Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#masalahkulit

Posts tagged as #masalahkulit on Instagram

203.399 Posts

Acne Series + Acne Serum is the best skincare routine for Acne Skin problem! Jangan biarkan jerawat mengganggu penampilan mu 😢 5 produk favorit dari MS Glow yang diformulasikan khusus untuk kulit wajah berminyak dan berjerawat diperkaya dengan Salicylic Acid yang akan membersihkan, merawat, menenangkan dan mencegah jerawat datang lagi. 💰 IDR 400.000 (Acne Series + Serum Acne) #msglowbatupujon #jerawat #jerawathilang #parutjerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #antijerawat #jeragat #cerah #flekhitamhilang #komedo #wajahbersih #skincareterbaik #jerawatmeradang #masalahkulit #kulitkusam #mukaberminyak #penyegarwajah #rscucumber #tipskulitcantik #poribesar #tipskulitcerah #mukacantik #dianz #tipskecantikanmudah #kerjayamarykay #produkbebaskimia #msglow #radiancegold #msglowjatim
Testimony ORGGA Natural & Organic membuktikan bahawa produk kami boleh menyelesaikan masalah kulit muka anda.  Terdapat beberapa feedback dari customer kita yang menggunakan produk ORGGA Skincare.  100% Natural&Organic adalah bahan dari bunga-bungaan dan buah-buahan.. Sebarang pertanyaan boleh hubungi 017-2495113 (Safiq)  Gunalah ORGGA! @orggamalaysia  #skincarethatworks #skincaremalaysia #produkkecantikan #jerawat #masalahkulit #orggamalaysia #facialtreatment #facemask #naturalorganic #beauty #viral
TERKEJUT PAGI NI BILA TENGOK CERMIN, BADAN NAIK MERAH2. PATUT MALAM TADI ASYIK MENGARU2😖 RUAM MERAH2 NAIK SATU BADAN😱  RASA MALU NAK KELUAR RUMAH!!! MALU NAK JUMPA ORG RAMAI!!! 😥  JANGAN SUSAH HATI, SIS SEDIA MEMBANTU MENGATASI MASALAH ANDA😀 👉SABUN  SRUAB JAMSHIR Boleh membantu Anda hilangkan kulit kusam,Panau, RUAM, kulit mati, jerawat Dan pelbagai MASALAH kulit.  Kalau tak berkesan saya pun tak jual 😊😊😊 Daki Pun Takut Nak Singgah Kat Kulit??!!! Murah je harga mampu milik RM25 Dapatkan segera sementara stok masih ada  Klik sini  https://wa.me/60183257461/sabunjamshir Beli 2 free postage, free gift 🎁 COD Kajang, Bangi, semenyih  #jamshirherbalbodyscrub#aslegacy#aliffsyukriterlajaklaris#dherbs#masalahkulit#kejayaantanpabatasan#shahidahdherb #masalahkulit #sabunjamshir
Krim ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.  Sebab tu, bila sis calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.  Nadi kita ni smada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.  Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.  Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.  InshaAllah Saya akan cuba sehabis baik untuk bantu uolls baik lelaki atau wanita selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar 😍  #teammokdahebat #tmh24102019task #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #aurainstabatch30 #likeforlike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal
