Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#handsockmurah

Posts tagged as #handsockmurah on Instagram

568.225 Posts

apa yang best sangat pasai handsock bella ni??haa handsock bella ni ada 3 size tau iaitu size s m dan L so hampa boleh pilih ikut saiz masing2 n lagi best handsock ni bila pakai x gatai² dan melekap elok kat tangan..ha cam mna wow ka x wow lagi ni?? klau berminat boleh terus wassap admin atau tekan bio atas na😊 S&M=RM15 L=RM17 #nurbellahandsocks  #nurbellatopbrand  #bella  #handsockmurah
🎀Bismillahirrahmanirrahim🎀 💗Galeryfahira_ opening 💗  Galery ini dibuka khusus asesoris/pernak pernik ahkwat dipersembahkan untuk para muslimah dimanapun kalian berada.  Untuk produk yang disediakan: 1. Bros/gantungan kunci flanel 2.kaos kaki 3.ciput 4.handsock 5.cadar  Untuk itu support kami ya akhwatillah, semoga produk kami nanti memuaskan dan sesuai dengan ekspetasi kalian semua.  #bros #brosmurah #asesoris #asesorismurah #flanel #gantungankunciflanel #broscantikmurah #ciputrajut #handsockmurah #handsockrajut #cadar #cadarbabydoll #cadarcantikmurah
[ MANSET JEMPOL ] . READY STOCK! . SPESIFIKASINYA: ■ Manset Jempol ■ Bahan Spandek Premium ■ Ukuran kurang lebih 30 cm ■ Jahitan Rapi (Bisa retur jika cacat) UNTUK PEMESANAN CEPAT . Ketik Format SMS/WA: (Nama Lengkap)-(Alamat Lengkap + Kode Pos)-(Nomor HP)- (Nama Barang + Jumlah) . Kirim ke Contact: 085727184442 Instagram : mansetazalia_boyolali . . #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsockmurah #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsock #mansetazaliasolo #mansetazaliaboyolali #mansetazaliaindonesia #mansetazaliasolo #mansetwardahmaulina #wardahmaulina #mansetakhwat #mansettanganboyolali #infokajianboyolali #infokajiansunahboyolali #remajapeduliboyolali
[ MANSET JEMPOL ] . READY STOCK! . SPESIFIKASINYA: ■ Manset Jempol ■ Bahan Spandek Premium ■ Ukuran kurang lebih 30 cm ■ Jahitan Rapi (Bisa retur jika cacat) UNTUK PEMESANAN CEPAT . Ketik Format SMS/WA: (Nama Lengkap)-(Alamat Lengkap + Kode Pos)-(Nomor HP)- (Nama Barang + Jumlah) . Kirim ke Contact: 085727184442 Instagram : mansetazalia_boyolali . . #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsockmurah #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsock #mansetazaliasolo #mansetazaliaboyolali #mansetazaliaindonesia #mansetazaliasolo #mansetwardahmaulina #wardahmaulina #mansetakhwat #mansettanganboyolali #infokajianboyolali #infokajiansunahboyolali #remajapeduliboyolali
[ MANSET JEMPOL ] . READY STOCK! . SPESIFIKASINYA: ■ Manset Jempol ■ Bahan Spandek Premium ■ Ukuran kurang lebih 30 cm ■ Jahitan Rapi (Bisa retur jika cacat) UNTUK PEMESANAN CEPAT . Ketik Format SMS/WA: (Nama Lengkap)-(Alamat Lengkap + Kode Pos)-(Nomor HP)- (Nama Barang + Jumlah) . Kirim ke Contact: 085727184442 Instagram : mansetazalia_boyolali . . #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsockmurah #mitrazalia #mansetazalia #larissachou #mansettangan #mansetcantik #handsock #mansetazaliasolo #mansetazaliaboyolali #mansetazaliaindonesia #mansetazaliasolo #mansetwardahmaulina #wardahmaulina #mansetakhwat #mansettanganboyolali #infokajianboyolali #infokajiansunahboyolali #remajapeduliboyolali
