Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#palazomalaysia

Posts tagged as #palazomalaysia on Instagram

73.467 Posts

📌Post Ahad ~ Khamis Azalea kebaya . RM 68 exc pos Postage Rm9 sm/Rm15 ss . Material : Soft moss crepe printed Size : S M L XL XXL . Other : • Ada hidden zip dihadapan baju & datt dibelakang baju • Ada hidden zip dikain getah separuh & tiada cangkuk • Model pakai size S . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
[NEW IN] Office Collection ❤ Sangat disyorkan untuk hakak2 yg nak pakaian yg selesa, mudah, and simple utk pegi office or keluar shopping boleh menambah panjang langkah tau haha 😂 . . Description Size: S/M and L/XL (model wearing S/M) Whudu’ friendly Half elasticated waistband . . . Harga : Sepasang RM65 murah gila kaknon tak gurau 😂 Nak amik dua kaknon bgi diskaun lagi! Nak amik banyak lagii?? Kaknon bg harga bawah meja!! Gengster x kaknon 😂 . . Whatsapp 011-16944702 cepat before stock habis ok! 😝 Click link kat bio or kindly dm us ok dearies 😘 . . . #bajukurungmurah #bajubridesmaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #seluarpalazo #bridesmaidsmalaysia #bajukurungpeplum #palazomalaysiamurah #plussizefashion #palazomalaysia #bazaarpaknil #bajurayamurah #skirtmurah #bajuofficemalaysia #dinnerdressmurah #bajuoffice #weddingmalaysia #pakejkahwinmurah #dressmurahmalaysia #sayajualdress #bazaarpaknil #ootdmalaysia
TELEKUNG ZINNIRAH . 🌷Material : Premium Swiss Cotton Sangat lembut, sejuk dan selesa 🌷Apa yang membezakan dengan telekung sebelum ini, ialah di BAHAGIAN TANGAN yang diperincikan dengan gaya smocking (bergetah) dan sangat selesa bila dipakai. 🌷Poket sorok berzip dibahagian kanan; boleh simpan duit, tasbih, kunci rumah tanpa risau tercicir atau kena seluk 🙈 🌷Cukup labuh dan longgar. Sangat selesa bila nak sujud, rukuk dan duduk. Yang penting tidak mengikut bentuk badan. 🌷Zip didada untuk memudahkan pengambilan wuduk sekiranya terbatal. 🌷Bahagian muka yang selesa dan tidak ketat mencengkam. Getah dibahagian dahi juga lembut dan tidak keras. . Macam mana nak dapatkan? whatsApp 01119981732 😊 . #palazo #palazopants #blouse4rm100 #palazomalaysia #palazocantik #palazomurah #blousecantikmalaysia #blouselabuh #setpalazo #palazzo #blouse #ajimaura #terapiinstagram #blousecantik #blouses #tunic #blousemurah #blousepanjang #blousepolos #blousecewek #instamagiktribe #kemejacantik #kemejawanita #tunik #dressmaxy #tunicdress #bajukerja #umrah #haji
[NEW IN] Office Collection ❤ Sangat disyorkan untuk hakak2 yg nak pakaian yg selesa, mudah, and simple utk pegi office or keluar shopping boleh menambah panjang langkah tau haha 😂 . . Description Size: S/M and L/XL (model wearing S/M) Whudu’ friendly Half elasticated waistband . . . Harga : Sepasang RM65 murah gila kaknon tak gurau 😂 Nak amik dua kaknon bgi diskaun lagi! Nak amik banyak lagii?? Kaknon bg harga bawah meja!! Gengster x kaknon 😂 . . Whatsapp 011-16944702 cepat before stock habis ok! 😝 Click link kat bio or kindly dm us ok dearies 😘 . . . #bajukurungmurah #bajubridesmaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #seluarpalazo #bridesmaidsmalaysia #bajukurungpeplum #palazomalaysiamurah #plussizefashion #palazomalaysia #bazaarpaknil #bajurayamurah #skirtmurah #bajuofficemalaysia #dinnerdressmurah #bajuoffice #weddingmalaysia #pakejkahwinmurah #dressmurahmalaysia #sayajualdress #bazaarpaknil #ootdmalaysia
