Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#jubahmoden

Posts tagged as #jubahmoden on Instagram

762.346 Posts

CRAZY DEALS ‼️🥳 . Cantik kan set couple ni? Korang belum terlambat tau nak grab crazy deals ni 😍  Mix 2 baju ni and korang boleh dapat 1 baju free yang berharga RM129 😱😱 WOWWWW ‼️ Ada banyak lagi pilihan warna lain tauuu . To order (WhatsApp) ➡ https://wa.me/60125677532  #sayajualbajukurung #sayajualbajukurungmurah #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #sayajualdress #sayajualdressmurah #sayajualkurta #sayajualkurtamurah #bajukurungmurah #bajukurungraya #bajukurungpeplum #bajukurungmoden #jubahmurah #jubahmoden #dressmurah #jlabellaatelier #jlabellaraya2019 #jlabellalovers #jlabellaashaakurung #jlabellaadelbellekurung #jlabellaelfmanzip #jlabellaarabellepeplum2 #jlabellachanellekurung #jlabellaelizaakurung #jlabellaagent #jlabellaameerakurung #jlabella2019 #jlabellaootd #jlabelladropship
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah
🌹TIFFANY Long Shawl🌹 . Code Tudung: TF ✔Long shawl ✔Material kain Chiffon ✔Saiz: 2m x 70 cm (bidang 60") ✔Gerenti labuh & patuh syariah ✔Minimal iron & senang utk travel . 💲HARGA💲 👉RM39/sehelai 👉BUY 3 for RM100 . Kos Postage: 1-4 helai: RM8 SM/ RM12 SS 5-15 helai: RM10 SM/ RM17 SS . To ORDER : Whatsapp "FIRDIEYRA" to ⏩011-19019729⏪ or DM Ig or klik link Whatsapp di BIO IG 😉 . #firdieyra #firdieyrahijab #tudungfirdieyra #shawlfirdieyra #tiffanyshawl . #ootd #hijabmalaysia #hijabista #fashionhijab #tudunglabuh #tudunglawa #tudungmurah #tudungcorak #tudungprinted #shawllabuh #tudungcantik #shawlmurah #printedshawl #koleksitudungraya #tudungraya #bajukurung #bajuraya #jubahmoden #jubahdress #kebayamodern #kebarung #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumuslimahmurah
" MAREENA JUBAH - JUBAH SELESA YANG POLOS DAN MENAWAN SERLAHKAN PENAMPILAN ANDA" . Dengan Mareena Jubah korang pasti akan rasa SELESA, SERONOK pakai jubah. Ada lima pilihan colour  pastel yang menarik, yang senang nak matching dengan pelbagai koleksi tudung plain atau bercorak. 😍 . Untuk ibu ibu yang ada baby, korang pun tak perlu risau sebab Mareena Jubah ada zip yang memudahkan korang untuk menyusu baby dimana-mana sahaja. . Paling BEST Mareena Jubah juga ada zip untuk memudahkan korang berwudhuk dan juga ada poket. Senang nak simpan barang-barang kecil atau duit! Woww SUKA SUKA SANGAT! . Memang BEST kalau korang grab Mareena Jubah ni SEKARANG! Harga pun sangat MAMPU MILIK! 😱 . Macam mana nak dapatkan? . Whatsapp Syifa 📲 017 304 2147 atau klik je di link bio 😘❤ . Lagi BEST Kalau korang SHARE dan TAG kawan-kawan korang di post ni tau.🔥💪😍 . #bellaammara #bellaammarakuantan #mareenajubah #jubahkuantan #bajukurungkuantan #tudungkuantan #shawlkuantan #telekungkuantan #codkuantan #butikkuantan #kuantan #pahang #jubahmoden #jubah #jubahdress #jubahterkini #jubahviral #jubahplain #jubahbridesmaid #jubahcantik #jubahonline #bazaarpaknil #onlineshopping #bajumuslimah #bajubrisemaid #singapore #brunei #postageworldwide
. " EVENT " Open Registration Now!!! . This event cam show you NEW QUALITY of Fabric SSH SSH Launching and New Designs of Moss Crepe Printed.. . In this event we try to Giving " Individual Section Services " with " PRIVATE SECTION "... . We will giving FREE bag with a GIFT to each Team... . Interested Please make Reservations Now.. By WhatsApp 0126218876 . #sshtextile #pemborongkain #kainmurah #kainborong #borongkain #jubah #bajukurung #tudung #shawl #telekung #bajukurung #selendang #bawal #jubahonline #tudungonline #mosscrepe #mosscrepeprinted #bawalexclusive #jubahmurah #tudungmurah #tutorialtudung #tutorialhijab #calaqisya #tudunginstant #instantshawl #tudunglabuh #jubahmoden #jubahmuslimah #shawllabuh
