Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#muslimahhijrah

Posts tagged as #muslimahhijrah on Instagram

320.719 Posts

Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Bila tengok EMERALD GREEN teringat dulu pernah kena training masuk keluar hutan kejap je.. 3 hari jee.. Keluar dari hutan betul-betul rasa macam orang hulu tak tau kehidupan luar 3 tahun ๐Ÿคฃ . Btw, kita kena bersyukur negara kita aman sebab ada orang yang bekerja 24/7 di belakang tabir. . Time orang lain sedap tidur๐Ÿ˜ด, 'mereka' berjaga laksanakan tanggungjawab. . Time orang lain happy spend time dgn family, 'mereka' terpaksa berkorban jiwa & raga tinggalkan family walau hati meronta ingin kembali disisi keluarga tersayang ๐Ÿ˜”. . Mana-mana yg sanggup jadi pendamping hidup 'mereka' ni, Misho mmg tabiikk kat korang! . So, sblm kita 'Judge the Book by it's Cover', cuba join experience dorg. Sbb Misho pon terkena! Dulu pernah rendahkan 'mereka' ni sbb tengok lepak je, rilek je.. Bila Allah masukkan Misho dlm team 'mereka' sekejap, barulah Misho sedar..๐Ÿ˜” . Korang pulak camne? Jom share pengalaman korang ๐Ÿ’š๐Ÿ’š๐Ÿ’š . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
#promosicombo  3HELAI BLOUSE HANYA RM110! . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! *promosi tamat bila2 masa* . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Ni Denim Blue tau bukan Denim Jacket๐Ÿคญ . Sape feveret kaler BLUE kasi ๐Ÿ’™๐Ÿ’™๐Ÿ’™ .  Nanti Misho boom feed korang. . . . . #gengblue
๐Ÿ’๐ŸŒท๐ŸŒป๐ŸŒน CARA MENYIKAPI KESALAHAN SAUDARAMU . Umar bin al-Khaththab radhiyallahu anhu berkata: . ุฅุฐุง ุฑุฃูŠุชู… ุฃุฎุงู‹ ู„ูƒู… ุฒู„ ุฒู„ุฉ ูุณุฏุฏูˆู‡ุŒ ูˆูˆูู‚ูˆู‡ุŒ ูˆุงุฏุนูˆุง ุงู„ู„ู‡ ุฃู† ูŠุชูˆุจ ุนู„ูŠู‡ุŒ ูˆู„ุง ุชูƒูˆู†ูˆุง ุนูˆู†ุง ู‹ู„ู„ุดูŠุทุงู† ุนู„ูŠู‡. . "Jika kalian melihat salah seorang saudara kalian tergelincir, maka luruskanlah, bimbinglah, berdoalah kepada Allah agar memberinya taubat, dan jangan membantu syaithan untuk menghancurkannya!" . ๐Ÿ“š Hilyatul Auliya' . # #pemudahijrah #muslimahhijrah #baik #kajian #ngaji#yukmondok #yukhijrah
TAG teman kamu, SHARE post ini, KOMEN pendapatmu di bawah. . Follow @smamdaoffice Follow @ppmuh_darul_arqom โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– #yukhijrah #yukngaji #muslimahhijrah #motivasihidup #katamotivasi #motivatorbisnis #motivatormuslim#selamatpagi #motivasibisnis#pengusahamusli
Marah tidak akan menyelesaikan masalah~ . . . . . . . . . . . Credit:@innqts_ (jika tidak berkenan kami repost silahkan DM) . . . . . . . . . #dakwahsunnah #dakwahjalanan #dakwahcinta#dakwahukhuah #motivasimuslimah#motivasihijrah #motivasihidup #muslimahsyari#muslimahhijrah #hijrahsantun #hijrahyuk#hijrahcinta #hijrahsquad #hijrahquote#hijrahku_dakwahku #taubatnasuha #taubatters#selfreminder #renunganislam #innqts_
Tak ada kesenangan tanpa ketenangan~ . . . . . . . . . . . Credit:@innqts_ (jika tidak berkenan kami repost silahkan DM) . . . . . . . . . #dakwahsunnah #dakwahjalanan #dakwahcinta#dakwahukhuah #motivasimuslimah#motivasihijrah #motivasihidup #muslimahsyari#muslimahhijrah #hijrahsantun #hijrahyuk#hijrahcinta #hijrahsquad #hijrahquote#hijrahku_dakwahku #taubatnasuha #taubatters#selfreminder #renunganislam #innqts_
Sabarkanlah jiwamu untuk menanti berkah yang pantas kau dapatkan dariNya~ . . . . . . . . . . . Credit:@innqts_ (jika tidak berkenan kami repost silahkan DM) . . . . . . . . . #dakwahsunnah #dakwahjalanan #dakwahcinta#dakwahukhuah #motivasimuslimah#motivasihijrah #motivasihidup #muslimahsyari#muslimahhijrah #hijrahsantun #hijrahyuk#hijrahcinta #hijrahsquad #hijrahquote#hijrahku_dakwahku #taubatnasuha #taubatters#selfreminder #renunganislam #innqts_
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
#promosicombo  3HELAI BLOUSE HANYA RM110! . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! *promosi tamat bila2 masa* . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
Kata orang "Dari mata turun ke hati โค๏ธ". . Si Merah takde so kita pilih MAROON...aci tak?? . Sape geng komen emoji korang๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜˜๐Ÿ™ˆ . . . . #gengmaroon
