Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajubridesmaid

Posts tagged as #bajubridesmaid on Instagram

1.268.683 Posts

Camni yer sayang2 cara nk ikat Arabella dress ni.... . . Ni kalau pakai pergi event ni mmg x kelip la mata org sebelah tgk...😘😘😘 . . Sepasang RM 109 FREE POSTAGE 4 pasang ke atas RM 89 FREE POSTAGE . . Ada 6 warna yg super gojes . . Macammana nak order? Klik je link whatsapp kat profile . .  DASH BOUTIQUE NO. 11271 GROUND FLOOR, JLN KUBANG KURUS, TMN CHUKAI UTAMA, 24000, KEMAMAN, TERENGGANU . . . #bajubridesmaid  #neelofa  #kemaman #terengganu #chukai #bajuraya2020 #blouse #blousemurah
ADELBELLE KURUNG Promo Price // RM99( Np // RM189)  REMICO BUTTON Promo Price // RM69( Np // RM129)  Baju Ini dibuatkan dengan kain Premium Como Crepe & France Border Lace • Zip on both hand (wudhu friendly) • Top - Modern Kurung • Bottom-Mermaid cut and maxi length • Model wearing size XS . .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungenglishcottonmurah #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau
Manisnya pakai Rossàlinda Dress😘 Official Release 26Nov. Ada tak Pink lovers kt sini ❀❀❀
First teaser utk blooming series ❀ cepat komen korg nak color apa lagi ni? Special made for bridesmaid yang nak nmpak cantikk dan selesa â€ïžâ€ïžđŸ˜ #haurabelle #bajubridesmaid
📱📱LAST DAY CYBER SALE!! HARGA RM 190 sahaja sepasang uols! . penangan MY CYBER SALE! cepat uols grab, nak bergaya ke office pun cantik, nak pergi kenduri pun lawa! ajak kawan2 sekali grab beramai2! . normal price : rm 389 . MY CYBER SALE PRICE : RM 190 sepasang . #bajukurung #bajukurungbridesmaid  #bajupernikahan  #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungmodern #kurunglacetunang  #bajukurungkonvo #bajudinnerelegant
Haii uolsss. dah tidur ke?? hehe. Kami ada berita gembira bermula 10.10 ni kami buat sale tauu. Yang mana suka Dahleya Kurung Pahang. Masa ni la uolss grab laju2 sebab stock makin surutđŸ˜‚đŸ™đŸ» Okay now sis belanjer close up Dahleya. Lawa ke idokk đŸ„°. . . .  MYRAVALLYN 10.10 SALE‌‌‌ *10- 14 OCTOBER 2019*  To order whatsApp: 0129641053  bangisentral #kualaterengganu #macmalaysia #prelovedmakeupmalaysia #prelovedmalaysia #bajurayaterkini #bajukurungbudak #sayajualbag #bajubridesmaid #myravallyn1010sale #kurungpahang #zaloramalaysia #raya2019 #bajukurungpahang #kebayalabuh #bajutunang #kurungkedah #jannahnoe #wanzar #lilypetuna #prelovedzalora #kebayakids #sayajual #bazarpaknil #bajukurung #kebayabudak #borongmalaysia #vintagemalaysia #shawlpublika
SALE!!đŸ„łđŸ„łSALE!!đŸ„łđŸ„łSALE HARGA TAK MASUK AKAL SEKARANG!!đŸ˜± . HARGA SALE : RM 130 sahaja sepasang!!đŸ˜±đŸ˜± .  BETUL!! RM 130 sepasang tau!!rugi sangat uols x grab tau!boleh buat koleksi baju sehingga tahun 2020😍 . Uols nak grab sekarang,boleh cepat2 whatsapp zawani Di 0132618978 atau DM sekarang!!đŸ€©jangan tunggu lama2,nanti Di ambil orang!!😭😍 . #bajukurung #bajukurungbridesmaid  #bajupernikahan  #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungmodern #kurunglacetunang  #bajukurungkonvo #bajudinnerelegantmalaysia
