Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#vraymalaysia

Posts tagged as #vraymalaysia on Instagram

57 Posts

🚫 Easy peasy germs busting with the Vray Handheld Steriliser, now available in stores & happikiddo.com . 📷: @pyohanez -  You may be shocked by how many bacteria, germs and other micro-organisms live on your everyday belongings. Even in a well-cleaned home, these micro-organisms are hard to detect as they are invisible to the human eye.  As a parent, it’s easy to get stressed out about germs. Some can cause serious illnesses that are especially dangerous to young children.  So i was introduced to the first portable UV sterilizer, Vray. It sterilize 99.9% bacteria at any personal belongings or area in just 5 seconds. Handheld and lightweight, Vray is super easy for your home use.  This must have item is available at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser #uvsterilizer #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #happiparentspanelapproved
Must item, For health, For our home, Self-care,Vray,UV sterilizer,happikiddo  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
🏠🎉🎉🎉sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! 🖐🧡👍🏘 Dpulze shopping centre..happikiddo. @dada.global_ @happikiddo_ #cyberjayahappikiddo #dpulzeshoppingcentre #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
You may be shocked by how many bacteria, germs and other micro-organisms live on your everyday belongings. Even in a well-cleaned home, these micro-organisms are hard to detect as they are invisible to the human eye.  As a parent, it’s easy to get stressed out about germs.  Some can cause serious illnesses that are especially dangerous to young children.  So i was introduced to the first portable UV sterilizer, Vray. It sterilize 99.9% bacteria at any personal belongings or area in just 5 seconds. Handheld and lightweight, Vray is super easy for your home use.  This must have item is available at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser
Do not worry, bacteria and viruses.@ must item, for health, for our home,  self-care  #vraymalaysia#uvsterilizer#madeinkorea #@happikiddo_ #@dada.global_
Experience it right now in the @happikiddo_  store!  Must item, For health, For our home, Self-care,Vray,UV sterilizer  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
Vray- UV sterilizer You must have it!!!!!!! must item, for health, for our home, self-care  Only  in @happikiddo_ stores,  happikiddo all  stores.  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
Tengok la ni mommy boleh sterilise car seat dalam kereta dgn senang hati sbb steriliser dari @dada.global_ ni portable. Wehuu ! . Kita sebagai parents mesti risau dan tak tenang kan kalau anak demam, sakit perut, selsema dll 🤧🤒😷☹️ . Sinaran UV yg ada di Vray Steriliser ni boleh membunuh 99.9% bakteria, boleh la mencegah daripada terkena mcm2 penyakit yg kita tamooo ✨ . Boleh dapatkan Vray Steriliser portable di @happikiddo_ @happikiddo_ @dada.global_ and #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser
👍👍👍👍sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! 🖐🎉🎉🎉 🧡Move on to the Avenue k🏘happikiddo store. @dada.global_ @happikiddo_ #avenue K #avenuek.happikiddo #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Experience what miracles our use of Vray gives us :) Must item, For health, For our home, Self-care,Vray,UV sterilizer,happikiddo  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
❤❤Best reviews.❤❤ 👉You're the best vray user. #repost @pyohanez • • • • • • As a mom, it’s easy to get worried about the bacteria and germs all over the house. As the germs might cause illness especially to the baby. •  For the peace of mind, I finally decided to try Vray, the new hot item from @happikiddo_  and i think it was the best decision. What i love about this item : • ✔️ Vray is capable to sterilize 99.9% bacteria in one 5 seconds session ✔️ Super easy to use to sterilize any personal belongings ✔️ Portable - i can bring it anywhere. ✔️ Light weight at only 500 grams ✔️ Easy grip on the matte surface ✔️ Can be used while you hold it or hands free by placing it down • ✔️ Can sterilize almost everything including the baby’s toys, stroller, beddings, shoes, kitchen utensils, toilet seat, car seat and laptop.  Vray is totally my current favourite product and you can get it at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
