Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#klcc

Posts tagged as #klcc on Instagram

1.495.072 Posts

#kualalumpur #klcc
Suggested kpd yang nak nampak ramping... ... Perut mengeleber, lelemakssss terkeluarrr., haaa jom pakai vest trainer ni, membantu shapekan badan dan menCANTIKkan badan 😙 .... Saiz sehingga 6XL !! Kain sangat2 strecthable ! .... TAK SAKIT ! .... TAK PANAS ! .... Sesuai untuk berpantang, nak kurus, badan cantik 😊 .... Seriusly tak menyesal beli !!! .... meh wasap 013-5850392, atau klik link di bio 😉 . #kualalumpur #putrajaya #ampang #klcc #korset #bodyshaper #girdle #lingerie #kedah #johor #johorean #jdt #ipoh #sunwaypyramid #sabah #serawak #perlis #kangar #cheras #cherating #shahalam #serikembangan #malaysiaku #meletop #malaysia #viralmalaysia #alhaalfa #alhaalfacosmetics #brunei #thailand
Orang perempuan kalau nak cantik meh pakai vest trainer ni.. saiz sehingga 6XL !!! . Vest Trainer ni sangat2 selesa pakai, tak sakit, sokong tulang belakang, badan nampak lebih ramping, ada 6cangkuk untuk ejas ketat. . Yang penting SELESA dan TAK PANAS bila pakai.. Pakai baju pun nampak cantik jee badan , tak kIsah laa umur berapa yang penting badan tip top gituuuu 😉 . Meh wasap 013-5850392.. atau klik link di bio 😘 . #kualalumpur #klcc #bangi #kajang #kelantan #terengganu #korset #vesttrainer #bengkung #bengkungmurah #bengkungmoden ,#sabah #serawak #melaka #pahang #kedah #makeupkelantan #jdt #johorbahru #brunei #bruneidarusalam #bruneidarusalam #jjohor
Suggested kpd yang nak nampak ramping... ... Perut mengeleber, lelemakssss terkeluarrr., haaa jom pakai vest trainer ni, membantu shapekan badan dan menCANTIKkan badan 😙 .... Saiz sehingga 6XL !! Kain sangat2 strecthable ! .... TAK SAKIT ! .... TAK PANAS ! .... Sesuai untuk berpantang, nak kurus, badan cantik 😊 .... Seriusly tak menyesal beli !!! .... meh wasap 013-5850392, atau klik link di bio 😉 . #kualalumpur #putrajaya #ampang #klcc #korset #bodyshaper #girdle #lingerie #kedah #johor #johorean #jdt #ipoh #sunwaypyramid #sabah #serawak #perlis #kangar #cheras #cherating #shahalam #serikembangan #malaysiaku #meletop #malaysia #viralmalaysia #alhaalfa #alhaalfacosmetics #brunei #thailand
#سوق_الاوت لايت كيفية التواصل معنا :  0060142595309 &  00601123818582 ( الواتساب - الفايبر - الايمو - اتصال ) #كوالالمبور #ماليزيا_بينانج #سياحة #سفر #رحلات #عروض #جولات #بينانج #صور #جزر_ماليزيا #برامج_صيفيه #اجازه_سعيده #عطله_الصيف  #قطر_السعوديه_الامارات_عمان_البحرين# #langkwaiisland  #malaysia  #tourist  #traveltomalaysia  #cameron_high_land #klcc #peneng #holiday  #penang_trip  #langkwi #amazing #saudi_arabia  #saudi  #qater
Suggested kpd yang nak nampak ramping... ... Perut mengeleber, lelemakssss terkeluarrr., haaa jom pakai vest trainer ni, membantu shapekan badan dan menCANTIKkan badan 😙 .... Saiz sehingga 6XL !! Kain sangat2 strecthable ! .... TAK SAKIT ! .... TAK PANAS ! .... Sesuai untuk berpantang, nak kurus, badan cantik 😊 .... Seriusly tak menyesal beli !!! .... meh wasap 013-5850392, atau klik link di bio 😉 . #kualalumpur #putrajaya #ampang #klcc #korset #bodyshaper #girdle #lingerie #kedah #johor #johorean #jdt #ipoh #sunwaypyramid #sabah #serawak #perlis #kangar #cheras #cherating #shahalam #serikembangan #malaysiaku #meletop #malaysia #viralmalaysia #alhaalfa #alhaalfacosmetics #brunei #thailand
