Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#minikurungmoden

Posts tagged as #minikurungmoden on Instagram

242.507 Posts

MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini #cottonkurung2u
STOCK MAKIN SUSUT ❗❗❗ U guys boleh pilih corak macam ni tau sebb dia looks tenang jaa gitu hehe ❤ RM 69 EXC POS Ya Allah murahhnyaa baju cantik macam niiiiii 😍😍😍 .  For more details just click link order dekat bio kami atau direct whatsapp : 017-7767528 . FOR MORE CHOICE, FOLLOW @tiaro.my .  #kurungmoden #minikurungmurah #minikurungmoden #skirtlabuh #bajukurungmoden #kebaya #bajukurungkedah #kurungkedahmoden #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #bajukurungmurah #englishcottonmurah
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
‼️SALE‼️ #nonagiedaokt . 💥Kurung Pahang by GIEDA💥 ✅RM48 only! (Normal price: RM70) . Sila refer size chart mengikut kod pada baju💕 . Jom grab harga promosi sekarang! Whatsapp to order, fast payment only💕💕💕 . . . #minikurung #kurungmini #minikurungmoden #minikurungmurah #kurungriau #kurungriaumurah #kurungmodenriau #modenriau #bajukurung #kurungmurah #bajuraya #kurungriaumoden #kurungmoden #batiksedondon #bajusedondon #batikviral #bajuraya
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
👗 . 📝Dress viral [ys-00/5-2/05] . RM44 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : moss crepe . 📍free size . Bahu➖15" Dada➖38"-40" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖55" . 👗 . WS : 011 29249702
👈🏻slide ke tepi untuk gambar lain . OCTOBER SALE‼️ OCTOBER SALE‼️ OCTOBER SALE‼️ . 👗KAPOOR KURUNG . . 1PCS RM88 2PCS RM150 . 📌Boleh mix pattern lain . LIMITED STOCK‼️ FIRST COME, FIRST SERVED‼️ . POSTAGE RM9 SM / RM15 SS . . 👗 Material : moss crepe/lace . 👗 zip di belakang baju dan lengan . 👗 elastic waist skirt . 👗 lace di bahagian hadapan baju sahaja . . . 🌷 S SIZE 🌷 Top  shoulder :14" Bust :34" Sleeves: 22" Length : 29" . SKIRT: Waist :25-35" Hips :36" Length :41" . 🌷 M SIZE 🌷 Shoulder :15" Bust :36" Sleeves :22" Length : 29" . SKIRT: Waist :27-37" Hips: 37" Length :41.5" . 🌷 L/XL SIZE 🌷 Shoulder :16" Bust :40" Sleeves :22" Length :31" . SKIRT: Waist :30-40" Hips: 40" Length :41.5" . Berminat SILA SCREENSHOT & PM LINK di bio ya 😊 . #bajukurungraya2019 #bajuraya2019murah #bajucantik #bajukurungsales #bajumurah #bajukurungmini #bajukurungsale #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungcorak #bajukurungexclusive #bajukurungplain #bajukurung2019 #bajukurungmoden #bajurayamoden #kurungmoden #bajukurungraya #bajukurungmurah #bajurayamurah #bajukurungcantik #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #bajukurunglace #minikurungmoden #bajukurungonlinemurah #bajukurungmodern #bajuraya2019 #bajukurunglawa #minikurung #minikurungmurah
‼️SALE‼️ #nonagiedaokt . 💥Kurung Moden by GIEDA💥 ✅RM48 only! (Normal price: RM70) . Sila refer size chart mengikut kod pada baju💕 . Jom grab harga promosi sekarang! Whatsapp to order, fast payment only💕💕💕 . . . #minikurung #kurungmini #minikurungmoden #minikurungmurah #kurungriau #kurungriaumurah #kurungmodenriau #modenriau #bajukurung #kurungmurah #bajuraya #kurungriaumoden #kurungmoden #batiksedondon #bajusedondon #batikviral #bajuraya
