Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#handhelduvsteriliser

Posts tagged as #handhelduvsteriliser on Instagram

31 Posts

โคThanks Review โค#Repost @elfiraloy • • • • • • Terpengaruh dengan keknis @haniszalikha , nilah satu-satunya benda yang el tak nampak tapi el percaya , iaitu killing germs . I dont know how is this thing possible to kill 99.9 % bacteria tapi i believe in it. In just 5seconds matilah kau. Hari-hari sterilise benda sebab syok sangat ( & sebab banyak masa takleh tido kahkahkah ) . El jugak rajin sterilise benda sebab kadang kadang tak perasan kucing masuk bilik tau tau dah relax atas katil , so cepat cepat ambik. Entahlah jadi ibu ni paranoid sikit. Patutlah orang kata ibu sentiasa nak yang terbaik untuk anak-anak dia .Hmmm semoga saya sentiasa istiqamah peka untuk anak saya ๐Ÿ˜‚ .  Vray Handheld steriliser is available at @happikiddo_ in white , pink & blue like mine.  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser
Terpengaruh dengan keknis @haniszalikha , nilah satu-satunya benda yang el tak nampak tapi el percaya , iaitu killing germs . I dont know how is this thing possible to kill 99.9 % bacteria tapi i believe in it. In just 5seconds matilah kau. Hari-hari sterilise benda sebab syok sangat ( & sebab banyak masa takleh tido kahkahkah ) . El jugak rajin sterilise benda sebab kadang kadang tak perasan kucing masuk bilik tau tau dah relax atas katil , so cepat cepat ambik. Entahlah jadi ibu ni paranoid sikit. Patutlah orang kata ibu sentiasa nak yang terbaik untuk anak-anak dia .Hmmm semoga saya sentiasa istiqamah peka untuk anak saya ๐Ÿ˜‚ .  Vray Handheld steriliser is available at @happikiddo_ in white , pink & blue like mine.  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser
๐Ÿšซ Easy peasy germs busting with the Vray Handheld Steriliser, now available in stores & happikiddo.com . ๐Ÿ“ท: @pyohanez -  You may be shocked by how many bacteria, germs and other micro-organisms live on your everyday belongings. Even in a well-cleaned home, these micro-organisms are hard to detect as they are invisible to the human eye.  As a parent, it’s easy to get stressed out about germs. Some can cause serious illnesses that are especially dangerous to young children.  So i was introduced to the first portable UV sterilizer, Vray. It sterilize 99.9% bacteria at any personal belongings or area in just 5 seconds. Handheld and lightweight, Vray is super easy for your home use.  This must have item is available at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser #uvsterilizer #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #happiparentspanelapproved
๐Ÿ’›Thank you  Review ๐Ÿ’›@neddiana ๐ŸคฉShe mastered the use of vrays perfectly. ๐Ÿคฉ  I want to tell you that we can be used in more places than we think we can.๐Ÿค— **happikiddo all store** @dada.global_@happikiddo_ #vray #vrayuvsterilizer #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#happikiddo #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
๐Ÿ’žV-ray UV sterilizer give you a better life. ๐Ÿ‘Œ ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿ‘ฉ‍๐Ÿ‘ง‍๐Ÿ‘ฆ For all of my family, it's the best choice. ๐Ÿ‘ Easy and short sterilization time can't be experienced in anything. ๐Ÿ’ซOnly Vray will make you feel. ๐Ÿ’ซLight and compact v-rays are recommended for you anytime, anywhere. Even at this moment, there is bacteria living in your cell phone. ๐ŸคณHurry up.๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ๐Ÿƒ‍โ™€๏ธ sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds๐Ÿ–!! @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Get your hands on this helpful Vray Handheld UV Steriliser today!โœจ Indeed a great household investment. Available in pink and blue in store and happikiddo.com . ๐Ÿ“ท: @haniszalikha -  Tilam baby ni macam kepam tau sebab bila baby deep sleep dia punya kepala berpeluh sungguh-sungguh. Jadi setiap selang sehari memang cabut cadar dia dan basuh. Tapi tak memadai sebab kena jemur terus tilam tu kat matahari supaya mati kuman bakteria semua. Masalahnya duduk plak kondo tengah2 alam ni, memangla berdebu berhabuk kalau jemur kat balkoni. Then I remembered, I have this VRay Handheld UV steriliser beli dari @happikiddo_ . Masa mula ada benda ni macam hmm okaylah cuba try, taktau apa beza dia kalau guna pun. Kuman tak nampak kan. Pastu duk on lampu biru ni buat2 la lalu2 kat tilam tu cuba nasib. Tapi tiba-tiba bau kepam tu bertukar. Magicnya, bau dia jadi bau crisp macam bau terbakar kalau kita jemur baju kat panas terik tu. Like wow! Aku amazed sensorang ๐Ÿ˜‚ Jadi lepas tu first thing terfikir nak buat, nak lalukan lampu biru ni dekat bantal busuk seseorang tu. LOL  @dada.global_ #vraymalaysia #vrayuvsteriliser #handhelduvsteriliser #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #germsbuster #byebyegerms #householdgadgets #homegadget #homehelper