🌸 NEW COLLECTION🌸  PALAZZO STRIPE . Harga: RM 55 SM & RM 60 SS *TERMASUK POST*  FREE SIZE S FIT M Material : crepe Pinggang full getah 24”-34” Labuh seluar 35” Hip 42” Rise 13” . . Klik link di bio untuk order atau wasap 📲+0192964588 . #palazopants #palazocantik #palazomurah #palazomalaysia
[NEW IN] Office Collection ❤ Sangat disyorkan untuk hakak2 yg nak pakaian yg selesa, mudah, and simple utk pegi office or keluar shopping boleh menambah panjang langkah tau haha 😂 . . Description Size: S/M and L/XL (model wearing S/M) Whudu’ friendly Half elasticated waistband . . . Harga : Sepasang RM65 murah gila kaknon tak gurau 😂 Nak amik dua kaknon bgi diskaun lagi! Nak amik banyak lagii?? Kaknon bg harga bawah meja!! Gengster x kaknon 😂 . . Whatsapp 011-16944702 cepat before stock habis ok! 😝 Click link kat bio or kindly dm us ok dearies 😘 . . . #bajukurungmurah #bajubridesmaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #seluarpalazo #bridesmaidsmalaysia #bajukurungpeplum #palazomalaysiamurah #plussizefashion #palazomalaysia #bazaarpaknil #bajurayamurah #skirtmurah #bajuofficemalaysia #dinnerdressmurah #bajuoffice #weddingmalaysia #pakejkahwinmurah #dressmurahmalaysia #sayajualdress #bazaarpaknil #ootdmalaysia
🌸 NEW COLLECTION🌸  PALAZZO STRIPE . Harga: RM 55 SM & RM 60 SS *TERMASUK POST*  FREE SIZE S FIT M Material : crepe Pinggang full getah 24”-34” Labuh seluar 35” Hip 42” Rise 13” . . Klik link di bio untuk order atau wasap 📲+0192964588 . #palazopants #palazocantik #palazomurah #palazomalaysia
📌Post Ahad ~ Khamis Azalea kebaya . RM 68 exc pos Postage Rm9 sm/Rm15 ss . Material : Soft moss crepe printed Size : S M L XL XXL . Other : • Ada hidden zip dihadapan baju & datt dibelakang baju • Ada hidden zip dikain getah separuh & tiada cangkuk • Model pakai size S . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
📌POST ISNIN/RABU/JUMAAT  AMBER STRAP DRESS ▪Yellow Mustard | Black | Dusty Purple | Brown Tortilla . RM79 exc pos + Poslaju RM8 SM | RM11 SS 🍭 Harga tidak termasuk Inner. Inner boleh dibeli berasingan - Nisha Turtleneck Top. . Description: ▪Fabric - Premium quality cotton. ▪Tak Jarang ▪Hidden side zip fastening ▪Removable tie sash. ▪Non-functional front button ▪Both side pocket . Full Measurement in Inches ✂️ FREE SIZE Bust 37" | Waist 34" Hips up to 52" Length from strap 54" . ▪Model height : 170cm & 168cm - Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
📌POST ISNIN/RABU/JUMAAT  AMBER STRAP DRESS ▪Yellow Mustard | Black | Dusty Purple | Brown Tortilla . RM79 exc pos + Poslaju RM8 SM | RM11 SS 🍭 Harga tidak termasuk Inner. Inner boleh dibeli berasingan - Nisha Turtleneck Top. . Description: ▪Fabric - Premium quality cotton. ▪Tak Jarang ▪Hidden side zip fastening ▪Removable tie sash. ▪Non-functional front button ▪Both side pocket . Full Measurement in Inches ✂️ FREE SIZE Bust 37" | Waist 34" Hips up to 52" Length from strap 54" . ▪Model height : 170cm & 168cm - Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
📌Post Ahad ~ Khamis Azalea kebaya . RM 68 exc pos Postage Rm9 sm/Rm15 ss . Material : Soft moss crepe printed Size : S M L XL XXL . Other : • Ada hidden zip dihadapan baju & datt dibelakang baju • Ada hidden zip dikain getah separuh & tiada cangkuk • Model pakai size S . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
selamat pagi awaaaa awaaaa..🤗 . ni kak gee nak tnjukk bila bergaya dgn ribbon palaxio ni kan..nak duduk pon kan mainn selese awaaa.. . . so kalau awaa nak belasak pon xde masalah tau 🥰 . . . . #palazomurah #palazzo #cullotespants #palazopants #palazomuslimah #palazomalaysia #palazocantik #pantjeans #palazobootcut #seluarmuslimahno1malaysia #uitm #igshop #butikbangisentral #igshopmalaysia #bazaaronline #sayajualmurah #instashopmalysia  #fashionalistaboutique  #cacas.com.my #palazoloose #palazobesar #palazobesarmurahmalaysia #palazopregnant #palazojeans