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah
🌹TIFFANY Long Shawl🌹 . Code Tudung: TF ✔Long shawl ✔Material kain Chiffon ✔Saiz: 2m x 70 cm (bidang 60") ✔Gerenti labuh & patuh syariah ✔Minimal iron & senang utk travel . 💲HARGA💲 👉RM39/sehelai 👉BUY 3 for RM100 . Kos Postage: 1-4 helai: RM8 SM/ RM12 SS 5-15 helai: RM10 SM/ RM17 SS . To ORDER : Whatsapp "FIRDIEYRA" to ⏩011-19019729⏪ or DM Ig or klik link Whatsapp di BIO IG 😉 . #firdieyra #firdieyrahijab #tudungfirdieyra #shawlfirdieyra #tiffanyshawl . #ootd #hijabmalaysia #hijabista #fashionhijab #tudunglabuh #tudunglawa #tudungmurah #tudungcorak #tudungprinted #shawllabuh #tudungcantik #shawlmurah #printedshawl #koleksitudungraya #tudungraya #bajukurung #bajuraya #jubahmoden #jubahdress #kebayamodern #kebarung #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumuslimahmurah
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah #abayalovers #abayaaddict #malaysia #instagram #business
Mana nak dapat tudung corak color2 pastel mcm ni??? Sudah semestinya dari FIRDIEYRA 😉 Korg boleh check katalog tudung di IG @fd.hijab_katalog 😊 Confirm rambang mata ladies... 😍😍😍 . #firdieyra #firdieyrahijab #tudungfirdieyra #shawlfirdieyra #tiffanyshawl . #ootd #hijabmalaysia #hijabista #fashionhijab #tudunglabuh #tudunglawa #tudungmurah #tudungcorak #tudungprinted #shawllabuh #tudungcantik #shawlmurah #printedshawl #koleksitudungraya #tudungraya #bajukurung #bajuraya #jubahmoden #jubahdress #kebayamodern #kebarung #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumuslimahmurah
Selamat pagiiiii 😘😘 haaaa corak new lagi... nak bawak santai2 pi keja helok sangt lah ni hehehe.. . rm100 shaja tau.. 😘😘 . #blouse#abaya#blousecantik#blouselabuh#blousehijab#blousehitammurah##abaya #jubah #jubahcantik #abayahitam #abayas #abayamurah #abayalover #abayacantik #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahplain #jubahbesarlawa  #blouse#abaya#blousecantik#blouselabuh#blousehijab#blousehitammurah##abaya #jubah #jubahcantik #abayahitam #abayas #abayamurah #abayalover #abayacantik #jubahmoden #jubahdress #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahplain #jubahbesarlawa#jubahumrah#jubahrayahaji #jubahumrahmalaysia#jubahumrahhaji#jubahmurahcantik
Cuba teka berapa colour Mareena jubah ni? Yess betul jawapannya ada empat colour, brown, pink, baby blue dan jugak grey. Dan colour-colour Mareena Jubah ni dengarnya menjadi rebutan ramai. Pewiit lepas ni MANIS-MANIS la semua sistur-sistur BELLA AMMARA kan.💖 . Sementara stock masih ada ni jom dapatkannya dengan Syifa.  Whatsapp 📲 017 304 2147 atau klik je di link bio 😘❤ . #balovers #psbellaammara #mareenajubah #jubahkuantan #bellaammarakuantan #bellaammara #bajukurungkuantan #tudungkuantan #telekungkuantan #shawlkuantan #codkuantan #butikkuantan #jubahmuslimah #jubah #jubahmoden #jubahdress #jubahterkini #jubahmoden #jubahplain #jubahhaji #bazaarpaknil #onlineshopping #postageseluruhmalaysia #singapore #brunei
🌸JUBAH BALQIS🌸 . . --------- HARGA ---------- RM130 FREE POSTAGE MALAYSIA . . ✔MATERIAL PREMIUM CHIFFON ✔FULL LINING material(PONGEE) ✔NURSING FRIENDLY 12 inci zip ✔WUDHUK FRIENDLY zip di pergelangan tangan. ✔️kocek sebelah kanan ✔️span dibahu ✔SAIZ XS sehingga 4XL ✔️FREE LONG SHAWL . . NAK ORDER? Screenshot gambar Dan WhatsApp 0194457179 . .