Tengok la ni mommy boleh sterilise car seat dalam kereta dgn senang hati sbb steriliser dari @dada.global_ ni portable. Wehuu ! . Kita sebagai parents mesti risau dan tak tenang kan kalau anak demam, sakit perut, selsema dll ๐Ÿคง๐Ÿค’๐Ÿ˜ทโ˜น๏ธ . Sinaran UV yg ada di Vray Steriliser ni boleh membunuh 99.9% bakteria, boleh la mencegah daripada terkena mcm2 penyakit yg kita tamooo โœจ . Boleh dapatkan Vray Steriliser portable di @happikiddo_ @happikiddo_ @dada.global_ and #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser
Be good boy and see you another 2weeks bro๐Ÿ‘‹๐Ÿ‘‹ #offtojapan  #happikiddo  #easywalker #easywalkerminixs #travelstroller #travelinstyle #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsterilizer
Germs elimination at your fingertips with the Vray Handheld UV Steriliser  Mummy @neddiana reviews: . Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.โœจ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.๐Ÿ˜ฃ . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? ๐Ÿ˜ฐ . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. ๐Ÿ˜Ž . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ . @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser #uvsterilizer #happiparentspanelapproved
๐ŸŽ€For healthier kitchens, Vray is a must have item ๐ŸŽ€ ๐Ÿ‘‰sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!๐Ÿ‘ˆ โค๐Ÿ‘Thanks Review mummyโค@debbiegoh1108  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
๐Ÿ‘Thanks. Review!!!๐Ÿ‘ Super thanks mummy โ™ก โค๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’œRepost @neddiana with @kimcy929_repost • • • • • • Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.โœจ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.๐Ÿ˜ฃ . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? ๐Ÿ˜ฐ . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. ๐Ÿ˜Ž . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
Mommy boleh sterilise macam2 benda dalam rumah ni bila ada sterilizer yang ringan dan portable ni.โœจ . Mommy sangat cerewet bab kebersihan dan kesihatan ni sebab Aqif walaupun dah umur 2 tahun lebih dia suka gigit2 dan cium2 barang.๐Ÿ˜ฃ . Anything yang ada dalam rumah ni lebih2 lagi mainan Aqif mommy akan lap, cuci, jemur.tapi pasti ke bakteria tu semua terbunuh? ๐Ÿ˜ฐ . Thank God ada Vray Handheld Steriliser ni sebab boleh membunuh 99.9% bakteria ! Mudahkan dan menyenangkan kerja mommy dan daddy. ๐Ÿ˜Ž . Mommies and daddies boleh dapatkan Vray Handheld Sterilizer ni dekat @happikiddo_ @happikiddo_ @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
โคโคBest reviews.โคโค ๐Ÿ‘‰You're the best vray user. #repost @pyohanez • • • • • • As a mom, it’s easy to get worried about the bacteria and germs all over the house. As the germs might cause illness especially to the baby. •  For the peace of mind, I finally decided to try Vray, the new hot item from @happikiddo_  and i think it was the best decision. What i love about this item : • โœ”๏ธ Vray is capable to sterilize 99.9% bacteria in one 5 seconds session โœ”๏ธ Super easy to use to sterilize any personal belongings โœ”๏ธ Portable - i can bring it anywhere. โœ”๏ธ Light weight at only 500 grams โœ”๏ธ Easy grip on the matte surface โœ”๏ธ Can be used while you hold it or hands free by placing it down • โœ”๏ธ Can sterilize almost everything including the baby’s toys, stroller, beddings, shoes, kitchen utensils, toilet seat, car seat and laptop.  Vray is totally my current favourite product and you can get it at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
As a mom, it’s easy to get worried about the bacteria and germs all over the house. As the germs might cause illness especially to the baby. •  For the peace of mind, I finally decided to try Vray, the new hot item from @happikiddo_  and i think it was the best decision. What i love about this item : • โœ”๏ธ Vray is capable to sterilize 99.9% bacteria in one 5 seconds session โœ”๏ธ Super easy to use to sterilize any personal belongings โœ”๏ธ Portable - i can bring it anywhere. โœ”๏ธ Light weight at only 500 grams โœ”๏ธ Easy grip on the matte surface โœ”๏ธ Can be used while you hold it or hands free by placing it down • โœ”๏ธ Can sterilize almost everything including the baby’s toys, stroller, beddings, shoes, kitchen utensils, toilet seat, car seat and laptop.  Vray is totally my current favourite product and you can get it at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser.