👈👈SLIDE KIRI  Nak order? Wasap ke +601152261859 . ., . 🚩HARGA RM 65 SEPASANG RM 65 SEPASANG . Postage : 1psg - RM9sm / RM13ss . . .................................................... 💐KURUNG MODEN EXCLUSIVE -------------------------------------------------- Keistimewaan Kurung Moden By Lovey Cotton yang Menjadi Rebutan Ramai: . ✅ Material Kain 100 %  Cotton. ✅ Lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Mudah diurus , tidak luntur Warna selpas dibasuh ✅Sangat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan . BAJU : 👚Moden (bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚Dart belakang 👚zip blkg ( zip sorok ) . KAIN : 👚Kain selisih depan (kain pakai) 👚 Pinggang full getah ( getah jenis lembut sedap pakai ) . 👚model is wearing XS size . ______________________________ CARA ORDER 📌Berminat wasap ke +601152261859 📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 📌 LIIMITED Stock. No booking😍. . 📌Proses order 1-2 working day after payment. 📌 (delivery takes 3-5 days depend on ur delivery area) ❌❌NO URGENT ORDER❌❌ . . . . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .
👗 . 📝Dress button viral [ys-00/5-2/00] . RM37 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : cotton crepe . 📍free size . Bahu➖14" Dada➖38" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖55" . 👗 . WS : 011 29249702
‼️SALE‼️ #nonagiedaokt . 💥Kurung Moden by GIEDA💥 ✅RM48 only! (Normal price: RM70) . Sila refer size chart mengikut kod pada baju💕 . Jom grab harga promosi sekarang! Whatsapp to order, fast payment only💕💕💕 . . . #minikurung #kurungmini #minikurungmoden #minikurungmurah #kurungriau #kurungriaumurah #kurungmodenriau #modenriau #bajukurung #kurungmurah #bajuraya #kurungriaumoden #kurungmoden #batiksedondon #bajusedondon #batikviral #bajuraya
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
STELLA QURONG MODEN ===================== RM99 SM / RM104 SS . •MATERIAL KOREA COMO CREPE KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •4 COLOR MENAWAN •SIZE S-3XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #stellaqurongmoden
‼️SALE‼️ #nonagiedaokt . 💥Kurung Pahang by GIEDA💥 ✅RM48 only! (Normal price: RM70) . Sila refer size chart mengikut kod pada baju💕 . Jom grab harga promosi sekarang! Whatsapp to order, fast payment only💕💕💕 . . . #minikurung #kurungmini #minikurungmoden #minikurungmurah #kurungriau #kurungriaumurah #kurungmodenriau #modenriau #bajukurung #kurungmurah #bajuraya #kurungriaumoden #kurungmoden #batiksedondon #bajusedondon #batikviral #bajuraya
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton
👗 . 📝Dress viral [ys-00/5-2/05] . RM44 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : cotton . 📍free size . Bahu➖15" Dada➖38"-40" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖54" . 👗 . WS : 011 29249702
STELLA QURONG MODEN ===================== RM99 SM / RM104 SS . •MATERIAL KOREA COMO CREPE KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •4 COLOR MENAWAN •SIZE S-3XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #stellaqurongmoden
STELLA QURONG MODEN ===================== RM99 SM / RM104 SS . •MATERIAL KOREA COMO CREPE KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •4 COLOR MENAWAN •SIZE S-3XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #stellaqurongmoden
Open pre-order hydrangea flower..crepe silk for vibrant, off white and dark colour only.. cotton available for all colour..blh customize warna and design.. Wasap.my/60148449838/sayanakbatik #batikmalaysia #batikekslusif #batikcotton #batikcrepe #batiksutera #batikkelantan #jubahbatik #batikkelantanmurah #batik #crepesilk #minikurungmoden #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2019 #raya #aidilfitri #bazar #bazarpaknil #batikseragam #batikekslusif #batikmodern #merdeka #batikmerdeka #31ogos #guru #gurumalaysia #cikgu #seragampejabat #uniform