makin hari buat kak gee makin yakin dgn ribbon palaxio ni..tengok laa tu nak begerak pon kan mainn selese jee..senang nak melangkah awaaa . . palaxio jenis loose kan.tambah pulak material lembut ..alahaii lagi laaa berdouble triple selese tu awaa🥰 . . . #palazomurah #palazzo #cullotespants #palazopants #palazomuslimah #palazomalaysia #palazocantik #pantjeans #palazobootcut #seluarmuslimahno1malaysia #uitm #igshop #butikbangisentral #igshopmalaysia #bazaaronline #sayajualmurah #instashopmalysia  #fashionalistaboutique  #cacas.com.my #palazoloose #palazobesar #palazobesarmurahmalaysia #palazopregnant #palazojeans
[NEW IN] Office Collection ❤ Sangat disyorkan untuk hakak2 yg nak pakaian yg selesa, mudah, and simple utk pegi office or keluar shopping boleh menambah panjang langkah tau haha 😂 . . Description Size: S/M and L/XL (model wearing S/M) Whudu’ friendly Half elasticated waistband . . . Harga : Sepasang RM65 murah gila kaknon tak gurau 😂 Nak amik dua kaknon bgi diskaun lagi! Nak amik banyak lagii?? Kaknon bg harga bawah meja!! Gengster x kaknon 😂 . . Whatsapp 011-16944702 cepat before stock habis ok! 😝 Click link kat bio or kindly dm us ok dearies 😘 . . . #bajukurungmurah #bajubridesmaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #seluarpalazo #bridesmaidsmalaysia #bajukurungpeplum #palazomalaysiamurah #plussizefashion #palazomalaysia #bazaarpaknil #bajurayamurah #skirtmurah #bajuofficemalaysia #dinnerdressmurah #bajuoffice #weddingmalaysia #pakejkahwinmurah #dressmurahmalaysia #sayajualdress #bazaarpaknil #ootdmalaysia
#repost @mrs_palazzo with @get_repost ・・・ Ribbon Vs Belt . cute ke sangat cute? Actually Tali ni boleh buang if awaaa xnak pakai tau .. . tapi bila awaa pakai dan tuck in fuhhh tu betul nampak stylo tau! 🥰 .  Material mmg super duper best tau tebal..yang penting sejuk! . . . . palazomurah #palazzo #cullotespants #palazopants #palazomuslimah #palazomalaysia #palazocantik #pantjeans #palazobootcut #seluarmuslimahno1malaysia #uitm #igshop #butikbangisentral #igshopmalaysia #bazaaronline #sayajualmurah #instashopmalysia  #fashionalistaboutique  #cacas.com.my #palazoloose #palazobesar #palazobesarmurahmalaysia #palazopregnant
📌Post Ahad ~ Khamis Azalea kebaya . RM 68 exc pos Postage Rm9 sm/Rm15 ss . Material : Soft moss crepe printed Size : S M L XL XXL . Other : • Ada hidden zip dihadapan baju & datt dibelakang baju • Ada hidden zip dikain getah separuh & tiada cangkuk • Model pakai size S . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
📌POST ISNIN/RABU/JUMAAT  AMBER STRAP DRESS ▪Yellow Mustard | Black | Dusty Purple | Brown Tortilla . RM79 exc pos + Poslaju RM8 SM | RM11 SS 🍭 Harga tidak termasuk Inner. Inner boleh dibeli berasingan - Nisha Turtleneck Top. . Description: ▪Fabric - Premium quality cotton. ▪Tak Jarang ▪Hidden side zip fastening ▪Removable tie sash. ▪Non-functional front button ▪Both side pocket . Full Measurement in Inches ✂️ FREE SIZE Bust 37" | Waist 34" Hips up to 52" Length from strap 54" . ▪Model height : 170cm & 168cm - Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