*New Arrival -Vest trainer size S-6XL!!!! *MUAT SAMPAI 110KG!!!!! . All is ready stock, delivery within 1-2days. . Colour : Black, Cream Size: M, L, XL, 2XL, 3XL,4XL, 5XL, 6XL . MEMBANTU MENGEMPISKAN PERUT MERAMPINGKAN PINGGANG . Specifications ▶6 lapis cangkuk, boleh laras lebih ketat dan selesa ▶Membentuk badan, melangsingkan perut dan pinggang ▶Membantu postur dan penampilan ▶Kain memeri-Menarik lembapan dan adalah super lembut dan benar2 selesa ▶ Special for wedding dress, Baju kurung, Baju Kebaya, evening dress... ▶Sgt2 senang pakai je, boleh pakai di office, kahwin, event, after baby birth,dating.....blh pakai sepanjang hari, sbb ni senang dan cepat cara yang tutup perut buncit . SESUAI UNTUK 1. yang mempunyai masalah perut buncit dan punggung 'jatuh' 2. yang tak nak pakai korset / bengkung 3. yang baru nak belajar pakai korset / bengkung 4. yang agak malas nak pakai girdle / korset 5. ibu menyusu yang nak menyusu badan di public tapi tak nak bagi nampak perut . #kualalumpur  #makeuppengantin #astro #tudungraya #tudungruffle #kotabelud #kinabalu #alhaalfa #kinabatangan #kotakinabalu #muaperak #kelantan  #ganu #makeupkelantan #kualalumpurwedding #klcc  #melaka #serawak #igersmalaysia #jomkurus #bengkungmalaysia #alhaalfa #putrajaya #alamanda #bajuplussize #bajupengantin #kualalumpur #instaseller #bridesmaids #instaseleb #makananmalaysia #brunei
Jom ahh rapatkan barisan lagi bro bro  #klcc  #pangandaranpunyacerita
PRICE/ MORE DETAILS BELOW👇🏻 . • ITEM: Tupperware Cut N Clean Cutting Board (1) • AUTHENTIC TUPPERWARE BRANDS ITEM IMPORTED FROM: India • STATUS: READY STOCK #tl_readystock • PRICE: RM 70 • POSTAGE COST: RM 10 (SM/ Sabah), RM 7 (Sarawak). We ship from Bintulu, Sarawak, Malaysia. Contact us if you wish to order few items or if you are outside Malaysia, will quote shipping cost accordingly. We ship worldwide. . • To order: • WhatsApp to +60173509790 or simply click link on bio to get redirected to WhatsApp apps • DM us on Instagram . • Delivery: • Via Poslaju/ Pos Malaysia Domestic Parcel (large order). • Via Pos Malaysia International Parcel (order from outside Malaysia) • No COD. Customers in Bintulu, Sarawak can opt for collection in Jellie Park near Junction 5 (by appointment only). . • Payment mode: • Online transfer/ Cash deposit (Maybank/ CIMB account number will be provided once order confirmed) • Credit Card via PayPal (incur additional charge) • Moneygram/ Western Union/ PayPal (customers outside Malaysia) . . . .  #tl_kitchenessential #bintulu #sarawak #tupperwaremalaysia #tupperwareegypt #tupperwarespain #tupperwaredubai #tupperwarebrasil #tupperwarebrunei #kualalumpur #selangor #ipoh #miri #kualaterengganu #ampang #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #johor #shahalam #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #johorbahru #klcc #bangsar
Remember to look up at the clouds and not down at your feet. 🌥✨ Try to make sense of what you see and wonder about what makes the universe exist. 🌎 Be curious. 🔮👁 - Stephen the legend Hawking . . . . . . . . . . . . . . . . . . .  #museumofillusions #kl #klcc #pavilion #friends #instamood #illusionart #illusion #postoftheday #potd #photooftheday #illusionphotography #magic #adobe #photoshop #filmmaking #vlogger #youtuber #stephenhawking
• PRICE/ MORE DETAILS BELOW👇🏻 . • ITEM: Tupperware Cut N Clean Cutting Board (1) • AUTHENTIC TUPPERWARE BRANDS ITEM IMPORTED FROM: India • STATUS: READY STOCK • PRICE: RM 70 • POSTAGE COST: RM 10 (SM/ Sabah), RM 7 (Sarawak). We ship from Bintulu, Sarawak, Malaysia. Contact us if you wish to order few items or if you are outside Malaysia, will quote shipping cost accordingly. We ship worldwide. . • To order: • WhatsApp to +60173509790 or simply click link on bio to get redirected to WhatsApp apps • DM us on Instagram . • Delivery: • Via Poslaju/ Pos Malaysia Domestic Parcel (large order). • Via Pos Malaysia International Parcel (order from outside Malaysia) • No COD. Customers in Bintulu, Sarawak can opt for collection in Jellie Park near Junction 5 (by appointment only). . • Payment mode: • Online transfer/ Cash deposit (Maybank/ CIMB account number will be provided once order confirmed) • Credit Card via PayPal (incur additional charge) • Moneygram/ Western Union/ PayPal (customers outside Malaysia) . . . .  #tupperware #bintulu #sarawak #tupperwaremalaysia #tupperwareegypt #tupperwarespain #tupperwaredubai #tupperwarebrasil #tupperwarebrunei #kualalumpur #selangor #ipoh #miri #kualaterengganu #ampang #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #sabah #johor #shahalam #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #johorbahru #klcc #bangsar
