Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajukurungkanakkanak

Posts tagged as #bajukurungkanakkanak on Instagram

113.524 Posts

All smiles for the day! 😉 . #kenitkid in #kenitstarling Pocket Shirt with #kenitparakeet Bow Palazzo . Shop #kenitzephyr now at www.kenitkid.com
❤️SET SYAWAL♥️ . ------------ HARGA ------------ KAKAK RM95 ABANG RM65 IBU RM160 AYAH RM90 . . Material : Cotton Batik Original ✅ tak panas ✅ tak jarang ✅ tak tebal,tak nipis ✅ selesa di pakai ✅ tidak mudah renyuk . . NAK ORDER? SCREENSHOT GAMBAR DAN WHATSAPP 019.445 7179 . . #teamafviral0840
Kak Ecah dah tetap tema. Family Ayah Haji bertema Emerald Green taun ni 🍏 . Alhamdulillah raya ni dah bercucu, sepasang boy & girl hihi 😄 . . Kurung Nur 2 :: Cutting Kurung Moden :: Adult ada zip depan :: Kids zip belakang  Ada 2 patern. ☑️Printed top, plain skirt ☑️Plain top, printed skirt . S. M. L. XL 1-2Y | 3-4Y | 5-6Y | 7-8Y | 9-10Y . . ---- Matching sekayu dgn Kurta Ustaz Adam. . Kurta Adult M. L. XL. 2XL Kurta Kids 0-6m | 6-12m | 1-2y | 3-4y | 5-6y | 7-8y | 9-10y . . Boleh ajak mak ayah Sedondon, amek picture studio tahun ni . Kurung Adult @ Rm169  Kurung Kids @ Rm119 Kurta Adult @ Rm89 Kurta Kids @ Rm69 . ADA HARGA COMBO 1 FAMILY . . =========================== Ready Stock 💚 Emerald Only 💚 Limited Pieces . . Nak kami bantu? Klik jer link kat BIO utk mudah access kami 👆🏻 . 🎗️#ZMK_AyahHaji . . #bajuraya #bajurayabudak #bajurayasedondon #bajurayabudakperempuan #bajuanakperempuan #kurungbudak #kurunganakperempuan #bajurayabudak2019 #kidsraya  #bajukurung #kurungkids #bajukurungkanakkanak #bajubaby #bajusedondon #bajuraya #bajurayaexclusive #bajukurunganakperempuan #bajuraya #bajukurungbaby #bajukurungreadystock #peplum #peplumbudak #peplumanakperempuan #peplumraya #raya2019 #bajuraya2019
🌸 KEBARUNG PRINCESS 🌸 . . ----------- HARGA ----------- RM 115 SEM  RM 120  SS . . 💕dibuat dari material super selesa, cotton santana @ cotton SB line 💕 Cutting Princess 6 panel yang flowy 💕BF & NURSING FRIENDLY 💕 Saiz S - XXL 💕 Poket sorok disebelah kanan baju . . NAK ORDER? Screenshot gambar Dan WhatsApp 0194457179 . . #teamafcircle01040
Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kami ucapkan ☺️ . Eh! Belum raya lagi lah..awalnya wish 😂Haa mommies dah start cari baju raya untuk si comel tak? Nak cari design apa jer untuk raya nanti? . Ni diaa design baju raya 2019 dah keluar..available untuk kanak2 berumur 4y sehingga 7y..nak bagi sedondon adik beradik pun sesuai sangat ☺️ . Anggrek . Harga : RM 120 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Ready stock for nude/beige Pre-order for light yellow and dusty pink with depo RM 50 . ✅Material como crepe ✅Lembut dan selesa untuk si comel ✅Design ruffle di bahagian bawah skirt ✅3D accessories pada baju ✅Ada zip pada belakang baju ✅Pinggang getah with side zipper ✅Size available from 4y to 7y . Colours : Nude/Beige Dusty pink Light yellow . To order whatsapp 0198406150 or DM only . #bajukurungkanakkanak
. Taraaa . Siapa lagi nak fiana send catalogue raya untuk koleksi Flora ni? Cepat komen 'NAK' . Nanti fiana reply . 😍
Gais, koleksi set family ni now available cuma utk dotter je lah limited berbanding dewasa & arjuna  so if ada kaler n saiz yg awak nak, jgn tunggu lelame ye  boleh terus ke www.zoffya.com.my or utk whatsapp or ke web direct ikut langkah dibawah :  1) pergi ke profile zoffya.co dan klik linktr.ee/zoffya.co  2) Klik “I want purchase” utk direct web  3) ATAU klik “whatsapp” utk direct whatsapp taeam kami.  #zoffyaraya2019 #bajukurung #bajuraya #bajukurungkanakkanak bajukurung
Simple and EverGREEN 🍃 The complete look for Aidiladha and all your kenduri occasions! . Shop #kenitsuri Kurung Kedah and #kenitanas Kurta paired with #kenitbenji Pants all at www.kenitkid.com . #kenitkid #kenitjiwa #rayahaji
