Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#teamkelabsenyum

Posts tagged as #teamkelabsenyum on Instagram

1.536 Posts

Doa amalan utk pagi dan petang.. TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
HAPPYπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ naik buai tepi laut.. sambil angin sepoi2  klu bentang tikar mmg tertido ni.. 🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣🀣 Untuk yg Serius Nak Turun Berat? Untuk yg Serius Nak Shapping? Untuk yg Serius Nak kecikkan peha.perut.lengan? Untuk yg Serius Nak Mudah beribadah? Untuk yg Serius Nak Senang Bangun? Untuk yg Serius Nak Mudah cari Baju? Untuk yg Serius Nak Cantikk? Untuk yg Serius Nak Nampak Muda? Untuk yg Serius Nak HAPPY ?  Tips kesihatan SAYA SAYANG DIIRI SAYA  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185  Ingin tahu lebih lanjutπŸ™‹πŸ»‍♀️ ttg projek body shapping  TEKAN LINKπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»Di Bio saya @ruzanna_razip  #journeycoachanna #teamkelabsenyum  #wlconline #programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #jannanicker #gemokisawesome #rtw #coachkurus #programturunberat #kementeriankesihatanmalaysia #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #nadiamarni #coachonline #iphone #jomdiet
Petang 2 ni buat lempeng sihat sedap juga kann.. . selamat mencuba.. Untuk yg Serius Nak Turun Berat? Untuk yg Serius Nak Shapping? Untuk yg Serius Nak kecikkan peha.perut.lengan? Untuk yg Serius Nak Mudah beribadah? Untuk yg Serius Nak Senang Bangun? Untuk yg Serius Nak Mudah cari Baju? Untuk yg Serius Nak Cantikk? Untuk yg Serius Nak Nampak Muda? Untuk yg Serius Nak HAPPY ?  Tips kesihatan SAYA SAYANG DIIRI SAYA  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185  Ingin tahu lebih lanjutπŸ™‹πŸ»‍♀️ ttg projek body shapping  TEKAN LINKπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»Di Bio saya @ruzanna_razip  #journeycoachanna #teamkelabsenyum  #wlconline #programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #jannanicker #gemokisawesome #rtw #coachkurus #programturunberat #kementeriankesihatanmalaysia #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #nadiamarni #coachonline #iphone #jomdiet
Mintalah kepada Allah .. sesungguhnya Allah itu maha mendengar dan maha kaya . . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Ya Allah Makbulkan lah segala hajat kami dan doa dan impian kami berikanlah kami kesihatan yang baik permudahkan lah urusan kami untuk mengejar syurgamu ya Allah..amin.. khas utk semua.. TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Makan ala Nabi  Makanlah tetapi dalam keadaan yang sederhana  Bila kita faham tentang kesederhanaan kita akan nampak kesempurnaan dalam menikmati setiap rezeki yg Allah anugerahkan ke dlam kehidupan kita  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
sambut birthday Husna. . mak2'nya apa lagi... berselfie lahh.. . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Step simple mudah utk follow.. . bgi Yang baru nak berjinak jinak aktif boleh dah pula video ni  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
JOM HEALTY BREAKFAST Jom try cuba makanan yg simple tapi sedap dan menyihatkan  Anda pasti teruja untuk mencuba  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @norhayati-erasot Coach YatieπŸ“²+6010 700 5865 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
berjalan2 petang sambil tunggu anak balik sekolah.. . Tukarkan aktiviti anda yang dulu - duduk depan tv kepada berjalan aktiviti -dengan anak nak main Badminton dan macam-macam lagi  aturkan masa untuk membuat aktiviti bermanfaat  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Resepi Keledek  Pelbagaikan resepi anda untuk kita enjoi proses turun berat dengan happy  selamat mencuba!! TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
HASIL ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI.  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
JURURAWAT pon boleh turun berat badan kan.. nampak elok cantik dan manis jer.. . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Idea utk snacking.. cuma yg coklat tu tak perlu pon tak per..klu nak turun berat badan.. . klu dah maintain tu tak per..lah.. .  #coachanna8020 -018 2184185 Ingin tahu lebih lanjutπŸ™‹πŸ»‍♀️ ttg program kurus dari rumah TEKAN LINKπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‰πŸ»http://kurusdarirumahkelabsenyum.wasap.my/  wlconline #programturunberat #merdeka2018 #dietkalori #bilanakkkurus #lelakicantik #fesyen2018 #arianilovers #gemokisawesome #naelofar2018 #shineon #coachkurus #programturunberat #styledbybu #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #wajahbaru2018 #coachonline #iphone #jomdiet #mirafilzah #kebaya2018 #tiamosweetheart100hari #islam #teamkelabsenyum #8020fitclub
