Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#resepimudah

Posts tagged as #resepimudah on Instagram

103.664 Posts

Repost by @kakakfaa ——— ⁣ Resepi Ayam Masak Merah⁣ ⁣ Bahan:⁣ -1 ekor ayam (potong)⁣ -garam dan serbuk kunyit secukup rasa ⁣ -1/2 kg minyak⁣ -7 ke 8 biji bawang besar⁣ -4 ulas bawang putih⁣ -segenggam lada kering (rendam sampai lembut)⁣ -air secukupnya ⁣ -1/2 ketul gula melaka⁣ -sekeping asam keping⁣ -Sos Cili @kicapjalen_official ⁣ -Sos Cili Thai @kicapjalen_official ⁣ -garam secukup rasa⁣ ⁣ Cara:⁣ -gaul rata ayam dengan garam dan kunyit. Perap sekejap.⁣ -panaskan minyak, goreng ayam sampai separuh garing. Angkat dan toskan minyak. Goreng sampai habis.⁣ -blend 7 biji bawang besar, bawang putih dan lada kering dengan sedikit air sampai lumat.⁣ -guna minyak goreng ayam tadi, tumis bahan blend sampai garing dan pecah minyak. Tambah secawan air.⁣ -kacau lagi sampai garing sekali lagi. ⁣ -masukkan gula melaka dan asam keping. Kacau. Perasakan dengan garam. Kacau.⁣ -bila sambal dah garing dan pecah minyak dengan elok, masukkan ayam goreng dan sebiji bawang besar hiris bulat. Kacau rata.⁣ -tutup api dan hidangkan. Done.⁣ ⁣ #dapurfaafeefoo #ayammasakmerah #ayammasakmerahdapurfaafeefoo #foodporn #sayasukamasak #masakansimple #foodpornmalaysia #majalahrasa #resepisimple #resepisenang #homecooked #instafood #masakdarihati #sukamakan #sukamasak #resepimudah #resepicampakcampak #resepisedap #foodchannelcooking #mahn⁣
#masaklemaknangka  Bahan-bahan - semangkuk nangka muda - segengam ikan bilis - cili api (ikut kepedasan) - daun kunyit - 1 kotak kecil santan - 2 biji bawang besar - 2 inci kunyit hidup - 2 biji bawang putih - 1 biji lada besar - 1 keping asam  Cara-cara - celur nangka muda (ketepikn) - kisar,bawang besar,cili api,kunyit & bawang putih - tumis bahan kisar,agak garing masukkan santan cair - masukkan ikan bilis & daun kunyit - kemudian masukkan nangka,kemudian masukkan santan pekat - perasakan dengan garam & secukup rasa - gaul sebati,siap  #rasa#majalahrasa#dapurmeera#food#masakkankampung#makanmakan#resepi#resepimasakkan#foodhunter#malaysia#instagram#adikfoods#kongsiresepi#homecooking#thaifood#instafood#photo#akumasak#foodvalet#recommendedfood#sayamasak#mahn#resepisedap#resepimudah#jjcm#gegarvaganza2019#mentormilenia2019
SIAPA SUKA SARAPAN DENGAN MENU NIE??? . Hati2 pada yg niat nak kurus tu ya? Stop dulu menu sarapan ini k. Sbb ia tak membantu pon anda untuk kurus. . Cer nengok kalori dia. Tu baru 2 keping roti rasanya bila makan ada lebih dari 2 keping kan. . Itu pentingnya nak diet kene ada ilmu yg betul ya. . Tag member korang yg tgh diet tp suka makan roti n Milo tu ya. -Coach ReenZ Razak- +6012-2246361  #coachreenz #reenz_fittrainer #neelofa #neelofahijab #ttc  #resepimudah #resepisedap #tipsdiet #diet #resepiburestu #resepidiet #ardellaryana #nazdmiadhwa #adhwardell #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #mingguanwanita #wanitamuslimah #wanitahariini #babysayang