Our Friday just got a lot brighter with these cheeky smiles! The lovely girls twinning in their Comel Kurung 👯‍♀️ Say it with us - here comes the weekend! #everminegirls
Alaaa,omei nyee.. Moment paling hepi buat mommies bila dotter kesayangan cantik bak bidadari pagi syawal nanti  ape tema awak sefamily thn ni?  www.zoffya.com.my  #kurung #kurungmoden #bajukurungkanakkanak #kurungraya #zoffyaraya2019
It’s time for the Baju Kurungs to come out and play! Choose from our selection of Evermine Eid pieces (at discounted prices!) to dress your little ones for this upcoming Eid al-Adha ☆ Shop now on www.evermine.com.my
Daddy’s little girl you’ll always be ♡ Tasnim & her Daddy are all smiles this Eid! Because real superheroes actually do in fact, wear pink 💗 . Tasnim wears the Aminah baju kurung . 📷 @sharifahfaeqah
Exclusive material to look Elegant. With Lace as material, it will definitely make you stand out in any occasion. Thanks for D'yana Pearl material, your kids will be comfortable all day long. Comes with 4 different colors. Also available for kids, so you can match this style with your daughter for Raya celebration.  Buy online at our website. RM149 + Shipping  #bajuanak #bajukurung #kids #kidsfashion #bajukurungraya #bajukurungkanakkanak #bajukurungmoden #muslimahfashion
All giggles on this beautiful day ♡ Salam Nuzul Quran & have a lovely Wednesday! . Iman wears her Anita set, which is now available in limited pieces on our website! Shop now www.evermine.com.my #evermineeid
Flutter like a butterfly 🦋 The Indah Kurung features flutter sleeves that floats over shoulders ♡  Shop the Indah Kurung www.evermine.com.my
Takpe sayang... Pakai set anggrek ni nak monyok muncung sedepa time raya tu pun masih nampak anggun ala red carpet 😂jangan kalahkan mommy nanti sudah ler . Anggrek . Harga : RM 120 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Ready stock for nude/beige and light yellow Pre-order for dusty pink with depo RM 50 . ✅Material como crepe ✅Lembut dan selesa untuk si comel ✅Design ruffle di bahagian bawah skirt ✅3D accessories pada baju ✅Ada zip pada belakang baju ✅Pinggang getah with side zipper ✅Size available from 4y to 7y . Colours : Nude/Beige Dusty pink Light yellow . To order whatsapp 0198406150 or DM only . #bajukurungkanakkanak
❤️ KURUNG ALIYA♥️ . ----------- HARGA ----------- DEWASA RM110 KIDS 1-5  RM67 KIDS 6-12 RM77 . . ✔️MATERIAL :EXCLUSIVE COMO CREPE  FISHTAIL Design *ZIP BF *ADA SPAN NIPIS *KAIN A SHAPE +GETAH HALF+CANGKUK (BOLEH REQUEST GETAH ADJUSTABLE) . ✔️KID *ZIP DI BELAKANG *KAIN FULL GETAH . . NAK ORDER? WhatsApp ke 019.445.7179 . . #teamafviral0834
. Ehem . Baju2 di @afiana.my ni bukan calang2 baju tau . Banyak pilihan . Warna pun cantik2 . Contoh macam yang satu ni . 😍
Comel sungguh la princess ni pakai waran terqoise ni. Detail baju ada di bawah ya👇👇👇 . 💕AURORA KEBAYA BATIK 💕 ➡ #aurora kebaya batik . Color Available . 🎨 Pink 🎨 Purple 🎨 Royal Blue 🎨 Emerald Green 🎨 Terqoise 🎨 Silver . Material :  Top : High Quality Cotton Bottom : Batik printed Cotton . 👗Material top yang digunakan adalah dari jenis COTTON berkualiti tinggi manakala material yang digunakan untuk kain adalah dari jenis BATIK PASTEL PRINTED COTTON 👗material sejuk dan selesa dipakai 👗Mudah digosok dan tidak mudah kedut 👗Selamat dimasukkan kedalam mesin basuh . Size Available 💕 Nb - 12y old (kids) 💕 S,M,L,XL (Mommy) . Size & Price :- Nb & 6m : RM 79 1y & 2y : RM 85 3y & 4y : RM 89 5/6Y & 7/8Y : RM 95 9/10Y & 11/12y : Rm 99 . Adult / Mommy : RM 159 . Combo Price : RM 10 off from the grand total . *FREE KERONGSANG* *FREE KERONGSANG* *FREE KERONGSANG* . Postage RM 9 (SM) / RM 11 (SS)
