ms Aila. +6014 370 0101 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0220 ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Mira +6016 397 8895 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCH🔎 2)* Preorder item is not available di website. . 💓💓💓💓💓HAPPY SHOPPING LADIES 💓💓💓💓💓 . #kebaya#kurungmoden#braidesmaidmalaysia #kebayalabuh#kurungmalaysia#bajukurung#bajukurungmoden#nenggeulis#bajukebayamoden#kurungkedah#kurungmoden#kurungsaree#kurungplain#kuringcantik#kebayacantik#kebayatradisional#kebayasongket#kebayaplussize#kurungplussize#kebayamoden#kebayasaree#kurungkedah#kurungpesak#bajutunang#bajutunangcantik#songketmalaysia#kurungsari#bajukurungsari
Untuk mana yang bertanya, Neng Geulis ade tak preorder untuk kanak-kanak, jawapannya ADA 🤗🤗🤗 . In fact semua design pun boleh kami buatkan... . Special untuk yang nak cari baju kurung selesa, baju kurung plus size, dan baju kurung sedondon untuk ibu, anak dan adik beradik...kaminada range baju kurung (pre order) dari harga RM169, RM289, dan RM389 . Istimewanya preorder di Neng Geulis, design kami memang sentiasa evergreen dan material best dan terletak cantik di badan pemakai. . Untuk yang bijak merancang, kami juga sediakan kemudahan deposit serendah RM100 supaya you guys boleh adjust expenses.. . . ZAHRA LUXE KURUNG ———————————— #ngzahraluxerm289, KITA BUKA UNTUK PRE-ORDER KURUNG DENGAN DEPOSIT SERENDAH RM100 SAHAJA. . Dengan luxury design yang diinspirasikan Bollywood Culture, memang nampak sangat elegant! lagi lagi kalau you yang pakai sayang😍 .	 Bukan setakat cantik, tapi kita make sure material yang kita guna untuk hasilkan Zahra Luxe ni sangat selesa untuk uols pakai sepanjang hari. We’re using material saree dan full lining menggunakan Chiffon Crepe, walaupun cuaca panas, uols tetap tak selesa! Uols boleh request size sebab kita boleh custom dari size XS up until XXXXXL okehh! . . 1)📱WA #ngteamsale kami ❤ . ✅Ms Aila. +6014 370 0101 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0220 ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Mira +6016 397 8895 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCH🔎 2)* Preorder item is not available di website. . 💓💓💓💓💓HAPPY SHOPPING LADIES 💓💓💓💓💓 . #kebaya#kurungmoden#braidesmaidmalaysia
#ngrupakurung Pre-Order with DEPOSIT RM100 ONLY😉 . Siapa je yang tak suka kurung Cotton? Tapi tak semua Cotton material dia best tau, kena pandai pilih contohnya Rupa Kurung ni😉 material Cotton kita guna the best one. Sejuk je dan tak jarang ya. Ada small pocket juga untuk pada bahagian bawah kanan baju ! . PRE-ORDER NOW! Petite, chubby to plus size, semuanya ditanggung beres sebab kita custom made dari size XS until XXXXXL ! . 1) 💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 2)📱WA #ngteamsale kami ❤ . ✅Ms Aila. +6014 370 0101 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0220 ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Mira +6016 397 8895 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCH🔎 2)* Preorder item is not available di website. . 💓💓💓💓💓HAPPY SHOPPING LADIES 💓💓💓💓💓 . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #songketmalaysia #kurungsari #bajukurungsari
