Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#setelahterlafaznyaakad

Posts tagged as #setelahterlafaznyaakad on Instagram

100.933 Posts

Susu Airiz mix 3flavor,SPECIAL EDITION ada ๐Ÿ“ strawberry Baik utk kesihatan kulit ๐Ÿฅ›Vanilla Baik utk tulang dan gigi,gastrik dan banyak lagi ๐ŸซCoklat Baik utk masalah sembelit dan lbh mengenyangkan  Sesuai sgt utk berdiet. Kekal aktif dan bertenaga๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil #mimpisabrina #parodimeletop #ajariplayboyitu #crawl #fastandfurious #boboiboymovie2 #muzikallawaksuperstar2019
SUSU AIRIZ ๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ›๐Ÿฅ› ๐Ÿ“ŒMinum susu airiz badan rasa ringan tak lemau ๐Ÿ“ŒMinum susu airiz kekal segar setiap pagi ๐Ÿ“ŒMinum susu airiz rasa tenaga lebih dari biasa ๐Ÿ“ŒMinum susu airiz berat maintain walaupun makan byk ๐Ÿ“Œminum susu airiz kulit lembab cantik ๐Ÿ“Œminum susu airiz kulit makin cerah  #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad #cantiksambilmerawat #makeuptreatment #spf50 #viral #bazarpaknil #mimpisabrina #parodimeletop #ajariplayboyitu #crawl #fastandfurious #boboiboymovie2 #muzikallawaksuperstar2019
๐’๐”๐’๐” ๐€๐ˆ๐‘๐ˆ๐™ ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ ๐Š๐‡๐€๐’๐ˆ๐€๐“ ๐Ÿถ  ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ค๐ž๐ฅ๐ฎ๐š๐ซ ๐š๐ง๐ ๐ข๐ง ๐ญ๐š๐ค ๐ก๐ž๐ง๐ญ๐ขโœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐จ๐ ๐ฅ๐š๐ง๐œ๐š๐ซโœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐๐š๐ก ๐ญ๐š๐ค ๐ฌ๐ž๐ง๐ ๐ ๐ฎ๐ ๐ฎ๐ญ ๐ฅ๐ โœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ฌ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ฅ๐ข๐ญ ๐ญ๐ž๐ซ๐ฎ๐ฌ ๐ก๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ โœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐›๐ž๐ซ๐š๐ญ ๐›๐š๐๐š๐ง ๐ญ๐ฎ๐ซ๐ฎ๐งโœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ค๐ฎ๐ฅ๐ข๐ญ ๐ฌ๐ž๐ฆ๐š๐ค๐ข๐ง ๐œ๐ž๐ซ๐š๐กโœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ญ๐š๐ค ๐š๐๐š ๐ฅ๐  ๐ฉ๐ž๐ซ๐ฎ๐ญ ๐›๐ฎ๐ง๐œ๐ข๐ญโœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ค๐ž๐ฉ๐ฎ๐ญ๐ข๐ก๐š๐ง ๐ก๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ โœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐ฅ๐ž๐ง๐ ๐ฎ๐ก๐Ÿ ๐›๐š๐๐š๐ง ๐ก๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ โœ… ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ฎ ๐š๐ข๐ซ๐ข๐ณ ๐›๐š๐๐š๐ง ๐ฌ๐ž๐ ๐š๐ซ&๐œ๐ž๐ซ๐ ๐š๐ฌโœ…  ๐๐ฒ๐ค ๐ฅ๐  ๐ค๐ก๐š๐ฌ๐ข๐š๐ญ ๐๐ฅ๐ฆ #๐’๐”๐’๐”๐€๐ˆ๐‘๐ˆ๐™ ๐ง๐ข๐ž.. ๐Œ๐ข๐ง๐ฎ๐ฆ ๐ฌ๐ž๐ง๐๐ข๐ซ๐ข ๐›๐š๐ซ๐ฎ ๐ญ๐š๐ฎ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐Ÿ ๐ค๐ก๐š๐ฌ๐ข๐š๐ญ ๐๐š๐ฅ๐š๐ฆ ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ฌ๐š๐œ๐ก๐ž๐ญ... ๐‘๐ฎ๐ ๐ข ๐ค๐š๐ฅ๐š๐ฎ ๐ฑ ๐œ๐ฎ๐›๐š ๐Ÿค—  #gemokisawesome #tipskurus #sayamasak #eatcleanmalaysia #jalanjalancarimakantv3 #utusancintabuatadam #bukancintaaku #jangankecamsaya #semuasalahku #naturalmakeup #tanpabahankimia #setelahterlafaznyaakad
FILA SLINGBAG . . RM55 FREE POSTAGE . ๐Ÿ”ฅ4 compartment (2 zipped) ๐Ÿ”ฅColour Red, Black & Navyblue ๐Ÿ”ฅLogo printed ๐Ÿ”ฅMudah dibawa . . Utk order boleh DM atau Whatsapp 0127585848(klik sahaja link di bio) . . #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #slingbag #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #alhaalfa  #wawabeauty #maluapabosku #ctdk #meletop #raya2019 #donde #malaysia #syafiqkyle #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