Baju Kurung D’YANA Laurell (Mother & Daughter) - Luxurious material to impress. With elegant traditional embroidery (Sulam) will definitely make you and your kids stand out in any occasion. Thanks for Moss Crepe and D’yana material, you and your kids will feel comfortable all day long. Comes with 4 different colors. Also available for kids, so you can match this style with your daughter for Raya celebration. . Baju Kurung D’YANA Laurell (Adult - RM239) & (Kid - RM149) Color: Blue, Brown, Light Brown & Maroon . Buy online at our website : www.dyana.com.my or D’YANA boutique . #muslimahfashion #muslimah #muslimahwear #jubah #jubahmoden #jubahdress #jubahdubai #dyana #dyanaoutlet #raya #raya2018 #blouse #blousemuslimah #fashion #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungkanakkanak
#reviewbyira #aprilbaby ! 🎈 Hi semua! Kawan ira ada buat baju raya utk anak anak. Memang sesuai utk uolls yang suka match make anak anak korang. Cantik dan sedondon tak payah pening pening nak carik tailor, carik kain lagi. Baju dapat fullset siap sampin n butang. Pre order now dapat diskaun RM30 sepasang. Kalau tak pakai raya pun, bole pakai untuk majlis orang kahwin ke kan?? Cuba tengok kat @s.u.n.a.n.collections now! #bajumelayuonline #bajumelayubudak #bajukurung #bajukurungsongket #sayajualbajukurung #sayajualbajumelayu #bajuraya #bajuraya2016 #bajumelayubaby #bajukurungbudak #bajukurungbaby #sayajual #bazarpaknil #bazaarpaknil #sayajualbajubudak #bajubudak #bajukebayabudak #bajukebayababy #bajumelayukanakkanak #bajukurungkanakkanak #sayajualmurah
💕Stay strong. Make them wonder how you’re still smiling . . New🔥 | DANG ANUM . 🇲🇾 👉🏼 #bajubenderabydzulhaz . . Place your order now!!!! . . Assalammualaikum . Tempahan kini dibuka. Pre order 3-4 minggu . . Tekan ws link di atas utk pembelian. . . Terima kasih . . #bajubenderabydzulhaz #bajubendera  #bajubenderamalaysia  #flagdress #jalurgemilang  #pompomgirl #bajujalurgemilang  #kidsmodel  #kidsfashion #malaysiabaru #bajumerdeka #bajukanakkanak #bajubudak #kidspeplum #bajukurungkanakkanak #kilangjahit  #kilangjahitpukal #jahitpukal #shawlmerdeka #tudungmerdeka #jualborong #pakaianberagammerdeka #sayabangsamalaysia
❤️MAHSURI FISHTAIL♥️ . ----------- HARGA ----------- DEWASA RM145 KIDS SAIZ S,M RM95 KIDS SAIZ L,XL RM105 (Free postage) . . ~ Material - Premium Como Crepe + Original Batik Cotton ~ (BF friendly) zip di hadapan baju ~ (WUDHU friendly) zip di lengan ~ Zip di belakang gegirl ~ Span di bahu mummy ~ Getah separuh, zip & hook di pinggang skirt mummy ~ Getah keliling pinggang skirt gegirl ~ Skirt potongan duyung ~ 5 size mummy (S,M,L,XL,XXL) ~ 4 size gegirl (13 bulan - 8 tahun) . . NAK ORDER? Screenshot gambar Dan WhatsApp 019.445 .7179 . . #teamafviral0848
This and this equal Fun Raya! . Get #kenitrafa and #kenitnuh now at www.kenitkid.com . #kenitjiwa #keniteid19
✨Once Upon A Time✨ collection - tutu kurungs available now till malam Raya at Angsana Johor Mall, Johor Bahru.. tingkat 2 - The Haidars booth no 32. #bajuraya #tutukurung #bajukurungbudak #bajurayaforkids #bajukurungforkids #bajukurungkanakkanak
Alhamdulillah.. Baju2 Raya for Kids dah display di semua outlet @goshkidsdesign . We have more than 20designs available at our shop. . JOM DATANG KEDAI, BELI BAJU RAYA. .. .. Size from baby 6months- 8years old. .. .. Nak WALK IN? 🌈WAZE: Gosh Moms & Kids. SEKSYEN 7 SHAH ALAM  Atau: 🌈GM KLANG. BLOCK A. 3F-113 BLOCK B. B3-072 . BELI ONLINE DISINI: Goshkidsdesign.com
Wah ‼️‼️ bestnye Annur Safiyya dpt posing dgn @yuna 😍😍😍..sweet sgt 😊 . Thanks ibu @puteri88 share gmbr ni dgn mama..bila la agaknya mama pulak dpt bgambar ngn yuna?😂😅 . #scraya2019 #syidyacreationjrcustomer  #nadinekurung
. Antara dua warna untuk Kurung Rabecca ni, mana satu korang suka? 😍 . A. Peach Puff B. Brownies
Good morning ❤️ Dah jumpa baju raya tahun ni? Kalau belum jom tengok-tengok di @mom.and.babe . . Ada koleksi matchy-matchy untuk ibu dan anak gitu 😍