👗 . 📝Dress viral [ys-00/5-2/00] . RM37 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : crepe . 📍free size . Bahu➖15" Dada➖40" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖54" . 👗 . WS : 011 29249702
Jangan tanya kenapa scha jual mahal sedangkan terus dari kilang.. Scha jual harga ikut kualiti dear.boleh compare kualiti batik dari kilang kami dengan kilang lain.. ✳️ Material kain yg high kualiti (bukan yg murah,berbulu, dan keras) ✳️ Warna yang cerah, basah , tak luntur dan tak pudar atau kusam(warna berdasarkan gambar sample yang diberi) ✳️ Lukisan yg jelas,lembut, berseni dan cantik(ikut design yang diberi) Haaa,dah tahu kan beza dia😘😘 Jom la selit order skali😊 #batikmalaysia #batikekslusif #batikcotton #batikcrepe #batiksutera #batikkelantan #jubahbatik #batikkelantanmurah #batik #crepesilk #minikurungmoden #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2019 #raya #aidilfitri #bazar #bazarpaknil #batikseragam #batikekslusif #batikmodern #merdeka #batikmerdeka #31ogos #guru #gurumalaysia #cikgu #seragampejabat #uniform
👈👈SLIDE KIRI  Nak order? Wasap ke +601152261859 . ., . 🚩HARGA RM 65 SEPASANG RM 65 SEPASANG . Postage : 1psg - RM9sm / RM13ss . . .................................................... 💐KURUNG MODEN EXCLUSIVE -------------------------------------------------- Keistimewaan Kurung Moden By Lovey Cotton yang Menjadi Rebutan Ramai: . ✅ Material Kain 100 %  Cotton. ✅ Lembut sejuk dan Paling penting selesa dipakai ✅ Mudah diurus , tidak luntur Warna selpas dibasuh ✅Sangat Sesuai Utk pecinta cotton , design mmg semua cantik ! ✅Mudah digosok, kurang renyukan . BAJU : 👚Moden (bukan jenis potongan ketat) 👚span di bahagian bahu 👚Dart belakang 👚zip blkg ( zip sorok ) . KAIN : 👚Kain selisih depan (kain pakai) 👚 Pinggang full getah ( getah jenis lembut sedap pakai ) . 👚model is wearing XS size . ______________________________ CARA ORDER 📌Berminat wasap ke +601152261859 📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 📌 LIIMITED Stock. No booking😍. . 📌Proses order 1-2 working day after payment. 📌 (delivery takes 3-5 days depend on ur delivery area) ❌❌NO URGENT ORDER❌❌ . . . . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize
👗 NEW ARRIVAL MINI KURUNG CAMELIA  PRICE :RM79 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XS SHOULDER :14'' BUST :34'' WAIST : 30'' HIPS : 36'' LENGTH :66CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :16'' SKIRT: WAIST :30''MAX HIPS :36''MAX LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL S SHOULDER :15'' BUST :36'' WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :67CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :17.5'' SKIRT: WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL M SHOULDER :15.5'' BUST :38'' WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :68CM SLEEVES :56CM ARMHOLE :18'' SKIRT: WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL L SHOULDER :16'' BUST :40'' WAIST :36'' HIPS :42'' LENGTH :69CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :19'' SKIRT: WAIST :36''MAX HIPS :42'' LENGTH :105CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL XL SHOULDER :17'' BUST :42'' WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :73CM SLEEVES :57CM ARMHOLE :20'' SKIRT: WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :105CM . . 👗PLUS SIZE MINI KURUNG CAMELIA PRICE :RM85 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XXL SHOULDER :17.5'' BUST :44'' WAIST :40'' HIPS :46'' LENGTH :74CM SLEEVES :58CM ARMHOLE :22'' SKIRT: WAIST :42''MAX HIPS :48''MAX LENGTH :105CM  AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL **_refer measurement guide_ -Material Cotton -Hidden zip at the back - SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