Tipu la perempuan tak pilih rupa dan gaya. Nak pilih baju nak pegi kenduri pun nak yang cantik-cantik kan....mustahak sekali nampak kurus dan mulusssss . Sebab tu la kami bukak preorder RM100 (deposit) untuk #ngmanishakurung & #ngdeepikakurung . Ye lah dan Nak hujung hujung tahun ni, mesti banyak wedding ataupun event yang nak kena attend kan? Uols dah prepare outfit tak? Jom kami boleh buatkan dari XS-XL SAMPAILAH BAJU KURUNG PLUS SIZE. . Kurung modern adalah luxurious full lining, dengan design yang super gorgeous, sgt sesuai untuk uols pakai untuk event event tertentu 😍 . Uols cari Kurung Yang Cantik, selesa, tak panas walaupun pakai seharian, this is the best! Just padankan dengan plain bawal atau shawl, you good to go 😉 . Pre-order, dengan deposit serendah RM100 sahaja!  1)📱WA #ngteamsale kami ❤ . ✅Ms Aila. +6014 370 0101 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0220 ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Mira +6016 397 8895 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCH🔎 2)* Preorder item is not available di website. . 💓💓💓💓💓HAPPY SHOPPING LADIES 💓💓💓💓💓 . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #kurungsari #bajukurungsari
#ngzahraluxe PRE-ORDER KURUNG WITH DEPOSIT RM100 ONLY tau😍 . Zahra Luxe antara Kurung yang paling laris dekat Neng Geulis. Here, just look all the detailings, the design, material pun best tak panas and of course full lining okay . Grab yours now sisters! 1)📱WA #ngteamsale kami ❤ . ✅Ms Aila. +6014 370 0101 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0220 ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Mira +6016 397 8895 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 . Dropshipper hotline : +6014 370 0880 Customer Service. : +6014 370 0550 2)💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . 3)🌐Beli di WEBSITE kami link di @nenggeulis.co ( nenggeulis.com.my ). Note 1) *Please TYPE nama item di ruang SEARCH🔎 2)* Preorder item is not available di website. . 💓💓💓💓💓HAPPY SHOPPING LADIES 💓💓💓💓💓 . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia #kebaya labuh #kurungmalaysia #bajukurung #bajukurungmoden #nenggeulis #bajukebayamoden #kurungkedah #kurungmoden #kurungsaree #kurungplain #kuringcantik #kebayacantik #kebayatradisional #kebayasongket #kebayaplussize #kurungplussize #kebayamoden #kebayasaree #kurungkedah #kurungpesak #bajutunang #bajutunangcantik #songketmalaysia #kurungsari #bajukurungsari
[ SURI PARIO : RM169 ] haa ... BARULAH SENANG nak jadi bridesmaid🤗xdelah ‘terburai’ skirt sebab senang nak ikat kemas. Kalau dulu, risau skirt terburai, mau malu setaman.. 😞 . #ngsuripario RM169 deposit RM100 ————————————————— . 😻Blouse cutting jatuh terletak, x melekap dan tak nampak perut buncit . 😻Skirt pario yang TIDAK TERBELAH, so awak jalan sopan dan confident! . 😻Material Valentro Satin yang nampak eksklusif. Tidak jarang, dan tak panas. Material sejuk dan selesa. . 😻Preorder deposit RM100 sahaja. Untuk bridesmaid dan kenduri, boleh pilih 30 warna yang kami sediakan . 😻Jimat dan mudah sebab lepas kenduri boleh pakai keduanya pegi atau berasingan (Mix & Match) . Suri Pario ————— 🔮ready stok tak banyak, better custom preorder (kami potong sehelai demi sehelai. . 🔮size dari XS-XL (AlhamduLILLAH stakat ni size terkecil adalah bayi 1.5 bulan 🥰) . 🔮untuk sayang-sayang yg mencari blouse plus size, no worries, kami boleh jahit semua blouse dan kurung kami dari sehingga XXXXL InsyaALLAH, kami bantu anda 🤗 . 