Ada sape² peminat AGAR-AGAR SANTAN PANDAN tak? Akak suka perisa pandan dan gula merah..dua2 sedap..😋😋 AGAR-AGAR SANTAN PANDAN BAHAN²: *15 gram agar-agar tali *3 1/2 cawan air *1cawan santan pekat *1cawan air pandan *1 1/4 cawan gula pasir(kalo nk manis² buah jadikan 1cawan sahaja) *1 biji telur A *1/2 sudu teh garam *Sedikit pewarna hijau  CARA²: *basuh agar² dan masuk dlm periuk bersama air dan masak hgga agar2 larut. *Kemudian masukkan gula kacau lg. *Masuk air pandan(saya buat jus pekat sikit) *Masuk telur dan garam dalam bancuhan santan dan tuang dlm periuk.masuk sedikit pewarna hijau dan kacau hgga mendidih.tutup api. *Tuang dalam loyang atau acuan dan sejukkan.sedia dipotong.  Kredit Resepi : noriza jaja  LIKE & SHARE #resepibonda #resepimudah #resepisedap #resepimemikatsuami #masakan #masak #kongsiresepi #makan #makanan #mahn #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #kuatmakan #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #ketukketukramadan #sedapsangat #vitdaily #makanfree #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan
PROGRAM ADVANCE COACHING TRANSFORM DIET ONLINE niii  BUKAN LAH Program Suka2 jer taw... TERBUKTI YER... RAMAI YANG BAHAGIA SEKARANG KERANA TELAH BERJAYA TURUNKAN BERAT BADAN... PROGRAM ADVANCE KITA NII ADA: ❤️ COACH ❤️ ADA WHATSAPP  GROUP SUPPORT ❤️ ADA MEAL PLAN 30  hari ❤️ ADA WORKOUT LINK  Dirumah jer boleh buat ❤️ ADA TOPIK YANG  SANGAT BERGUNA  HINGGA MATI😍  Kalau Tak Faham Tanya Taw..😍 ⏩ 80% pemakanan ⏩ 20% senaman Baru Gempak Jaga makan, Lazimi senaman 😍 🌹PROGRAME  NOVEMBER  Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk Pendaftaran KINI DIBUKA👇🏽👇🏽👇🏽 Direct whattsapp 📲 012-3682856 📲 012-3682856 📲 012-3682856 📲 012-3682856 atau klik terus di profil ig  @kakkhamsi yer..❤️💋 #jomkurussihat  #kurussihat #onlinefitnesscoach  #motivasikurus #primavalet  #bajubesar #seluarbesar  #bajumurah #kclique #bajusaizbesarmurah #bajukurungsaizbesar  #bajuxxxlmurah  #menusedap #masakankorea  #resepimudah #menudiet  #bmw #menudalampantang  #bajupengantin  #menudietsihat #dramaviral  #videoviral #simplysiti  #selamatpagimalaysia  #astroawani #dramaviral  #tudungariani #kedaimakanviral  #porsche  #pradabag
Jinak² burung ni. Makan gandum ye jgn bagi nasik nanti gemuk tak boleh terbang lak. 😂😂😂. Burung tak sama ngan manusia ye jgn salah anggap. Burung makan untuk function. Dah kenyang dia berhenti. Dan tak makan unhealthy food😂... jadikan pengajaran pemakanan tabiat burung ni. . . Jom join program kami dan kurus sebelum 2020. Whatapps kami di :- Coach Amir 012 5181005 Coach Mala 012 5061718 . #resepimudah #resepibonda #mukbang #akumasakkauyangpanas #stress #shopee #cikgu #alibaba #getaway #cutipendek #hotel #trivago #senamankecikankaki #trainer #protein #onlinecoaching #joker #kakimovie #movietrending #kakiwayang #cakqisya #neelofar #duckscarf #vivy #fitmom #ibutunggal #hotmom #motherhood #malaysiawedding #bajupegantin
