Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#kurungmodenmurah

Posts tagged as #kurungmodenmurah on Instagram

904.542 Posts

[#SALE KASI LICIN!! -  HARGA PROMOSI DINANTI-NANTIKAN KINI KEMBALI.. SPECIAL PROMO HANYA #rm60_ . . www.wasap.my/+60177992599/PM+KURUNG+KEDAH . . YES!! YES!! ITS TODAY😱.. Pesta 'BRIDESMAID KURUNG KEDAH VIRAL' yng terhebat,Kini telah KEMBALI.... Pesta yg paling hebat ni KAK RATUL berikan keistimewaan kepada BRIDESMAID gojes yg bakal menjadi "pengapit" #diharibersejarah BFF/FAMILY uolls..... . . [ #kenapa PERLU 'BORONG' MASA #kurung_kedah_viral ].. . (+) NEW_KOLEKSI.. material como creepe hight quality dengan rekaan terkini dan sesuai digayakan .... . (+) BF_FRENDLY...mempuyai zip dibahagian hadapan baju untuk memudahkn ibu meyususu... . (+) 8VARIASI_WARNA...dengan koleksi warna-warna rare dan trendy...offcoz lah warna HOT tahun nie... . (+) WUDHUK_FRIENDLY...cuting pegelangan tangan yg tidak kecil  untuk memudahkn uolss megambil wudhuk . (+) HARGA MAMPU MILIK ...BELI 1pcs dah MURAH.. BELI 4pcs ke atas lagi MURAH.. . (+) Paling best ....PEMBELIAN 10 PSG ke atas kami bg Harga Borong dan FREE POSTAGE...Yes!! FREE POSTAGE untuk sis... . .  Amacam.. best ke BEST SGT?? . . U olls!! SALE ni berlangsung SERENTAK di BUTIK dan ONLINE kami tau..... . . >> www.wasap.my/+60177992599/kurung_kedah >> www.wasap.my/+60177992599/Kurung_kedah . SO GRAB NOW!!.. TAKKAN NAK TUNGGU SALE TAMAT BARU NAK GRAB?? RUGI LERR.. . Kalau lambat-lambat melepas la uolss! Whatsapp sis lelaju untuk order www.wasap.my/60177992599 www.wasap.my/60177992599 www.wasap.my/60177992599  #bajuraya2019 #kurungkedah #bajukurung2019 #teakurungkedah #kurungkedahviral #bajukurungmurah  #syukurseadanya #kurungmoden #minikurung #bajukurungviral #teakedah2.0  #bajukurungmurah #kurungmodenmurah #kurungriau #bajukebaya #bajukurungsongket #songketmurah #bajukurungpahang #peplummurah #kebayamurah #jubahmurah  #bajusetfamily #kebarungmurah #kebarunglabuh #kebarungviral
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . 💥 APPRECIATION SALE * For more sale item, kindly click #appreciationsalebyizatulhada ‼️ . KURUNG PASTEL available in 5 colors from XS to 4XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #kurungpastelbyizatulhada ‼️ . Price : RM50 (NP : RM69) * ADD RM10 FOR 4XL ‼️ . Postage : RM8 SM / RM13 SS . Material : Como crepe . ▪ Bf friendly ▪ Wudhuk friendly . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Cantik sangat wehh koleksi batik ni sistur!🤩 Combinasi warna putih dengan corak batik kt bahagian kain tuh buat sis jatuh chinta sapa suka cepat say 🙋‍♀️😘 . . Detail Kurung Batik Sulam . . 🥨 Material baju-Cotton sulam kain lembut dan selesa dpakai. Material skirt Batik premium 🥨 zip di bahagian lengan . 🥨Customade 3-5hari bekerja 🥨 Stock limited . .  Harga Promo :  RM169 termasuk pos
Nak gi kenduri takde baju? akhir2 tahun ni kenduri banyak...biasalah orang perempuan...baju 1 almari pun kata tak ada baju... . Kurung Kedah/Moden/Mini .1 pasang RM60/ 3  pasang ke atas RM55 sepasang (tak termasuk postage) . Kurung Pahang .1 pasang RM60/3 pasang ke atas RM50 sepasang . Kebarung .1 pasang RM75 / 3 pasang ke ats RM70 sepasang . Saiz jangan risau ada saiz  XS hingga 4XL tau!! . . . Warna nude ni ada tambahan RM10 ya! Terdapat lebih 50 warna cun melecun!! . .  PRE ORDER  November & Disember 2019 Kini DIBUKA... TQ darling!! 😘😘😘 berminat whatspp +60102085952  #bajukurung #bajukurungriau #bajukurungmurah #singapore #bajubridesmaidmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungpahangmurah #igshop #instabazar #instashopmalaysia #igersmalaysia #instashop #bajubridesmaidmurah #singaporean #kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kebarung #kurungpahang #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bajubridemaids #dulanggirl