Vray protects all of you from bacteria.🏠 ❤Repost:Thank you so so much @pyohanez 💻You can also buy it at the online shop.💻 https://www.happikiddo.com/  @dada.global_ @happikiddo_ #avenue K #avenuek.happikiddo #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.✨ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.😣 . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? 😰 . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. 😎 . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
Vray Used for everything in our life. Feel it now!!!!!!!🤗🥰 Only *Only  in @happikiddo_ stores, everywhere in happikiddo stores.  #home care@dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
❤Thanks Review ❤#Repost @elfiraloy • • • • • • Terpengaruh dengan keknis @haniszalikha , nilah satu-satunya benda yang el tak nampak tapi el percaya , iaitu killing germs . I dont know how is this thing possible to kill 99.9 % bacteria tapi i believe in it. In just 5seconds matilah kau. Hari-hari sterilise benda sebab syok sangat ( & sebab banyak masa takleh tido kahkahkah ) . El jugak rajin sterilise benda sebab kadang kadang tak perasan kucing masuk bilik tau tau dah relax atas katil , so cepat cepat ambik. Entahlah jadi ibu ni paranoid sikit. Patutlah orang kata ibu sentiasa nak yang terbaik untuk anak-anak dia .Hmmm semoga saya sentiasa istiqamah peka untuk anak saya 😂 .  Vray Handheld steriliser is available at @happikiddo_ in white , pink & blue like mine.  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser
Get your hands on this helpful Vray Handheld UV Steriliser today!✨ Indeed a great household investment. Available in pink and blue in store and happikiddo.com . 📷: @haniszalikha -  Tilam baby ni macam kepam tau sebab bila baby deep sleep dia punya kepala berpeluh sungguh-sungguh. Jadi setiap selang sehari memang cabut cadar dia dan basuh. Tapi tak memadai sebab kena jemur terus tilam tu kat matahari supaya mati kuman bakteria semua. Masalahnya duduk plak kondo tengah2 alam ni, memangla berdebu berhabuk kalau jemur kat balkoni. Then I remembered, I have this VRay Handheld UV steriliser beli dari @happikiddo_ . Masa mula ada benda ni macam hmm okaylah cuba try, taktau apa beza dia kalau guna pun. Kuman tak nampak kan. Pastu duk on lampu biru ni buat2 la lalu2 kat tilam tu cuba nasib. Tapi tiba-tiba bau kepam tu bertukar. Magicnya, bau dia jadi bau crisp macam bau terbakar kalau kita jemur baju kat panas terik tu. Like wow! Aku amazed sensorang 😂 Jadi lepas tu first thing terfikir nak buat, nak lalukan lampu biru ni dekat bantal busuk seseorang tu. LOL  @dada.global_ #vraymalaysia #vrayuvsteriliser #handhelduvsteriliser #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #germsbuster #byebyegerms #householdgadgets #homegadget #homehelper
❤Thanks  Review ❤  For the 💻Pad and 📱Phone we use every day! with Vray!!!!! @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
99.9% 🖐5-second sterilization 🏘🏘🏘All happikiddo stores have  pink and blue ✌color.  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Be good boy and see you another 2weeks bro👋👋 #offtojapan  #happikiddo  #easywalker #easywalkerminixs #travelstroller #travelinstyle #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsterilizer
💛Thank you  Review 💛@neddiana 🤩She mastered the use of vrays perfectly. 🤩  I want to tell you that we can be used in more places than we think we can.🤗 **happikiddo all store** @dada.global_@happikiddo_ #vray #vrayuvsterilizer #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#happikiddo #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
🎉Right now🎉 in Malaysia. *Only *Only  in @happikiddo_ stores, everywhere in happikiddo stores.  Lets go!!!! Ipc shopping centers, citta mall, The Garden mall , Avenue K, Quill City, D'Pulze ,KL Gateway,  #vraymalaysia#uvsterilizer#madeinkorea #@happikiddo_ #@dada.global_#vray
🎀For healthier kitchens, Vray is a must have item 🎀 👉sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!👈 ❤👍Thanks Review mummy❤@debbiegoh1108  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Use Vray anywhere  Must item, For health, For our home, Self-care,Vray,UV sterilizer,happikiddo  #vraymalaysia#uvsterilizer #@happikiddo_ #vrayvideo#@dada.global_