Siapa nak berbaju kurung ala permaisuri, kita ada KURUNG QUEEN yang dah viral ni. Nak set dengan baju kurung boleh, nak dapatkan cape queen sahaja pun boleh. Pakai masa majlis keramaian perghhh cantiknya, lefff sangat 😍♥ #kurungqueen #bajupermaisuri #kurungpermaisuri #bajunikah #bajutunang #bajubridesmaid
You can't say No to Dahleya in Champagne 😍 . Now with promo price RM189 only!! Normal Price Rm209 . FOR LIMITED TIME ONLY . 011 40208242 . #bajuraya#bajubrocade#bajurayamoden#bajukurungpahang#bajukurung2019#bajukurungpeplum#bajukurungpahanglace#bajupengantin#bajubertunang#bajuakadnikah#bajubridesmaid
CASUAL COLORÉ DAH KELUAR !!! coloré PREORDER. @eyqalala.my @eyqalala.my @eyqalala.my  pakai untuk kenduri kahwin! Konvo! Dinner ! Lagi lagi nak jadi bridesmaid đŸ’ƒđŸŒ kebaboom uolss đŸ’ƒđŸŒ . 8 pilihan warna  Grey  Maroon Mint Powder blue Cream Dark blue  Dark Coco Dark terqoise  Wich one you love ? ❀ Material : Velvet premium  Saiz : Free saiz to L / pingang 25 to 44 /labuh boleh adjust / straight cut loose/ Dress one piece  Harga asal RM229  Special price for first design RM180.  Free postage lagi đŸ€€  Grab now!  Whatsapp +60174425144 #fashion #fashionweek #bridesmaids #bajubridesmaid #malayweddingguide #eyqalalcasual
TODAY ONLY!!!!! Featuring Grace Kurung in Baby Blue . Price RM200 exclude postage . Material : Premium Dutchess Crepe . . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #hijabistahubgracekurung  #hijabistahubbrideseries  #hijabistahub24hoursflashsale
Morning everyone! Nah sis belanja baju #bridesmaids pakai Kurung Shakira. Cantik & Kemas je! . Rm129 only . Whatsapp sis untuk order ye đŸ‘‰đŸ»011 11313530
Sis tengok jer 3 sahabat ni, terus jatuh cinta pandang pertama😍 Cantik macam bidadari!! Major loveeee! ❀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HOT SELLING #widurikebayakotabharu PROMO RM219 only!! đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜± .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Posted @withrepost • @___zatybend  B R I D E S M A I D ✹#kurungkedah #kurungkedahmoden #bajubridesmaid
Esok last day Promo RM49 ya. Lepas ni xde lg harga runtuh mcm ni. normal price sis jual RM89. Nak jimat cecepat grab. Nanti xmo pujuk sis lg nak harga promo😜 _ RM49 [Valid till 17-11-2019] np RM89  _ klau nak whatsapp cepat. selalunya benda baru cepat licin zaappppp 😂😂 shingg✹ _. _ #bajuraya2019 #bajukonvo #jubahsouq #neelofa #mirafilzah #kurungpahang #kurungkedah #gegarvaganza #shawlpublika #duckscarves #leeyanaraya2019 #leeyanarahman #bellaammara #lilypetuna #bazarpaknil #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #kurungmoden #kurungkedah #qiszar #ctdk #minaz #hijabistahub #zalora #hijabmalaysia #tiktokmalaysia #arianirtw #galeriariani #amyramar #dressmurahmalaysiam