🔮Kami potong & jahit setiap preorder, satu persatu penuh teliti & cermat. Bukan mass production (buat byk2). Hanya dedicated pasukan tailor sahaja yang dibenarkan jahit preorder kurung kami . 🔮Untuk all preorder tempoh siap adalah (7-10 hari bekerja). Team sale akan update anda dari masa ke semasa ————————————————————————— Utk dapatkan size chart, atau nak tahu warna yg masih available, wa team kami sekarang . 📱WA #ngteamsale kami ❤️ . . ✅Ms Fatin +6016 397 8874 ✅Ms Tasya +6014 370 0404 ✅Ms Aila +6014 370 0101 ✅Ms Farah +6014 370 0606 ✅Ms Zia +6014 370 0880 ✅Ms Tyra +6011 2148 4294 ✅Ms Mira +6016 397 8895 . Dropshipper hotline : +6014 370 0220 Customer Service. : +6014 370 0550 . 💯Dtg butik kami - 🎪waze shj Neng Geulis Kota Damansara KITE BUKAK HARI-HARI!! . #kebaya #kurungmoden #braidesmaidmalaysia
. Azizah fishtail lacey top . RM59 exc pos . material: Lace full lining . Size (Size (bust/dada = B, waist/pinggang = W, hip/punggung = H, armhole/ketiak = A, Elbow/Siku = E, length/labuh = L) . 46/48 - B 48, W 52, H 62, A 23, E 14, L(FRONT) 30, L(BACK) 34 . 50/52 - B 52, W 56, H 66, A 25, E 15, L(FRONT) 30.5, L(BACK) 34.5 . 54/56 - B 56, W 60, H 70, A 27, E 16, L(FRONT) 31, L(BACK) 35 . 58/60 - B 60, W 64, H 74, A 29, E 17, L(FRONT) 31.5, L(BACK) 35.5 . UNTUK ORDER BOLEH WHATSAPP 👇 . ♥️ADMIN 013-9618616 . KLIK LINK DI BIO UNTUK ORDER / DM INBOX . #plussizemalaysia #malaysiaplussize #seluarsaizbesar #seluarbesar #bajuplussize #bajurayaplussize #plussizemurah #blousessaiz60 #blouseplussizemurah #kurungplussizemurah #kurungplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayasaizbesar #bajuplussizecantik #kurungplussize #bajusaizbesar #skirtplussizemurah #denimplussizemurah #denimeplussizemalaysia #tshirtplussizemurah #tshirtsaiz54 #tshirtsaiz64
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . SURI LACEY KEBAYA available in 7 colors from S to 3XL sizes ❤️ * For more pictures & colors, kindly click #surilaceykebayabyizatulhada ‼️ . Price : RM147 SM / RM151 SS . Material : ▪ Top ▶ Soft lace with full lining ▪ Skirt ▶ Printed korean crepe . ▪ Hidden zipper at front side ▪ Skirt mermaid cutting with elastic waist . ▶ Size S TOP : Shoulder 14" Bust 35" Armhole 17" Sleeves 23" Waist 28" Hips 36" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 25" Hips 35" Length 41" . ▶ Size M TOP : Shoulder 14.5" Bust 37" Armhole 18" Sleeves 23" Waist 30" Hips 38" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 27" Hips 38" Length 41" . ▶ Size L TOP : Shoulder 15" Bust 39" Armhole 19" Sleeves 23" Waist 32" Hips 40" Front length 36" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 29"-40" Hips 40 Length 41" . ▶ Size XL TOP : Shoulder 17" Bust 42"-44" Armhole 20" Sleeves 23" Waist 36"-38" Hips 46-"48" Front length 35" Back length 31" _____ SKIRT : Waist 30"-46" Hips 44" Length 42" . ▶ Size 2XL TOP : Shoulder 18" Bust 48"-50" Armhole 24" Sleeves 23" Waist 42"-44" Hips 48"-50" Front length 36" Back length 31.5" _____ SKIRT : Waist 32"-50" Hips 50" Length 42" . ▶ Size 3XL TOP : Shoulder 19" Bust 52"-54" Armhole 26" Sleeves 24" Waist 46"-48" Hips 54"-56" Front length 37" Back length 32" _____ SKIRT : Waist 32"-52" Hips 52" Length 42" . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Momen pernikahan adalah momen  sakral yang tak mungkin terlupakan bagi setiap calon pengantin. Apalagi jika bisa tampil cantik mengenakan gaun impian yang dibuat khusus untuk moment spesialmu.  