Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#sangobion

Posts tagged as #sangobion on Instagram

2.512 Posts

Siapa kita?  Sang relawan ✊ Siapa kita? Sang penolongπŸ’ͺ Siapa kita? SangobionπŸ”΄ Sangobion siap, siaga, selaluπŸ‘  @pmrsmansakurun_ @pmrsmansa.2 #pmrwira #pmrsmansakurun #sangobion #jumbarakeiv
Growing up I was never really good with taking pills. As much as I tried, I would always end up accidentally tasting it! Hahaha. . What I like about Sangobion though, it tastes like vanilla which gently masks the metallic taste of iron. . Just like pretty much every mum, I have tonnes to do in a day, and Sangobion gives me that extra energy I need to be at my best, both at work and at home too. . #sangobion #winyourday @SangobionMY  MAL19911002X This is a medicine product advertisement. KKLIU 1830/2019
DESKRIPSI Per mL oral drops : Fe polymaltose complex 23.53 mg (setara elemen besi 8 mg), folic acid 80 mcg  INDIKASI Membantu memenuhi kebutuhan zat besi & asam folat untuk anemia selama masa pertumbuhan  KEMASAN Sangobion Baby oral drops (Rasa Buah) 15 mL x 1's  DOSIS > = 1 tahun : 1,2 ml 6-12 bulan : 1 ml < 6 bulan : sesuai petunjuk dokter Obat diminum sekali sehari (atau sesuai petunjuk dokter) Dikonsumsi bersamaan dengan makanan atau tidak  Untuk pemesanan dan konsultasi bisa chat di bio yaa... IDR 40.000 (c)  #sangobion #sangobionbaby #distributor #distributorobat #supplierobatmurah #supplierobat #jualobatmurah #jualobatasli
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
You know what? I’m always tired with so much works, so much activities and sometimes i feel no energy to do. But lucky me I’ve been getting some helps . Sangobion helps me more with iron and other important blood health builders in one capsule to overcome iron deficiency. So, I be more energy more time with family, friends and others. I can do so much things in a day!! #sangobion #winyourday @sangobionmy
Ever wondered how do I have the energy to remain active and how do I keep up with my physical activities 🀸🏻‍♀️? ▫️ The answer is #sangobion! Thanks to this iron supplement πŸ’Š, it helps me keep my energy level in check so I can carry out my daily routines 🧘🏻‍β™€οΈπŸ§—πŸ»‍♀️ and keep up with my children πŸ‘§πŸ»πŸ§’πŸ» as well. ▫️ If you always feel tired πŸ€• and fatigued πŸ₯΄, you might want to get your red blood cell count checked 😲! Find out how and more at @SangobionMY and #winyourday
Betul la orang kata bila dah jadi mak ni semua benda kita kena jaga. Sebab tu I paling takut if jatuh sakit sebab kalau i sakit, siapa nak jaga, layan Noah and nanti takut dia pulak berjangkit sakit. Sebab tu sebolehnya I always keep myself healthy 😊 .  By taking Sangobion as iron supplement yang boleh bantu utk increase red blood cell levels yg boleh optimise oxygen yg diperlukan dlm body kita! Kita xdela rasa tak bermaya, dan muka pucat sebab kekurangan zat besi. πŸ˜… .  Sangobion definitely bantu I untuk get rid of tiredness & dizziness sepanjang hari so I get continue my work! πŸ‘πŸ» .  You also can look for free haemoglobin test at nearby pharmacies or clinics . #sangobion #winyourday @sangobionmy
You guys tahu tak macam mana nak nampak kan diri kita tak kelihatan letih dan pucat walaupun keletihan dengan penat kerja seharian ? - Untuk tidak kelihatan penat dan pucat , fa perlu ambil suplement yang betul dan rahsia fa ialah mengambil Sangobion untuk mengisi dan meningkatkan tahap hemoglobin dalam badan sis πŸ’ͺπŸ»πŸ˜‰ supaya dapat kerja seharian dengan cergas ! If you looking for a free test for your haemoglobin level ! Check them out on their FB page now OR copy paste link this link to know more: https://bit.ly/2KPlShq  #sangobion #winyourday @sangobionMY
