Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#erafm

Posts tagged as #erafm on Instagram

155.093 Posts

SugarBomb Perfume's ✔ Pati yang diimport khas dari Switzerland ✔️ Product Bumiputra ✔ Tahan lama 8-12 jam ✔ Melekat 2 hari di pakaian ✔ Mesra solat/solat friendly ✔ Harga mampu milik ✔ Original SugarBomb  Klik link 👇👇 👇 untuk pesanan anda www.wasap.my/60126256927/SugarBomb  #sugarbombjelah #inspiredperfumes #edpperfumes #longlasting #friendlywuduk #perfumelover #erafm #instafamous #thrgegar #instalovers #hitzfm #elliadore #gegarvaganza2019 #adorewhileitlast #ask2019 #bazarpaknil #igersmalaysia #igreviewmalaysia
MASKER VIRALLL!!!! . JERAWAT..??? RESDUNG...?? PORI2 TERBUKA?? BLACKHEAD ..WHITEHEAD?? KULIT KUSAM 😫😫 . CLAY MASK VIRALLL!!! . "BERDENYUT-DENYUT!!! SERIUS??? RASA MUKA CAM KENA URUT2 .. KULIT MUKA RASA HALUS LEPAS CUCI!" MUKA CLEANNN DAN GLOWING!!!! 😍😍 MACAM KENA VAKUMM! 👍👍 . ✔100% ORIGINALITI & IMPORT FROM USA ✔100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY DARI DEATH VALLEY, CALIFORNIA .  JANGAN TAK TAU... AZTEC SECRET INDIAN HEALING CLAY JUGA SALAH SATU  BESTSELLER FACIAL MASK IN amazon.com. YOUTUBE BEAUTY BLOGGER FARAH DHUKAI PUN SUGGEST CLAY NI BAGUS UTK KULIT!  HEBAT KAN???😱😱 MEMANG RUGI SANGAT2 U'OLLS TAK CUBA !! . KEBAIKAN: ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan kulit mati ✔Kulit lebih cerah selepas 1x pemakaian ✔Merawat masalah kulit breakout ✔Menghilangkan parut ✔Masalah resdung ✔Menghilangkan blackhead/whitehead ✔Mengecilkan pori-pori ✔Detox kulit muka dari kimia .  Berkelulusan (c.k.d) Complete Knock Down. Packaging sahaja disini. Sumber 100% import. So aztec memang tiada yang palsu . . Nak order ⤵️ Klik link pada profile @ 📲 011-1227 2655 . . #myhananifamily #aztecclaymask #aztecsecret #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #claymaskoriginal #claymaskmalaysia #aztecclaymaskreadystock #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskborong #aztecclaymaskmalaysiamurah #aztecclaymudmalaysia #aztecclaymaskmurahmalaysia #aztecclaymaskreview #aztecclaymalaysia #aztecclaymaskori #claymaskorganic #claymaskborongmurah #claymaskmalaysiamurah #astro #meletop #erafm #hotfm #dramasangat #dramasweetdreams #mirafilzah #benamirr
MASKER VIRALLL!!!! . JERAWAT..??? RESDUNG...?? PORI2 TERBUKA?? BLACKHEAD ..WHITEHEAD?? KULIT KUSAM 😫😫 . CLAY MASK VIRALLL!!! . "BERDENYUT-DENYUT!!! SERIUS??? RASA MUKA CAM KENA URUT2 .. KULIT MUKA RASA HALUS LEPAS CUCI!" MUKA CLEANNN DAN GLOWING!!!! 😍😍 MACAM KENA VAKUMM! 👍👍 . ✔100% ORIGINALITI & IMPORT FROM USA ✔100% NATURAL CALCIUM BENTONITE CLAY DARI DEATH VALLEY, CALIFORNIA .  JANGAN TAK TAU... AZTEC SECRET INDIAN HEALING CLAY JUGA SALAH SATU  BESTSELLER FACIAL MASK IN amazon.com. YOUTUBE BEAUTY BLOGGER FARAH DHUKAI PUN SUGGEST CLAY NI BAGUS UTK KULIT!  HEBAT KAN???😱😱 MEMANG RUGI SANGAT2 U'OLLS TAK CUBA !! . KEBAIKAN: ✔Menghilangkan Jerawat ✔Menanggalkan kulit mati ✔Kulit lebih cerah selepas 1x pemakaian ✔Merawat masalah kulit breakout ✔Menghilangkan parut ✔Masalah resdung ✔Menghilangkan blackhead/whitehead ✔Mengecilkan pori-pori ✔Detox kulit muka dari kimia .  Berkelulusan (c.k.d) Complete Knock Down. Packaging sahaja disini. Sumber 100% import. So aztec memang tiada yang palsu . . Nak order ⤵️ Klik link pada profile @ 📲 011-1227 2655 . . #myhananifamily #aztecclaymask #aztecsecret #aztecclaymaskmurah #aztecclaymaskmalaysia #claymaskoriginal #claymaskmalaysia #aztecclaymaskreadystock #aztecclaymaskoriginal #aztecclaymaskborong #aztecclaymaskmalaysiamurah #aztecclaymudmalaysia #aztecclaymaskmurahmalaysia #aztecclaymaskreview #aztecclaymalaysia #aztecclaymaskori #claymaskorganic #claymaskborongmurah #claymaskmalaysiamurah #astro #meletop #erafm #hotfm #dramasangat #dramasweetdreams #mirafilzah #benamirr