nak lagi resepi, boleh follow @dapuribu.my  Sambal Nasi Lemak tahan lama dan sedap kebabom.  SAMBAL NASI LEMAK TERSEDAP  Bahan-bahan:  2 biji bawang besar india 2 ulas bawang putih 3 sudu makan ikan bilis, kisar 4-5 sudu penuh cili kisar, refer kat video 1 batang serai, ketuk 1 helai daun pandan simpulkan 40 gr gula merah 1 sudu teh asam jawa adabi garam/seasoning  Cara-cara:  Kisar bawang merah dan bawang putih. Tumis dengan minyak yang agak banyak sehingga pecah minyak. Masukkan ikan bilis, masak lagi hingga pecah minyak. Masukkan cili kisar, kacau dan masak hingga pecah minyak. Masukkan gula merah dan asam jawa, masak lagi dengan api perlahan. Tuangkan sedikit air, masak hingga pecah minyak. Perisakan dengan garam dan maggi cukup rasa. Akhir sekali baru masukkan daun pandan dan serai. Boleh juga kalau nak tambahkan halia yang diketuk. Kacau rata, tutup api. Cubalah, InshaaAllah boleh buat untuk berniaga.  Nota:  1. Rasa bawang merah india lebih manis dari bawang holland. So hakak rekemenkan guna bawang merah india. 2. Kisar bawang dan cili berasingan, baru dapat rasa sambal yang lemak manis. 3. Boleh tambahkan minyak sedikit jika sambal agak kering, jangan letak air terlampau banyak. Minyak membuat sambal lebih tahan lama. 4. Seeloknya sambal dimasak dengan api kecil/seserhana, barulah sambal akan jadi cantik berkilat. 5. Jangan masukkan daun pandan terlampau awal, nanti aroma pandan akan dominasi bau sambal. Hilang seri sambal, tak sedap. 6. Semakin lama sambal dimasak, sambal semakin tahan lama.  Boleh tahan hingga 4 hari pada suhu bilik.  Kredit: Kuali Helena  #malaysianfoodie #resepimudah #malaysia #foodpanda #masakan #masak #dapur #makan #makanan #foodpornmalaysia #ketukketukramadhan #sukamakan #sukamasak #masakankampung #kakimakan #makanmakan #makan2 #makanapa #masakapahariini #masaksendiri #lapar #sedapsangat #vitdaily #sedap #sedapgiler #malaysiafood #makanmakanmakan  Berminat viralkan perniagaan anda? Sila Whatsapp ke 0175403454
simple breakfast  anak tak sihat tak boleh nak berenggang tahap pergi toilet pon kena bawak sekali.  time anak nap sekejap, mummy buat simple breakfast.  janji kenyang 😂  dua biji telur daun bawang tomato susu segar butter black pepper  masak laju laju hidangkan dengan zucchini potong dadu.  jemput makan🏡  #dapurkakell  #resepimudah #breakfast #shakleecodbangi #resepitelur
Yeaayyyy Alhamdulillah 😻 TQSM sis @natashaamigha 🥳 . . Mudahkan bila bahan2 nk masak semuanya dh siap siang & cuci. Nak masak nanti, pilih je mana yg berkenan, defrostkan & trus boleh masak utk kesayangan 😍😘🥰 . . If Uolls yg lain nk restock cam sis kita ni juga, mehlah click link kat bio yea 😊🤗 . . #barangdapurbasah #barangdapurfresh #barangbasah #seafoodfresh #malaysianfoodie #freshfooddelivery #onlinegroceries #masakmasak #sayamasak #readytocook #barangdapuronline #deliverysampaidepanpintu  #bazaarpaknil #pasarbasahonline #siangcucideliver #happy #happycustomer #resepimudah #foodpornmalaysia #instafood #pasarbasah #vitdaily #masakmasak #trustedsellermalaysia #igshopmalaysia #homecook #mahn
