Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#tipskurus

Posts tagged as #tipskurus on Instagram

1.104.282 Posts

Sebenarnya kita perempuan ni kena jaga biar cantik luar dan dalam tau... _ Esp shaklee nih kalau korang nak tahu saaaangatttttt bagus untuk cantikkan kulit dan kesihatan.. Esp bukan sekadar mengenyangkan, tapi kandungan protein yang tinggi dan berkualiti sangat perlu untuk hasilkan sel2 baru, renew sel2 kulit yang rosak.. Kulit nanti akan lebih halus mulus, gebu gebas gitew🥰  _ Jom baca kebaikan ESP ni pada kulit wajah kita⤵️ . ✅ Menghilangkan kesan jerawat & jeragat . ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak . ✅ Melembapkan dan menghaluskan kulit . ✅ Mengecilkan pori-pori . ✅ Mencerahkan wajah . ✅ Membantu mengatasi masalah kulit kering . Nak esp boleh roger jer www.wasap.my/60136967905/nakespshaklee  #shakleemurah #shakleemalaysia #espshaklee #sumberprotein  #tipskurus #tipshilangkanjerawat #setcantikshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee
Sebenarnya kita perempuan ni kena jaga biar cantik luar dan dalam tau... _ Esp shaklee nih kalau korang nak tahu saaaangatttttt bagus untuk cantikkan kulit dan kesihatan.. Esp bukan sekadar mengenyangkan, tapi kandungan protein yang tinggi dan berkualiti sangat perlu untuk hasilkan sel2 baru, renew sel2 kulit yang rosak.. Kulit nanti akan lebih halus mulus, gebu gebas gitew🥰  _ Jom baca kebaikan ESP ni pada kulit wajah kita⤵️ . ✅ Menghilangkan kesan jerawat & jeragat . ✅ Mengatasi masalah kulit berminyak . ✅ Melembapkan dan menghaluskan kulit . ✅ Mengecilkan pori-pori . ✅ Mencerahkan wajah . ✅ Membantu mengatasi masalah kulit kering . Nak esp boleh roger jer www.wasap.my/60136967905/nakespshaklee  #shakleemurah #shakleemalaysia #espshaklee #sumberprotein  #tipskurus #tipshilangkanjerawat #setcantikshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee
Baju hitam sebelum norreen try chocolose . Baju putih langsing gituww selepas norreen try chocolose 😍 nampak kan perubahan nya ?  So apalagi jom dapat kan ! Berminat tekan link di bio 😘 #awasmanjayhhhh #norreenbuathal #chocolosehq #tipskurus #tipskurusmudah
ESP SHAKLEE UNTUK SIAPA? 🤔  Bagi yang belum tahu dan masih confuse, ESP ni sebenarnya semua boleh consume tau .  Antaranya student, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu,warga berusia, yang belum kawen dan dah berkawen dua2 pun boleh .  KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN .  _ ✅Menjadikan kulit jadi lebih cerah, anjal dan gebu ✅Mengatasi masalah parut gelap atau berlubang (pori besar) ✅Mengatasi masalah kulit terlalu kering / oily ✅Menjadikan kulit lebih halus dan lembut ✅Mengawal masalah pertumbuhan jerawat ✅Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut ✅ Mengekalkan tenaga untuk jangka masa panjang . ✅Mengawal selera makan utk yg ingin berdiet  _ KEBAIKAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN .  _ 📌Meningkatkan sel darah putih yg merupakan sistem pertahanan badan 📌Menguatkan rahim terutama yang pernah mengalami keguguran 📌Mengelakkan kerapuhan tulang 📌Memelihara kesihatan jantung 📌Membentukan sel-sel baru 📌Merendahkan bacaan bacaan diabetes dengan menstabilkan paras glukosa . 📌Menjadikan perut kenyang utk tempoh yg lama kerana GI nya yg rendah.  KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK  _ 💥 Mengurangkan keasidan dalam perut 💥 Memgelakkan hakisan dinding perut 💥 Membaiki tisu-tisu perut yang telah terhakis .  KELEBIHAN ESP UTK IBU MENGANDUNG  _ 💥 Meningkatkan imuniti badan ibu mengandung 💥 Mengawal berat ibu mengandung dan elak daripada diabetes 💥 Membantu pembentukan otot dan otak bayi 💥 Membantu menjadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu 💥 Membantu ibu yg mengalami morning sickness dan alahan yang teruk 💥 Bantu untuk kekal bertenaga .  _ #shakleemurah #shakleemalaysia #espshaklee  #tipskurus #tipshilangkanjerawat #setcantikshaklee #setkurusshaklee #setcantikshaklee #sumberproteinterbaik ⁣