. . 💕New Collection 💕 . 🔥 Reeska Batek 🔥 . . Material : Cotton Batik Bali (Import dr Indonesia)  Kurung Pahang Batek Bold Collection beserta detailing halus Songket.. Terasa mewah fabriknya 😍 of Course, cotton mempunyai peminatnya tersendiri!! . . 📌Super High Quality , Tak Jarang, Mudah Digosok 📌Perician Corak Songket halus (Menampakkan Lagi Kemewahan Material Cotton Batik Bali) 📌Design Kurung Pahang 📌Wudhuk Friendly, Tangan Baju yg Mudah Diselak 📌Cutting Kain Susun Tepi (Tidak Ketat Malah Sgt2 Selesa) 📌Getah Kiri & Kanan 📌5 Warna Bold Collection 📌Available Size S,M,L,XL,XXL 📌Zip Sebelah Kiri . GRAB YOURS NOW ‼️ . 🔵Harga Jualan RM 99 sm / RM 104 ss . So apa tunggu lagi tu JOM CEPAT GREAB SELAGI STOCK MASIH ADA . http://www.wasap.my/601174204929/Reeska http://www.wasap.my/60174204929/Reeska . . . #bajukurungmoden #bajukurungpahang #bajukurungenglishcotton #minikurungmurah #kurungpahangcotton #kurungcotton #kurungmurah #kurungmoden #kurungmalaysia #kurungpahang #minikurungmoden #kurungpahangcotton #setsedondon #bajukurungcotton #bajukurung #kurung #bajukurungmoden #kurungmodenplain #bajukurungcantik #kurungmodenmurah #kurungcantik #kurungpeplum #igshopmalaysia #bazarpaknil #teamafcircle01064 #bajukurungcottonmurah #ajimaura #terapiinstagram
- Hitam, warna yang paling masuk dengan semua warna. Warna yang semua orang ada 👭  Warna universal 🌏  Zifa suka sangat warna hitam sebab tak yah fikir nak matching2 haha.  Siapa lagi geng? . . In picture:  Bawal Cotton Bidang 50  BC 39 black Rm20 exclude postage . . #geetasquad  #geetaaquadkelantan  #codkotabharukelantan
STELLA QURONG MODEN ===================== RM99 SM / RM104 SS . •MATERIAL KOREA COMO CREPE KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •4 COLOR MENAWAN •SIZE S-3XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #stellaqurongmoden
👗 . 📝Dress viral [ys-00/5-2/05] . RM44 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : crepe . 📍free size . Bahu➖15" Dada➖40" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖54" . 👗 . WS : 011 29249702
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini #cottonkurung2u
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini #cottonkurung2u
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini
👗 NEW ARRIVAL MINI KURUNG CAMELIA  PRICE :RM79 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XS SHOULDER :14'' BUST :34'' WAIST : 30'' HIPS : 36'' LENGTH :66CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :16'' SKIRT: WAIST :30''MAX HIPS :36''MAX LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL S SHOULDER :15'' BUST :36'' WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :67CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :17.5'' SKIRT: WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL M SHOULDER :15.5'' BUST :38'' WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :68CM SLEEVES :56CM ARMHOLE :18'' SKIRT: WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL L SHOULDER :16'' BUST :40'' WAIST :36'' HIPS :42'' LENGTH :69CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :19'' SKIRT: WAIST :36''MAX HIPS :42'' LENGTH :105CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL XL SHOULDER :17'' BUST :42'' WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :73CM SLEEVES :57CM ARMHOLE :20'' SKIRT: WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :105CM . . 👗PLUS SIZE MINI KURUNG CAMELIA PRICE :RM85 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XXL SHOULDER :17.5'' BUST :44'' WAIST :40'' HIPS :46'' LENGTH :74CM SLEEVES :58CM ARMHOLE :22'' SKIRT: WAIST :42''MAX HIPS :48''MAX LENGTH :105CM  AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL **_refer measurement guide_ -Material Cotton -Hidden zip at the back - SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini #cottonkurung2u