Pernah makan kerabu pasta?  Saya tak pernah, tapi.. Macam sedap je nampak... #eatalianexpresspasta #eatalianexpresspastabynur #jommakanmakanansihat #mixvegepasta #muslimproduct #pastasayur #no1vegepasta #bmf #resepimudah
Jangan lupa di ❤ dan diFOLLOW @mister.lapar dulu ya, agar kita semakin semangat untuk update resep-resep baru yang membuat kalian laperr... perr...perr..... Cream horn pastry  Bahan : Puff pastry (Olesan) 1 btr kuning telur Setetes vanilla essence Gula untuk taburan (Fla) 300 ml susu segar 1 btr kuning telur 1 sdm gula pasir (sesuaikan) 40 gr tepung maizena 1/2 sdm mentega 10 gr custard  Cara membuat : Potong pastry,lilitkan pada cetakan cream horn,oles dgn telur yg sudah di beri vanilla,lalu taburkan gula,pangngang dlm oven. Masukkan semua bahan fla,kecuali mentega,panaskan dgn api sedang,hingga meletup dan kental,angkat,beri mentega,aduk rata.masukkan k dlm pastry,siap disajikan. .  CR :
Picit Like ye kak ❤️ • • • • • • Alang² anak request nk kuih peria 3 bji je bekal sek ...😄😄 Hijau² pun xpahit peria ni...😁😁 Ni resepinya 👇👇 Kuih peria  1paket tpung pulut 1cwn tpung gandum Air secukupnya Pewarna merah/hijau Inti kacang merah blh beli yg siap Daun pisang ikut besar kukusan msing2 Sedikit minyak Pisau plastik ( yg potong kek tu) utk buat jalur peria  Cara buat nya : - campur semua tepung td,bncuh dgn air,masuk pewarna sekali..(bancuh mcm buah melaka@onde2) -inti pula bntuk kan memnjang -sapu minyak ditgn,ambik tepung td letak inti kt tengah tepung td kmudian bntuk mcm dlm gambar...saiz terpulang -ambik pisau plastik tu tekan sedikit buat jalur peria -susun ats kukusan yg dh dilapik daun pisang n disapu minyak...toreh sikit daun pisang supaya sng wap2 tu masuk -kukus slama 5-6 min sja... Siap...selamat mencuba... *lepas masak pn kne sapu minyak sdkit baru dia cantik berkilat.. Minta komen & share..tq😘😘 kredit : afifi pauzi . .  follow 👉 @resepi_iamudah follow 👉 @resepi_iamudah  Nasib baik 🧡
Harini menu extra simple sbb semalam nak tido baru teringat yg aku tak plan lgi nak masak apa esok. So cepat2 fikirkan menu yg simple dan xbanyak bahan . . Tengok dalam peti ais ada sweet potato as karbo, ada tempe. Okay cun. So menu lunch japgi sweet potato rebus & tempe bakar . . ☎ 0185714751 Coach Ilyani Ismail Click link di bio ig @ilyani.ismail untuk direct WhatsApp dengan coach . . #resepibujang#resepisihat #dapurbujang #inspirasidapur #dapurku #dapurresepi #resepibujang #resepimudah #eatcleanresipi #resepieatclean #eatcleanmalaysia #eatcleanrecipe #bekal #masakapaharini #ideamasakan #idearesepi #resepiberpantang #masakanibu #masakanpantang #masakanpanas #asiancuisine #malaysianfood #malaysiandiet