GREEK YOGURT VS PLAIN YOGURT 😋😋😋😋 . ✅Yogurt biasa mengalami 2 kali penyaringan sedangkan greek yogurt mengalami 3 kali penyaringan. Ia membuatkan greek yogurt mempunyai kadar air yang lebih sedikit dan teksturnya lebih pekat. . . ✅Kandungan protein dalam greek yogurt lebih tinggi daripada yogurt biasa walaupun kalori nya sama tetapi kandungan protein 2 kali ganda dari yogurt biasa. Ia juga dapat membantu untuk mengawal rasa lapar bagi mereka yang sedang berdiet untuk mengawal berat badan. . . ✅Kandungan karbohidrat dalam greek yogurt lebih rendah berbanding yogurt biasa. yogurt biasa mengandungi 15~17 gram karbohidrat berbanding dengan greek yogurt sekitar 9 gram. . . ✅Greek yogurt lebih creamy dan pekat ia membuatkan kita makan akan rasa kenyang berbanding dengan yogurt biasa kelihatan cair sedikit. . . ✅Greek yogurt sangat bagus untuk tulang, rambut, darah, otot, kulit dan kartilaj manusia. Kebaikan ini diperolehi dari protein yang terdapat dalam Greek yogurt . . ✅Greek yogurt juga sarat dengan kalsium. Greek yogurt bekalkan 18.7g kalsium yang diperlukan oleh tubuh . . ✅Greek yogurt juga termasuk dalam kategori probiotik. Unsur penting untuk usus. Probiotik banyakkan bakteria baik dalam usus. Apabila bakteria baik kurang, usus meragam. Otak juga jadi lembab. . . ✅Greek yogurt juga ada iodin. Penting untuk kesihatan thyroid dan tingkatkan metabolisme. Makanan wajib ambil kalau nak kuruskan badan. . makan greek yogurt bersama fresh fruits merupakan idea yg thorrbaikk 👍🏻👍🏻👍🏻😋😋😋 . follow @fatin_thebuilder & tag kenalan anda 👇🏻👇🏻👇🏻 .
#repost @lanadreamskinhq • • • • • • KESAN 3HARI GLOWING TANPA PENGELUPASAN! • ❤ Sape yg blm Cuba Lana Dream Skin sangatlah rugi sebab kesan dia 3 hari glowing gebu TANPA PENGELUPASAN! Harga pun tersangatla murah utk 4 in 1. Segala masalah kulit wajah hilang dengan LANA DREAM SKIN!  Jangan lupa calit2 manja Choco Glow Treatment Foundation sblm keluar rumah k😘❤ • Skincare pertama TANPA PENGELUPASAN kesan glowing gebu seawal 3hari! • Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit. ❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat ❤ Merawat masalah JERAWAT  kronik ❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN ❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN ❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head ❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian ❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN.  Dapatkan sekarang, LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus #amoimusniza
To all pasta lovers 😍😍😍 I’m a big fan of pasta too ☺️ . Nak turun berat, kena makan sedap-sedap supaya tak boring 😉 . .  Intake November masih dibuka‼️ Klik link di bio ig untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . Team @coachfatihahyasin . . *Individual results are not typical and may vary . . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
"DIET TAK MAKAN NASI, TAPI MAKAN KEROPOK LEKOR JE!!! " ... . Keropok lekor sumber memang daripada ikan,ikan adalah sumber protein yang sangat baik. . Tapi yang tak bape ok,cara proses buat keropok lekor.Proses membuat keropok lekor ambil sumber dari tepung dan isi ikan sangat sedikit di campur pula dengn bahan perasa 😅 . Kalori 1 keropok lekor bersamaan 90kalori, bayangkan kalau berkeping makan dah berapa... Baik makan nasi berlauk sudah tentu kenyang... . Turn ON NOTIFICATION untuk follow tips2 kurus dan klink link @fatin_thebuilder . tag kenalan anda yg suka kepok 👇🏻👇🏻👇🏻 .
VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆  #tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik
Mereka sudah, anda bila lagi?  Bertindak lah sekarang. Masa tidak menunggu anda, ia sentiasa bergerak meninggalkan kita. . 🔸 Nak kurus utk apa? ✅ Nak cantik ✅ Nak pasangan sayang ✅ Nak mudah bergerak, beribadat ✅ Nak jauhi penyakit  Dannn banyakk NAK lagi ! 🔸 ❤️DAPAT KAN #kerengga DENGAN HARGA PROMO, WHATSAPP LINK KLIK DI PROFILE YE 😍 #kerenggachocolateshake #kerenggabatucaves #kerenggaselayang #kerenggagombak #kerenggaindonesia #kerenggakepong #kerenggadamansara #kerenggawhitecoffee #sharnaazahmad #kuruscepat #kurussihat #diyanarosdidiet #trustedseller #kerenggapoopobery #adikfoods #hotelmurah #emas916 #kerenggahq #shopee #y15  #makansedap #foodviral #awekcun #tipskurus #instafamous #ibumenyusu #bfmom #ibuberpantang #kerengga #fatpercentage
Susu Airiz mix 3flavor,SPECIAL EDITION ada 🍓 strawberry Baik utk kesihatan kulit 🥛Vanilla Baik utk tulang dan gigi,gastrik dan banyak lagi 🍫Coklat Baik utk masalah sembelit dan lbh mengenyangkan  Sesuai sgt utk berdiet. Kekal aktif dan bertenaga💪💪 #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil #mimpisabrina #parodimeletop #ajariplayboyitu #crawl #fastandfurious #boboiboymovie2 #muzikallawaksuperstar2019
SUSU AIRIZ 🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛🥛 📌Minum susu airiz badan rasa ringan tak lemau 📌Minum susu airiz kekal segar setiap pagi 📌Minum susu airiz rasa tenaga lebih dari biasa 📌Minum susu airiz berat maintain walaupun makan byk 📌minum susu airiz kulit lembab cantik 📌minum susu airiz kulit makin cerah  #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil #mimpisabrina #parodimeletop #ajariplayboyitu #crawl #fastandfurious #boboiboymovie2 #muzikallawaksuperstar2019
𝐒𝐔𝐒𝐔 𝐀𝐈𝐑𝐈𝐙 𝟏𝟎𝟎𝟏 𝐊𝐇𝐀𝐒𝐈𝐀𝐓 🍶  𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐤𝐞𝐥𝐮𝐚𝐫 𝐚𝐧𝐠𝐢𝐧 𝐭𝐚𝐤 𝐡𝐞𝐧𝐭𝐢✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐝 𝐥𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐝𝐚𝐡 𝐭𝐚𝐤 𝐬𝐞𝐧𝐠𝐠𝐮𝐠𝐮𝐭 𝐥𝐠✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐬𝐞𝐦𝐛𝐞𝐥𝐢𝐭 𝐭𝐞𝐫𝐮𝐬 𝐡𝐢𝐥𝐚𝐧𝐠✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐛𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐭𝐮𝐫𝐮𝐧✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐤𝐮𝐥𝐢𝐭 𝐬𝐞𝐦𝐚𝐤𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐫𝐚𝐡✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐭𝐚𝐤 𝐚𝐝𝐚 𝐥𝐠 𝐩𝐞𝐫𝐮𝐭 𝐛𝐮𝐧𝐜𝐢𝐭✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐤𝐞𝐩𝐮𝐭𝐢𝐡𝐚𝐧 𝐡𝐢𝐥𝐚𝐧𝐠✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐥𝐞𝐧𝐠𝐮𝐡𝟐 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐢𝐥𝐚𝐧𝐠✅ 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐮𝐬𝐮 𝐚𝐢𝐫𝐢𝐳 𝐛𝐚𝐝𝐚𝐧 𝐬𝐞𝐠𝐚𝐫&𝐜𝐞𝐫𝐠𝐚𝐬✅  𝐁𝐲𝐤 𝐥𝐠 𝐤𝐡𝐚𝐬𝐢𝐚𝐭 𝐝𝐥𝐦 #𝐒𝐔𝐒𝐔𝐀𝐈𝐑𝐈𝐙 𝐧𝐢𝐞.. 𝐌𝐢𝐧𝐮𝐦 𝐬𝐞𝐧𝐝𝐢𝐫𝐢 𝐛𝐚𝐫𝐮 𝐭𝐚𝐮😊😊 𝟏𝟎𝟎𝟏 𝐤𝐡𝐚𝐬𝐢𝐚𝐭 𝐝𝐚𝐥𝐚𝐦 𝟏𝟎 𝐬𝐚𝐜𝐡𝐞𝐭... 𝐑𝐮𝐠𝐢 𝐤𝐚𝐥𝐚𝐮 𝐱 𝐜𝐮𝐛𝐚 🤗  #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad
VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆  #tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik . . . . Review by @lawanis.my