AMIK MASA UTK KITA BETUL2 bersyukur dgn apa yg Allah telah anugerahkan kepada kita. 😊  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185 Ingin tahu lebih lanjutπŸ™‹πŸ»‍♀️ ttg program kurus dari rumah TEKAN LINKπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» πŸ‘‰πŸ»http://kurusdarirumahkelabsenyum.wasap.my/  wlconline #programturunberat #merdeka2018 #dietkalori #bilanakkkurus #lelakicantik #fesyen2018 #arianilovers #gemokisawesome #naelofar2018 #shineon #coachkurus #programturunberat #styledbybu #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #wajahbaru2018 #coachonline #iphone #jomdiet #mirafilzah #kebaya2018 #tiamosweetheart100hari #islam #teamkelabsenyum #8020fitclub
Lakukan Senaman di rumah  Senaman bukan mesti kita perlu keluar rumah  senaman bukan mesti kita perlu masuk ke Gym  Tapi senaman boleh dilakukan di mana-mana sahaja  Oleh itu penting nya ilmu dan jurulatih  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
HAI NAMA SAYA Coach Anna.. SALAM PERKENALAN SEMUA... TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Rasa lapang hati ini  Ini adalah makanan ruh kita.Tanpa kita sedar kita selalu mengambil makanan untuk tubuh badan kita tetapi kita lupa untuk membeli makanan pada minda kita pada ruh kita  Selamat menjamu πŸ’πŸ’πŸ’ TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Sedapnya.. kan.. Tapi boleh ke makan macam pagi-pagi.  Makanan ini has untuk mereka yang Dalam program mantain berat.. bagi yang belum capai berat ideal saya tidak mencadangkan sarapan yang macam ini.. selamat mencuba  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
SEDAPNYA DADA AYAM.  Cuba waktu masak tu kena. Kurangkan minyak Kalau dibakar lagi baik  selamat mencuba!!! TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
SEDEKAH.. takkan buatkan kita miskin.. janji Allah itu pasti..πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ”₯ TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
HAHAHAH BERPERANG DGN MAKANAN.. . Nak tahu lebih lanjut.. follow ig Story @ruzanna_razip .. banyak tips dan info utk kurus. . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
LEPAS MENGANDONG ANAK KE-5, BERAT BADAN SAYA NAIK. . Saya cuba bersenam, control makan, tapi selera saya makan makin menjadi. Tak boleh kawal. Maaaakan je. Saya rasa masa tu saya dah tak de jalan lagi dan give up. Biarlah.. kalau naik pun nak buat mcmna... . Siapa yang mengalami perkara sama? Samalah dengan saya dulu😭. Jangan risau. Semua tu ada jalan penyelesaiannya. . Cari je coach yang sis boleh dapat βœ”οΈ Nasihat setiap hari βœ”οΈ meal plan yang berkesan βœ”οΈ ilmu tentang pemakanan sihat βœ”οΈ memantau makanan harian dan membetulkan mana yang salah. βœ”οΈ memantau berat badan βœ”οΈmemberi pengharagaan  Suka tak kalau ada orang boleh tolong macam tu? . Bayangkan kalau dah kurus nanti, 😍 apa si suami akan kata? πŸ’ . 😍 bila balik kampung, semua orang tak kenal... sebab dah kurus πŸ’ƒπŸ». Best tak best!! 😍 badan dah ringan, boleh bersenam secara aktif semula..πŸƒπŸ»‍♀️ 😍 banyak pilihan baju. Boleh beli banyak baju 'sale'. 😍 rasa lebih yakin dan postive dgn kawan2.. . Best tak best!! Haaa PM lah kalau nak tahu macamna nak dapat coach.  Tekan link di bio Coach  Tips dan Info Body shapping coach anna  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185  Ingin tahu lebih lanjutπŸ™‹πŸ»‍♀️ ttg program kurus dari rumah  TEKAN LINKπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»Di Bio saya πŸ‘‰πŸ»http://kurusdarirumahkelabsenyum.wasap.my/  #journeycoachanna #teamkelabsenyum  #wlconline #programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #jannanicker #gemokisawesome #rtw #coachkurus #programturunberat #kementeriankesihatanmalaysia #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #nadiamarni #coachonline #iphone #jomdiet
JOM DANCE BOLLYWOO Jom dil lage liya dil him tumhara Pasti seronokkan siapa tak suka berbolywood  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @norhayati-erasot Coach YatieπŸ“²+6010 700 5865 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Idea utk breakfast  mudah simple.. yg penting sihat...πŸ’ͺπŸ”₯πŸ’ͺ TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
MEAL PREP BAGI YG BEKERJA. . semua org boleh turun berat.. anda hanya perlukan ilmu utk mengurus diri yg lebih baik.. TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Assalamualaikum  Selamat Pagi  4 janji Allah dalam Alquran.. . semoga bermanfaat.. . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. πŸ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. πŸ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp sayaπŸ’ͺπŸ”₯ @Ruzanna_razip Coach ANNAπŸ“²+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani

Loading