STOCK MAKIN SUSUT ❗❗❗ U guys boleh pilih corak macam ni tau sebb dia looks tenang jaa gitu hehe ❤ RM 69 EXC POS Ya Allah murahhnyaa baju cantik macam niiiiii 😍😍😍 .  For more details just click link order dekat bio kami atau direct whatsapp : 017-7767528 . FOR MORE CHOICE, FOLLOW @tiaro.my .  #kurungmoden #minikurungmurah #minikurungmoden #skirtlabuh #bajukurungmoden #kebaya #bajukurungkedah #kurungkedahmoden #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #bajukurungmurah #englishcottonmurah
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize
👗 NEW ARRIVAL MINI KURUNG CAMELIA  PRICE :RM79 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XS SHOULDER :14'' BUST :34'' WAIST : 30'' HIPS : 36'' LENGTH :66CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :16'' SKIRT: WAIST :30''MAX HIPS :36''MAX LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL S SHOULDER :15'' BUST :36'' WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :67CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :17.5'' SKIRT: WAIST :32'' HIPS :38'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL M SHOULDER :15.5'' BUST :38'' WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :68CM SLEEVES :56CM ARMHOLE :18'' SKIRT: WAIST :34'' HIPS :40'' LENGTH :104CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL L SHOULDER :16'' BUST :40'' WAIST :36'' HIPS :42'' LENGTH :69CM SLEEVES :55CM ARMHOLE :19'' SKIRT: WAIST :36''MAX HIPS :42'' LENGTH :105CM . ❤❤❤❤❤ .  LABEL XL SHOULDER :17'' BUST :42'' WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :73CM SLEEVES :57CM ARMHOLE :20'' SKIRT: WAIST :38''MAX HIPS :44'' LENGTH :105CM . . 👗PLUS SIZE MINI KURUNG CAMELIA PRICE :RM85 ADD POS RM8SM /RM13SRWK /16SBH  LABEL XXL SHOULDER :17.5'' BUST :44'' WAIST :40'' HIPS :46'' LENGTH :74CM SLEEVES :58CM ARMHOLE :22'' SKIRT: WAIST :42''MAX HIPS :48''MAX LENGTH :105CM  AVAILABLE IN SIZES *XS,S,M,L,XL&2XL **_refer measurement guide_ -Material Cotton -Hidden zip at the back - SHOULDER PAD ✅ -skirt full elastic waistband WITH zip
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize
Open pre-order hydrangea flower..crepe silk for vibrant, off white and dark colour only.. cotton available for all colour..blh customize warna and design.. Wasap.my/60148449838/sayanakbatik #batikmalaysia #batikekslusif #batikcotton #batikcrepe #batiksutera #batikkelantan #jubahbatik #batikkelantanmurah #batik #crepesilk #minikurungmoden #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2019 #raya #aidilfitri #bazar #bazarpaknil #batikseragam #batikekslusif #batikmodern #merdeka #batikmerdeka #31ogos #guru #gurumalaysia #cikgu #seragampejabat #uniform
👗 . 📝Dress viral [ys-00/5-2/05] . RM44 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : cotton . 📍free size . Bahu➖15" Dada➖38"-40" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖54" . 👗 . WS : 011 29249702
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize
STELLA QURONG MODEN ===================== RM99 SM / RM104 SS . •MATERIAL KOREA COMO CREPE KUALITI TERJAMIN •CUTTING KURUNG MODEN LOOSE •BF FRIENDLY •WUDUK FRIENDLY •KAIN DUYUNG •4 COLOR MENAWAN •SIZE S-3XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #stellaqurongmoden
STOCK MAKIN SUSUT ❗❗❗ U guys boleh pilih corak macam ni tau sebb dia looks tenang jaa gitu hehe ❤ RM 69 EXC POS Ya Allah murahhnyaa baju cantik macam niiiiii 😍😍😍 .  For more details just click link order dekat bio kami atau direct whatsapp : 017-7767528 . FOR MORE CHOICE, FOLLOW @tiaro.my .  #kurungmoden #minikurungmurah #minikurungmoden #skirtlabuh #bajukurungmoden #kebaya #bajukurungkedah #kurungkedahmoden #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #bajukurungmurah #englishcottonmurah
👗 . 📝Dress button viral [ys-00/5-2/00] . RM37 Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : cotton crepe . 📍free size . Bahu➖14" Dada➖38" Lilit ketiak➖18" Labuh lengan➖22" Labuh➖55" . 👗 . WS : 011 29249702
Open pre-order hydrangea flower..crepe silk for vibrant, off white and dark colour only.. cotton available for all colour..blh customize warna and design.. Wasap.my/60148449838/sayanakbatik #batikmalaysia #batikekslusif #batikcotton #batikcrepe #batiksutera #batikkelantan #jubahbatik #batikkelantanmurah #batik #crepesilk #minikurungmoden #bajurayaterkini #bajuraya #bajuraya2019 #raya #aidilfitri #bazar #bazarpaknil #batikseragam #batikekslusif #batikmodern #merdeka #batikmerdeka #31ogos #guru #gurumalaysia #cikgu #seragampejabat #uniform
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini #cottonkurung2u
MINI KURUNG by DHIA COTTON . . CIRI-CIRI MINI KURUNG . 📍Material high quality cotton 📍Zip tertutup di bahagian depan -  sesuai untuk momies breastfeeding (zip labuh sangat) 📍Lengan baju berzip - mesra wudhu 📍Berdart di bahagian belakang baju 📍Pinggang kain berzip & bergetah 📍Kain 'A' cut / Duyung 📍Size available dari SIZE XS - 3XL . KELEBIHAN MINI KURUNG . 📍Wudhu friendly 📍Jenis kain cotton yang berkualiti, tidak panas, lembut & selesa dipakai 📍Design modern 📍Kain tidak mudah kedut & senang digosok 📍Kain tidak kecut 📍Warna kain tidak mudah luntur . HARGA MAMPU MILIK RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) RM50 + RM8 (SM) / RM11 (SS) . . . Berminat untuk order, boleh klik link dibahagian BIO atau SAVE nombor ini 📲0136926927 . #kurung #kurungmoden #kurungmoden2019 #kurungmodencantik #kurungmodenplussize #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcottonmurah #minikurungraya #minikurungplussize #minikurungbatikcotton #kurungmini
👈👈SLIDE KIRI  Nak order? Wasap ke +601152261859 . ., . 🚩HARGA RM 65 SEPASANG RM 65 SEPASANG . Postage : 1psg - RM9sm / RM13ss . . .................................................... MINI KURUNG EXCLUSIVE . ☑ Material 💯english cotton ☑Tidak mengecut selepas dibasuh ☑ Warna tidak luntur ☑ Material tidak terlalu tebal ☑ Sangat selesa & sejuk ☑ Mudah digosok ☑ Kain potongan Duyung berzip di tepi & bergetah ☑ Lengan berzip (Wudhu friendly) ☑ Design yang sweet & trendy ☑ Ada span di bahu dan dart di belakang ☑ Pilihan saiz XS, S,M,L,XL,XXL . 🔥Stok limited untuk setiap design & saiz🔥 . color slightly different due to lighting effect model is wearing XS size . ______________________________ CARA ORDER 📌Berminat wasap ke +601152261859 📌 SIAPA CEPAT DIA DAPAT ! 📌 LIIMITED Stock. No booking😍. . 📌Proses order 1-2 working day after payment. 📌 (delivery takes 3-5 days depend on ur delivery area) ❌❌NO URGENT ORDER❌❌ . . . . "Due to different computer monitors/calibrations colors may vary slightly from the picture. .