Krim ni merupakan krim yang menggunakan Bio Teknologi Nano.  Sebab tu, bila sis calit di nadi pun kandungan tu akan meresap dalam badan dan efek pada sistem badan kita.  Nadi kita ni smada pembuluh darah yang besar, dimana pengaliran darah paling laju dalam tubuh badan.  Jadi kandungan dan zat zat bahan yang ada pada WD akan pantas meresap ke bawah permukaan kulit dan terus ke pembuluh darah. Kandungan zatnya akan terus meresap mengikut pantasanya pengaliran darah secara optimum.  Sebab tulah, just sapu sikitt je pon dah berkesan, tak sama dengan produk lain yang perlu di minum tapi perlu di tapis melalui proses dalaman tubuh baru dapat zatnya.  InshaAllah Saya akan cuba sehabis baik untuk bantu uolls baik lelaki atau wanita selesaikan masalah yang uolls hadapi. Lagipon WD ni dah ramai buat orang jadi cantik sihat dan yang paling penting boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar 😍  #teammokdahebat #tmh24102019task #womendesiree #wdta #rahsiaawetmuda #masalahkulit #bazaarpaknil #wdselangor #ubatjeragat #ubatparut #ubatjerawat #krimawetmuda #wdklang #tipskulitcantik #klangdelivery #botox #jeragatdegil #freepos #aurainstabatch30 #likeforlike #booster #testimoniterbaik #tegang #anjal #cerah #bebasjerawat #viral #krimviral #instalike4like #produkhalal
Haa! tengok ni perbezaan waxing dengan shaving. Nampak tak waxing guna dollywax ni lebih bersih. Wax tak melekit, tak perlu cuci lepas dah lepastu. Nak waxing dalam bilik sambil chill2 atas katil pun boleh 😍 cepat pun cepat tau waxing ni. .  Kalau shaving, remeh korang. Nak kena cuci shaving cream lagi, tangan semua habis melekit.  Nak shaving x leh merata tempat karang bersepah. Toilet jugaklah tempat nya. Lepastu bulu plak tumbuh bukan main cepat 😢 . WAX ELASTIK, TAK PERLUKAN KAIN STRIP & TAK MELEKIT. . Follow @dollywax.ih untuk pengalaman waxing gaya spa di rumah. DM atau tekan link WS untuk order 💕 . Tekan link di bio atau dm untuk order 😙 . #waxmalaysiamurah  #candywax #hardwaxbeanshop  #hardwaxbeansmurah  #waxingmalaysia  #hardwaxbeansmurah #hardwaxmurah #waxmurah #bluewaxmurah #hardwaxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia  #hardwaxbeanmalaysia  #waxingmurah #waxmalaysiamurah #bluewaxmalaysia #brazilianwaxmalaysia  #waxmalaysia #hardwaxbeansmurah  #hardwaxmalaysiamurah  #hardwaxbeanmalaysia  #waxmalaysia  #waxingmurah  #waxingmalaysia #candywaxmurah #wawawaxmurah #norahwaxmurah #masalahkulit  #yusufiskandar #wawawax #norahwax #bridalmurah #moodrepublic #malaysiainstashop #muamalaysia #inai #bajupengantinmurah #muamurah
AQUA SKIN VENISCY 6 ULTIMATE STRENGTH WHITENING RM250 Made in Switzerland  BENEFITS OF #aquaskinveniscy6 : 🌸 Whitens skin and lightens scars 🌸 Enhance the elasticity of skin 🌸 Moisturizes and hydrates skin 🌸 Firms, smoothens and softens skin 🌸 Lightens pigmentation resulted from exposure  to sunlight 🌸 Smoothens fine lines and wrinkles 🌸 Suppresses the formation of acne/blemish/  pimples 🌸 Minimizes pores and improves skin complexion 🌸 Removes excess free radicals that will cause  abnormal function of brains and organs 🌸 Prevents aging  #aquaskinveniscy6 #aquaskinveniscy #aquaskin #cepatputih #injectionputih #masalahkulit #kulitcantik #breakoutskin #scar #jeragat #flawless #kedut #malaysia #brunei #france #dubai #singapore #sabah #sarawak #italy #german  Ship worldwide Whatsapp +60175005707