KHASIAT MINUM AIR KOSONG WAKTU PAGI.. . Masih ramai yang belum tahu akan kebaikan mengamalkan minum air putih setiap hari selepas bangun tidur. Air putih juga boleh memberikan banyak manfaat dan pengaruh besar buat tubuh badan. Sekiranya anda selalu mengamalkan minum air putih setiap hari, anda akan sangat berpuas hati dengan perubahan yang berlaku pada tubuh badan . .  Menurut kajian kehidupan homefitness, tabiat selalu minum air putih setiap pagi boleh membantu mempercepatkan penurunan berat badan yang sering dialami oleh orang ramai. Suhu air panas yang hendak diminum setiap hari hendaklah tidak melebihi 50 darjah celsius pada sebelum dan selepas makan. . Ini adalah antara khasiat yg anda bakal dapat dgn minum air kosong seawal pagi selepas bangun dari tidur : . 1. Anti penuaan . 2. Mengurangkan rasa sakit . 3. Membantu sistem penghadaman . 4. Mengurangkan berat badan . Jadi klau nak ini semua berlaku pada anda, jgn lupa mulakan hari anda dgn minum air kosong ya.. . Tag kekawan anda yg tak suka minum air kosong tp nak kurus tu k..😁 . -Coach ReenZ Razak- +6012-2246361  #coachreenz #reenz_fittrainer #neelofa #neelofahijab #ttc  #resepidiet #resepimudah #tipsdiet #diet #resepisedap #resepiibu #ardellaryana #nazdmiadhwa #adhwardell #sangkarmovie #sayangimalaysiaku #mfmirafilzah #benamirr #dramasweetdreams #kauyangpertama #tuandanial #mingguanwanita #wanitahariini #babysayang
Kerabu kaki ayam thai *kaki ayam potong dan bersihkan *2 btg serai hiris nipis *2biji tomato potong dadu *2 bawang merah potong dadu *daun sup cincang2 *cili merah atau hijau ptong *2sudu sos ikan *1biji limau nipis *garam gula secukup rasa *serbuk perasa/ajinomoto  Cara2 1- rebus kaki ayan sampai betol2 empuk, kemudian angkat dan toskan,rebus laginsekali supaya hilang bau ayam.. rendam didalam ais, supaya lembut  2- dalam mangkuk besar, masukkan kaki ayam, dan semua bahan di atas, perah limau dan perasakan dgn gula garam dan serbuk perasa.  #kakiayam #resepikerabukakiayam #kerabukakiayam #chickenfeetsalad #masakanthai #resepimudah #resepiringkas #resepisimple #resepisedap
Melting tau bila i tengok tenggiri segar macam ni..u tak melting ke?  teruja tau customer I nak repeate order💃💃🤷‍♀️🤷‍♀️..tp x mau lambat lambat ye..barang hot memang cepat habis😭 . . For order please wasap 01123370813 01123370813 01123370813 atau klik link di bio ig tauke untuk capaian pantas www.wasap.my/601123370813  #putrajayafooddelivery #cyberjayacommunity #cyberjayafooddelivery #klangvalley #cheras #bazarpaknil #mymarket2u #beliikanonlineje #cyberjayafood #ikansegaronline #seafooddelivery #puchong #shahalam #barangdapurbasah  #resepiyatiekitchen #resepimudah #sayamasak #ikanfresh #seafoodfresh #foodelivery #mealprepmalaysia #fooddeliverykl
KOMEN "SAYA NAK" 🙋‍♂️🙋‍♀️. . KURUS DAN SIHAT SECARA ONLINE MUSIM NOVEMBER . Apa yang anda akan dapat jika join program kurus secara online ni 👇. ✅ Personal dan group coaching ✅ Meal plan beserta resepi sihat 30 hari ✅ Combo workout dari rumah ✅ Groceries checklist . 🔊 PENDAFTARAN SUDAH DI BUKA 🚫 SLOT TERHAD 👉 KLIK LINK DI BIO IG @eifa_kamal UNTUK MAKLUMAT PROGRAM. . . Coach Kamal +6013-3018756 Coach Eifa +6013-2656939 . . #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #jomkurusjomsihat #kurusisawesome #jalanmakantido #jjcm #ariani #ctdk #sayasukamakan #teamnickhinhussien #sarapansihat #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #dramasweetdreams  #dramakauyangpertama #hilangyangkembali #lelakimuyangdulu #kebaya #tipskurus #plussize #plussizefashion #saynotoobese