RM59 RM59 RM59‼‼‼ OFFER TERUK KITA BAGI NI, JANGAN NYESAL BILA BILA JE OFFER BOLEH TAMAT TAU 🌸 _ Berminat boleh terus click link di bio 🔔🔔🔔 _ #kurungmodenmurah #kurungcotton #bajukurungcotton #cottonkurung #corakcottonterkini #sayajualbajukurungmoden #kurungcantik #bajumurah #bajucantik #bajucantikmurah #bajukurungcantik #bajukurungmoden #bajukurungraya #bajukurungcottonenglish #kurungmoden #kurungmurah #kurungcottoncantik #kurungcottonmurah #restockkurung #minikurung #kurungmini #ootdbygalericotton
[#OFFICIAL_LAUNCHING ] RM60 SAHAJA . ❤️ KURUNG RUFFLE . GRAB NOW. SPECIAL PRICE 💕 . 📞 www.wasap.my/60174343459/Kurungruffle . 📞www.wasap.my/60174343459/Kurungruffle  WAJIB BELI KURUNG NI TAU 👇 . ⚡MATERIAL PREMIUM COMO CREPE ⚡BREASTFEED DAN WUDHU FRIENDLY ⚡ZIP DI BAHAGIAN DEPAN DAN KEDUA BELAH PERGELANGAN TANGAN ⚡SIZE S SEHINGGA XXXL ⚡KAIN A SHAPE (MIXED GETAH DAN PENGERAS +ZIP)  #bridesmaid #bajusedondon #kurungmodenmurah #bajumurah #kurungruffle #bajucantik
Kurung Kedah Seri Wangi RM59 FREE POS untuk 100 terawal sahaja!!..... . Saiz : XS S M L XL 2XL 3XL 4XL . . 25 design cun! . material : Moroco soft crepe (iron less) . Klik link "Learn More" Sekarang..! .  #bajukurung #bajukurungriau #bajukurungmurah #singapore #bajubridesmaidmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungpahangmurah #igshop #instabazar #instashopmalaysia #igersmalaysia #instashop #bajubridesmaidmurah #singaporean #kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kebarung #kurungpahang #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bajubridemaids #dulanggirl
Masih ingt dengan Marsha Kurung time Raya haritu? Ramai frust tak sempat grab. So kita produce MARSHA 2.0 utk ubati kekecewaan korang semua. Fast selling uolls! #marshakurungbyizatulhada . - 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Songket Tenun Meletup !!!! Songket Tenun yaa. . BUKAN printed dear 🌸  Kali ni AISYA SONGKET 2.0 ada keluaran warna2 terbaru. . . Nampak lagi exclusive ! Lebih Menawan bila pakai ! 😍 . MENARIK TENTANG AISYA SONGKET KURUNG PAHANG⬇️ . ✅SONGKET TENUN 100% ASLI(Bukan Printed) ✅Rekaan Yang Sangat Moden Dan Exclusive ✅Terdapat 4 saiz S M L XL ✅Sesuai digayakan apa sahaja events ✅ boleh melaram raya haji nanti. ✅Nak kelihatan menawan dan elegant cubalah AISYA SONGKET padanan songket kain lembut dengan rekaan eksklusif. . Jangan fikir panjang dearies semua, WHATSAPP segera ! Sebab design ni LIMITED yaa. . . Nanti dah tak ada, jangan tanya sis “ADA RESTOCK LAGI TAK SIS?” . Grab cepat deariess !! 😘  FIRST PAY FIRST SERVE 🌸 LIMITED PIECES 😘  HARGA: RM130 SM/ RM135 SS  Whatsapp 014-3919537  #ryanazcollection #bajukurung2019  #bajukurungmurah  #bajukurungmoden  #bajukurungcantik  #kurungmodencantik  #kurungmodenmurah  #minikurungcantik  #minikurungmurah  #peplummurah  #peplumkurungmurah  #terapiinstagram  #bajubridesmaid #bajudinner #bajusedondon #bajukurung #kebayamurah #kebarungmurah #kurungpahang #kebayamurahmalaysia #instantshawlmurah  #shawlmurah #shawllabuhmurah #tudunginstant #tudungbawalmurah  #shawlinstantmurah #bajukurungpahang  #bajusongket  #ajimaura
Kurung Kedah Seri Wangi RM59 FREE POS untuk 100 terawal sahaja!!..... . Saiz : XS S M L XL . . 25 design cun! . material : Moroco soft crepe (iron less) . Clicks  https://sriwangi.wasap.my  sekarang .  #bajukurung #bajukurungriau #bajukurungmurah #singapore #bajubridesmaidmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungpahangmurah #igshop #instabazar #instashopmalaysia #igersmalaysia #instashop #bajubridesmaidmurah #singaporean #kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kebarung #kurungpahang #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bajubridemaids #dulanggirl