NityCo hadir untuk mewujudkan impianmu jadi kenyataan. It’s time to celebrate your curves! . . . #nitycofashion #nitycobridal #batik #beautyhasnosize #beautybeyondsize #bridaldesigner #couture #curvyisbeautiful #curvyfashion #curvybeauty #curvybride  #curvyfashionista #curvemodel #celebrateyoursize #celebratemysize #culture #classic  #effyourbeautystandards  #kebayaplussize #kebayawedding #kebayamodern #kebayaplussize #plussizefashion #plussizemodel #plussizemodelindonesia #plussizebride #plussizebridaljakarta #plussizebridalgown  #plussizeweddingdress #wedding #weddingphotography
Kebaya Nyonya Blouse For Plussize . . Available in 8 colors: Dusty pink Honey Yellow Latte Brown Red Maroon Black Dark Blue Emerald Green Purple . .  Measurements:  Size 4XL  Bust: 46"-48" Hips: 50" Armhole: 23" Shoulder: 17" Lenght: front- 32"  back- 28"  Size 6XL  Bust: 50"-52" Hips: 54" Armhole: 25" Shoulder: 18" Lenght: front- 34"  back- 30"  Size 8XL  Bust: 54"-56" Hips: 58" Armhole: 28" Shoulder: 19" Lenght: front- 36"  back- 30"  Size 10XL  Bust: 58"-60" Hips: 62" Armhole: 29" Shoulder: 20.5" Lenght: front- 37"  back- 32"  Materials: Como crepe with lace ❌ Non-strechable  Price: RM79 exclude postage RM 8( SS/WPL +RM17)  Jom wassap utk order sekarang!!! 0133131505 0133131505 0133131505  #bajurayaplussize #bajuraya2019 #bajurayaplussize2019 #bajutunangplussize #bajukahwinplussize #weddingdressplussize #plussizemalaysia #plussizekelantan #plussize #plussizemodel #plussizegirls #kebayaplussize #blouseplussize
Tahun ke3 With This Kebaya Ah kwai!! Sape dah pernah beli this premium kebaya!! Cuba Mengaku sikit ✋🏿✋🏿✋🏿✋🏿Tahun ni kita buat special Edition warna Hitam Sahaja. dgn Sulaman Meriah!! Best tak?? #kebayanyonya #kebayaplussize #kebayapremium . . . . Kebaya Nyonya Ah Kwai  Code : CAQ 760 Price : RM139  Size : 3XL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL  Bust : 46", 48", 50", 52",54"  Hip : 48", 50", 52",54", 55"  Material : Moss Crepe ( Slightly Stretch )  Length : 31"  Arm Hole : 20",21",22",22.5", 23" .
🌺🌼🌷RTW BAJU BY ELLYSANISCHUBBYLICIOUS (model wear mustard clour) NEW STYLE dan LEBIH BESAR!!!! ..... Cepat wei sblm pos laju x pgi pos nk raya dkat nnti huhu…................................................... Cpt pilih n booking.................................... 💐Hai kwn2 saya ada jual baju plus size utk raya ready to wear yg selesa dan memeri. Free size boleh pakai dri 48 ke 54 yaitu size xl ke xxxxxl. Harga berpatutan bukan 300 200 100 tapi cuma rm89.00 sahaja!!! Still under 100 utk baju besar kain yg byk so stil resionable price. Ade 6 pilihan warna yaitu biru, coklat, mustard, hijau, maroon dan light blue.. corak semua sama. Cpt grab stok msih ade... Murah dan berbaloi,.................................... …...... 🌹UKURAN BAJU - bahu 22 - dada 48/50/52/54 - lubang lengan 25 - labuh lengan 22 - pinggang 66......…............................…..................... 🌹UKURAN SKIRT - pinggang 39 max tarik 63 - punggung 50 max tarik 63 - labuh skirt 40.........................….......................... 🌼🌼🌼 Material cotton spndex memeri bergetah (tak panas tak jarang)....…................... 🌻Pos smnjng rm11 / sbh, srwk rm16  #bajuraya2019#bajurayaterkini#bajuraya2019murahmalaysia#bajurayamoden#bajukebayaplussize#bajukebayabesar#bajukebayaraya#bajukebayaviral#bajumurah#bajukebayaterkini#bajukebayamurah#bajukebayacotton#bajukebayabergetah#bajukebayalawa#kebayaplussizemalaysia#kebayaplussizemurah#plussizekebaya#kebayaplussize