Bila testimoni diri dicabuli. Saya tak pernah menggunakan apa2 jus untuk kurus. . Saya hanya follow rules 80% pemakanan sihat & 20% senaman. . Saya pelik bila ada seller yang suka guna testimoni orang lain (yang tak guna pun produk mereka) berbanding testimoni client sendiri. . Ke memang takde testimoni client sendiri? 🤔 . .  Intake November masih dibuka‼️ Klik link di bio ig untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . Team @coachfatihahyasin . . *Individual results are not typical and may vary . . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆  #tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik . . . . Review by @lawanis.my
VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 @mybeauty.merchant DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan @Myshopaholic_myr HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆  #tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik . . . . Review by @lawanis.my
. INSTAFAMOUS MAKIN CANTIK BERGAYA DENGAN KERENGGA💃🏻 . Makin cantik bergaya dan meletop instafamous @wiwiedarvienda semenjak consume Kerengga fatburner dan Kerengga Poopobery.🤩 . Dan beliau merupakan a fully breastfeeding mum. So GREAT NEWS untuk para ibu yang nak turun berat badan semasa dalam pantang. . Dengan Kerengga Diamond Series with advance formulation, ibu dalam pantang dan ibu menyusu pun boleh consume Kerengga untuk menurunkan berat badan dan kembali cantik langsing💃🏻 . ✅ Nak tahu lebih details tentang produk Kerengga? ✅ Nak tengok testimoni Kerengga sehingga turun 40kg? ✅ Nak dapatkan Kerengga dengan HARGA PROMO yang sangat jimat dan berbaloi?  Boleh DM atau klik link di bio @kerengga.kurus.my untuk direct WhatsApp 🤩 . 📲 014.844.0186 . Master Leader Bella Your Trusted Kerengga Consultant . #foodporn #kurussihat #kuruscantik #kerenggaselangor #kerenggakl #kerenggaputrajaya #kerenggashahalam #kurusselepasraya #eatclean #sayajualprodukkurus #kurussebelumkahwin #onlinecoach #eatclean #eatcleanmalaysia #eatright #sayanakkurus #sayanakcantik #sayanaksihat #detox #foodporn #instafood #makansihat #menusihat #healthydiet #kerenggamurah #foodgraphy #tipssihat #tipskurus
COMBO SET SPECIAL FOR WAWA LOVERS ✨ . EE CUSHION + UNICORN KIT LIMITED EDITION 😍 . RM 109 SAHAJA EXC POSTAGE!! WOW MURAH KAN? ✨ . . 💐1 EE CUSHION 💐2 LIPMATTE(DIFF COLOUR) 💐1 MINT LIP GLOSS  TREATMENT 💐1 ALOE VERA BLUSHER + FREEGIFT 🎁1 WAWA EYEBROW 🎁1 RANDOM FREEGIFT . KORANG BOLEH JIMAT DUIT KAW KAWW🎉🎉🎉 DAH UNTUK DAPATKAN 8 BARANG MAKEUP BY WAWA ZAINAL ❤️ . BOLEH TEKAN LINK WS DI BIO @wawacosmetic.lovers untuk grab SET COMBO NI ✨ . #teamfiyna #wawaunicornkit #unicornkit #tipscantik #waterproofmakeup #letscantik #tipsflawless #tipscerah #tipsmenawan #tipskurus #unicornkitlimitededition #unicornkitkemaman #unicornkitterengganu #maduajaibturkey #soulleadhq #miniagentneeded #wawalipmatte #uniszapastitahu #agentneededmalaysia #agentneeded #maduajaib #agentmodalrendah