SIAPA YANG SELALU CAKAP " SAYA TAK GEMUK TAPI RANGKA SAYA YANG BESAR" 🧐🧐🧐 .  Kalau anda tengok pada gambar kt atas tu, rangka tu takde lah besar mana pun..yang besar tu adalah isi2 yang menyalut rangka tu.. isi-isi ni pulak kebanyakannya adalah lemak bukan daging ye. Jadi jangan salahkan rangka😆 . . 👉 KLIK LINK DI BIO IG @eifa_kamal UNTUK MENDAFTAR KURUS SECARA ONLINE INTAKE NOVEMBER . . Coach Kamal +6013-3018756 Coach Eifa +6013-2656939 . . #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #coachkurus #testimonikurus #kurusdarirumah #jommakan #kurustanpasenam  #makananmelayu #ariani #ctdk #sayasukamakan #teamnickhinhussien #sarapansihat #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #terimaakuseadanya #cintarollercoaster #hilangyangkembali #cintakokocoklat #kebaya #tipskurus #plussize #plussizefashion #saynotoobese
WAWWW....😱....TUDIA, DAH MACAM TUMPAHAN GULA DALAM MAKANAN PULA. . Sebab tu orang yang selalu makan luar tak kurus-kurus, inilah punca yang anda susah nak kawal tu,😭😭😭..jika masak sendiri di rumah kan mudah nak kawal apa yang anda guna kan.✅ . Hati-hati dengan apa yang anda makan, kementerian sarankan untuk kita kurangkan, kalau boleh elak lagi bagus. Sebelum ni saya ada share info mengenai gula di IGTV saya. Anda boleh lihat semula. . 🤳BOLEH SHARE DAN TAG  INFO & TIPS DENGAN KAWAN YANG SEDANG BERDIET. .  Turn on notification anda agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips-tips atau info daripada saya . . Coach Kamal +6013-3018756 Coach Eifa +6013-2656939 . . #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #beranibuanglemak #pemakanansihat #carakurusbadan #kurusmudah #jomkurus #jomsihat #ariani #ctdk #kurussebelumkahwin #teamnickhinhussien #telekung #tudunginstant #muslimah #demirindumu #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #kuruskanbadan #nakkuruscepat #saynotoobese
Sempena 21k follower saya nak share cara paling berkesan untuk turun berat badan  Siapa nak ? 🙋‍♀️ Say "ai" di ruangan komen Cukup 50 orang saya share . . JOM KURUS ONLINE INTAKE NOVEMBER KLIK LINK DI BIO IG SAYA @coachsyarifah  #jjcm #makansihat #diet #eatcleanmalaysia #resepibonda #resepisihat #mukbang #laukkampung #lunchbox #eathealthy #dietatkins #intermittentfasting #resepimudah #akumasakkauyangpanas #kuih #dietkalori #kalorimakananmalaysia #senaman #gym #workout #senaman #senamankecikkanlengan #trainer #protein #onlinecoaching #jk1m #azamkurus #kevinzahri #personalcoach