As a mum, we tend to get really fatigue on daily activities and what keeps myself energetic and active all day long! θ„Έηš„ζ°”ζ―δΉŸε₯½θ΅·ζ₯!  I do consume @sangobion as my daily supplement. It helps to replenish iron stores and increases haemoglobin levels in my body. Do get free check up by checking out SangobionMY FB page. OR Just copy paste link this link to know more: https://bit.ly/2KPlShq #sangobion #winyourday @sangobionmy
walaupun syu sibuk dengan bahagikan masa sebagai student & Influencer, Sangobion dapat mengurangkan pening kepala, kepenatan yang disebabkan kekurangan zat besi. kini tiada lagi muka kelihatan pucat dan tak bermaya ❀  sekarang, dengan adanya Sangobion, syu dapat meluangkan masa dengan keluarga dengan lebih bermakna. terima kasih #sangobion  If korang nak tahu mengenai sel darah merah korang cukup ke tak, cepat pergi ke farmasi tertentu untuk FREE blood test. Copy paste link ni for more info: https://bit.ly/2KPlShq  #winyourday @sangobionmy
Hey guys ! Do you know that @sangobionmy can help you to keep yourself active and energetic all day long ?  I would like to choose @sangobionmy as my daily supplement. It helps to replenish iron stores and increases haemoglobin levels in my body. For those are interested , you may consume 1 or 2 capsules a day,  it good for your health if you have iron deficiency ✨✨ For those who want to know more of your haemoglobin, do get free check up by checking out SangobionMY FB page. OR Just copy paste link this link to know more: https://bit.ly/2KPlShq  #sangobion #winyourday @sangobionmy
#throwback Siapa tak suka makan ubat ? angkat tangan!  hehe that was me before , yelah Sometimes makan iron pill ni takut ada rasa metallic especially time pregnancy ni kan sensitive to taste. Tapi dengan Sangobion rasa pill ni macam sweet vanilla dan mudah ditelan. That’s why i like Sangobion iron supplement. #sangobion #winyourday @SangobionMY MAL19911002X . This is a medicine product advertisement. KKLIU 2075/2019
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Ada madu gemuk badan anak.. Yukk order, keburu habis.. Ada juga Berbagai macam produk herbal, tersedia disini yaa.. info pemesanan WA 0831-2445-6425  #penambahdarah #madu #madupenambahdarah #darah #kurangdarah #letih #darahmerah #sehat #sangobion #obatkuat #obatjerawat #dewasa #merah #viral #ibu #korea #indonesia #pemilu #gantipresiden #presiden #uang #palangmerah #puskesmas #dokter #wanita #model
Harga : 28.000/btl Sangobion Vita-tonik, suplemen penambah darah dengan tambahan vitamin untuk memenuhi kebutuhan vitamin harian. Dalam sediaan sirup dengan rasa manis cranberry.  Komposisi : - Per 15 ml ferrazone(Na feredetate) 113 mg - Elemental Fe 15 mg - Copper sulphate 45 mcg - Mangane sulphate 65mcg - Vit B1 4 mg - Vit B2 2,3 mg - Vit B3 15 mg - Vit B5 4,5 mg - Vit B12 7,5 mg  Indikasi : Sebagai penambah darah dan membantu memperbaiki stamina tubuh. #sangobion #tokoobat #penambahdarah
Sangobion Baby 15ml  SuplemenMengandung Fe polymaltose complex 23.53 mg (setara elemen besi 8 mg),folic acid 80 mcgBerfungsi untuk meningkatkan kadar zat besi dan asam folat dalam masa pertumbuhan  Dosis : Diatas 1 tahun: 1.2 mL. 6-12 bulan : 1 mL,  dibawah 6 bulan : sesuai petunjuk dokterKemasan botol drops isi 15 mL  #sangobion #sangobionbaby #vitaminanak #salwababyshop1 #salwababyshopduri

Loading