PRICE/ MORE DETAILS BELOW👇🏻 . • ITEM: Tupperware Chop Collector (1) • AUTHENTIC TUPPERWARE BRANDS ITEM IMPORTED FROM: India • STATUS: READY STOCK #tl_readystock • PRICE: RM 60 • POSTAGE COST: RM 10 (SM/ Sabah), RM 7 (Sarawak). We ship from Bintulu, Sarawak, Malaysia. Contact us if you wish to order few items or if you are outside Malaysia, will quote shipping cost accordingly. We ship worldwide. . • To order: • WhatsApp to +60173509790 or simply click link on bio to get redirected to WhatsApp apps • DM us on Instagram . • Delivery: • Via Poslaju/ Pos Malaysia Domestic Parcel (large order). • Via Pos Malaysia International Parcel (order from outside Malaysia) • No COD. Customers in Bintulu, Sarawak can opt for collection in Jellie Park near Junction 5 (by appointment only). . • Payment mode: • Online transfer/ Cash deposit (Maybank/ CIMB account number will be provided once order confirmed) • Credit Card via PayPal (incur additional charge) • Moneygram/ Western Union/ PayPal (customers outside Malaysia) . . . .  #tl_kitchenessential #bintulu #sarawak #tupperwaremalaysia #tupperwareegypt #tupperwarespain #tupperwaredubai #tupperwarebrasil #tupperwarebrunei #kualalumpur #selangor #ipoh #miri #kualaterengganu #ampang #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #johor #shahalam #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #johorbahru #klcc #bangsar
• PRICE/ MORE DETAILS BELOW👇🏻 . • ITEM: Tupperware Chop Collector (1) • AUTHENTIC TUPPERWARE BRANDS ITEM IMPORTED FROM: India • STATUS: READY STOCK • PRICE: RM 60 • POSTAGE COST: RM 10 (SM/ Sabah), RM 7 (Sarawak). We ship from Bintulu, Sarawak, Malaysia. Contact us if you wish to order few items or if you are outside Malaysia, will quote shipping cost accordingly. We ship worldwide. . • To order: • WhatsApp to +60173509790 or simply click link on bio to get redirected to WhatsApp apps • DM us on Instagram . • Delivery: • Via Poslaju/ Pos Malaysia Domestic Parcel (large order). • Via Pos Malaysia International Parcel (order from outside Malaysia) • No COD. Customers in Bintulu, Sarawak can opt for collection in Jellie Park near Junction 5 (by appointment only). . • Payment mode: • Online transfer/ Cash deposit (Maybank/ CIMB account number will be provided once order confirmed) • Credit Card via PayPal (incur additional charge) • Moneygram/ Western Union/ PayPal (customers outside Malaysia) . . . .  #tupperware #bintulu #sarawak #tupperwaremalaysia #tupperwareegypt #tupperwarespain #tupperwaredubai #tupperwarebrasil #tupperwarebrunei #kualalumpur #selangor #ipoh #miri #kualaterengganu #ampang #melaka #seremban #kotabharu #kuantan #sabah #johor #shahalam #bangi #damansara #kuching #kotakinabalu #johorbahru #klcc #bangsar
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak
RAHASIA MENDAPATKAN BENTUK PAYUDARA IDAMAN!  Banyak sekali wanita yg merasa perlu mengeluarkan biaya puluhan bahkan ratusan juta rupiah untuk mendapatkan bentuk payudara Idaman.  Salah satu cara yg ditempuh adalah dengan melakukan implan payudara yang SANGAT TIDAK AMAN dan BERESIKO!  Jika anda sedang mencari Rahasia untuk mendapatkan Bentuk Payudara idaman setiap wanita hanya dgn biaya KURANG DARI 2JUTA SAJA dan AMAN maka tetap baca informasi ini. . Untuk Info lebih lanjut/pemesanan silahkan invite kontak kita : . 📱WA: 081261467528  #klcc #kebutuhanrumahtangga #solusipayudarabesar #bukalapak

Loading