FILA SLINGBAG . . RM55 FREE POSTAGE . ๐Ÿ”ฅ4 compartment (2 zipped) ๐Ÿ”ฅColour Red, Black & Navyblue ๐Ÿ”ฅLogo printed ๐Ÿ”ฅMudah dibawa . . Utk order boleh DM atau Whatsapp 0127585848(klik sahaja link di bio) . . #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #slingbag #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #alhaalfa  #wawabeauty #maluapabosku #ctdk #meletop #raya2019 #donde #malaysia #syafiqkyle #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
FILA SLINGBAG . . RM55 FREE POSTAGE . ๐Ÿ”ฅ4 compartment (2 zipped) ๐Ÿ”ฅColour Red, Black & Navyblue ๐Ÿ”ฅLogo printed ๐Ÿ”ฅMudah dibawa . . Utk order boleh DM atau Whatsapp 0127585848(klik sahaja link di bio) . . #bag #bagmurah #bagmurahmalaysia #bagtravel #backpack #wallet #walletmurah #walletmurahmalaysia #slingbag #totebag #totebagmurah #slingbagmurah #neelofa #makeupmalaysia #lipstickmalaysia #alhaalfa  #wawabeauty #maluapabosku #ctdk #meletop #raya2019 #donde #malaysia #syafiqkyle #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
ADUH PENING!!!GUE PENING!! - Serum dah dua, Sunscreen 2, tapi kenapa cleanser ni baru pakai 1 tak habis2 lagi eh. JIMAT betul laaa kali ni. - Banyak kelebihan & tak mahal mana pun. Berbaloi laa kana.โ˜‘๏ธโ˜‘๏ธโ˜‘๏ธโค๏ธ
Good night ๐Ÿ’•๐Ÿ’• . . Posted @withrepost • @trufitz_kl Sweet couple husband and wifeโค๏ธHaha comellll fazura ๐Ÿ˜Love both of them! Semoga kekal smp bila2๐Ÿฅฐ . Jom consume Vdolly utk kekal cantik dalam dan luar mcm fazura๐Ÿ˜pasti suami syg 24 jam๐Ÿค— . .  #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #trudollyhq #zahirah #trudollyputrajaya #utusancintabuatadam #trudollykl #fazura #fattzura  #surerichteam #surerichxkelly #lunchboxkl #restu #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzsabah #trufitzsarawak #trufitzbytrudolly #trufitzbyfazura #fattzura #kurussihat #diet #tipskurus #trufitzkl #trudollysarawak #trudollysabah #trufitzputrajaya #trufitzampang #trufitzcheras #setelahterlafaznyaakad #trufitzbangi
Kalau korang suka pakai yang simple-simple je macam jubah, korang kena dapatkan Khaulah Abaya Cardigan ni. . Design premium macam jubah harga ratus-ratus tapi jangan terkejut sebab harga tak sampai RM 60 pun ๐Ÿ˜ฑ . . Awak nak? Comment DM je kat bawah, nanti kita akan dm korang laju-laju supaya korang boleh dapatkan Cik Khaulah ni ๐Ÿ˜ . . . #abaya #abayacardiganmurah #abayacardigan #abayapengantin #abayamosscrepe #abayaopenfront #abayabelahtengah #abayajubah #cardiganabaya #jubahmoden #jubahopenfront #jubahbelahtengah #jubahcardigan #jubahabayamurah #jubahmurah #setelahcintaitupergi #setelahterlafaznyaakad #mimpisabrina #semuasalahku #utusancintabuatadam #dilan1991 #crawl #thelionking2019 #keranadiamanusiabiasa #ajariplayboyitu #lelakimuyangdulu
Tema tradisional untuk dinner katanyaaaa.. mudah sangat nak kasi nampak tradisional kan? Letak je payung bali dan pasu viral gold terus fefeeling mcm zaman kesultanan melayuuuu ๐Ÿ˜ . . Deco @pelaminmurah_kelate_klang . . . . โœ… PAYUNG TRADISIONAL BALI + BASE RM120 SEPASANG โœ… PASU VIRAL GOLD BESAR RM90 SEPASANG . . Availability : 2 unit setiap barang . Tempoh sewaan : Khamis - Selasa . Base : Rumah Taman Sri Andalas, Klang . . Whatsapp : 0132025075 . . . #pembekalbarangsewapelamin #pembekalbarangsewapengantin #weddingrentalshahalam #weddingrentalbanting #weddingrentalklang #weddingrentalmalaysia #chineseweddingdecor #indianweddingdecor #traditionalwedding  #diyminipelaminklang #diyminipelaminnikahshahalam #diyminipelaminbanting #pasuviral #traditionalmalaywedding #perkahwinantradisional #perkahwinantradisionalmelayu #sewapayungbali #sewapayungtradisional #sewabarangpelamintradisional #sewapasuviral #setelahterlafaznyaakad #diypelamintradisional #majliskesultananmelayumelaka #panelkerawang #cemburuseorangperempuan #lelakimuyangdulu