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . 💥 APPRECIATION SALE * For more sale item, kindly click #appreciationsalebyizatulhada ‼️ . RUFFLE KURUNG available S - 3XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #rufflekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM60 (NP : RM99) Postage : RM9 SM / RM13 SS . Material : Como crepe . ▪ Bf friendly ▪ Wudhuk friendly ▪ Pinggang kain bergetah + zip . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
[ SALE HARI MALAYSIA BRIDESMAID ]  _  KURUNG KEDAH VIRAL . RM79SM/RM84SS _ YES!! YES!! ITS TODAY😱.. Pesta 'BRIDESMAID KURUNG KEDAH VIRAL' yng terhebat,Kini telah KEMBALI.... Pesta yg paling hebat ni KAK RATUL berikan keistimewaan kepada BRIDESMAID gojes yg bakal menjadi "pengapit" #diharibersejarah BFF/FAMILY uolls..... . . [ #kenapa PERLU 'BORONG' MASA #kurung_kedah_viral ].. . (+) #new_koleksi.. material como creepe hight quality dengan rekaan terkini dan sesuai digayakan .... . (+) #bf_frendly...mempuyai zip dibahagian hadapan baju untuk memudahkn ibu meyususu... . (+) #8variasi_warna...dengan koleksi warna-warna rare dan trendy...offcoz lah warna HOT tahun nie... . (+) #wudhuk_friendly...cuting pegelangan tangan yg tidak kecil  untuk memudahkn uolss megambil wudhuk . (+) #harga MAMPU MILIK ...BELI 1pcs dah MURAH.. BELI 4pcs ke atas lagi MURAH.. . (+) #paling best .... PEMBELIAN 10 PSG ke atas kami bg Harga Borong dan FREE POSTAGE...Yes!! FREE POSTAGE untuk sis... . .  Amacam.. best ke BEST SGT?? . . U olls!! SALE ni berlangsung SERENTAK di BUTIK dan ONLINE kami tau..... . 📲CLICK LINK DI BIO UNTUK ORDER #kurungmodenmurah #kurungmoden #kurunglace #kurungkedah #blouse #blouseplussize
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . JULIET LACE KURUNG available S - XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #julietlacekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM199 Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Full lace with lining . ▪ Zip at back & skirt ▪ Half rubber skirt with zip . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Navy blue or Maroon?🤔 Aduh susahnya nak pilih, dua2 cantik gila😍😍 . Jom yana lanje gambar gantung No-Edit untuk tatapan uolls yang masih tak decide lagi nak color ape.. Gabungan material Softcotton Osaka & 100% Premium Batik lagi menampakkan design sangat2 cantik, Kain lembut selesa dipakai😘✨ .  OFFICIAL RELEASE - 24 OCTOBER 2019 | 2PM  @bajukurungmoden.yana | tap link whatsapp at bio👆 WHATSAPP - 📱018 6603959 . . #bajukurungmalaysia #bajukurung2018 #bajuraya2018 #bajukurungmodenmurah #bajukurungcrepe #bajukurungmurah #bajukurung #bajukurungmoden #bajukurungkerja #bajukurungmurahcantik #bajukurungkenduri #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajubridesmaidmalaysia #kurung #kurungmoden #kurungpahang #kurungcotton #kurungmurah #kurungcantik #kurungraya #kurungpeplum #kurungmalaysia #kurungmodenmurah #kurungplain #bajukurungpeplum #kurungmini #bajukurungterkini