[𝐑𝐩 𝟖𝟎] 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐍𝐆 𝐈𝐒𝐌𝐀 𝐒𝐀𝐋𝐄 💕Navy blue 💕 - ✔Avaible size S , M , L XL & XXL ✔Material Como crepe ✔6 Colour ✔Mesra wuduk ✔kain panel 6  Normal price Rm 299 ❌ - đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ - - Special released kali ni Colour cantik cantikkk đŸ˜±atas permintaan ramai kami buat kurung isma... material jangan cakaplaa of course selesa dan best  yang penting tak mudah renyuk siap bole buat tidur đŸ€ŁđŸ€Ł - - https://kurungismanude.wasap.my/ https://kurungismanude.wasap.my/ https://kurungismanude.wasap.my/ - #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain #bajuraya #bajukurungmini #bajudinner #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungriau #kurungmoden #kurungkedah #bridesmaid #comocrepe #quenella #kurungisma
Assalamualaikum darlings 💕. Cantiknya @tales0fnuna dalam Dahleya Kurung in Champagne 👰. Rugi tak grab now. Ada sale tau 😉 . Wasap #01121004787 / DM / klik link di bio @hijabzone7 . #hijabzone7dahleyakurung
Haa sis payung lagi Sitinordiana GV pakai skirt viral ni 😍 . Senang nak matchy dengan mana² top . Rugi korang x grab sebab tengah promo sekarang . _ BIG SALE 12/12 ✹ Skirt Viral 😘 Harga terlajak murah sis bagi dekat korang . Cepat grab warna fav korang , grab now or cry later .  _ _ RM39 JURR _ _ _ #bajuraya2019 #bajukonvo #jubahsouq #neelofa #mirafilzah #kurungpahang #kurungkedah #gegarvaganza #shawlpublika #duckscarves #leeyanaraya2019 #leeyanarahman #bellaammara #lilypetuna #bazarpaknil #bajutunang #bajunikah #bajubridesmaid #kurungmoden #kurungkedah #qiszar #ctdk #minaz #hijabistahub #zalora #hijabmalaysia #tiktokmalaysia #arianirtw #galeriariani #skirtmurah
Harga promo RM99 sahaja (Normal Price RM189) Valid dari 10.10.2019 sehingga 13.10.2019 sahaja. This is the 2nd time and last time kita akan restocks Amber Grace ni, kalau tak purchase now, lepas ni mmg takde dah đŸ€Ș . Amber Grace. Your favourite and comfiest outfit. . Preorder now, and kita akan postkan pada atau sebelum 25/10. .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungenglishcottonmurah #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau
Mallow dress - gray Available size : xs, s, m, l
[𝐑𝐩 𝟖𝟎] 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐍𝐆 𝐈𝐒𝐌𝐀 𝐒𝐀𝐋𝐄 💕Nude 💕 - ✔Avaible size S , M , L XL & XXL ✔Material Como crepe ✔6 Colour ✔Mesra wuduk ✔kain panel 6 - Normal price Rm 299 ❌ - đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ đŸ”„đ—Ąđ—Œđ˜„ 𝗩𝗼đ—čđ—Č đ—„đ— đŸŽđŸŹ đ—™đ—„đ—˜đ—˜ 𝗣𝗱𝗩𝗧𝗔𝗚𝗘 đŸ”„ - - Special released kali ni Colour cantik cantikkk đŸ˜±atas permintaan ramai kami buat kurung isma... material jangan cakaplaa of course selesa dan best  yang penting tak mudah renyuk siap bole buat tidur đŸ€ŁđŸ€Ł - - #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain #bajuraya #bajukurungmini #bajudinner #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungriau #kurungmoden #kurungkedah #bajubridesmaidmurah #comocrepe #quenella #kurungisma
Dahla MURAH..FREE POST pulak tu đŸ˜±đŸ˜± Aduhh boleh pitam tgk kain sari cantik2 kak long jual niii .. Berminat boleh whatsapp kak long ye. Link whatsapp ada dekat bio . http://www.wasap.my/60122508251  #kainsarimurah #kainsari #kainpasangmurah #bajusari #bajukurungsari #kurungmodensari #bajuraya2018 #peplumdollsari #bajutunang #bajunikah #kainlace #kainlacemurah #kainlace3d #bajubridesmaid