KEBAYA SENROSE =============== RM99SM / RM104SS . •MATERIAL DUBAI SILK HIGH KUALITI •CUTTING KEBAYA LOOSE •BF FRIENDLY •KAIN DUYUNG •5 COLOUR PILIHAN •SIZE S-2XL . 📌READYSTOK 📌STOK LIMITED‼️ 📌FAST SELLING‼️ . . Whatsapp Mydah 0172964909 Whatsapp Mydah 0172964909 . #bajuraya2019 #bajukurungkanakkanak #bajukurungbudak #bajukurungbatik #bajukurungsongket #kurungkedah  #minikurungmoden #minikurung #bajukurungmoden #kurungmoden #bajukurungbatik #kebayasongket #bajukurungmodernmurah  #bajukurung #bajukurungcantik #kebayabatik #bajukebaya #bajubridesmaidmurah #kebarung #kurungsongket #kurungcikgu #bajupeplum #kebayasenrose
_  Sapa pernah buat macam ni? Baik ngakuu haha 😂  Semata-mata nak tudung terpacak letak benda tu kat tudung.  Fikir balikk rasa macam tah papeee, straight line jadi awning tudung, hebat sgt 🤣  Sekarang ni dah macam2 jenis tudung ada yang senang jadi.  tak yah fikir nak letak benda tu.  Kena pandai cari je kann 🤗  #geetasquad#geetasquadkelantan#tudungcottonsenangbentuk#tudungviral#tudungmurah
STOCK MAKIN SUSUT ❗❗❗ U guys boleh pilih corak macam ni tau sebb dia looks tenang jaa gitu hehe ❤ RM 69 EXC POS Ya Allah murahhnyaa baju cantik macam niiiiii 😍😍😍 .  For more details just click link order dekat bio kami atau direct whatsapp : 017-7767528 . FOR MORE CHOICE, FOLLOW @tiaro.my .  #kurungmoden #minikurungmurah #minikurungmoden #skirtlabuh #bajukurungmoden #kebaya #bajukurungkedah #kurungkedahmoden #igshopmurah #igshopmurahmalaysia #bajukurungmurah #englishcottonmurah
BEYONCE EXCLISIVE . HARGA 1PCS💵RM139 SM/RM149 SS HARGA 2PCS💵Rm260 SM/RM280 SS . MARERIAL : cotton stretchable + moss crepe ( skirt ) Zip behind and sleeve . . SIZE S Shoulder 14" Bust 32" Sleeves 21" Length 25” . Skirt Waist  24"-32" Hips 34" Lenght 42" . . SIZE M Shoulder 15"  Bust 34" Sleeves 21" Length 25 “ . Skirt Waist  26"- 34" Hips 36" Lenght 42" . . SIZE L-XL Shoulder  16.5" Bust 42" Sleeves 22.5" Length 26” . Skirt Waist 29"- 40" Hips 42" Lenght 42" . . SIZE XXL Shoulder  17.5" Bust 46" Sleeves 22.5" Length 26.5 . Skirt  Waist  29"- 44" Hips  46" Lenght  43" . #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungpeplum  #bajukurungexclusive  #kurungmoden #minikurung #minikurungmoden #minikurungmurah #minikurunglace #peplum #peplumkurung #bajunikah #bajunikahmurah #bajunikahmuslimah #bajunikahplussize #bajutunang #bajutunangmurah #bajutunangsimple #bajutunangcantik #bajubridesmaid #bajubridesmaids #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #bajubridesmaidplussize

Loading