Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Total Likes 121
Average Likes 8
Total Comments 4
Average Comments 1
Salam kluk kluk πŸ¦ƒ  Hello everybody how are you today? . . . SMOKED TURKEY DINNAH SANDWICH . . . Ini adalah salah satu menu yang hot D’ @turkeydinnah ramai yang suka ! Jadi kepada sesiapa yang belum try! . JEMPUT DATANG KE FLEA MARKET D’BANGI GATEAWAY TIME:6:30pm-12AM EVERYDAY EXCEPT MONDAY  #turkey #turkeydinnah #smokedturkey #foodporn #food #foodphotography #foodies #foodlover #foodgasm #malaysia #malaysianfood #supportlocal
Hye korang disebabkan harini kiteorang tutup,kiteorang payung video je lah bagi korang terliur 🀀 . . . Pewhhh dengan cheese yaaa !pewhhh mana nak dapat tottilaa turkey mcm ni? Hanya di @turkeydinnah . . Yang mana terliur,mengidam tuh,esok kami dah bukak balik dari jam 6pm - 12 am (except monday) . See you gais there πŸ‘‹ #firstinmalysia #smoketurkey #turkeyslices #turkey #foodporn #foodbae #malaysia #malaysianfood #fleamarket #bangi
Alhamdulilah selesai harini pembukaan @turkeydinnah, kepada sesiapa yang terlepas hari ini jangan risau esok ada lagi, kami akan bukak setiap hari kecuali hari isnin kami cuti dari pukul 6pm sampai 1 am Terima kasih kepada yang membantu πŸ‘πŸ» . . . #firstinmalaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ #smoketurkey #turkeyslices #smoketurkeyleg #smoketurkeywings #smoketurkeythighs #crispyturkey #foodporn #foodbae
Hello guys! . . See you all at Flea Market D’ Bangi Gateaway . . We will be open from 6pm till 1am . . Hope to see you guys there!  Have a nice day! πŸ‘πŸ» . . πŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒ @turkeydinnah @turkeydinnah @turkeydinnah πŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒπŸ¦ƒ #turkeydinnah #smoketurkey #bbq #foodporn #foodbae #supportlocal #malaysia #klukklukeveryday
Smoked  Turkey Dinnah Drumstick πŸ— πŸ¦ƒ  By: @hilmidmwπŸ‘¨‍🍳 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Follow us Now‼️ πŸ”Ž @turkeydinnah βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Fresh,Organic,and Halal  From : @santing_agrifarm πŸ‘¨πŸ»‍🌾 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #turkeyslices #turkey #ayambelanda #ayampiru #smokedturkey #healthyfood #malaysia #heritageturkey #agropreneurmuda #barbarq #besardanpuas #fleamarketdebangigateway
Smoked Spicy Turkey Dinnah WingπŸ¦ƒ  By: @hilmidmwπŸ‘¨‍🍳 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Follow us Now‼️ πŸ”Ž @turkeydinnah βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Fresh,Organic,and Halal  From : @santing_agrifarm πŸ‘¨πŸ»‍🌾 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #turkeyslices #turkey #ayambelanda #ayampiru #smokedturkey #healthyfood #malaysia #heritageturkey #agropreneurmuda #barbarq #besardanpuas #fleamarketdebangigateway
Smoked Turkey Dinnah Breast πŸ¦ƒ  By: @hilmidmwπŸ‘¨‍🍳 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Follow us Now‼️ πŸ”Ž @turkeydinnah βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– Fresh,Organic,and Halal  From : @santing_agrifarm πŸ‘¨πŸ»‍🌾 βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž–βž– . . . #turkeyslices #turkey #ayambelanda #ayampiru #smokedturkey #healthyfood #malaysia #heritageturkey #agropreneurmuda #barbarq #besardanpuas #fleamarketdebangigateway
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah
turkeydinnah