COMBO SET SPECIAL FOR WAWA LOVERS ✨ . EE CUSHION + UNICORN KIT LIMITED EDITION 😍 . RM 109 SAHAJA EXC POSTAGE!! WOW MURAH KAN? ✨ . . 💐1 EE CUSHION 💐2 LIPMATTE(DIFF COLOUR) 💐1 MINT LIP GLOSS  TREATMENT 💐1 ALOE VERA BLUSHER + FREEGIFT 🎁1 WAWA EYEBROW 🎁1 RANDOM FREEGIFT . KORANG BOLEH JIMAT DUIT KAW KAWW🎉🎉🎉 DAH UNTUK DAPATKAN 8 BARANG MAKEUP BY WAWA ZAINAL ❤️ . BOLEH TEKAN LINK WS DI BIO @wawacosmetic.lovers untuk grab SET COMBO NI ✨ . #teamfiyna #wawaunicornkit #unicornkit #tipscantik #waterproofmakeup #letscantik #tipsflawless #tipscerah #tipsmenawan #tipskurus #unicornkitlimitededition #unicornkitkemaman #unicornkitterengganu #maduajaibturkey #soulleadhq #miniagentneeded #wawalipmatte #uniszapastitahu #agentneededmalaysia #agentneeded #maduajaib #agentmodalrendah
SUDAH TERANG LAGI BERSULUH 👀👀👀👀 . . APA ITU JUNK FOOD . yes jajan ni mknn yg mudah didapati yg mana ianya tinggi kalori drpd gula tapi: . tiada nilai nutrisi malah sgt rendah : . 😩 serat 😩 protein 😩 vitamins 😩 minerals . kesedaran ini waib dipupuk sejak kecil lagi, kerana kesannya bukan jangka pendek tapi jangka panjang yg mungkin kita alan kesali di kemudian hari 😭😭😭 . tag kenalan anda supaya mesej ini smpai dan ambil tindakan utk elakkan mknn yg tiada nilai nutrisi kpd badan kita ❤️❤️ & turn on notifications @fatin_thebuilder .
COMBO SET SPECIAL FOR WAWA LOVERS ✨ . EE CUSHION + UNICORN KIT LIMITED EDITION 😍 . RM 109 SAHAJA EXC POSTAGE!! WOW MURAH KAN? ✨ . . 💐1 EE CUSHION 💐2 LIPMATTE(DIFF COLOUR) 💐1 MINT LIP GLOSS  TREATMENT 💐1 ALOE VERA BLUSHER + FREEGIFT 🎁1 WAWA EYEBROW 🎁1 RANDOM FREEGIFT . KORANG BOLEH JIMAT DUIT KAW KAWW🎉🎉🎉 DAH UNTUK DAPATKAN 8 BARANG MAKEUP BY WAWA ZAINAL ❤️ . BOLEH TEKAN LINK WS DI BIO @wawacosmetic.lovers untuk grab SET COMBO NI ✨ . #teamfiyna #wawaunicornkit #unicornkit #tipscantik #waterproofmakeup #letscantik #tipsflawless #tipscerah #tipsmenawan #tipskurus #unicornkitlimitededition #unicornkitkemaman #unicornkitterengganu #maduajaibturkey #soulleadhq  #miniagentneeded #wawalipmatte #uniszapastitahu #agentneededmalaysia #agentneeded #maduajaib #agentmodalrendah #wawafantasydreamkemaman #fantasydreamkemaman #fantasydream #kosmetikmurahkemaman #wawaunicornkitkemaman
| 6 ALASAN POPULAR BILA SUSAH NAK KURUS... | 😅 . (Nombor 6 paling ramai guna sebagai alasan abad ini) . 😅 1) Mak masak sedap. 😅 2) Kawan-kawan suka belanja makan. 😅 3) Husband suka saya gemuk. 😅 4)Takda masa nak bersenam. 😅 5) Banyak kenduri. 😅 6) Nak Makan Makanan Viral masa bercuti. Apakah 🤪 . And the list goes on sampai tak sudah. Punya banyak alasan hangpa naaaa . Nak kurus? Buat KEPUTUSAN sendiri n NOW. Bukan buat list alasan bagi coach. 😎 . CUBA TANYA ORANG SEBELAH KORANG. KALAU BUKAN SEKARANG, BILA LAGI? 🤔 . Online Coaching  PROJEK KURUS ONLINE MENTORING Ada solusi untuk masalah anda! . Boleh button whatsapp saya di atas untuk maklumat lanjut 👇 http://21hariturunberat.wasap.my . . Coach Shila +60175880193  #turunberatonline #programkurus #kurusslim #slimpaha #kurusonline #projekkurus #jomkurusmalaysia #slimpeha #teamcoachshila #teamkushila #kurusmurah #healthylifestyle #kurungmoden #makanansehat #jomkurusmalaysia #perlis #perlisian #onlinecoaching #tipskurus #neelofarhijab #malaysia #resepimudah #makan #senam #masakmudah  #selafazcinta #jomkurus1malaysia