Hello Hello Bride To Be! Majlis dah dekat. Tapi masih tak jumpa lagi baju nikah kawin yang berkenan dihati. . . Dont be khuatir khuatir lah awak. Saya boleh bantu awak. . . @sdgallery.boutique adalah pilihan yang TEPAT dan banyak design yang ada, yang boleh awak pilih. Jangan mata naik juling udahla ya. Itu saya sendiri pun takdapek nak nolongnya.🤭 . . Nidiaa ! Barisan-barisan kurung moden color cream dan off white masuk mengadap. Manis dipakai untuk awak-awak yang nak akhiri zaman bujang bersama kekasih hati. . . Kenapa perlu bersewa bagai ! Nak tempah tapi tak reti nak create design ! . Hallaa hallaa...😔 . Kenapalah perlu bersusah-susah bagai. Penyatuan dua hati menjadi satu itu tak membebankan. Sekarang semua dah siap. Maharnya baju siap pon sangat berpatutan. Design pon kerlas kan. Tak pening nak pikir lagi. Betul kan? . . Kalau baju sewa kena pulangkan semula pada pemilik butik. Tapi yang best beli baju gini dahlah cantik, mampu milik lepastu boleh simpan buat memori indah untuk generasi anak cucu cicit.💓 . . Baju siap material sedap dipakai. Harga berboloi-baloi jimat walaupun hanya sekali pakai. Benda boleh jimat, dah kenapa nak membazir kan. Lepas kawin lagi banyak nak pakai bajet untuk kehidupan mendatang. . . Tepuk dada tanya hati. Baju siap, design pun cantik, lagi penuh melimpah ruah beading dan batu permata hati. Merelit relit doploh batu, bakal suami dah nampak awak si cantik manis. . . Awak dah berkenan tapi memalu nak komen piyem kat sini. Its okay la awak. Awak picit je link wasap ni www.wasap.my/601110048060. . . Awak save design yang berkenan di hati, awak layurkan gambar pada saya nanti. Kita bisik bisik merisik sampai jadi. Okay!😉 .
Kurung Kedah Seri Wangi RM59 FREE POS untuk 100 terawal sahaja!!..... . .  Koleksi fesyen baju kurung terbaru kami akan menemui anda pada bila2 masa sahaja mulai dari hari ni..nantikannya...😍😍😍😍 Waaww... 😍😍😍😍😍😍 . . Anda ade masalah Tak tahu mana nak cari baju murah untuk ke kolej, office, kenduri-  kendara, bridesmade, sebarang majlis, ke tempat kerja.... dsbg.. 💟💟💟💟💟💟💟💟💟 . . Kami sedia membantu anda: . ✔Harga sangat menjimatkan . ✔Harga mampu milik . ✔Nampak cantik apabila dipakai . ✔Sangat selesa di pakai .✔Jahitan kemas . . Saiz : XS S M L XL . . 25 design cun! . material : Moroco soft crepe (iron less) . Wasap  sekarang ke 👉👉👉+60106695952 . .Sekarang..! Jangan tunggu lagi...!!!! . Model @intan_yazlin81 . Photografer @goldenlinephotography .  #bajukurung #bajukurungriau #bajukurungmurah #singapore #bajubridesmaidmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungpahangmurah #igshop #instabazar #instashopmalaysia #igersmalaysia #instashop #bajubridesmaidmurah #singaporean #kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kebarung #kurungpahang #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bajubridemaids #dulanggirl
AVASTIE KURUNG  Harga : 1 for RM 95 2 FOR RM 170 POSTAGE RM 9 SEMENANJUNG / 15 SS . 👗 Material printed chiffon 👗front zipper n zip at sleeve 👗 mermaid skirt . 🌷 S size 🌷 Shoulder 14" Bust 36" Sleeves 22" armhole : 17" Length 35"  waist : 28-36 ( elastic waist / no zipper ) hip : 36" length : 40" . 🌷 M size 🌷 Shoulder 14.5 Bust 37.5" armhole : 18" Sleeves 22" Length 35"  waist : 30-38 ( elastic waist / no zipper ) hip : 39" length : 40 " . 🌷 L size 🌷 Shoulder 15,5 Bust 42" armhole : 20" Sleeves 22.5" Length 35  waist : 32-42 ( elastic waist / no zipper ) hip : 44" length : 40" . 🌷 XL size 🌷 Shoulder 17,5 Bust 48" armhole : 22" Sleeves 23" Length 35  waist : 34-44 ( elastic waist / no zipper ) hip : 48" length : 40" . 🌷 2XL size 🌷 Shoulder 19 Bust 52" armhole : 25" Sleeves 23" Length 35  waist : 36-46 ( elastic waist / no zipper ) hip : 52" length : 40"  COLOUR AVAILABLE ➡ DARK BLUE ➡ WHITE ➡ BLACK . 📌 Untuk order/pertanyaan boleh klik link di bio 😊 . #kurungmoden #bajuraya2020 #koleksibajuraya #kurung #raya2020 #bajucantik #moden #bajumurah #minikurung #kebaya #kurungmurah #kurungmodenmurah #malaysia #ipoh #kebaya #jubah #bajubridesmaids #rayahaji2020 #merdekasale #bajuguru #bajukerja #blouse