PROMOSI‼️PROMOSI GO LIVE‼️Jangan lepaskan peluang anda untuk rebut promosi JRM kali ini.. Semestinya berbaloi oooii💃 . Promosi berlangsung dari 24/10/2019 sehingga 28/10/2019 🎉🎉 . READY STOCK‼️ . Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie . 📮POS SELURUH MALAYSIA 🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR .  #jamuratumalaya #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmmuallim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #produkkesihatan #produkkecantikan #rawatanalternatif #gangguan #masalahsaraf #masalahkulit #spraymuka #antipenuaan #igshop #sapotlokal #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #teamayaananayla #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim
MARINE ESSENCE SOAP 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Harga RM33 (Postage💌RM7 SM/RM10 SS) DM/Whatsapp kami di : 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲017-907 9990 📲 http://bit.ly/TekanUntukWhatsapp 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 KEBAIKAN DAN MANFAAT 💥Menyingkirkan toksin dalam badan 💥Membekalkan bahan mineral 💥Menyelaras fungsi badan agar berfungsi secara normal 💥Meningkatkan daya pemulihan badan dan menjaga kulit lebih lembut,sihat dan berseri 💥Menghidrat dan menghaluskan kulit 💥Memperbaharui dan memperbaiki sel2 mati #ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 CARA PENGGUNAAN ➡️Basahkan sehingga berbuih. ➡️Kemudian sapukan kepada kulit. ➡️Bilaskan dengan air sehingga bersih.  #ellsyabeauty 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #marinesoap #marinesoapmurah #marinesoapborong #marinesoaporiginal #marinesoapborongmurah #sabunmarinemurah #sabunmarineborong #sabunmarine #eczema #masalahkulit #produkmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkosmetik #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkesihatan #trustedseller #jualborong #kosmetikmalaysia #igkosmetikmurah #igshopmalaysia 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
MORNING! WHAT IS THE DIFFERENCE OF THIS 3 ITEMS? IS IT ALL THE SAME? .⠀ .⠀ Ha before This ramai org tanye are they all THE same dr? Jawapan dia absoulutely NO! .⠀ .⠀ Jom tgk What is THE difference berwarna all 3 Of This .⠀ .⠀ Essences- contained paling banyak water and paling skit active Ingridients. So utk very Dry Skin This is The most Powerful tools. Essence ni most popular in country like japan , Korea and china. Mostly they will use essence RIGHT After toner. But Dont expect too Much From essence as it Dont treat so much. Anti oxidant is less in essence⠀ .⠀ .⠀ Next is serum- My most favourite One so far , contain highest ingridients can target For spesific problems- like acne and pigmentations. In terms Of texture? Its more heavy weight than essence .⠀ .⠀ Last but not least- ampoules: THE most concentrated Of all and texture? Most viscous. Contain THE most Of active ingridients Normally targetted utk restored Or regenerate Skin problem. It comes in a small package normally .⠀ .⠀ Now that you know and undestand which is YOUR favourites? .⠀ .⠀ Ape2 questions feel free To ask dr! .⠀ .⠀ ⠀ #doctox #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap #nars #sephora #tips #drdya