KELEBIHAN HANDSOCKS QASEH 🌹 Material berkualiti (Lycra Platinum Ohana) 🌹 Sangat SELESA untuk penggemar handsocks RING. Kerana ring diperbuat daripada material yg sama dengan handsock 🌹 Mempunyai 10+ pilihan warna 🌹 Mempunyai saiz S dan M 🌹 Mudah digayakan untuk majlis formal atau tidak formal. Bersukan juga boleh 🌹 Menjadi pilihan muslimah masa kini 🌹 Harga yang berpatutan hanya RM15 .  Korang berminat dengan handsock QASEH, boleh klik link whatsapp kakSafa di bio @handsocknurbella_kakSafa . #handsock #handsocknurbella #effteetahempire #squanurbella #topbrandhandsock #teamnuruleffteetah #handsockkualakurau #nurbellakualakurau #codkualakurau #handsockqaseh #handsockring #codkualakurau #handsockviral #handsockmurah #dropshipwanted
Awak nak bagi tahu ni, bella tengah ada sale tau. Beli 7pasang bella dapat 7free gift😍 dengar kata stock pun dah makin susut sebab ramai dah grab😱 .  Ws admin kalau xnak terlepas warna2 menarik. Link ws ada di bio😉
Dah jumpa handsock yang cun dan tak melorot bila korang pakai? Jom try handsock #handsockserra  ni 🥰 . Sebarang pertanyaan boleh klik link whatsapp arin di bio @handsock_nurbella.arin  #nurbella #effteetahempire #teamnuruleffteetah #handsockluna #handsockmurah #handsockviral #handsockkuantan #agentnurbellakuantan #codkuantan #nurbellatopbrand #dropshipwanted
Dah jumpa handsock yang cun dan tak melorot bila korang pakai? Jom try handsock #handsockring ni 🥰 . Sebarang pertanyaan boleh klik link whatsapp arin di bio @handsock_nurbella.arin  #nurbella #effteetahempire #teamnuruleffteetah #handsockluna #handsockmurah #handsockviral #handsockkuantan #agentnurbellakuantan #codkuantan #nurbellatopbrand #dropshipwanted
Dah jumpa handsock yang cun dan tak melorot bila korang pakai? Jom try handsock #nurbella ni 🥰 . Sebarang pertanyaan boleh klik link whatsapp arin di bio @handsock_nurbella.arin . #nurbella #effteetahempire #teamnuruleffteetah #handsockluna #handsockmurah #handsockviral #handsockkuantan #agentnurbellakuantan #codkuantan #nurbellatopbrand #dropshipwanted
Cantik kan kaler #tuliplycra ni. HQ baru restok bebaru ni tau sis. Jom sis, grab kaler febret ☺. Sebelum sold out lagi. . . Berminat? Whatsapp 0174005211 @ klik link di bio 😊 . . #handsockmurah  #handsockborong  #handsocknsmc  #nsmclovers  #handsocktuliplycracotton  #handsocksimple #specialofferoktober  #glorifiesyourinnerbeauty
: Warda :  Basic handsock. Handsock mcm ni sesuai untuk semua jenis outfit. kain xpanas sejuk dan melorot . awak semua xperlu risau sbb ada size yaaa.. Bole klik link in bio kalau nak order tauu 🌷 #handsockwarda #handsockmurah  #handsockmuslimah  #handsockbella
24/10/19, 8.00PM - 11.00PM SAHAJA! . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan set ekslusif handsock #bellaqaseh ! . Hanya untuk 399 yang terawal saja. Siapa cepat dia dapat,siapa lambat takde orang nak pujuk awak menangis nanti tauu 😁😁 makanya harus cepattt... . Apa yang best #setexclusivebellaqaseh ni? Tunggu ok, sis akan umumkan esok..stay tune! . #handsocktrendy #handsockruffle #handsocklace #handsockplain #handsockbutton #handsockdoubleruffle #handsockalwaans #handsockbyedelweiss #handsocknurbella #handsockdalila #handsockbesarmalaysia #handsockxxl #handsockplussize #handsockxs #handsockmurah #handsockcantik #handsockmewah #handsockberkualiti #teamedelweisspahang #handsockedelweisspahang #stokinsilvy #stokinsilvymesir #stokinsilvypahang
24/10/19, 8.00PM - 11.00PM SAHAJA! . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan set ekslusif handsock #bellaqaseh ! . Hanya untuk 399 yang terawal saja. Siapa cepat dia dapat,siapa lambat takde orang nak pujuk awak menangis nanti tauu 😁😁 makanya harus cepattt... . Apa yang best #setexclusivebellaqaseh ni? Tunggu ok, sis akan umumkan esok..stay tune! . #handsocktrendy #handsockruffle #handsocklace #handsockplain #handsockbutton #handsockdoubleruffle #handsockalwaans #handsockbyedelweiss #handsocknurbella #handsockdalila #handsockbesarmalaysia #handsockxxl #handsockplussize #handsockxs #handsockmurah #handsockcantik #handsockmewah #handsockberkualiti #teamedelweisspahang #handsockedelweisspahang #stokinsilvy #stokinsilvymesir #stokinsilvypahang