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . GRACE KURUNG available S - 2XL sizes ❤️ [Pre Order | Delivery 29/7/19 onwards] * For more colors & measurement chart, kindly click #gracekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM299 Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with full lining . ▪ Zip at wrist, back & skirt ▪ Wudhuk friendly ▪ Half rubber skirt . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada . #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #bajukurunglace #kurunglace #kurunglacemurah #kurungpahang #kurungriau #bajukenduri #bajudinner #bajudinnermurah #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikah #bajunikahmurah #bajupengapit #bajupengapitmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukonvo #bajukonvomurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #bajurayahaji #bajurayahaji2019
Taklama lagi tibanya raya haji. Agak-agak berapa kilo berat naik lagi. Soalan paling sadiss di tahun 2019 ni!😅 . . Apa ada halkan ! Ada masa lagi boleh on diet. Tapi dekat Malaysia ni banyak sangat perayaan sebenarnya. Macam-macam makanan shedappp dihidangkan. Itu belom makan kenduri sana sini sinun lagi. . . Nak selim acaner kalau sejenis mata yang pantang nampak makanan je dah bertakung ailio sebaldi. Itu aku ler tu. Dugaan! Hihihik🤣 . . Okay lah, banyak pulak simpang siurnya ! MekTi direct to the point jelah yer. Takmo kias-kias lagi. Nanti panjang berjela jadinya. . . Ni haaa , design kurung moden terbaru. Dari kejauhan doploh batu dah nampak blink-blink terpancar di segenap ruang mata turun ke hati. . . Korang jangan segan silu nak masuk meminang. Dah habis licin lincau nanti , jangan pulak meraung duduk murung dalam peti esbox. Haaa tepukkkk dahi satu kali!👏🏻😝 . . Lepastu jangan tanya ada restock lagi? Majok takmo layan. Kalau korang nak tahu, stock dekat pemborong pon dah licin kehabisan. Harap maklong ittew ! . . Material fursan best namattey, ada 5 color manarik hati, dan size dari 36 38 40 42. Limited stock, siap cepat meminang dengan Bismillah opkos dia punya.😎 . . #sdgallery
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . GRACE KURUNG available S - 2XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #gracekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM299 Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with full lining . ▪ Zip at wrist, back & skirt ▪ Wudhuk friendly ▪ Half rubber skirt . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Merecik tak tengok GRACE Kurung lace ni? Cantik sangat2 dengan design lace. Sopan je kan sesopan awak yang bakal jadi milik si dia tu.👰🏻 . .  RM299 Sebarang pertanyaan boleh klik link whatsapp di bio @ contact📲 📲0199227545 📲0199227545 📲0199227545
TERCARI CARI koleksi apa nak sedondon bersama family....kawan....haaaaaa koleksi ni pun boleh jugak korang sedondon..sopan & manis jeeeeerrrr..... . 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊 #braidsbraidsbraids #bajurayasedondon #sedondonfamily #sedondon #sayajualmurahmurah #persatuanguru #kurung #kurungmoden #kurungcantik #kurungmodenmurah #peplumkurung
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . GRACE KURUNG available S - 2XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #gracekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM299 Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with full lining . ▪ Zip at wrist, back & skirt ▪ Wudhuk friendly ▪ Half rubber skirt . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . GRACE KURUNG available S - 2XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #gracekurungbyizatulhada ‼️ . Price : RM299 Postage : RM10 SM / RM15 SS . Material : Premium dutches crepe with full lining . ▪ Zip at wrist, back & skirt ▪ Wudhuk friendly ▪ Half rubber skirt . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