SABUN RESDUNG !  Ramai yang tak tahu bahawa resdung sgt bahaya. Perlu rawat segera Jangan biarkan!!! . sabun RESDUNG ... Insyaallah membantu gatal2, jerawat Jika tidak dirawat, ia boleh menyebabkan . • Jangkitan nanah dikawasan sekeliling mata 👁👁 • Sakit tekak yang kronik • Jangkitan tulang muka • Berdengkur secara kronik 😴 • Menyebabkan jangkitan telinga dan tonsil • Alahan pada hidung • Selsema biasa yang melarat . Rm25 shj . 📲Whatsapp sis 017-4841856 . #jamunenekselangor #jamunenekoriginal #setberpantangjamunenek  #jamunenek #jamuberpantang #jamutradisional #jamuherba #ibuberpantang  #jamunenekpetalingjaya #supplementwanita #supplementlelaki #jamuviral #setberpantang #sabunherba #sabungatal #jamurapat  #meletop #sabunjerawat #jamunenekpj  #jamunenekshahalam #sabunresdung #masalahjeragat #flawless #tipskecantikan #masalahkulit #kulitkusam #sangsuria #ubatjerawat #jerawat #resdung
KECIK- KECIK CILI PADI.  Walaupun kecik tapi banyak manfaatnya & sangat berkesan. Drbeau terhasil daripada 6 bahan semulajadi iaitu argan oil, rosehip oil, almond oil, apricot kernel, evening primrose & wheatgerm. . Drbeau: ✔Senang dibawa kemana saja ✔100% organik ✔Tiada bahn kimia ✔Tiada unsur penggelupasan ✔Sesuai untuk kulit(normal, berminyak, kering, kusam, sensitif & sebagainya) ✔Ada kelulusan KKM ✔Diiktiraf oleh pakar kecantikan ✔Sesuai untuk semua peringkat umur ✔ada prlindungan UV(spf50) . Drbeau merawat pelbagai masalah: ✅Jerawat, jeragat, kulit berminyak ✅Parut, kulit kering, kedutan ✅kulit sensitif, ekzema, gatal2 ✅Kusam, tak sekata, penuaan ✅Blackhead, whitehead, pori terbuka ✅Strechmark, eyebag, dark circle ✅Kombinasi, biji kolesterol ✅Rambut kering, bercabang, gugur ✅Bibir kering menggelupas . . Wasap 011 21147283 011 21147283  PROMOSI HEBAT RAMADAN DRBEAU RM77 SAHAJA !! klik www.wasap.my/601121147283/DRBEAUPROMO  #drbeau #wasap01121147283 #ekzemamalaysia #artismalaysia #bazarpaknil #serum #masalahkulit #serumparut #serumterbaik #organic #arganoil - #regrann
SCRUB KARISMA COSMETIC mempunyai 2 jenis iaitu Strawberry Scrub dan Greentea Mint Scrub.sekarang mudah je spa dekat rumah jerrr...dengan scrub karisma ni.  CARA PENGGUNAAN : • Basuh muka dengan air bersih • Sapu face Scrub pada wajah • Gosok Perlahan disekitar kulit wajah dan biarkan selama 15minit. • Bilas FACE SCRUB sesuai digunakan seminggu sekali  STRAWBERRY FACESCRUB🍓  SCRUB Adalah sejenis produk yang digunakan untuk membantu pengelupasan 🍓sel-sel kulit mati 🍓menghaluskan kulit muka 🍓membersih pori-pori di wajah yang tidak mampu dikeluarkan dengan pencuci muka biasa lol 🍓mencerahkan kulit & membuatkan kulit kelihatan lebih gebu & lembap 🍓ianya juga dapat menyerap minyak yg berlebihan pada wajah iaitu punca kepada masalah jerawat.  MINT GREEN TEA SCRUB🌱🌱🌱 🌱Kulit jd moisture,lembut,dan cantik macam kulit bayi dlm mase 15 minit.. 🌱Texturenya yg lembut seperti yogurt & berbau sangat wangi 🌱Menghalukan & menegangkn kulit wajah serta dapat mengecutkn jerawat dgn cepat 🌱Kulit sentiasa kelihatan lembap.. 🌱Membantu mengeluarkn sel2 kulit mati.. 🌱Mengeluarkn daki2 mekap pada kulit muka.. 🌱Membersihkn pori2 wajah yg tidak mampu dikeluarkan oleh pencuci muka biasa.. Pasti Channtikkk...sangatttt !!! 📲Untuk detail Klik link Pada Bio⤵️⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor⁣⁣⁣⁣⁣ @karisma.cosmetic_johor ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣🚗🚗COD SEKITAR JB, Masai, seri Alam, Permas Jaya,Johor Jaya, Desa Jaya, ulu tiram, Plentong, Pasir Gudang, Kota Masai dan kawasan Berdekatan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣ 📮POS KE SELURUH MALAYSIA ⁣ ⁣⁣ ✔️DROSHIP/AGENT/STOKIS WANTED!!! ⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ #jeragathilang #jeragat #kulitkusam #skincarover #viral #bigstage2019 #jerawathilang #jerawatkecut #jerawatpasir #jerawat #kulitkusam #igshop #masalahkulit #plentong #fairytale #viral #johorbharu #ctdk #cikguseo #luluskkm #igmonsta