Siapa nak berbaju kurung ala permaisuri, kita ada KURUNG QUEEN yang dah viral ni. Nak set dengan baju kurung boleh, nak dapatkan cape queen sahaja pun boleh. Pakai masa majlis keramaian perghhh cantiknya, lefff sangat 😍♥ #kurungqueen #bajupermaisuri #kurungpermaisuri #bajunikah #bajutunang #bajubridesmaid
Navy blue or Maroon?đŸ€” Aduh susahnya nak pilih, dua2 cantik gila😍😍 . Jom yana lanje gambar gantung No-Edit untuk tatapan uolls yang masih tak decide lagi nak color ape.. Gabungan material Softcotton Osaka & 100% Premium Batik lagi menampakkan design sangat2 cantik, Kain lembut selesa dipakai😘✹ .  OFFICIAL RELEASE - 24 OCTOBER 2019 | 2PM  @bajukurungmoden.yana | tap link whatsapp at bio👆 WHATSAPP - đŸ“±018 6603959 . . #bajukurungmalaysia #bajukurung2018 #bajuraya2018 #bajukurungmodenmurah #bajukurungcrepe #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungkerja #bajukurungmurahcantik #bajukurungkenduri #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #kurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungplain #bajukurungpeplum #kurungmini #bajukurungterkini
Selamat malam darlings.  Baby blue pilihan ramai untuk hari istimewa mereka. Baby blue ni memang dah restock banyak kali.  Kalau masih tak dapat decide nak color apa utk majlis korang then boleh consider baby blue dearies.  Just cadangan dari akak untuk korang.  At the end the choice is yours 😍😘 . Featuring Carla Luxe Kurung in Baby Blue . đŸ’„đŸ’„đŸ’„ Hijabistahub The Chapter (17th - 24th September 2019)đŸ’„đŸ’„đŸ’„ . Carla Luxe Kurung RM139 (NP RM179) Arianna Luxe Kurung RM139 (NP RM 199) *Price is exclude postage . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #hijabistahubthechapter #convowithhijabistahub #hijabistahubcarlaluxekurung
Harga promo RM99 sahaja (Normal Price RM189) Valid dari 10.10.2019 sehingga 13.10.2019 sahaja. This is the 2nd time and last time kita akan restocks Amber Grace ni, kalau tak purchase now, lepas ni mmg takde dah đŸ€Ș . Amber Grace. Your favourite and comfiest outfit. . Preorder now, and kita akan postkan pada atau sebelum 25/10. .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungenglishcottonmurah #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau
Featuring Grace Kurung in Baby Blue . Price RM299 . Material : Premium Dutchess Crepe . . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #hijabistahubgracekurung
Lagi berapa jam sajaa đŸ˜±đŸ˜± sempat lagi nak grab . Rugi tak grab harga promo .  Jom grab warna fav korang cepat . Memang lawa sangat OOTD skirt ni 😘 _ RM39 jurr (NP:RM69) _ Free size fit XL _ _ Ukuran: Pinggang getah 34++ Punggung 62 Labuh Skirt 40 _ _ _ #qiszar #leeyanarahman #bajukurung #bajumurah #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajubridesmaid #bajutunang #blousemurah #blousemurahmalaysia #dressmurah #skirtmurah #palazomurah #mirafilzah #neelofa #kurungmoden #kurungkedah #blousecantik #blouselabuh
PROMO untuk semua koleksi Dahleya hanya RM189 sahaja ( NP : RM209). Jangan lepaskan peluang untuk tampil manis dihari bahagia korang, cepat-cepat whatsapp sis sekarang 😘đŸ“Č011 11313530 .