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
#promosicombo  3HELAI BLOUSE HANYA RM110! . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! *promosi tamat bila2 masa* . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . .
Assalamualaikum korang !  Maaf lambat bersiaran.. Pening nak post mana dulu sebab tak henti-henti Hq buat promosi kali ini. Almaklumlaa, dah nak akhir tahun kann.. Korang mesti busy join event nanti kan? ๐Ÿค” . Dah jom Misho kasi segarr mata korang pilih design blouse cantik & fresh nii. Omputih kabo "Window shopping" dulu. Kut kut ada yg tersangkut dihati korang sume kan..๐Ÿ˜† . Jom miliki kesemua 7 design blouse TERBARU dari Hadiya SEKARANG! (Pssstt...promosi akan tamat bila2 masa) . ๐Ÿ’ž BLOUSE ADELIYA ๐Ÿ’ž BLOUSE ALAYNA ๐Ÿ’ž BLOUSE JASMIN ๐Ÿ’ž BLOUSE CLARA ๐Ÿ’ž BLOUSE DAISY ๐Ÿ’ž BLOUSE IMANI ๐Ÿ’ž BLOUSE IRIS . ๐Ÿ’Ž SEHELAI RM59 + Free Delivery . -------------------------- ๐Ÿ”ฅ PROMOSI COMBO ๐Ÿ”ฅ -------------------------- . ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery ๐Ÿ’Ž 3 HELAI RM110 + Free Delivery . p/s: boleh campur design taw untuk belian combo. . —————— KELEBIHAN —————— . ♥ DESIGN TERBARU ♥ 16 PILIHAN COLOR SETIAP DESIGN ♥ MATERIAL COMO CREPE ♥ SIZE S / M / L / XL / XXL ♥ BF FRIENDLY ♥ WUDHUK FRIENDLY . . ————————— CARA PEMBELIAN ————————— Pembelian di Whatsapp ke ๐Ÿ“ฒ www.butikmisho.wasap.my @butik.misho . . . . .
My @Nobita @sahabatsurga @hijrah.muslimah.id #muslimahcantik #muslimahhijrah
Maxy premium hadir lagi kk, bahan premium syuper ademmmm, model di pinggang lucu Khan, yuks ah Limited Edition banged loh iiniii, mewah .  Bahan : Babyterry Premium Size: LD 110cm PJ 140cm  Harga: 175.000 (Harga Murah untuk gamis yang syuper keceh ini)  Yuk yang mau tanya" dan order, silahkan hubungi: Admin 1 : 0857 1937 5777 Admin 2 : 0812 8971 2401 Line @illobabycorner .  Happy shopping ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ‘œ๐Ÿ›๏ธ .  #bajuhijabers #gamismodis  #muslimahhijrah #gamismaroon #bajuhijab #ootdhijabers #ootdkuliah #bajuhijabmodis #fashionhijab  #bajuwanitamurah  #jualhijab  #bajuhijabers #jualhijabinstan #ootdhijabers #muslimahcantik #ootdhijabkantor #ootdcewekhijab  #selebgramhijab  #jualhijabmurah  #hijabfashion #hijabers #fashioncewek  #bajucewe #olshopmuslim  #ootdhijabkekinian  #gamismotifmurah #fashioncewekkekinian #hijabmuslim #gamishijab  #muslimah
Bisa dicicil 2x lho gamis secantik ini  #hasnaliyahijab #gamismuslimahsyari  #gamisdewasacantik #muslimahhijrah  #gamiscantikmuslimah #gamisbrandedmurah  #gamiswanitamodern #muslimahfashion  #muslimahindonesia #wanitaberhijab #muslimahberhijrah #gamiskekinianbanget  #gamiswanitamurah #muslimahwear #muslimahdress #bajugamisdewasa . . . ๐Ÿ“ฒ Fast respon klik wa.me/6285771020222 . . . ๐Ÿ’•Wa : 085771020222 ๐Ÿ’• FB : Nai Fazkha Amry ๐Ÿ’• IG :  inarashop_amry
Kode : Umpak List Dress Harga : 125.000  Bahan : Wolfis Grade A  Detai Ukuran : - Lingkar Dada : ± 108cm - Panjang Baju : ± 135cm - Lingkar Bawah : ± 300cm  Warna : - Hitam / Maroon - Biru Toska / Abu - Abu / Biru Toska - Rose Brown / Navy - Navy / Rose Brown - Brown / Hijau Botol DLL . โš  REAL PICTURE YA โš  Kemiripan warna 98% sisanya faktor warna yang terpengaruh cahaya  ____________________________________________________  SEBELUM KIRIM FORMAT PEMESANAN DIMOHON UNTUK MENGIRIMKAN SCREENSHOT PRODUK YANG INGIN DI PESAN  Format Pemesanan: Nama Penerima : No Telpon : Alamat Lengkap : Warna : Warna cadangan : Size :  ______________________________________________________ ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (Only chat) 085717182636 ๐Ÿ“ฒ Whatsapp (Only chat) 085893293735 ๐Ÿ“ฒ Line : rhmaftrrr ( Pilih salah satu ) / Bisa klik kontak pada bio  #hijrahyuk #hijarah #hijrahsantun #hijrahku #muslimahcantik #muslimah #muslimahbercadar #muslimahfashion #muslimahhijrah #muslimahsyari #muslimahwear #gamiswolfis #gamistumpuk #gamislayer #gamismurah #gamisremaja #gamiselegant #gamiscantikmurah #gamisdewasa #gamis #gamiscantik #gamisterbaru #gamismuslimahsyari #syari #syarimurah #syarimurah

Loading