R A Y S A. Nama seindah bajunya. Betul ke idok? Design  Brocade series ni ramai permintaan daripada korang semua. Start daripada Daphne, Royale, Eleanor dan etc termasuk koleksi terbaru. . . Raysa rm209
Nak gi kenduri takde baju? akhir2 tahun ni kenduri banyak...biasalah orang perempuan...baju 1 almari pun kata tak ada baju... . Kurung Kedah/Moden/Mini .1 pasang RM60/ 3  pasang ke atas RM55 sepasang (tak termasuk postage) . Kurung Pahang .1 pasang RM60/3 pasang ke atas RM50 sepasang . Kebarung .1 pasang RM75 / 3 pasang ke ats RM70 sepasang . Saiz jangan risau ada saiz  XS hingga 4XL tau!! . . . Warna nude ni ada tambahan RM10 ya! Terdapat lebih 50 warna cun melecun!! . .  PRE ORDER  September,Oktober, November & Disember 2019 Kini DIBUKA... TQ darling!! 😘😘😘 berminat whatspp +60102085952  #bajukurung #bajukurungriau #bajukurungmurah #singapore #bajubridesmaidmurahmalaysia #bajukurungpahang #bajukurungpahangmurah #igshop #instabazar #instashopmalaysia #igersmalaysia #instashop #bajubridesmaidmurah #singaporean #kurungmoden #kurung #kurungmodenmurah #kebarung #kurungpahang #igshop #bazarpaknil #bazaarpaknil #bazarpaknilmurah #bajubridemaids #dulanggirl
‼️Terima kasih sudi baca caption sampai habis & kindly refer IG Highlights supaya semuanya jelas sebelum order 😘 . . 💥 APPRECIATION SALE * For more sale item, kindly click #appreciationsalebyizatulhada ‼️ . TEA KEDAH 2.0 available XS - 2XL sizes ❤️ * For more colors & measurement chart, kindly click #teakedahbyizatulhada ‼️ . Price : RM60 (NP : RM299) Postage : RM8 SM / RM12 SS . Material : Premium quality como crepe . ▪ Bf friendly ▪ Wudhuk friendly ▪ Poket kiri & kanan ▪ Kain lipat batik . - ⚠️ Disclaimer ▪ Product colour may slightly vary due to photographic lighting sources and PC variance ▪ Prices are subject to change without notice . For purchase/enquiry ⤵ Hit whatsapp link in bio ☝🏻 ❌ STRICTLY NO DM ❌ . 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada
Assalamualaikum dearies.. Ramai yang nak Carla French Lilac ni.  Sebab tu setiap kali restock akan sold out cepat.  Kali ni dengan harga yg giler murah mmg akan habis cepat.  So rugi kalau korang tak order sekarang . Featuring Carla Luxe Kurung in French Lilac . 💥💥💥 Hijabistahub The Chapter (17th - 24th September 2019)💥💥💥 . Carla Luxe Kurung RM139 (NP RM259) Arianna Luxe Kurung RM139 (NP RM 259) *Price is exclude postage . Wasap kak zia di 01121004787 atau klik je link di bio @hijabzone7 . ✅Bayar baju + postage ❌No servis caj ✅Fast respond and friendly . #convowithhijabistahub  #hijabistahubthechapter  #hijabistahubcarlaluxekurung
Hujung2 minggu ni korang buat apa je? Bakal pengantin tgh survey baju nikah/sanding ke tu? Hihihi meh follow rapat2 jap lagi kita update pasal Grace Kurung idaman semua orang ni. JIMAT RM30 TAU ! Tungguuu naa ✋ #gracekurungbyizatulhada . - 📲 WhatsApp : 01137826894 / 01126773894 📲 FB Page : OUTFiT by Izatulhada . #bajukurung #bajukurungmurah #kurungmurah #bajukurungmoden #kurungmoden #kurungmodenmurah #bajukurunglace #kurunglace #kurunglacemurah #kurungpahang #kurungriau #bajukenduri #bajudinner #bajudinnermurah #bajutunang #bajutunangmurah #bajunikah #bajunikahmurah #bajupengapit #bajupengapitmurah #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #bajukonvo #bajukonvomurah #bajukurungplussize #kurungplussize #kurungplussizemurah #bajurayahaji #bajurayahaji2019