[NEW IN] Office Collection ❤ Sangat disyorkan untuk hakak2 yg nak pakaian yg selesa, mudah, and simple utk pegi office or keluar shopping boleh menambah panjang langkah tau haha 😂 . . Description Size: S/M and L/XL (model wearing S/M) Whudu’ friendly Half elasticated waistband . . . Harga : Sepasang RM65 murah gila kaknon tak gurau 😂 Nak amik dua kaknon bgi diskaun lagi! Nak amik banyak lagii?? Kaknon bg harga bawah meja!! Gengster x kaknon 😂 . . Whatsapp 011-16944702 cepat before stock habis ok! 😝 Click link kat bio or kindly dm us ok dearies 😘 . . . #bajukurungmurah #bajubridesmaidsmurah #bajubridesmaidsmalaysia #seluarpalazo #bridesmaidsmalaysia #bajukurungpeplum #palazomalaysiamurah #plussizefashion #palazomalaysia #bazaarpaknil #bajurayamurah #skirtmurah #bajuofficemalaysia #dinnerdressmurah #bajuoffice #weddingmalaysia #pakejkahwinmurah #dressmurahmalaysia #sayajualdress #bazaarpaknil #ootdmalaysia
📌Post Ahad ~ Khamis Azalea kebaya . RM 68 exc pos Postage Rm9 sm/Rm15 ss . Material : Soft moss crepe printed Size : S M L XL XXL . Other : • Ada hidden zip dihadapan baju & datt dibelakang baju • Ada hidden zip dikain getah separuh & tiada cangkuk • Model pakai size S . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
📌POST ISNIN/RABU/JUMAAT  AMBER STRAP DRESS ▪Yellow Mustard | Black | Dusty Purple | Brown Tortilla . RM79 exc pos + Poslaju RM8 SM | RM11 SS 🍭 Harga tidak termasuk Inner. Inner boleh dibeli berasingan - Nisha Turtleneck Top. . Description: ▪Fabric - Premium quality cotton. ▪Tak Jarang ▪Hidden side zip fastening ▪Removable tie sash. ▪Non-functional front button ▪Both side pocket . Full Measurement in Inches ✂️ FREE SIZE Bust 37" | Waist 34" Hips up to 52" Length from strap 54" . ▪Model height : 170cm & 168cm - Disclaimer : Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources. . . #bajumurah #bajumurahbagus #bajumurahmalaysia #dressmuslimah #dressmurah #bajucantikmurah #bajucantik #bajucantikmalaysia  #dresscantikmurah #bajukurungterkini #bajukurungmodern #kimonomalaysia  #palazomalaysia #palazomurah #bajukurung #kurungcotton  #kebaya #bajuraya #kebayalabuh #kebayacantik #pario #kainbatik #batikviral #bajuraya #bajukurungmoden #bajurayaterkini #setcouple #setibudananak #kemejabatik #batikkemeja
Cantiknyaaaa. Banyak sangat pilihan! Tak tahu nak pilih yang mana. Cuba tolong admin sikit, korang suka warna apa? 👖 . . #palazo #palazopants #palazzopants #palazomurah #palazomalaysia #seluarcantik #sayajual #sayajualmurah #sayasukasayasuka #kualalumpur #fashionvalet #fashionblogger #fashionista #hijabista #pantmurah
Pretty girl in Ripped Bootcut Jeans.. Gorgeous betul @erasazeli ni pakai kan? 😍 . Ripped Bootcut Jeans  1 RM69. Mix any 2 jeans for RM100  Size available : 24, 26, 28, 30, 32, 34 & 36  Limited size! . To purchase, tap link at bio or whatsapp sis at 017-2839454 ❤️ . Thank you for shopping with us 💕  #bootcutjeans #skinnyjeans #bootcutjeansmurah #skinnyjeansmurah #bootcutjeansmalaysia #skinnyjeansmalaysia #bootcutjeanscalacara #skinnyjeanscalacara #bootcutpalazo #skinnypalazo #jeansmurah #jeansmalaysia #sayajualjeans #skinnymurah #skinnymalaysia #sayajualskinnyjeans #palazomurah #bootcutmurah #palazomalaysia #bootcutmalaysia #seluarmurah #jeansselesa #jeanscantik #highwaistpalazo #jeansbootcut #jeansbootcutmalaysia #jeansbootcutmurah #sayajualajeansbootcut #jeansskinny #jeansskinnymurah
🌸 NEW COLLECTION🌸  PALAZZO STRIPE . Harga: RM 55 SM & RM 60 SS *TERMASUK POST*  FREE SIZE S FIT M Material : crepe Pinggang full getah 24”-34” Labuh seluar 35” Hip 42” Rise 13” . . Klik link di bio untuk order atau wasap 📲+0192964588 . #palazopants #palazocantik #palazomurah #palazomalaysia

Loading