Thank you @plumeriaclothing  for the lovely Raden Ayu loose Kebaya. Omg . Im soooo in love! Selesa namateyyy. Cantik gils! Korang yang suka pakai Kebaya tapi nk loose2 sikit, this is the one! Sekarang dah tak susah nak carik baju plussize yang cantik. So yeahh! Grab it now ladies!😍 . . @plumeriaclothing  @plumeriaclothing  @plumeriaclothing . . #ootdraya #ootd #raya2019 #plussizebeauties #plussize #bajurayaplussize #bajurayacantikplussize #kebayatradisional #kebayabesar #kebayaplussize #kebayaplussizemalaysia #plussizemodel #kakgirlpose #kakgirlbikinhal #rayakansebulan
ADA SIZE SAMPAI 2XL NI..BUKAN BIASA-BIASA TAU DESIGN PEPLUM NI..LACE EMBROIDERY BUNGA DIA COMEL BETUL😍😍 . 🌸 IMANI PEPLUM 🌸 #imanipeplumbywh . Material : High Quality DENIM COTTON STRECHABLE + EMBROIDERY LACE ( Tidak jarang & lembut, mudah iron , sejuk & selesa dipakai ) . 💐 Leher V + Zip dihadapan baju 💐 Zip dipergelangan tangan (WUDHUK FRIENDLY) 💐 Corak lace embroidery pada hujung baju & skirt 💐 Skirt duyung & getah penuh . . 💙  SIZE : S 💙 . Bahu : 13.5" Dada : 34.5" Lengan : 22" Labuh baju : 26.5" Pinggang : 25" - 32" Punggung : 34" Labuh kain : 40" . _______________ . 💙  SIZE : M 💙 . Bahu : 15" Dada : 36" Lengan : 22.5" Labuh baju : 26" Pinggang : 27" - 34" Punggung : 36.5" Labuh kain : 42" . _______________ . 💙  SIZE : XL 💙 . Bahu : 16.5" Dada : 40.5" Lengan : 23" Labuh baju : 27" Pinggang : 30" - 40" Punggung : 46" Labuh kain : 42" . _______________ . 💙  SIZE : 2XL 💙 . Bahu : 18" Dada : 46" Lengan : 23" Labuh baju : 27" Pinggang : 30" - 46" Punggung : 50" Labuh kain : 42" . _______________________ . . Lavender || Black || Dark Blue || Dusty Pink || Maroon || Royal Blue || Mustard . . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . SEMENANJUNG : 💰💰Rm130💰💰 . SABAH / SARAWAK : 💰💰Rm135💰💰 . 📮 HARGA TERMASUK POSTAGE 📮 . . FAST REPLY CLICK LINK WHATSAPP ON PROFILE ⤴⤴ . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . #imanipeplum #imanipeplummurah #iraagent #iraagentmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kebaya #kebayaplussize #peplumkurung #bajukurungpeplum #bajunikah #bajutunang #bajukurungplussize #kurungmodenplussize #kebayamodenmurah #ootd #kebayamoden #bajurayamurah #bajukendurikahwin #bajuraya #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #curicuricinta #imaan #ruangrezekihanania #whkurung #wardrobe_hauz
Assalamualaikum, selamat pagi😊🙆🏼‍♀️ . Yang suka berkebaya, ni dia kebaya moden. Memeri dan menerima. Bila pakai ikut badan. . 🌸KG274/19 ~ KEBAYA SISKA🌸 . 📲014-5847536 @ tekan link kat bio, tq😊 . 🚫 No Booking ✅ Fast Payment . ⏩Normal Price : RM160SM RM165SS ‼️Promo Price : RM145SM RM150SS . ‼️UKURAN PADA GAMBAR TERAKHIR, SWIPE LEFT‼️ . 🌸 Made from Cotton Denim stretchable 🌸 Kebaya Type 🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips 🌸 Skirt  Mermaid Type with Organza Lace 🌸 8 colours 🌸 Accessories EXCLUDED . 🌸Cara nak order : ☑️ Screenshot gambar baju. ☑️ Tekan link kat bio. . #bbkebayasiska  #kg274 #bbbajuraya #bbkurungmerecik #bbraya2019 #kebayasiska #kebayasiskamurah #siskakebaya #kurungsiska #minikurungsiska #kurungsiskaexclusive #kebayamoden #kebayamodenmurah #kebayamodenmalaysia #kebayamodern #kebayamodenplussize #kebayaplussize #kebayaplussizemurah #kebayaplussizemoden #kebayamodenmurah #bajukurungmoden #bajukurungmodenmurah #bajuraya2019 #bajurayamurah #bajurayamoden #bajurayaplussize #bajurayaplussizemurah #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #ajimaura #terapiinstagram . ⚠️Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance. . ⏩Model wearing: Label - XL