Give the best gift to  toy-loving my kids ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ โคRepost :Thank you mummy @ameerazaini  @dada.global_ @happikiddo_ #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Vray protects all of you from bacteria.๐Ÿ  โคRepost:Thank you so so much @pyohanez ๐Ÿ’ปYou can also buy it at the online shop.๐Ÿ’ป https://www.happikiddo.com/  @dada.global_ @happikiddo_ #avenue K #avenuek.happikiddo #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
Every household's must-have, the Vray Handheld Steriliser is light, practical and can be used to sterilise A-Z. Get yours today and if you order online at happikiddo.com, you'll get 5% off + free gift worth RM150 with promo code Yay150K upon Checkout ๐Ÿคฉ . Mummy @ameerazaini reviews - "Time to kill all the bad germs.  Meera admit meera pun jarang bersihkan toys Mateen ๐Ÿ˜ญ Biasanya kita sempat nak steril botol, sudu pinggan mangkuk macam tu je kan. Untuk toys, gadget, atau benda2 yg susah nak kita steril macam mana? __ Takpelah better late than never, lepasni dah boleh selalu steril kan semua benda yg anak selalu pegang guna VRay UV Sterilizer (yang pink tuuu) ni. It’s sooo practical & handy! Bukan untuk barang anak je, toilet, tempat tidur satu rumah boleh. On je, pastu halakan pada item yg kita nak steril tu, dalam 5 saat je dah boleh bunuh 99.9% bacteria pastu boleh pindah ke tempat lain pulak. Bestttt sangat. Kenapalah sebelum ni Meera tak tahu ๐Ÿ˜ญ __ Okay siapa yg berminat nak try, nak tengok dulu ke boleh visit the nearest @happikiddo_ okay!" More info @dada.global  #vrayprimetech #vray #vrayuvsteriliser #handhelduvsteriliser #uvsterilisermalaysia #uvsterilizermalaysia #killgerms #sanitise #sterilise #homemusthaves #malaysiamums #malaysiamoms
You may be shocked by how many bacteria, germs and other micro-organisms live on your everyday belongings. Even in a well-cleaned home, these micro-organisms are hard to detect as they are invisible to the human eye.  As a parent, it’s easy to get stressed out about germs.  Some can cause serious illnesses that are especially dangerous to young children.  So i was introduced to the first portable UV sterilizer, Vray. It sterilize 99.9% bacteria at any personal belongings or area in just 5 seconds. Handheld and lightweight, Vray is super easy for your home use.  This must have item is available at @happikiddo_  @dada.global_  #vray #vraymalaysia #handhelduvsteriliser #uvsteriliser
๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! ๐Ÿ–โค๐Ÿ‘ Get vray for your happy family!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Quill City Mall happikiddo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ @dada.global_ @happikiddo_ #quillcitymallhappikiddo #quillcitymall.kl #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! ๐Ÿ–๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ ๐ŸงกMove on to the Avenue k๐Ÿ˜happikiddo store. @dada.global_ @happikiddo_ #avenue K #avenuek.happikiddo #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea
๐Ÿ ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰sterilizer 99.9% of bacteria in 5 seconds!!!!!!!! ๐Ÿ–๐Ÿงก๐Ÿ‘๐Ÿ˜ Dpulze shopping centre..happikiddo. @dada.global_ @happikiddo_ #cyberjayahappikiddo #dpulzeshoppingcentre #vraymalaysia #uvsteriliser #handhelduvsteriliser#vray #uvsterilisermalaysia #uvsterilizer#madeinkorea

Loading