Habis sebotol xs perfect Lotion terus menurun tangga Saiz dari 2XL ke XL . Sambung lagi sapu hari2 pasni boleh pakai saiz L/M nampaknya 😍😍 . . Promosi 2 botol free bengkung masih ada  Klik link di bio sekarang . . 📲0178852236 . #xsperfectkl #kopikurusviral #igshop #xsperfectselangor #asbeauty #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #xsperfectlotion #lemonex #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumba # #diet #greencoffee #slimbody #freeshaker #mocha #latte #xsdrink #bizzyboddy #coachkurus
CONFIRM REPEAT SAMPAI CAPAI TARGET💪🏻 . .  Mudah kan nak dapat berat badan idaman. Consume kuwuss and ikut segala tips by @kuwussbyterra - Yang penting jangan derhaka. Yang derhaka sila gemok. - Click link on bio dan anda sekarang telah selangkah menuju misi body goals 2020 😍 . . #zarrasquad #kuwusspenang  #kuwusszarra #tipskurus  #kurusmudah #nakkurusmakankuwuss #agentdropshipwanted
VIRAL KURUS 5KG-9KG Sebulan!! @Myshopaholicmyr 🍋 Hapuskan Lemak di Perut Terpantas!!💃🏻 DETOX TOKSIN KOTOR  dalam badan HAPUSKAN LEMAK DEGIL dalam badan 🏆  #tipskurus #kurus #nakkurus #kuruscantik . . . . Review by @lawanis.my
*XSPERFECT DRINK BY HARQIS EMPIRE* . . 💐 PAKEJ 1 - 16 hari Harga Sebenar : RM98 *Harga Promosi : RM78* . ‼ *JIMAT RM20!* . - 1 kotak XSPERFECT LATTE (pagi) - 1 kotak XSPERFECT MOCHA (malam) . . 💐 PAKEJ 2 - 32 hari Harga Sebenar : RM196 *Harga Promosi : RM156* . ‼ *JIMAT RM40!* . - 2 kotak XSPERFECT LATTE (pagi) - 2 kotak XSPERFECT MOCHA (malam) - *FREE BENGKUNG BERNILAI RM55* . *belom termasuk postage . . JOM KURUS SIHAT DENGAN XS PERFECT DRINK MOCHA LATTE SUPER SEDAP😋😋 . . 📲0178852236 . #xsperfectkl #kopikurusviral #igshop #xsperfectselangor #testimonixsperfect #fittnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #aslegacy #justfit #chocofit #xsperfectlotion #lemonex #detoxmalaysia #ramping #kurusselamat #kuruscantik #kuruslangsing #tipskurus #zumba #diet #greencoffee #slimbody #freeshaker #mocha #latte #xsdrink #bizzyboddy #coachkurus
19kg is gone..hanya amalkan KOMBO SET (GREENSLIM + TINA BEAUTY COFFEE..kesan 2x ganda dari biasa.. sis malas nak cakap banyak..biar gambar yang berbicara.. .  Korang nak kurus dengan sihat & bertenaga bole cuba kombo set ni..confirm tak menyesal.. . ================ ✅KOMBO SET RM 168 sm , RM 175 ss ✅INCUDE POSTAGE ✅FREEGIFT ========================= 👉Nak oder? 📲Whatsapp : 0179691676  atau click bio wssp di atas 👆 ========================= #greenslim #greenslimslimming #tinabeautycoffee #feedbackgreenslim #sayajual  #slimmingproducts #diet #kopikurus #beautyproducts #tipskurus #skinnyherbs #vitaminc #bajuraya2019 #ubatkurus #kuruslangsing #slimrich #slimmingpills #fatburner #tipskurus #juzfit #vitc #trudolly #produkkurus #fitgen #trufitz #kurussihat #bengkung #plussize #trudolly #muamalaysia #slimdollz #kelantan #slimdollz #kelantan
Dah sedia maklum kan dalam xs perfect drink ada serapat dan manjakani. . Bukan utk kurus je.  Tapi baik utk miss V,dan kesihatan dalaman juga.  Rugi tau tak cuba. ❤️❤️ Nak info klik link di bio  #xsperfectdrink #xsmocha #xslatte #harqisempirefighters #sapusapukurus #xsperfectlotion #harqisempire #testimonixsperfectdrink #testimonipengguna #kurusslim #santaisantaikurus #jomkurus #tipskurus
#ultimamuaythai#cardio#tipskurus#fitt#healthy#boxing#martialarts#fun#kickboxing#workout#sports

Loading