MINI KURUNG COTTON ( CODE M48 6XL ) XXS - 6XL . Postage setiap ISNIN & KHAMIS ya guys. ( NEXT POSTAGE KHAMIS ) Boleh order sehari awal. Kalau korg nak walkin kedai terus pun boleh, dialu alukan 🤗 alamat kedai dekat bawah ya . ONLINE ORDER : 018 358 7903 (LINK DI BIO) / http://bit.ly/2VB09vv - WALK IN : 📌 NUR AUFA COLLECTION . UPTOWN DANAU KOTA Taman Setapak Indah, 53300, Kuala Lumpur. . WAKTU BERNIAGA : MALAM 🌙 RABU HINGGA AHAD (9PM - 3AM) . . . . . . . . . . . . #kebayapeplum #plussizecotton #plussize #minikurungplussize #kebayaplussize
Yang suka berkebaya, Nah🥰 Ni kebaya moden. Memeri dan menerima. Bila pakai ikut badan. . 🌸KG283/19 ~ ADELE SERIES🌸 . 📲 Tekan link kat bio🥰 . 🚫 No Booking ✅ Fast Payment . 💋Price: RM145SM RM150SS . 🌸 Made from Cotton Denim stretchable 🌸 Kebaya Type 🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips 🌸 Skirt  Mermaid Type with Organza Lace 🌸 8 colours 🌸 Accessories EXCLUDED . 🌸Cara nak order : ☑️ Tekan link kat bio. ☑️ Send screenshot gambar. . #bbadeleseries #kg283 #bbbajuraya #bbkurungmerecik #bbbajuopenhouse  #bbraya2019  #bbbajuopenhouse #adeleseries #kebayaadele #adelekebaya #kebayamoden #kebayamodenmurah #kebayamodenplussize #kebayamodenplussizemalaysia #kebayaplussize #kebayaplussizemurah #ajimaura #terapiinstagram #bajukurungraya #bajuraya #bajukurungplussize #bajukurungplussizemurah #bajuplussizemurah #bajuplussize #bajukurungmoden #bajukurungkebaya #bajurayaplussizemurah . ⚠️Disclaimer Product Colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance . 💋Model wearing 👉🏻Label - XL
Cantik tak Dahlia caftan ni??nampak flowy tau bila pakai... Fit size XS sampai XXL...yg berbadan kurus, chubby, plussize, preggy semua boleh pakai...SERIOUS BUYER only! . 💜 Dahlia Caftan 💜 ✅Free size (fit S to XXL) ✅Material caftan : Heavy Chiffon ✅Material inner : strechable spandex ✅ tak jarang (inner included) ✅ sopan dan menutup aurat ✅ ukuran : - labuh 56 inci - dada 70 inci - punggung 70 inci - lengan batwing 📣Color may be slightly different due to lighting . Harga : RM199 sahaja  Whatsapp 0136248471 . #kaftanmalaysia #jubahplussize #bajuplussize #bajudinner  #bajubridesmaid  #kebayaplussize #like4like #likeforliketeam #likers #likeforlikealways #pleaselike #liketeam #bajuraya #likeback #ilike #likesreturned #likeforfollow #kurus #tudungsatin #kenduri #salekawkaw #liker #bawalsatin #like4follow #likebackteam #ilikeback #likeforliketeam #instalike .
. Maxy Table Flower Dress 🌻 . Matterial: polyester fiber (polyester) Color: Dark Green Printing Size: XL - 4XL . Detail Size: XL: length 133cm --- bust 114cm --- waist 72-122cm 2XL: length 135cm --- bust 120cm --- waist 78-128cm 3XL: length 137cm --- bust 126cm --- waist 84-134cm 4XL: length 139cm --- bust 132cm --- waist 90-140cm . Price: 234.300 [IDR] . #bajuplussize #bajubridesmaid #plussizemalaysia #kurungplussize #bajubesar #blouseplussize #kurungmoden #kebarungplussize #kebayaplussize #bajupengapit #peplumplussize #bajuraya #bajurayamurah #kurungbridesmaid #kebayabridesmaid #bajutunang #kebayapengapit #kurungpengapit #plussize #bajubigsize