Fatima Kurung, modest and simplest wear for your big day✹ #herfavouritemybrideseries  Readystock size S M L XL.  Item | Fatima Kurung Product hashtag | #herfavouritemyfatimakurung  Price | RM299 Colour | Pure white only  Whatsapp 0189674429 / click link in bio.  Colour might be slightly different due to lighting effect.  #bajukurung #bajukurungmurah #peplum #bajusanding #bajusandingrtw #bajusandingmurah #bajuraya2019 #bajuraya #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikah  #hijabistahubfatimakurung #fatimakurung #bajudinner #bajunikahmurah #bajunikahrtw #kurungpahang  #dress #dressnikah  #kurungmoden #kurungriau #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bridesmaids
PROMO hanya RM120.00 sahaja dan FREE POSTAGE . Design limited edition . NOVENTA . . . 💙Material : Premium cotton 💙Loose Top 💙Pleated Skirt 💙2 size : S/M & L/XL 💙Plain and loose fit 💙Poket di belah kanan skirt .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid  #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau #kurungbrocade
Busana indah inspirasi gaya tuanku permaisuri agong..Pemakai semestinya tampil anggun dan sopan. Syariah compliance ala permaisuri agong gitu.. Kurung Queen Exclusive Harga pengenalan RM170 free pos laju Size : 36 38 40 42 44 46 48 Material: sakura đŸ•Šïžbaju kurung beserta chiffon luar đŸ•ŠïžDesign kurung moden đŸ•ŠïžCutting terletak cantik đŸ•ŠïžKain sejuk, tidak panas dan tidak panas đŸ•ŠïžZip belakang dan zip tangan  to order:
Alamak!đŸ˜±sekarang dah November,wedding dah dekat baju bridesmaid belum ready? . Nah!pilihan cantik untuk uols dengan HARGA SALE RM 99 sahaja sepasang,tak perlu risau2 design dan color dan confirm cantik! . #bajukurung  #bajubridesmaid  #bajukurungretro  #bajudinner  #kebayamodern  #bridesmaidmalaysia #kurung  #bajuplain
Featuring Mareena Kurung in Maroon . NOW RM129 tak termasuk pos  NP : RM199 tak termasuk pos . 👗Waistband Skirt Opening : Zip at the back bodice, wrist & skirt . Material: Material Lace with Lining . Available in Peach,  Baby Blue and Maroon . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #myravallynmaidofhonor #myravallynmareenakurung
Dress Isabelle exclusive  RM250 free pos laju Size: 36 38 40 42 44 đŸ•Šïž Glitter Lace With satin lining đŸ•Šïž Pre Order 14-20 Hari đŸ•Šïž Boleh Request Warna (Mengikut Carta) đŸ•Šïž Boleh request plus size  To order: -sila inbox page -whatapps +60109720158  #kurunglace  #kurungmoden #kurungcantik #kurungmurah #bajutunang #bajunikah #sayajual #bajunikah #bajutunang #bajukurungcantik  #bajupengantin #bajupengantinmurah #dresspengantin #dresspengantinmurah #dressnikah #dressnikahmurah #dresstunangmurah #jubahnikahmurah #bajubridesmaid #dressdinner #dresstunang #dressexcusive #dresstunangexclusive #dressdinner #dressglitter
Beautiful cust donning our Dahleya in Champagne during her convocationđŸ˜đŸ‘©đŸ»‍🎓 . Dahleya Kurung now on Promo Rm169 only(N/P: Rm209) . Promo valid until 5th Nov . Whatsapp sis now to purchase đŸ‘‰đŸ»011 11313530
PROMO RM 89 đŸ”„đŸ”„ . DUCHESS NATALIA  RM239 NORMAL PRICE RM89 until 7/10  Material | Premium Como Crepe Feature | Hidden Zip at back and sleeve .  Readystocks items.  Colours:- . 1) Jet Black 2) Emerald Green 3) Purple Plum 4) Rose Wine 5) Baby Blue  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid  #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau #kurungbrocade