TAK MAKAN NASI TAPI MAKAN BISKUT? . . Inilah yang jadi kebiasaan mereka di luar sana yang katanya nak diet. Kononnya lebih healthy, lebih ringan, lebih rendah kalori. . Hakikatnya nilai kalori lebih kurang je tapi lagi kesian sebab dalam ramuan pembuatan biskut ada juga nilai lemak dan tambahan ramuan dan perasa lain. . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . Coach Lin +60199195466 . #teamckhaslina #johor #everybodyloseweightonline #kelantan #sarawak #plussize #kualalumpur #naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm  #hotfm #mediaprima #brunei #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #singapore #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle #duckscarves
Dont wait PERFECT TIME. Ramai dah mula badan tak selesa, baju dah ketat, solat tak sempurna masih bertangguh. Beringatlah kerana penyakit datang pun tak tunggu masa jika kita masih tidak mengamalkan gaya hidup dengan pemakanan sihat.  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @coach_mardiah untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
Dont wait PERFECT TIME. Ramai dah mula badan tak selesa, baju dah ketat, solat tak sempurna masih bertangguh. Beringatlah kerana penyakit datang pun tak tunggu masa jika kita masih tidak mengamalkan gaya hidup dengan pemakanan sihat.  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
TIMBERLAND | GRED : TK 🎯 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS 🎯 SIZE : 40 - 44 EURO 🎯 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE . 🎯 COMMENT & TAG UR BUDDIES 🎯 BUY ONLINE, WE DELIVER . 🎯CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🎯SIZE CHART : 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 23.0 CM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 23.5 CM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 24.0 CM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 24.5 CM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 25.0 CM 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 25.5 CM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 26.0 CM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 26.5 CM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 27.0 CM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 27.5 CM  LIKE 💜 | SHARE 📮 | COMMENT 📝 | TAG 🔖  #kasut #onxon #nvxmalaysia #kasutviral #y15z #kasutcantik #hargaborong #murah #sinarfm #erafm #suriafm #hotfm #malaysia #koolfm #y125zr #yamahamalaysia #kroni #motifviral #y135lc #dramasangat #astro #scl2019 #selangorpower #cikgu #rempit
WOW BISKUT NI LOW FAT SO IT MUST BE HEALTHY!!! . Tapi hakikatnya bila baca label nutrisi dia... punya lah tinggi gula. Jaga2 ya label yang low fat, zero fat ni biasanya tinggi gula 😱 . Ni lah strategi pemasaran food industry. Jadilah pengguna yg bijak dan ambil tahu tentang cara baca label ni at least yang basic. . Low fat boleh jadi high sugar. Low calorie boleh jadi high fat. So bukan tengok label kat depan yang untuk tarik perhatian kita tu je.. tapi check kat belakang tu sekali yang in details. . Harap ada yang dapat belajar sesuatu yang baru dari perkongsian saya arini. Tag kawan2 anda supaya mereka pun dapat info penting ni 👇🏼 . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . Coach Lin +60199195466 . #teamckhaslina #johor #everybodyloseweightonline #kelantan #sarawak#plussize #kualalumpur #naelofarhijab #janganbencicintaku #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm  #brunei #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #tutorialshawl #irmahasmie #hotfm #siakapkeli #tvalhijrah #singapore #beritaterkini #cintafatamorgana #healthylifestyle #duckscarves