Sy jamu testimoni2 dari customer  jelita wardrobe.. .Masing2 berpuas hati dengan kualiti kain yg di beli🤩🤩🤩🤩 . . .mana2 customer yang nk oder boleh terus whatsapp di 012 3529885☎️☎️☎️ sebelum harga promosi tamat⚠️⚠️⚠️ . .RM129 per set or RM109 ONLY PER SET (COMBO 3)💸💸💸 . . .#jelitawardrobeofficialreseller#jubahmuslimah#cardigan#blouse#blouselabuh#jubah#longskirt#jubahmuslimahmurah#cardiganmodern#bridesmaids#bride#bridesmaidsess#palazzo#palazzomodern#jubahmoden#pakaianwanita#pakaianmuslimah#pakaianmesrawudhu#jubahmodenmuslimah#jubahcantik#jubahbesar#jubahlabuh#ArdellaSuit#Ardellamodern#Ardellamoderns#blousemodern#cardiganlabuh#cardiganmurah#cardiganmurahmalaysia
🌸JUBAH BALQIS🌸 . . --------- HARGA ---------- RM130 FREE POSTAGE MALAYSIA . . ✔MATERIAL PREMIUM CHIFFON ✔FULL LINING material(PONGEE) ✔NURSING FRIENDLY 12 inci zip ✔WUDHUK FRIENDLY zip di pergelangan tangan. ✔️kocek sebelah kanan ✔️span dibahu ✔SAIZ XS sehingga 4XL ✔️FREE LONG SHAWL . . NAK ORDER? Screenshot gambar Dan WhatsApp 0194457179 . .
RM53 sepasang (sehingga 30/10/2019) NORMAL PRICE: RM70 . Postage SM RM8 SS RM11 . MINI KURUNG EKSKLUSIF 🔸Fit cutting 🔸Nursing Friendly (zip) 🔸Wudhu Friendly (zip) 🔸Pinggang separuh bergetah dan separuh keras, berzip di tepi kain 🔸Kain duyung 🔸Saiz bermula XS sehingga 3XL . HARGA SALE BERUBAH DARI SEMASA KE SEMASA . Ada pertanyaan/pembelian? .  Whatsapp 0️⃣1️⃣4️⃣〰️3️⃣5️⃣8️⃣0️⃣2️⃣0️⃣1️⃣ . Klik saja link di bio tanpa perlu save nombor telefon☺️ . *Please be informed that colors may differ slightly due to camera flash / computer settings . . . . . . . . . . #likeforlikes #bajukenduri #bazarmurah #blouselabuh #dramasangat #parodimeletop #bajukurungterkini  #bajuraya2019 #longtopmurah #bazarpaknil #blouselabuhmurahsangat #blousemuslimah  #maharajalawakmega  #bajukurung #blousenursingfriendly #blousetakpayahgosok #bajupastel #bajulabuh #blousemurah #setelahterlafaznyaakad #trustedsellermalaysia #jubahmoden #bajumurah #bajukurungmurah #bajubridemaids #bajubridesmaid #bajubridesmaids #likeforlikeback #blouselabuhmurah
Korang dah miliki belum koleksi TIFFANY Shawl sehelai dua? 😎 Haa... kalau belum jom cuci mata sat kat IG @fd.hijab_katalog 😉 Kita dah upload mcm2 design yg confirm buat korg rambang mata & tak senang duduk. Yg dah ada tu pun boleh tengok2 skali 😄 Mana tau nak tambah koleksi lagi... kan kan kan... 😘 . #firdieyra #firdieyrahijab #tudungfirdieyra #shawlfirdieyra #tiffanyshawl . #ootd #hijabmalaysia #hijabista #fashionhijab #tudunglabuh #tudunglawa #tudungmurah #tudungcorak #tudungprinted #shawllabuh #tudungcantik #shawlmurah #printedshawl #koleksitudungraya #tudungraya #bajukurung #bajuraya #jubahmoden #jubahdress #kebayamodern #kebarung #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumuslimahmurah
🌸JUBAH BALQIS🌸 . . --------- HARGA ---------- RM130 FREE POSTAGE MALAYSIA . . ✔MATERIAL PREMIUM CHIFFON ✔FULL LINING material(PONGEE) ✔NURSING FRIENDLY 12 inci zip ✔WUDHUK FRIENDLY zip di pergelangan tangan. ✔️kocek sebelah kanan ✔️span dibahu ✔SAIZ XS sehingga 4XL ✔️FREE LONG SHAWL . . NAK ORDER? Screenshot gambar Dan WhatsApp 0194457179 . .