Anda Patut cuba nii... Sedap... kalau nk Melayukan resepi nii tambah je lh cili yg dicincang... 😍  Jommm.... kakkhamsi guide anda untuk turunkan berat anda... Turn On kan Notification ig @ kakkhamsi... Melalui PROGRAM ADVANCE TRANSFORM COACHING ONLINE niiii ramai peserta yang sudah berjaya turun berat badan yang ideal... ANDA BILA LAGI...! Bukan apa kakkhamsi cuma nak bantu... AGAR ANDA: #kurussihat #kurussihatcantik  MUDAH DIRIKAN SOLAT SEBAB BADAN DAH RINGAN... MUDAHNYA UNTUK KURUS JIKA ANDA ADA ✅ Ada Coach ✅ Ada Group Support ✅ Ada Meal Plan ✅ Ada ilmu  Kalau Tak Faham Tanya Taw..😍 ⏩ 80% pemakanan ⏩ 20% senaman Baru Gempak Jaga makan, Lazimi senaman 😍 🌹PROGRAME  NOVEMBER  Intake Advance Coaching Transformasi Kurus Online untuk Pendaftaran KINI DIBUKA👇🏽👇🏽👇🏽 Direct whattsapp 📲 012-3682856 📲 012-3682856 📲 012-3682856 📲 012-3682856 atau klik terus di profil ig  @kakkhamsi yer..❤️💋 #jomkurussihat  #kurussihat #onlinefitnesscoach  #motivasikurus #primavalet  #bajubesar #seluarbesar  #bajumurah #kclique #bajusaizbesarmurah #bajukurungsaizbesar  #bajuxxxlmurah  #menusedap #masakankorea  #resepimudah #menudiet  #bmw #menudalampantang  #bajupengantin  #menudietsihat #dramaviral  #videoviral #simplysiti  #selamatpagimalaysia  #astroawani #dramaviral  #tudungariani #kedaimakanviral  #porsche  #pradabag
SEBAB UTAMA KENA JAGA KESIHATAN. . Hari2 Allah bagi rezeki dan nikmat pada kita. Hari2 kita rosakkan diri dan buat dosa😭. . Semoga Allah ampunkan dosa kita dan beri kita nikmat sujud sampai bila2. .  Turn ON notifacation supaya anda tidak ketinggalan posting tips dan info menarik setiap hari. . Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran sesi NOVEMBER. Utk daftar segera klik link di bio ig @yatie.nadzli 👆🏻👆🏻👆🏻 . . Turun berat itu mudah bila ada ilmu yg betul dan Coach yg bantu. . 📲 Coach Yatie + 6017 977 2706 (whatsApp only) Follow @yatie.nadzli  #kurusonlinecoaching #teamcoachyatie #💯online . #zikir #zikirharian #yarabbana #solat  #kurusdarirumah #jomkurus #eatclean #mealplan #fitnessmeal #kurusbadan #onlinecoaching #tipsdiet #dietselamat #diettanpabersenam #kurussebelumkahwin #dietsenang #menusihat #resepi #resepisedap #resepimudah #menudietsihat #herbalife #dramasweetdreams #kuruscepat #babysayang #dietstartmonday #mondayblues
SARAPAN KEGEMARAN RAMAI RAKYAT MALAYSIA 😆😆 . Menu ni jika anda ambil, akan kenyang sekejap je, lepas beberapa jam akan mula lapar balik. Sebab roti canai cuma karbo kosong dan minuman bergula akan sebabkan gula cepat diserap dalam darah. Sebab tu nak makan dan makan lagi. 😱. . Kalau nak bakar semua ni kena 70minit naik turun tangga.. 80 minit joging .. Boleh ke? Tapi jika hari bekerja ni, masuk kalori je yang senang.. nak bakar kalori tu yang kurang senang kan 😂. . . 🤳BOLEH SHARE DAN TAG  INFO & TIPS DENGAN KAWAN YANG HANTU ROTI CANAI. .  Turn on notification anda agar anda tidak ketinggalan dengan posting tips-tips atau info daripada saya . . Coach Kamal +6013-3018756 Coach Eifa +6013-2656939 . . #eifa_kamal #befitprogramonline #santaisantaikurus #beranibuanglemak #pemakanansihat #carakurusbadan #kurusmudah #jomkurus #jomsihat #ariani #ctdk #kurussebelumkahwin #teamnickhinhussien #telekung #tudunginstant #muslimah #demirindumu #teamahmadmizah #sakitlutut #badanbesar #resepisedap #resepimudah #kurusselamat #kuruskanbadan #nakkuruscepat #saynotoobese

Loading