#herfavouritemycarlaluxekurung  Item: Carla Luxe Kurung Price RM179  Colour: Black  Available size: S M L XL Material: Lace with full lining  Whatsapp 0189674429 ya, ataupun just click link whatsapp kat bio.  Colour might be slightly different due to lighting effect.  #bajukurung #bajukurungmurah #peplum #bajusanding #bajusandingrtw #bajusandingmurah #bajuraya2019 #bajuraya #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikah  #hijabistahubcarlaluxekurung #carlaluxekurung kurung #bajudinner #bajunikahmurah #bajunikahrtw #kurungpahang  #dress #dressnikah  #kurungmoden #kurungriau #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bridesmaids
Cantik cantik kan warna alice yang ada ni ?😍 . . 🌾Pale Peach :  XS (1 pasang)/S (1 pasang)/L (2pasang)/XL/XXL (2 pasang) 🌾Nile Blue : S(1pasang)/XL(1pasang) 🌾Sodalite Blue : XXL (1pasang) 🌾Alpine Green : M sahaja 🌾Jet Black : M (1pasang) . . Order: Korang boleh terus DM admin di IG atau Page 😉 . #bajubridesmaid #kurungcantik #kurungmurah #kurungmoden #dianfabrics #bridesmaids
Harga promo RM99 sahaja (Normal Price RM189) (promo Sehingga akhir October) . Postage rm 10sm rm 15ss / sepasang .  PRE ORDER - pos Bermula 28hb secara berperingkat ikut turn order đŸ”„ .  This is the 2nd time and last time kita akan restocks Amber Grace ni, kalau tak purchase now, lepas ni mmg takde dah đŸ€Ș . Amber Grace. Your favourite and comfiest outfit. .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungenglishcottonmurah #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau
This is our bridesmaids squad..What's yours?.. Don't forget to mention them.. 😆😍😘 - Have an inspiration of Bridesmaid style? Share your photo to us... 👉@bridesmaidoutfit 👉@bridesmaidoutfit 👉@bridesmaidoutfit - So we can share your awesome selected photo - Adorable photo by @rimaarinisofian - - #inspirasibridesmaid #inspirasikebayamuslimah #gaunnikah #seragamnikahan #bridesmaids #weddinggown #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #makeupbridesmaid #makeuppesta #kebayabridesmaid #kebayaootd #kebayaorganza
HANNAH KURUNG💐  Price : RM189 Material : Japanese heavy crepe  Effortless beauty kan bila pakai Hannah Kurung ni. Pakai simple simple pun nampak cantik.  Available colour; Baby blue White Cream Salmon pink Dusty pink  #herfavouritemyhannahkurung #hfmhannahkurung  Kalau dah berkenan tu terus order di number ni ye, 0189674429 atau click je link whatsapp kat bio ig.  Untuk design design ni kami tak restock dah tau. Whatsapp sementara masih ada size😘 - •Colour might be slightly different due to lighting effect.  #bajukurung #bajukurungmurah #peplum #bajusanding #bajusandingrtw #bajusandingmurah #bajuraya2019 #bajuraya #bajutunangmurah #bajutunang #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahrtw #kurungpahang  #dress #dressnikah  #kurungmoden #kurungriau #myravallynhannahkurung #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bridesmaids #hannahkurung #bajuraya
This is our bridesmaids squad..What's yours?.. Don't forget to mention them.. 😆😍😘 - Have an inspiration of Bridesmaid style? Share your photo to us... 👉@bridesmaidoutfit 👉@bridesmaidoutfit 👉@bridesmaidoutfit - So we can share your awesome selected photo - Beautiful photo by @vidaarmeta_ - - #bridesmaid #kebaya #seragambridesmaid #inspirasikebaya #inspirasibridesmaid #kondanganootd #kondangan #kebayabridesmaid #weddingindonesia #dailyhijabstory #ootdbridesmaid #bajupesta #gaunhijab #wedding #bridesmaidoutfit #ootdkondangan
📱📱HARGA: RM 220 sepasang!! . cepat uols grab, nak bergaya ke office pun cantik, nak pergi kenduri pun lawa! ajak kawan2 sekali grab beramai2! . normal price : rm 249 .  PRICE : RM 220 sepasang . #bajukurung #bajukurungbridesmaid  #bajupernikahan  #bajutunang #bajubridesmaid #bajukurungmodern #kurunglacetunang  #bajukurungkonvo #bajudinnerelegant #bajudinner #anna #casualstyle #bajuoffice #bajucasualmalaysia #baju #bajunudecolor #bridesmaids  #officewearmalaysia #bajucasual #style