❤️READY STOCK❤️ Jubah MARISSA SUIT 8.0  Alhamdullilah  suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya. dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik.  Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan. 🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘 🌸Bf & Nursing Friendly 🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🌸Pinggang seluar full getah 🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju 🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129 🌸HARGA Promosi RM99 👉Free postage semenanjung 👉SS add RM8 Whatsapp wawa 013 4260513  Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.  Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.  #kurungnursing #jubahnursing #kurungmoden #bazaarpaknil  #jubahmoden #ipta #officeattire #bajumuslimah #blousemuslimah #blousemoden #blouselabuh #blousewanita #readystock #kurungraya #kurungmuslimah #jubahmoden #jubahmuslimah
Exclusive Jubah from @designbyaak  We’re now open for pre-orders 💁🏻‍♀️ #jubahmoden #customade #bangisentral #aaktailor
❤️READY STOCK❤️ Jubah MARISSA SUIT 8.0  Alhamdullilah  suit marissa kembali lagi dah batch 8.0 tampil sopan angun bergaya. dengan kaler - kaler Hot yg tinggi permintaan lebih cantik.  Suit ini juga Sesuai dipakai untuk menunaikan HAJI & UMRAH kerana materialnya diperbuat dr como crepe, tidak panas, tidak melekap pada badan. 🌸Cutting Longgar Empire cut dan selesa utk dibawa beribadah & beriadah juga 😘 🌸Bf & Nursing Friendly 🌸Hand cuff bergetah di bahagian dalam 🌸Pinggang seluar full getah 🌸Inovasi terbaru..bahagian dalam seluar & lengan baju ada lipatan bergetah utk memudahkan pemakai 🌸Poket kiri & kanan baju 🌸Ada 8 warna menarik 🌸HARGA Pasaran RM129 🌸HARGA Promosi RM99 👉Free postage semenanjung 👉SS add RM8 Whatsapp wawa 013 4260513  Pastikan sepasang marissa suit utk anda bawa beribadah di sana.  Warna gambar ada sedikit perbezaan dengan warna sebenar atas faktor pencahayaan dan tetapan skrin gajet anda.  #kurungnursing #jubahnursing #kurungmoden #bazaarpaknil  #jubahmoden #ipta #officeattire #bajumuslimah #blousemuslimah #blousemoden #blouselabuh #blousewanita #readystock #kurungraya #kurungmuslimah #jubahmoden #jubahmuslimah
🌹TIFFANY Long Shawl🌹 . Code Tudung: TF ✔Long shawl ✔Material kain Chiffon ✔Saiz: 2m x 70 cm (bidang 60") ✔Gerenti labuh & patuh syariah ✔Minimal iron & senang utk travel . 💲HARGA💲 👉RM39/sehelai 👉BUY 3 for RM100 . Kos Postage: 1-4 helai: RM8 SM/ RM12 SS 5-15 helai: RM10 SM/ RM17 SS . To ORDER : Whatsapp "FIRDIEYRA" to ⏩011-19019729⏪ or DM Ig or klik link Whatsapp di BIO IG 😉 . #firdieyra #firdieyrahijab #tudungfirdieyra #shawlfirdieyra #tiffanyshawl . #ootd #hijabmalaysia #hijabista #fashionhijab #tudunglabuh #tudunglawa #tudungmurah #tudungcorak #tudungprinted #shawllabuh #tudungcantik #shawlmurah #printedshawl #koleksitudungraya #tudungraya #bajukurung #bajuraya #jubahmoden #jubahdress #kebayamodern #kebarung #blousemuslimah #blouselabuh #bajumuslimah #bajumuslimahmurah
HANYA RM179 INCLUDE POSTAGE ⚡️⚡️⚡️ . 💯 IMPORTED FROM MADINAH ✅ SIZE S - XXL 🛎 DM/WA 0199691746 . .  @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena @abayamadeena . . #abayamadinah #abayamalaysia #abaya #abayadubai #abayamuslimah #muslimah #muslimfashion #abayastyle #ootd #plussize #malaysia #sayajual #cantikberhijab #hijab #hijabstyle #hijrah #hijabifashion #madinah #jubahmoden #dress #abayasaudi #murah

Loading