NEGARA MALAYSIA BOLEH NI SEKARANG DAH NO 1 OBESITI😭😭 . Semuanya bermula daripada diri kita sendiri. Cuba bayangkan, sekarang daripada 10 orang, 8 orang akan overweight dan almost 5 obese (carta di atas adalah carta lama. Sekarang dah meningkat)😨 . Cuba tanya diri kita balik, adakah kita nak jadi penyumbang kepada carta di atas? Kami percaya kita semua ada keinginan untuk sihat, aktif dan dapat berat yang ideal. . Cuba tanya pada diri masing2. “Sampai bila aku nak macam ni?” . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online  Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . PENDAFTARAN November di buka🔥🔥💥cepat jgn ketinggalan. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama
Thanks bos for your support. Sold iPhone 11 Pro Max 256GB Gold.. . . Masih menunggu retails malaysia restock ke tu? Takpe, Kasi pm daddy, In sha allah sentiasa ada stock. #keepsupport #iphonewanted #trustedselleriphone #malaysia #johorbahru #kualalumpur #melaka #indahdihati #hotfm #erafm #negerisembilan #artismalaysia #artismalaysiaofficial #iphoneoriginalmalaysia #pastikanoriginal #originalsahaja #codjb #anakmelayu #thanks
Pagi uols. . Sedap gila minum susu kambing utk atasi kulit kering, kusam dan tak bermaya. Sejak minum nie kulit memang moist je plus dapat pudarkan sunburn. . . . #susukambing #rahsiakulitcerah #putihgebu #susukambing #goatmilk #susulawwa #organik #putih #sihat  #halal #selamat #ctdk #bazaarpaknil #baaronline  #onlineshopmalaysia #diet #mulus #gebu #susukambing #goatmilk #sarawak #erafm #sarawakfm #kotasamarahan #organic #dropshipdiperlukan #jeragat #jerawat
TIPS SIMPLE NAK KEMPISKAN PERUT.🤩🤩 . Senaman mudah untuk turun berat yang boleh dibuat di rumah. . . JOIN pendaftaran  Intake NOVEMBER dibuka .🔥🔥🔥 . ILMU DIET ONLINE!!!🌹🌹 Ni lah antara rahsia macam mana peserta2 dpt turun 3-8kg dalam 1 sessi je. Kalau teruskan dgn knowledge yang coach sediakan ni, tak mustahil pun ada yg turun berpuluh2 KG sampai dpt berat ideal. yang penting mereka turun lemak!!! badan pon nampak shaping. Nampak lebih muda. ☺️. Nak tunggu bila? Kalau serius daftar sekarang. . Program Online Coaching Slim & Fun ✅100% Online ✅Meal Plan Terancang & Healthy ✅Boleh makan 5-6 Kali sehari ✅Support Group ✅One to one coaching ✅Topic Harian - Panduan / Info ✅Hadiah Misteri Untuk Peserta yg Commit Lets Slim & Fun💃💃💃 . . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online . Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #sendayutinggi #bondarozita
TIPS INI BAGUS UNTUK DI AMALKAN . . Apa kata korang try buat mesti ia menjadi satu amalan..apabila metabolisme kita meningkat proses turun berat badan • Siapa yang ada cabaran susah nak membuang boleh mula amalkan minuma air suam atau kosong ni setiap kali bangun tidur 😴 . Share & Tag rakan anda . Mudahnya kurus bila ada Coach , ILMu dan TEAM SUPPORT...walaupon secara online  Klik bio ig coach utk tips info kurus dan sihat dengan mudah. . PENDAFTARAN November di buka🔥🔥💥cepat jgn ketinggalan. . wasap coach emma 0162176352 . #teamckrosliza #everyoneloseweightonline #youcanlostweightfromhome #nakkuruslangsing #dietadaccoach #diethappy #jomsihat #jomcantik #jomkurus #jommakanmakan #sukamakan #sukamasak #dietmakansihat #dietmakansedap #kurussihat #kuruscepat #kurusdenganselamat #sihatuntukkeluarga #kurustamping #jakel #kedaionline #igshopmalaysia #herbalifemalaysia #eatcleanmalaysia #erafm #hotfm #nona #selamatpagimalaysia #borakkopitiam #buletinutama