24/10/19, 8.00PM - 11.00PM SAHAJA! . Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan set ekslusif handsock #bellaqaseh ! . Hanya untuk 399 yang terawal saja. Siapa cepat dia dapat,siapa lambat takde orang nak pujuk awak menangis nanti tauu 😁😁 makanya harus cepattt... . Apa yang best #setexclusivebellaqaseh ni? Tunggu ok, sis akan umumkan esok..stay tune! . #handsocktrendy #handsockruffle #handsocklace #handsockplain #handsockbutton #handsockdoubleruffle #handsockalwaans #handsockbyedelweiss #handsocknurbella #handsockdalila #handsockbesarmalaysia #handsockxxl #handsockplussize #handsockxs #handsockmurah #handsockcantik #handsockmewah #handsockberkualiti #teamedelweisspahang #handsockedelweisspahang #stokinsilvy #stokinsilvymesir #stokinsilvypahang
[Temu janji 24/10/19 Khamis ❤️] NurBella menawarkan pembelian 10 pasang Handsocks Bella dan/atau Qaseh berjumlah RM158 termasuk postage akan mendapat FREEGIFT SOBELLA Lipmatte bernilai RM 37. . Ini adalah tawaran hebat yang pertama kali dilancarkan. Jadi, jangan lepaskan peluang! . #nurbellatopbrand #effteetahempire  #nurbellatopbrandmalaysia #squadnurbella #teamnuruleffteetah  #nurbella #handsockkualakurau #agentnurbellakualakurau #codkualakurau #handsockmurah #handsockqaseh #handsockviral #dropshipwanted
HARGA PROMOSI!  RM110 7 PASANG BELLA 7 FREE GIFT  Mana nak dapat harga promo macam nii kan? Beli 7 pasang Bella boleh dapat 7 freegift. MashaAllah untungnyaaaa siapa beli promo kaliniii.  Boleh dapat 1pcs shawl (warna random), 5pcs baby brooch dengan 1pcs brooch bahu. Best ke best?  Valid dari 22/10/2019 sampai 31/10/2019 je tauuuu 💘 . * Postage untuk Sabah / Sarawak perlu tambah RM4 * Saiz L tambah RM2 untuk setiap pasang  Nak tahu warna yang available boleh refer story kakak atau directly whatsapp kakak yehhhhh . 📲 013 9080 575 . #handsockbella #handsockselesa #handsockmurah #handsockmuslimah #handsockcantik #dropshiphandsockcenter #octobersuperdeal
[TAWARAN EXCLUSIVE]  Tawaran ini hanya sah pada hari Khamis (24 Oktober 2019)! [[ Hanya dari pukul 8 malam sampai 11:00 malam sahaja! ]] .  Khas untuk semua customer NURBELLA yang beli SET BELLA DAN QASEH pada hari ini, NURBELLA nak bagi tawaran FREE GIFT SPECIAL ! === 🎀 BABY LIPMATTE SOBELLA (Bernilai RM22) === + Lipmatte viral! + Ada 5 pilihan warna! + Baby lipmatte yg memang meletop dan korang senang nak bawa ke mana-mana. **Macam gambar di posting. (warna random) 🎀BOX EXCLUSIVE NURBELLA (RM 15) + Ekslusif daripada NurBella + Tampak ekslusif dan boleh buat koleksi === 🎀 EXCLUSIVE SET HANDSOCK BELLA DAN QASEH (BERNILAI RM158 sahaja!) === Ini set EXCLUSIVE 10 in 1 tau!  Dalam Set Handsock Bella dan Qaseh, awak akan dapat: + 10 pasang handsock Bella/Qaseh atau kedua-duanya. Boleh campur ikut suka. + 10 exclusive ziplock pouch (untuk simpan balik handsock lepas guna) + boleh pilih lebih 15 pilihan warna yg awak suka + Ada penambahan warna baru LIMITED! untuk Offer kalini sahaja. + boleh pilih saiz yg awak suka. Nak saiz S,M atau L (perlu tambah RM2) === 🎁🎁🎁 KHAS UNTUK 399 PEMBELI PERTAMA - PEECUMA HADIAH BABY LIPMATTE SOBELLA DAN BOX EXCLUSIVE NB (BERNILAI RM 37) ==== NURBELLA nak bagi tawaran special kepada awak semua yang buat pembelian hari ini!  Awak tak perlu bayar RM195!  TAK PERLU! . === HANYA RM158 SAJA! (Termasuk postage) + tambah RM 4 (SS) === Ya.  RM158 SAHAJA!  Siapa yang TAK NAK terlepas, boleh klik link telegram Reminder Khas untuk menjadi VVIP Qaseh Bella Exclusive❤  Klik link di bawah jika *serius* tak nak terlepas peluang ini👇  http://www.wasap.my/+60124858864  #hilyasupporters #teamhilya #handsockqaseh #handsockbella #sales #handsocknurbella #handsockmurah #handsocklawa
