Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#neelofarhijab

Posts tagged as #neelofarhijab on Instagram

111.923 Posts

Article No : SWAROVSKI 2088 XIRIUS ROSE  Color :  Light Topaz ( 227 )  Shape : Round  Available Size : SS10 / SS12 /SS16/SS20  Type : Rose Gold Foiled ( tapak warna rose gold ) . ‼️ Open Order‼️Ready Stock ‼️Limited Stock ‼️MANIK TAMPAL BAJU/TUDUNG CRYSTAL SWAROVSKI ORIGINAL ‼️ . "IF YOU WANT THE BEST,CHOOSE THE ORIGINAL" .  www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 .  #batutampalswarovski  #swarovskihotfix #bawalexclusive #neelofarhijab #bazarpaknil #hotfixswarovski #batutaburswarovski  #batutampal #maniktudung #manikbaju #maniktabur #batutampal #maniktampal #manikmerelip #elfiraxfaris #elfiraloy #neelofa #bajunikah #bajutunang #pelamin #tunang #zarinaanjoulie #noornabila
Article No : SWAROVSKI 2088 XIRIUS ROSE  Color :  Light Topaz  Shape : Round  Available Size : SS10 / SS12 /SS16/SS20  Type : Rose Gold Foiled ( tapak warna rose gold ) . ‼️ Open Order‼️Ready Stock ‼️Limited Stock ‼️MANIK TAMPAL BAJU/TUDUNG CRYSTAL SWAROVSKI ORIGINAL ‼️ . "IF YOU WANT THE BEST,CHOOSE THE ORIGINAL" .  www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 .  #batutampalswarovski  #swarovskihotfix #bawalexclusive #neelofarhijab #bazarpaknil #hotfixswarovski #batutaburswarovski  #batutampal #maniktudung #manikbaju #maniktabur #batutampal #maniktampal #manikmerelip #elfiraxfaris #elfiraloy #neelofa #bajunikah #bajutunang #pelamin #tunang #zarinaanjoulie #noornabila
Rase yakin je pakai neelofalipmatte, org tgk kite pun alahai soft natural je...👀🌼 . . Pakai neelofalipmatte terpegun crush 😉 . .  Available COD 🚙Gombak 🚙Selayang 🚙Rawang 🚙Kepong 🚙Wangsa maju 🚙Taman melawati 🚙KL 🚙Selangor 🚜 Dan kawasan sekitarnya . . 📲 For order ws direct siskhalidah.. Klik link di bio 📬 @neelofalipmatte.xo . . .  #neelofalipmatte #neelofa #neelofar #neelofateam #neelofalipmatte.xo #neelofarhijab #neelofastyle #tudungneelofa #bawalchiffonneelofa #neelofagombak #neelofagombakbykhalidah #youngandglowhq #youngandglowfeedback #muagombak #gombak #unikl #uitm #iium #iiumgombak #lipmatte #cosmetics #gincu
Niqa Instant Stain Remover  Memang barang wajib ada dalam handbag. Mana tahu nak pergi meeting tapi singgah makan dulu, tetibe tumpah pulakkkkk. Takkan nak balik tukar baju lain dulu kan? Ada NISR ni, keluarkan terus dari beg, spray sekali, gosok bersihkan dengan jari, lap dengan wet tissue @ bilas dengan minimum air & dah siap! Settle masalah!  #niqainstantstainremover #niqahijabwash
. Niqa Hijab Awning Starch
mysweetlittleshoppe
. Niqa Hijab Awning Starch Pelbagai guna. Bukan untuk awning tudung je, nak buat side kat seluar pun bole tau. . DM sis untuk oder ya. . #niqa #niqaklang #hijabcare
Promosi CLEARANCE SALES DX Rare edition masih onzzz  Satu botol tujuhploh hengget. Kalau angkat dua botol cuma sembilanploh sembilan hengget.  Cepat2 DM atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  Wangian ni salah satu terapi, kita kena wangi2, baru la diri rasa konfiden dan semangat selalu. . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
Dx Moment by De'Xandra  Dx Moment semanis si pemakainya. Memang manis memang best! Haihh tak tau nak kata. Stock tak banyak ye. 2 botol Rm99. Nak??? Dm atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  DAPATKAN DEXANDRA ORIGINAL TYA RESELLER DE'XANDRA YANG SAH . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