Antara design Mini kurung sofea yang tengah sale RM53. NORMAL PRICE RM70. JIMAT BERGANDA WOII๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ . Pos RM8 SM, RM11 SS . . . Whatsapp 0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ4๏ธโƒฃใ€ฐ๏ธ3๏ธโƒฃ5๏ธโƒฃ8๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ2๏ธโƒฃ0๏ธโƒฃ1๏ธโƒฃ . Klik saja link di bio tanpa perlu save nombor telefonโ˜บ๏ธ . *Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings . . . . . . . . . . #dramasangat #lelakikirimantuhan #asalkandiabahagia #leftenanzana #neelofa #nealofarhijab #nealofar #ctdk #ctdkjunior #utusancintabuatadam #igersmalaysia  #sepahtu #khaibahar #sepahtureunion  #nur2 #likeforlikeback #likeforlikes  #like4likes #lelakimuyangdulu #senafasrindu #cintatanpahenti  #jjcm #setelahterlafaznyaakad #sweetdreams #dramasweetdreams #meletop #motifviral #mudahterhibur #tv3 #instagram
Wah wah menyelam dalam stock lagi kalini !!! Fuhhhh ๐Ÿคฃ — Anis nak inform korang yang all item ready stock tau ! Serum , Cleanser , Sunscreen , Palette , Blusher , Lipmatte and also Scrub semua item ada !!!! — Siapa lagi yang nak tolong Anis clearkan stock kalau bukan korangg ?! Gittewww ๐Ÿคช yang dekat kita cod , yang jauh kita tolong poskan ! Barang within 24hrs dah selamat sampai dekat korang tauu ! No worries ๐Ÿ˜˜ — Opps lagi satu ! Beli dengan Anis , korang akan dapat freegift comel comel tau ! Bukan satu tapi banyak giloss ๐Ÿ˜ — Nak order ? Click link di bio okay ! Mwah ๐Ÿ’‹
APE NAK JADI LAA DENGAN KULIT NI!!! Arghhh. - Korang ada ke perasaan camtu??Mesti tak selesa kan. Ha so korang kene try scrub nie. Banyak kelebihan dia tau. Menyingkirkan sel kulit mati laa, mengelak pori tersumbat lah.. bole member kelembapan lah. Banyak tau. -  So korang tunggu ape lagi. RM39 je!!
NAK CANTIK TAK BOLEH MALAS.!!! - Ha guys, ni kite share cket routine waktu malam tau. Tak susah pun.. hari2 buat confirm tak rasa susah. - Jangan lupa tepek ainaaserum sebelum tidur. ๐Ÿ˜โค๏ธ
TIPSAPE YE KALI NI!!? - - Okay Soalannya: Berapa banyak botol kene pakai?? & Berapa lama nak nampak kesan.  Jawapannya mudah je, lain orang lain skin dia. Ada yang cepat ada yang lambat. - So kene konsisten. InsyaAllah.โ˜บ๏ธ๐Ÿ˜
Hai guys... saje nak tanya skin korang ada improvement tak sejak pakai #ainaabeuaty ni?? Kalau belom teruskan konsisten ye.. sebab skin kita tak semuanya sama. Ada yang cepat, ada yang lambat.๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ’ช๐Ÿป
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
ADA KE YANG MASIH BELOM TAHU NAK GUNA AINAA SCRUB??? Slide Left โค๏ธ
Fre Postage guys.. Jimat RM8 tu. Tak perlu keluar duit byr postage. Jimat Jimat. Ws sekarang.. Tekan link kt details je terus direct kw ws. โค๏ธ
TIPU LAAA DAH CANTIK!!! - Hehe mana ada tipu, siapa yang try dia la yang daapt hasil.  Haa ni testimoni betul. Tak tipu tauu. ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ -Parutโ˜‘๏ธ -Jerawat โ˜‘๏ธ -Jeragat โ˜‘๏ธ SEMUA BOLEH HILANG Tapi โ˜‘๏ธkene sabar โ˜‘๏ธkene rajin โ˜‘๏ธkonsisten  #slowlybutsurely
TIPU LAAA DAH CANTIK!!! - โค๏ธ Hehe mana ada tipu, siapa yang try dia la yang daapt hasil. Haa ni testimoni betul. Tak tipu tauu. ๐Ÿ˜๐Ÿฅฐ -Parutโ˜‘๏ธ -Jerawat โ˜‘๏ธ -Jeragat โ˜‘๏ธ โค๏ธ SEMUA BOLEH HILANG Tapi โ˜‘๏ธkene sabar โ˜‘๏ธkene rajin โ˜‘๏ธkonsisten  #slowlybutsurely

Loading