#repost @syafiqkylefan • • • • • • Jarang2 kluar makan angin di negara orang,jumpa Jong Kook jap 😬🇰🇷.. - #capikkekorea#pusaka#diehardfans #allaboutsyafiqkyle #artismalaysia #artismeletop #supportartismalaysia #jejakamelayu #tampan #idola #artisgojes #viral #motifviral #dramatv #dramamelayu #artisinstagram #erafm #sinarfam #hotfm #lawakhambar #artiskacak -
“Turun 500g je coach 😢” . . . Siapa suka komplen mcm ni? Hah. Biasanya yg turun sikit sikit ni, fat loss. Bukan muscle yg hilang, tp lemak. . Rasa mcm turun x banyak, tapi baju semua longgar. Badan rasa ringan MashaAllah. Tenaga luar biasa. . . Jom ubah, always happy bila turun walaupun 100g!! “YAY!! TURUN LAGIIII!!” . .  Syukur dulu dengan kehilangan 500gram, baru kita akan dpt rasa nikmat badan yg cergas dan lebih sihat ❤️
🔥#pinkladyfeedback🔥 . . ANSURAN/KUTU DITERIMA 😘 . . PINKLADY MEMBANTU WANITA DILUAR SANA UNTUK MUDAH HAMIL ☺️ . . Alhamdullilah 🥰 pinklady bantu wanita diluar sana yang dah lama teringin nak jadi mommy 😍 . . Jadikan pinklady jamu harian terus senang hamil bukan calang2 tau herba yang digunakan ☺️ semuanya ada khasiat yang sangat2 diperlukan oleh wanita 😇 . . Jom try PINKLADY sangat digalakkan untuk diambil kepada yang ❤️ ❗️Kulit kusam . ❗️Iktihar Hamil . ❗️Berat badan tidak ideal. ❗️Lesu dan tidak bertenaga . ❗️Rambut makin berkurangan . . Whatapps📲 mek Sekarang 😘 012-5693085 012-5693085 012-5693085 . #pinkladyaa #teampinkladyaa #pinkladyaor #pinklady #pinkladyterbaik #pinkladymantop #pinkladybodyperfectionoriginal #kutupinklady #kutumingguan #ansuranpinklady #nelydiasenrose #uqashasenrose #mawarrashid #datoserivida #ctdk #aprenamanrose #zahirahmacwilson #intannajuwa #emmamaembong #sariyanti #zulinaziz #muabellaz #meloditv3 #meletop #erafm #jamuwanita #bellaastillah #fathialatiff #pengikatsuami
Assalamualaikum...selamat pg kawan2 alam maya💓. . . . . . p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @ckhaslina supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah . . Coach Lin +60199195466 . #teamckhaslina #johor #teamckrosliza#everyoneloseweightonline #kelantan #sarawak #kualalumpur #naelofarhijab #zizan #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm  #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #dietonline #irmahasmie #ctnurhaliza #siakapkeli #tv3 #singapore #dietsihat #kurus #diet #brunei
FLAME ON | COPY ORI : KK 🎯 HARGA : RM160 SM ; RM165 SS 🎯 SIZE : 36 - 44 EURO 🎯 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE . 🎯 COMMENT & TAG UR BUDDIES 🎯 BUY ONLINE, WE DELIVER . 🎯CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🎯SIZE CHART : 36.0 EU : 3.5 UK : 225 MM 36.5 EU : 4.0 UK : 230 MM 37.0 EU : 4.5 UK : 235 MM 38.0 EU : 5.0 UK : 240 MM 38.5 EU : 5.5 UK : 245 MM 39.0 EU : 6.0 UK : 250 MM 40.0 EU : 6.5 UK : 255 MM 40.5 EU : 7.0 UK : 260 MM 41.0 EU : 7.5 UK : 265 MM 42.0 EU : 8.0 UK : 270 MM 43.0 EU : 9.0 UK : 280 MM 44.0 EU : 9.5 UK : 285 MM 44.5 EU : 10.0 UK : 290 MM 45.0 EU : 10.5 UK : 295 MM  LIKE 💜 | SHARE 📮 | COMMENT 📝 | TAG 🔖  #kasut #onxon #nvxmalaysia #kasutviral #y15z #kasutcantik #hargaborong #murah #sinarfm #erafm #suriafm #hotfm #malaysia #koolfm #y125zr #yamahamalaysia #kroni #motifviral #y135lc #dramasangat #astro #scl2019 #selangorpower #cikgu #rempit
Jarang2 kluar makan angin di negara orang,jumpa Jong Kook jap 😬🇰🇷.. - #capikkekorea#pusaka#diehardfans #allaboutsyafiqkyle #artismalaysia #artismeletop #supportartismalaysia #jejakamelayu #tampan #idola #artisgojes #viral #motifviral #dramatv #dramamelayu #artisinstagram #erafm #sinarfam #hotfm #lawakhambar #artiskacak - Do follow @syafiqkylefan and don't forget to like guys😘