Dx Moment by De'Xandra  Dx Moment semanis si pemakainya. Memang manis memang best! Haihh tak tau nak kata. Stock tak banyak ye. 2 botol Rm99. Nak??? Dm atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  DAPATKAN DEXANDRA ORIGINAL TYA RESELLER DE'XANDRA YANG SAH . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
Totebag S💕 ✔material thick canvas ✔💯 imported! ✔42cm x 35cm ✔muat A4++ n laptop ✔RM24 exc postage  #totebagmurah #bagmurahmalaysia  #neelofarhijab #totebagcantik #totebagcomel #totebagmalaysia #totebaglawa #totebagmurahmalaysia #canvastotebag
DARI KULIT BERPARUT JERAWAT & KUSAM KE KULIT PELOLES DALAM 3 BOTOL! 😲  Ada kala mesti rasa fedap, sebab sampai sekarang still cuba nak hilangkan jerawat & kulit kusam kat wajah tapi tak berjaya. 😣  Kata kuncinya, sabar dan konsisten.  So jadila macam Farah, lepas 3 botol consume #dianzvitamin dah lesap jerawat & kulit kusam kat wajah.  Jom kita dengar story dia! 😘 . . #dianzvitamin #dianzvitaminpremium  #vitaminc #igshopmalaysia #meletop #neelofarhijab #dianzsemilipsmatte
Peniti tudung ss30 crystal Swarovski original ‼️ . ✔️Kualiti TIP TOP. ✔️💯% Crystal Swarovski Original . ✔️Boleh pilih warna kesukaan. ✔️FREE penutup pin lagi ✔️Pembelian borong akan dapat diskaun lagi tau 😘  Onzzz takk? .  Berminat boleh terus whatsapp admin laju2 ye. .  www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 . www.wasap.my/60164034344 .  #pinswarovski #penitiswarovski #broochswarovski #penitihijabswarovski #penitiswarovskioriginal #broochswarovski #bawalbatutabur #batutampalswarovski  #swarovskihotfix #bawalexclusive #neelofarhijab #bazarpaknil  #batutaburswarovski #swarovskibatutabur #bawalbatutabur #maniktabur #batutampal #maniktampal #manikmerelip #elfiraxfaris #elfiraloy
GOOD NEWS TO ALL!🤩🤩 Printed Square dari koleksi Back2Black "DIM" pun dah restock!! Cepat cepat grab yg belum grab tuu  inilah masanya🔥🔥 💸 RM89 .. Place your order with our team now👇🏻 📲 DM & Whatsapp (link in bio!) 👉🏻 017-279 0674 (Admin) 👉🏻 017-586 4763 (Nia) #dimbynh #backtoblackbynh #neelofarhijab #naelofar
Nak awning tudung terpacak dan kukuh? NIQA Hijab Awning Starch lah penyelesaian nya! ❤️ Kelebihan starch kami : ✔️semburan sekata ✔️semburan tidak bercapuk ✔️tidak meninggalkan kesan/ tompok kanji ✔️berbau wangi
GOOD NEWS TO ALL!🤩🤩 Printed Square dari koleksi Back2Black "DUSK" dah restock!! Cepat cepat grab yg belum grab tuu  inilah masanya🔥🔥 💸 RM89 .. Place your order with our team now👇🏻 📲 DM & Whatsapp (link in bio!) 👉🏻 017-279 0674 (Admin) 👉🏻 017-586 4763 (Nia) #duskbynh #backtoblackbynh #neelofarhijab #naelofar
Promosi CLEARANCE SALES DX Rare edition masih onzzz  Satu botol tujuhploh hengget. Kalau angkat dua botol cuma sembilanploh sembilan hengget.  Cepat2 DM atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  Wangian ni salah satu terapi, kita kena wangi2, baru la diri rasa konfiden dan semangat selalu. . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
Dx Pure Vertiver by De'Xandra . Hahh perfume ni bau dia sangat2 fresh ye. Sangat sesuai utk abang2 yang kuat berpeluh tapi tetap nak bau dan rasa fresh sepanjang hari. 2 botol Rm99 jek ye. Murah sangat ni. Sebotol tahan lebih 2 bulan tau! . Cepat2 DM atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  DAPATKAN DEXANDRA ORIGINAL TYA RESELLER DE'XANDRA YANG SAH . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