Harga promo RM99 sahaja (Normal Price RM189) . Postage rm 10sm rm 15ss / sepasang .  PRE ORDER - pos Bermula 28hb secara berperingkat ikut turn order đŸ”„ .  This is the 2nd time and last time kita akan restocks Amber Grace ni, kalau tak purchase now, lepas ni mmg takde dah đŸ€Ș . Amber Grace. Your favourite and comfiest outfit. .  Whatsapp 017 969 5529 untuk order .  #bajukurung #bajukurungmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurungsaree #bajukurungpeplum #bajukurunglace #bajukurungpahang #bajukurungsongket #bajukurungcotton #bajukurungplain  #bajukurungcorak #bajukurungmini #bajukebaya #kurungsareemurah #kurungsareemalaysia #kainpasang #kainpario #bajudinner #bajuraya #bajukonvo #dressdinner #bajubridesmaid #kurungenglishcottonmurah #kurunglace #kurungmoden #bajuraya #bajubatik #bajukurungbatik #kurungkedah #kurungriau
❌payah sewa baju tunang dah lepas ni.. BAJU GLAM MAMPU MILIK KAN ADA 😍😍 Baju peplum✅ kain kepok² organza✅ lengan batu2 lace✅,, mmg ZASSSSSSâšĄïžâšĄïž . 🌾 FIRDYNA KURUNG 🌾 #firdynakurungbykmb . Material : High Quality MOSS CREPE ➕ LACE & NET ORGANZA ( Tidak jarang & lembut, mudah iron , sejuk & selesa dipakai ) . 💐 Leher bulat + Zip dibelakang baju 💐 Zip dipergelangan tangan (WUDHUK FRIENDLY) 💐 Corak bunga lace & hiasan batu permata pada hujung lengan 💐 Net bersilang di bahagian hadapan baju 💐 Baju potongan peplum moden, hujung baju dijahit dengan net organza 💐 Skirt cutting duyung 6 panel ➕ bahagian bawah dijahit lace organza utk effect kepok² . . 💙💙 SIZE : S 💙💙 . Bahu : 14" Dada : 36" Lengan : 23" Labuh baju : (D) 23" (B) 26.5" Pinggang : 26" - 36" Punggung : 36" Labuh kain : 42" . ______________ . 💙💙 SIZE : M 💙💙 . Bahu : 15" Dada : 38" Lengan : 23" Labuh baju : (D) 23" (B) 26.5" Pinggang : 28" - 38" Punggung : 38" Labuh kain : 42" . ______________ . 💙💙 SIZE : L/XL 💙💙 . Bahu : 16.5" Dada : 44" Lengan : 23.5" Labuh baju : (D) 23.5" (B) 27" Pinggang : 32" - 44" Punggung : 44" Labuh kain : 43" . ______________________ . . Soft Blue || Emerald Green || Navy Blue || Dusty Pink || Maroon || Royal Blue || Baby Yellow || Black . . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . SEMENANJUNG : 💰💰Rm140💰💰 . SABAH / SARAWAK : 💰💰Rm145💰💰 . 📼 HARGA TERMASUK POSTAGE 📼 . . FAST REPLY CLICK LINK WHATSAPP ON PROFILE ‎‎ . 💜💙💛💚💟💚💛💙💜 . . #firdyna #firdynapeplum #firdynakurungmurah #jbeagent #jbeagentmurah #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmoden #peplumkurung #bajukurungpeplum #bajukurungorganza #bajunikah #bajutunang #bajukonvo #peplum #ootd  #bajurayamurah #bajukendurikahwin #bajuraya #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah  #cemburuseorangperempuan #gegarvaganza2019  #meletop #satukanrasa #ruangrezekihanania #bajukurungbyteya
📣📣📣📣PONNN!!! PONNNN!!!!! Korang cepattt serbu website sekarang! RM79 jerrr uolsss😘😘😘 Camela kaftan (top + skirt) đŸŒčmaterial premium como crepe đŸŒčcutting yang selesa dan standard đŸŒčright sleeve bell shape dan left sleeve kaftan đŸŒčcara pakai sgt mudah cuma masukkan bhgian depan baju ke dalam hole yg disediakan đŸŒčskirt cutting duyung (effect slim) đŸŒčfully getah  Harga  NP: RM129  PROMO  RM79/pcs  http://haurabelle.shoppy.my/m/  #bajuumrah #haurabelle #blousemurah #bajubridesmaid #bajukurung
Featuring Carla Luxe Kurung in  Pink Blue . RM179 tak termasuk pos . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #hijabistahubcarlaluxekurung