Kulit yg cantik mestilah bersinar kerana ia lembab dn tegang.. jauh daripada penyakit kulit.. sbb itu produk sabun mandi yg terbagus ialah #eukalyptosoap kerana ia menghilangkan sisik bdan, menghalang bakteria pada kulit, mengurangkan kesan parut, panau, jerawat bdn, kulit bersisik, bekas kudis, kesan demam campak, bau badan dn sesuai utk wanita dlm pantang.. Selain itu #supermoistsoap juga bagus utk penjagaan kulit badan 🤗😊 .  Lelaki dn perempuan boleh pakai sabun ni 👍 . Bagi org yg sihat kulitnya ataupun utk tujuan kecantikan.. Mandi pagi kita gunakan Super Moist Soap, petang kita gunakan EU Kalypto Soap.. 🚿🚿 . Tapi org yg ada masalah kulit, gunakan sabun eu kalypto ataupun #gelmandianbidaraarab.. semua produk yg bonda keluarkan mempunyai khasiat menafaat kesihatan yg sgt tinggi.. Hanya org yg pernah mencuba produk bonda tahu setiap kebaikan produk yg bonda hasilkan ❤️ . READY STOCK‼️ Pembelian RM80 keatas dgn harga normal FREE Keahlian 🤗 .  Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie . 📮POS SELURUH MALAYSIA 🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR .  #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmtgmalim #jrmmuallim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #produkkesihatan #produkkecantikan #masalahkulit #gatalgatal #kulitsihat #masalahjerawat #teamayaananayla #sapotlokal #bazaarpaknil #igshop #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim
Morning followers.. Kami nak share sebahagian #testimonijrm yg telah menggunakan #eukalyptosoap.. Sememangnya sabun ni terbukti berkesan merawat pelbagai masalah kulit.. InsyaAllah ❤️ . READY STOCK‼️ Pembelian RM80 keatas dgn harga normal FREE Keahlian 🤗 .  Utk pembelian & info lanjut 📲www.wasap.my/60172674842 atau klik pautan pd bio profile @jrm.huluselangor_yantie . 📮POS SELURUH MALAYSIA 🚘COD SEKITAR DAERAH MUALLIM DAN HULU SELANGOR .  #pengedarsahjrm #jrmhuluselangor #jrmtgmalim #jrmmuallim #jrmslimriver #jrmcod #promosijrm #produkkesihatan #produkkecantikan #masalahkulit #gatalgatal #kulitsihat #masalahjerawat #teamayaananayla #sapotlokal #bazaarpaknil #igshop #shoppingonlinemalaysia #produkmuslim #bmf #wajargunajrm #terbaikdaribonda #bondarozitaibrahim
Rahasia kulit sehat generasi milenial nih... Produk Jafra emang gak diragukan lagi... Mau lebih murah?? Yuk join banyak keuntungan juga yang didapat.. . . . WA :  Nova  089671356216 #jafra #jafrajogja #jafraskincare #jafracosmetics #jaframurah #jaframudmask #jafraid #jafraherbal #masalahkulit #skincareampuh #skincare #skincareterpercaya #kulitbening #berminyak #komedo #kulitsensitif #kulitkering #skincaremurah #skincareirit
Rahasia kulit sehat generasi milenial nih... Produk Jafra emang gak diragukan lagi... Mau lebih murah?? Yuk join banyak keuntungan juga yang didapat.. . . . WA :  Nova  089671356216 #jafra #jafrajogja #jafraskincare #jafracosmetics #jaframurah #jaframudmask #jafraid #jafraherbal #masalahkulit #skincareampuh #skincare #skincareterpercaya #kulitbening #berminyak #komedo #kulitsensitif #kulitkering #skincaremurah #skincareirit