Jangan lupa esok MALAM taw!! . Tawaran EXCLUSIVE hanya esok je. Start jam 8pm-11pm. . Kalau nak pakai BABY SOBELLA pegi keja Next week! . #babysobella #offer #handsock #handsockmuslimah #handsockmurah #handsockring #handsockcincin #handsockplain #coveraurahdotcom #teamedelweiss
HANDSOCKS BELLA #ootdhandsock pale green . . 🔥Ada tiga saiz🔥 . 🌵Saiz S :  Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 6 inchi Ukur lilit lengan tangan : 7 inchi . 🌵Saiz M :  Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 7 inchi Ukur lilit lengan tangan : 9 inchi . 🌵Saiz L :  Panjang : 15 inchi setengah Ukur lilit hadapan tangan: 9 inchi Ukur lilit lengan tangan : 10 inchi . 🌸Material : Lycra . 💲Harga size s&m: RM15 💲Harga size L : RM17 . 💌 POS SEMENANJUNG RM 7 SABAH / SARAWAK RM12 . . ⛔️ Berminat??👇👇 . . 📞WHATSAPP 013-3054803 📞WHATSAPP 013-3054803 📞WHATSAPP 013-3054803 . ATAU . Klik link pada BIO untuk direct whatsapp . . #modishmuslimah #jualhandsock #handsockmuslimah #handsock #handsockruffle  #handsockmalaysia #handsockjari #handsockselesa #handsocklace #handsocksmurah #handsocks  #handsockborong #handsockcomel #handsockcantik #handsockmurah #handsock #handsockmurah #handsockdalila #handsockmaira #handsockbella #handsockdiamond #handsockadra #handsocksring  #teamhssmuslimah
💥 Back to Basic 💥  Will launch PreOrder for these Handsock Tomorrow  #handsockcantik #handsockmurah #handsocksg #sgonlineseller #hijabnistasg #sgmuslimahfashion
Kadang² disebabkan handsock pun boleh buat kita moody tau. Ramai yang complain pakai handsock jenama lain tangan jadi gatal lah tak selesa lah.  Haa apekata awak cuba pakai first keluaran handsock dari Nurbella ni.  Handsock bella kami gunakan material high lycra qualiti, ia didatangkan dengan kain yang sejuk dan yang paling best ada lebih 30 pilihan warna tau. Ramai yang grab handsock bella dan jadikan koleksi, so lepas ni korang boleh pakai je terus warna apa yang korang nak takyah pening pening dah okay. .  Jom wasap sis dan GRAB OFFER SUPER DEAL HANDSOCK BELLA💐
Selamat pagii✨ .  Semoga segala plan korang pada hari ni berjalan dengan lancar dgn izin Allah. .  OFFER SUPER DEAL HANDSOCK BELLA masih berjalan tau gaiss. .  Apa yang special nya kali ni, korang grab 7 pasang handsock RM110 dan dapat 7 freegift 😍. .  Jom rebutkan peluang yg ada, bukan selalu orang nk bgi freegift dkt kita ye dak? Nak order klik link wasap di bio sis ye💕
Nak cakap ni yang kita dah start super deal October tau. Beli 7pasang bella dapat 7 free gift😍 .  Menarik kan? Nak tau lebih detail ws admin sekarang😉 .  Klik link di bio tau
Handsock Bella design yang tengah meletups tau sekarang ni. Dengar kata sebab material dia yang sangat superb tu ramai fall in love 😍  Jom grab offer super deal , 7 psg handsock bella RM110 dan dpt free gift 5 baby brooch, 1 brooch bahu dan 1 helai shawl😍💋 Nk order jom klik link di bio sis 😘
Handsock Bella design yang tengah meletups tau sekarang ni. Dengar kata sebab material dia yang sangat superb tu ramai fall in love 😍 .  Jom grab 7 pasang handsock bella Dan dpt 7 freegift. .  Cepat² wasap sis link di bio okay💕

Loading