🇲🇾MERDEKA SALE UNTIL 31 AUGUST 2019 . KG288/19 ~TUN TEJA KEBAYA (PLUSSIZE) RM 125 SM / RM 130 SS . NORMAL PRICE👇 Price : RM135 SM /RM140 SS . 🌸 Made from Soft Lace with Lining (Mild Strecthable) 🌸 Skirt Printed Korean Crepe with Chuncky Beads 🌸 Kebaya Type 🌸 Kebaya Neck 🌸 Front and sleeve zips 🌸 Skirt  Mermaid Type 🌸 Accesories NOT EXCLUDED . . whatsapp 012 393 9938 . . #mikhailcollectionkebaya #bajumurahbymimi #bajumurah #bajukurungmurah #kebayamurah #kebayalacemurah #plussizebymimi #kebayaplussize #tuntejakebayaplussize #bajubridesmaidmurah #bajupergikerja #bajupengapit #wedding #chubby #likeforlikes
Set Kebaya Peplum 282 . . *Material Como Crepe . .  M-XL RM120 2XL-3XL RM130 4XL-5XL RM140 . .  Measurement Top:  M Shoulder: 38cm Bust:42cm Length: 70cm  L Shoulder:40cm Bust: 47cm Length: 72cm  XL Shoulder: 43cm Bust: 50cm Length: 73cm  2XL Shoulder: 46cm Bust: 57cm Length: 75cm  3XL Shoulder: 47cm Bust: 60cm Length: 76cm  4XL Shoulder: 50cm Bust: 65cm Length: 78cm  5XL Shoulder: 53cm Bust: 71cm Length: 80cm  Measurement Skirt:  M Waist: 31cm - 48cm Length: 100cm  L Waist: 34cm - 51cm Length: 103cm  XL Waist: 36cm - 57cm Length: 105cm  2XL Waist: 29cm - 61cm Length: 109cm  3XL Waist: 36cm - 70cm Length: 110cm  4XL Waist: 42cm - 79cm Length: 111cm  5XL Waist: 45cm - 84cm Length: 113cm  There might be 1-2cm differences in the measurements given due to the different stretchable quality of the material and the way measurement is taken. . . #kebayaplussize #bajukurung #kebayamoden #plussizemurahmalaysia #plussizemuslimah #plussizemalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmurahmalaysia
Set kebaya Code 129 ~ RM140 (2XL-3XL), RM150 (4XL-5XL). Harga termasuk pos. . . Material: como crepe + lace . . Size 2xl TOP Shoulder : 18" Bust : 46"-48" Arm hole : 24" Arm length : 24" Hips : 56" Length : 31 SKIRT Waist : 24"-46" Hips : 50" Length : 41"  Size 3xl TOP Shoulder : 19" Bust : 50"-52" Arm hole : 26" Arm length : 24" Hips : 60" Length : 31" SKIRT Waist : 26"- 54 Hips : 58" Length : 43"  Size 4xl TOP Shoulder : 20" Bust : 54"-56" Arm hole : 28" Arm length : 24" Hips : 62" Length : 32" SKIRT Waist : 30"-58" Hips : 62" Length : 43"  Size 5xl TOP Shoulder : 21" Bust : 58"-60" Arm hole : 30" Arm length : 25" Hips : 70" Length : 33" SKIRT Waist : 34"-64" Hips : 66" Length : 44" . . #sayajualblouse #blouseplussize #kebayaplussize #setkebaya #setbajukurung #plussizefashion #bajukurungplussizemalaysia #blousemuslimah #bajukebayaplussizemurah #plussizemurahmalaysia #plussizemuslimah #bajukurungmalaysia
📌 HANYA UNTUK MEREKA YANG SABAR 📌 POSTAGE START 30/5 ONWARDS 📌 LIMITED STOCK 📌 WA 0125896049 ONLY 📌 STRICTLY NO ❌ DM  ITEM: Che Fatimah Mebaya MATERIAL: French Lace + Batik Mataram COLORS: 9 . ❤RM149 (SS +RM5) . . #sayajualkebaya #kebayapeplum  #kebayariau #kebayaplussize #bffriendly #ajimaura #bereal #kebayanursingfriendly #kebayapendek #kurunglace #peplumdoll #peplumlace #kebayalace #nakbebel #kebayamurahmalaysia #kebarungmurahmalaysia #kebarung #kebayalonggar #igbazaarshop #igbazaar #igbazaarmalaysia #bazaarkl #bazaarpaknil #kebayacantik #kebayapesak #ruangrezekihanania #terapiinstagram #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #rtw