Terpengaruh dengan keknis @haniszalikha , nilah satu-satunya benda yang el tak nampak tapi el percaya , iaitu killing germs . I dont know how is this thing possible to kill 99.9 % bacteria tapi i believe in it. In just 5seconds matilah kau. Hari-hari sterilise benda sebab syok sangat ( & sebab banyak masa takleh tido kahkahkah ) . El jugak rajin sterilise benda sebab kadang kadang tak perasan kucing masuk bilik tau tau dah relax atas katil , so cepat cepat ambik. Entahlah jadi ibu ni paranoid sikit. Patutlah orang kata ibu sentiasa nak yang terbaik untuk anak-anak dia .Hmmm semoga saya sentiasa istiqamah peka untuk anak saya 😂 .  Vray Handheld steriliser is available at @happikiddo_ in white , pink & blue like mine.  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser
👍Thanks. Review!!!👍 Super thanks mummy ♡ ❤🧡💛💜Repost @neddiana with @kimcy929_repost • • • • • • Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.✨ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.😣 . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? 😰 . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. 😎 . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
🎉🎉🎉sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! 🖐❤👍 Get vray for your happy family!! 🏘🏘Quill City Mall happikiddo 🏘🏘 @dada.global_ @happikiddo_ #quillcitymallhappikiddo #quillcitymall.kl #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
💞V-ray UV sterilizer give you a better life. 👌 👨‍👩‍👧‍👦 For all of my family, it's the best choice. 👍 Easy and short sterilization time can't be experienced in anything. 💫Only Vray will make you feel. 💫Light and compact v-rays are recommended for you anytime, anywhere. Even at this moment, there is bacteria living in your cell phone. 🤳Hurry up.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds🖐!! @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Vray display 🏠# Ipc shopping center #🏘happikiddo store.  Must item, For health, For our home, Self-care  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #vrayprimetech #handhelduvsteriliser
As a mom, it’s easy to get worried about the bacteria and germs all over the house. As the germs might cause illness especially to the baby. •  For the peace of mind, I finally decided to try Vray, the new hot item from @happikiddo_  and i think it was the best decision. What i love about this item : • ✔️ Vray is capable to sterilize 99.9% bacteria in one 5 seconds session ✔️ Super easy to use to sterilize any personal belongings ✔️ Portable - i can bring it anywhere. ✔️ Light weight at only 500 grams ✔️ Easy grip on the matte surface ✔️ Can be used while you hold it or hands free by placing it down • ✔️ Can sterilize almost everything including the baby’s toys, stroller, beddings, shoes, kitchen utensils, toilet seat, car seat and laptop.  Vray is totally my current favourite product and you can get it at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
Take 50% off the ever versatile Cozy N Safe Arthur Car Seat, now at only RM629. Suitable from newborn until 11 years old, a real value for money! Swipe ⬅️ to see how it can be installed using Isofix, seat belt and also top tether.  Available on happikiddo.com until 2 Sept. . 📷: @neddiana is using Vray Handheld UV Steriliser to sanitise her Cozy N Safe Arthur Car Seat. . @the_babylab @dada.global_ #cozynsafearthur #cozynsafecarseat #carseatmalaysia #babycarseatmalaysia #carseatbabymalaysia #happiparentspanelapproved #vraymalaysia #vrayuvsteriliser
Give the best gift to  toy-loving my kids 🎁🎁🎁 ❤Repost :Thank you mummy @ameerazaini  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Germs elimination at your fingertips with the Vray Handheld UV Steriliser  Mummy @neddiana reviews: . Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.✨ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.😣 . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? 😰 . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. 😎 . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ . @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser #uvsterilizer #happiparentspanelapproved
Vray Next I SketchUp #malaysia #uitm #sketchup  #vraymalaysia  #sketchupmalaysia  #skoolofbim  #selangor
vray NEXT I SketcUp #senirender  #sketchup  #sketchup3d  #sketchupmalaysia  #vray #vraymalaysia  #utim #upm #utm

Loading