GOOD MORNING GUYS🤗 BANGUN PAGI JANGAN LUPA CUCI MUKA DENGAN CLEANSING GEL BAGI MENGAWAL KULIT BERMINYAK ‼ 🔥http://www.wasap.my/+601133297883/nakorderPROFIX🔥  #alvateam #profix #profixmurah #nakprofix #kamijualmurah #nakcantik #profixmurah #profixoriginal #profixteam #profixmalaysia #masalahjerawat #masalahjeragat #mukaberlubang #murah #masalahkulit #vitaminmuka #vitaminmurah #vitamincantik #vitaminprofix
YES ORG YANG MUKA2 SENSTIVE BOLEH TRY HD BOOSTER NI! . . Mmg elok for hydrations jugak . . And boleh slow down kan pigmentation jugak ya . . . Jgn Tunggu. Order now. Bertindak supaya uols pun cepat cantik! . . . #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #doctox_hq  #doctoxsingapore
TAHU TAK KENAPA HD SKIN BOOSTER DARI DOCTOx NI BEST? . . Ia nya boleh mengurangkan kesan parut di muka kita plus texture yang sangat ringan dan mempunyai kandungan 24k flakes di dalam setiap botol HD SKIN BOOSTER. . . . Korang yang mana dah cuba HD SKIN BOOSTER DOCTOx share la best ke tak dekat komen bawah 👇🏻👇🏻 Sharing is loving kan ❤️ . . . #doctox #serum #serumwajah #masalahkulit #serumdr #jerawat #acne #doctox #serumviral #brighteningserum #serummuka #productviral #serumantiaging #serumjeragat #serumvitaminc #serumglowing #serumvitaminc #tintedmoisturiserdoctox #lipboom #lipmatte #blusher #concealer #moisturizer #pelembap #nars #sephora #tips #drdya #doctox_hq  #doctoxsingapore
Good morning  Dah ambil breakfast  Pancake menggunakan MINYAK KACANG TANAH 😊  Bersama KOPI+MINYAK KELAPA DARA YASHKRI  Stay HEALTHY with YASHKRI  Stay FIT  Dah dapatkan PROMO DEEPAVALI BELUM?  Jom dapatkan segera!  Whatsapp :0128609068  www.wasap.my/+60128609068/NAKYASHKRI  #yashkri #yashkriminyaktulen #minyakasli #minyakbijan #minyaktulen #minyakhalal #minyakmasak #minyakkacangtanah #minyakkelapadara #minyakkastor #minyakkelapadarayashkri #castoroil #sesameoil #groundnutoil #virgincoconutoil #healthylifestyle #healthyrecipes #healthyfood #healthcare #healthylife #masalahkulit #massagetherapy
WAH LUKA SEMAKIN BAIK.. .  Alhamdulillah baru beberapa sachets consume susu maaez luka kemalangan semakin elok... . Korang yang ada luka elok amalkan susu maaez... Luka cepat sembuh.. . Sebab dalam susu maaez ada sarang burung walet yang membantu menpercepatkan penumbuhah sel.. sebab tu la kalau luka cepat je baik . Korang nak susu maaez boleh whatsapp mar 017-9317343 sekarang.. . #cod #klang #shahalam #rantaupanjang #pasirmas #rawatjerawat #rawatkulit #maaezwarriors #susumaaez #susucantikknkulit #masalahkulit #susuterbaik #susutanpacollagen #kulitlicin #kulitcantik #kulitcantik #maaezwhitecoffee #carmelawhiteningsoap #maaezcollagen #hilangjeragat #jerawat  #hilangkanparut #@dandabeauty.my
❌*JANGAN BILANG SAINGAN*  BEDA HARGA "REGO NGGOWO RUPO, CANTIK / GANTENG PERMANEN TARUHANNYA!!" Kami, NU AMOOREA aja. 081274151654 #cantik #cantikalami #cantiksehat #cantiknyaberhijab #cantikindonesia #cantiks #cantikmenawan #cantik2 #cantiknatural  #ganteng  #obatjerawat #gantengbanget #obatganteng #kulitglowing  #masalahkulit #rahasiakulitcantik #pencerahkulit

Loading