Set Kebaya Peplum 282 . . *Material Como Crepe . .  M-XL RM120 2XL-3XL RM130 4XL-5XL RM140 . .  Measurement Top:  M Shoulder: 38cm Bust:42cm Length: 70cm  L Shoulder:40cm Bust: 47cm Length: 72cm  XL Shoulder: 43cm Bust: 50cm Length: 73cm  2XL Shoulder: 46cm Bust: 57cm Length: 75cm  3XL Shoulder: 47cm Bust: 60cm Length: 76cm  4XL Shoulder: 50cm Bust: 65cm Length: 78cm  5XL Shoulder: 53cm Bust: 71cm Length: 80cm  Measurement Skirt:  M Waist: 31cm - 48cm Length: 100cm  L Waist: 34cm - 51cm Length: 103cm  XL Waist: 36cm - 57cm Length: 105cm  2XL Waist: 29cm - 61cm Length: 109cm  3XL Waist: 36cm - 70cm Length: 110cm  4XL Waist: 42cm - 79cm Length: 111cm  5XL Waist: 45cm - 84cm Length: 113cm  There might be 1-2cm differences in the measurements given due to the different stretchable quality of the material and the way measurement is taken. . . #kebayaplussize #bajukurung #kebayamoden #plussizemurahmalaysia #plussizemuslimah #plussizemalaysia #bajukurungmalaysia #bajukurungmurahmalaysia
😱NEW COLLECTION MERDEKA😍 . 🌹KEBARUNG ADURA🌹 . . 🌸 Baju Material pearl skin platinum, Kain material royal silk 🌸 Kain duyung dan mudah digosok 🌸 Design kebarung moden bercutting loose 🌸Ada zip depan dada . ✅ Zip Kain di Sebelah Kiri, Getah Kiri dan Kanan. ✅ Terdapat pelbagai pilihan Warna HOT. ✅ Saiz S M L XL XXL ✅ Sesuai Digayakan Ke Tempat Kerja dan Majlis Keramaian.. . Sila ambil kira 5% hgga 10% wrna atas sbb faktor cahaya . . Rm99sm/105 . . add RM10 utk  2XL 3XL add RM15 utk 4XL . ITEM READY STOK‼️ . proses pos out 2 hari . . #kebarungplain #kebarungplussize #kebarungsizebesar #fesyenmuslimah #fesyentrendy #agentwanted #kebayaplain #kebayaplussize #kebaya3xl #kebaya4xl #kebarung3xl #kebarung4xl #eaf1909094
ADA SIZE SAMPAI XL !! Baju Kurung ala² kebaya corak batik moden tau 😍😍 PATUT LA STOCK LAKU KERASS 😱😱😱 . 🌸 ELANDRA KURUNG 🌸 #elandrakurungbywh . Material : High Quality KOREAN CREPE ( Tidak jarang & lembut, mudah iron , sejuk & selesa dipakai ) . 💐 Leher bulat + Zip dibelakang baju 💐 Zip dipergelangan tangan (WUDHUK FRIENDLY) 💐 Corak bunga batik lukis & hiasan butang pada hadapan baju 💐 Skirt cutting duyung & getah penuh . . 💙💙 SIZE : S 💙💙 . Bahu : 14" Dada : 34" Lengan : 23" Labuh baju : (D) 24" (B) 24" Pinggang : 26" - 36" Punggung : 36" Labuh kain : 41" . ______________ . 💙💙 SIZE : M 💙💙 . Bahu : 15" Dada : 36" Lengan : 23" Labuh baju : (D) 24" (B) 24" Pinggang : 28" - 38" Punggung : 38" Labuh kain : 41" . ______________ . 💙💙 SIZE : XL 💙💙 . Bahu : 17" Dada : 42" Lengan : 23.5" Labuh baju : (D) 25" (B) 25" Pinggang : 30" - 46" Punggung : 46" Labuh kain : 42" . . ______________________ . . Mustard || Red || White . . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . 💰💰Rm100💰💰 . . 📮 HARGA TERMASUK POSTAGE 📮 . . FAST REPLY CLICK LINK WHATSAPP ON PROFILE ⤴⤴ . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . . #elandrakurung #elandrakurungmurah #jbeagent #jbeagentmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #kebaya #kebayaplussize #kebayamurah #bajukebaya #bajunikah #bajutunang #bajukebayaplussize #bajukonvo #kebayamodenmurah #ootd #kebayamoden #bajurayamurah #bajukendurikahwin #bajuraya #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #mlm2019 #cemburuseorangperempuan #gegarvaganza2019 #whkurung #wardrobe_hauz