🌸 BAWAL COTTON BIDANG 50 🌸 . PRICE 💰 :  1-4 pcs : RM17.00/pcs 5-10 pcs : RM16.00/pcs 11-19 pcs : RM15.00 20 pcs above : RM15.50/pcs (Tidak termasuk postage) . MATERIAL : Premium Cotton Voile  UKURAN : 130 x 130 cm JAHITAN TEPI : Kelim OPACITY : 7/10 BERAT : 110g . ✔️ Kain lembut tak keras kejung! ✔️ Mudah iron ✔️ Mudah bentuk, ON POINT!! . ORDER 📲 Whatsapp : 017-6200885 (click link di bio) 📵 CALL 📵 DM . P/S_____ Warna mungkin 10%-15% berbeza kerana pencahayaan fotografi & resolusi screen hp anda. . . #shawl #shawlcotton  #shawllabuhshiffon #shawllabuh #shawlmurah #shawlstyle #shawljerseycotton  #shawljerseyborong #jerseyshawl #jerseyshawlmurah #tudungtravel #tudungmurah #tudungmudah #hijab #hijabmuslim #instantshawl #instantshawlmurah  #neelofarhijab  #shawlmalasmurah #tudungtravelmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #bawalcottonbidang50
🌸 BAWAL COTTON BIDANG 50 🌸 . PRICE 💰 :  1-4 pcs : RM17.00/pcs 5-10 pcs : RM16.00/pcs 11-19 pcs : RM15.00 20 pcs above : RM15.50/pcs (Tidak termasuk postage) . MATERIAL : Premium Cotton Voile  UKURAN : 130 x 130 cm JAHITAN TEPI : Kelim OPACITY : 7/10 BERAT : 110g . ✔️ Kain lembut tak keras kejung! ✔️ Mudah iron ✔️ Mudah bentuk, ON POINT!! . ORDER 📲 Whatsapp : 017-6200885 (click link di bio) 📵 CALL 📵 DM . P/S_____ Warna mungkin 10%-15% berbeza kerana pencahayaan fotografi & resolusi screen hp anda. . . #shawl #shawlcotton  #shawllabuhshiffon #shawllabuh #shawlmurah #shawlstyle #shawljerseycotton  #shawljerseyborong #jerseyshawl #jerseyshawlmurah #tudungtravel #tudungmurah #tudungmudah #hijab #hijabmuslim #instantshawl #instantshawlmurah  #neelofarhijab  #shawlmalasmurah #tudungtravelmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #bawalcottonbidang50
🌸 BAWAL COTTON BIDANG 50 🌸 . PRICE 💰 :  1-4 pcs : RM17.00/pcs 5-10 pcs : RM16.00/pcs 11-19 pcs : RM15.00 20 pcs above : RM15.50/pcs (Tidak termasuk postage) . MATERIAL : Premium Cotton Voile  UKURAN : 130 x 130 cm JAHITAN TEPI : Kelim OPACITY : 7/10 BERAT : 110g . ✔️ Kain lembut tak keras kejung! ✔️ Mudah iron ✔️ Mudah bentuk, ON POINT!! . ORDER 📲 Whatsapp : 017-6200885 (click link di bio) 📵 CALL 📵 DM . P/S_____ Warna mungkin 10%-15% berbeza kerana pencahayaan fotografi & resolusi screen hp anda. . . #shawl #shawlcotton  #shawllabuhshiffon #shawllabuh #shawlmurah #shawlstyle #shawljerseycotton  #shawljerseyborong #jerseyshawl #jerseyshawlmurah #tudungtravel #tudungmurah #tudungmudah #hijab #hijabmuslim #instantshawl #instantshawlmurah  #neelofarhijab  #shawlmalasmurah #tudungtravelmurah #bawalcotton #bawalovers #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #bawalcottonbidang50
Dx Pure Vertiver by De'Xandra . Hahh perfume ni bau dia sangat2 fresh ye. Sangat sesuai utk abang2 yang kuat berpeluh tapi tetap nak bau dan rasa fresh sepanjang hari. 2 botol Rm99 jek ye. Murah sangat ni. Sebotol tahan lebih 2 bulan tau! . Cepat2 DM atau WS je tya di no 0127585848(tekan di bio) dan dapatkan Dexandra Original ni. Jangan lambat2 nanti sold out!  DAPATKAN DEXANDRA ORIGINAL TYA RESELLER DE'XANDRA YANG SAH . . #dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor #dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #maluapabosku #nur2 #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #curicuricinta #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
NIQA HIJAB WASH, Teman Baik Wanita Berhijab -Menghilangkan kesan kotor yg melekat pada tudung -Menghilangkan bau masam peluh dan bau tidak enak pada tudung -Menghilangkan kesan minyak muka (sebum), kesan makeup dan peluh. -Menjaga kualiti kain dan hiasan pada tudung. -Dengan ekstrak pewangi untuk mengekalkan tudung harum sepanjang hari. -Dengan ekstrak pelembut bagi mengurangkan kedutan fabrik dan memudahkan penggosokan. -Selamat digunakan keatas semua jenis fabrik. -Selamat digunakan dengan tangan.

Loading