[EGO KERANA TEGURAN, MEMBINASAKAN DIRI SENDIRI]  Kenapa Allah datangkan ada orang menegur kita? Mesti ada kebaikannya. Yess sensitive isu bab ada menegur saiz ni sebab tengok you kata nak kurus tapi still makan. Sampai ter paksa jumpa doktor pun cakap perkara yang sama. Adakah pengakhirannya terus berserah menghadap Nya? Jom kita fikir sejenak keadaan macam mana Allah swt jadikan kita cukup sempurna sihat wala’fiat. Allah tak hantar makanan untuk buat kita sakit, tapi kita Yang suka sakiti badan sendiri.  Jadi berubah sebelum terlambat.  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @coach_mardiah untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
[HANYA BERSERAH]  Kenapa Allah datangkan ada orang menegur kita? Mesti ada kebaikannya. Yess sensitive isu bab ada menegur saiz ni sebab tengok you kata nak kurus tapi still makan. Sampai ter paksa jumpa doktor pun cakap perkara yang sama. Adakah pengakhirannya terus berserah menghadap Nya? Jom kita fikir sejenak keadaan macam mana Allah swt jadikan kita cukup sempurna sihat wala’fiat. Allah tak hantar makanan untuk buat kita sakit, tapi kita Yang suka sakiti badan sendiri.  Jadi berubah sebelum terlambat.  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
FLAME | COPY ORI : KK 🎯 HARGA : RM160 SM ; RM165 SS 🎯 SIZE : 36 - 41 EURO 🎯 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE . 🎯 COMMENT & TAG UR BUDDIES 🎯 BUY ONLINE, WE DELIVER . 🎯CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🎯SIZE CHART : 36.0 EU : 3.5 UK : 225 MM 36.5 EU : 4.0 UK : 230 MM 37.0 EU : 4.5 UK : 235 MM 38.0 EU : 5.0 UK : 240 MM 38.5 EU : 5.5 UK : 245 MM 39.0 EU : 6.0 UK : 250 MM 40.0 EU : 6.5 UK : 255 MM 40.5 EU : 7.0 UK : 260 MM 41.0 EU : 7.5 UK : 265 MM 42.0 EU : 8.0 UK : 270 MM 43.0 EU : 9.0 UK : 280 MM 44.0 EU : 9.5 UK : 285 MM 44.5 EU : 10.0 UK : 290 MM 45.0 EU : 10.5 UK : 295 MM  LIKE 💜 | SHARE 📮 | COMMENT 📝 | TAG 🔖  #kasut #onxon #nvxmalaysia #kasutviral #y15z #kasutcantik #hargaborong #murah #sinarfm #erafm #suriafm #hotfm #malaysia #koolfm #y125zr #yamahamalaysia #kroni #motifviral #y135lc #dramasangat #astro #scl2019 #selangorpower #cikgu #rempit
WANPAKU YANG SIHAT .  meh sedikit sharing berkenaan sandwich wanpaku jika anda guna ia dalam diet.. .  1.jaga portion protein.. Protein suku jer jangan lelebih 2.dressing kena jaga yer nak selamat ambil 1-2sudu kecil ok dah.. Sbb kat dressing ni ramai failed.. Carilah yg low calories juga.. 3.sayur-pelbagaikan warna sayur lebih bagus sebab setiap warna tu ada khasiatnya. 4.sos-bagi yg guna sos adalah antara yang tinggi gula kalau rajin boleh cari di fb or shopee ada yg zero carbo.. Homemade diorg jual 5.minyak-bleh je guna kat protein.. Sebb minyak dlm kuantiti sedikit pun diperlukan dlm diet yang seimbang.. 6.kenapa sandwich biasa tak kenyang macam wanpaku... Sebb sayurlah.. Fibre memberi rasa kenyang yang cukup buat kita Share jika berguna. .  turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach,ILMU dan TEAM SUPPORT. . Coach  @coachraffwafi 📱+60127010741 . | CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH| NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |. . #mynewmeonlinechallenge #tipskurus #plussize #tipssihat #makansihat #bhonline #coachonline #mamak #menueatclean #resepisihat #eatclean #mfmirafilzah #erafm #hotfm #mediaprima #beritahariini #muladiet #fattzuraloverz #ariani #tv3malaysia #jjcm #sandwich #wanpakusandwich #wanitamuslimah
SHARK | COPY ORI : KK 🎯 HARGA : RM160 SM ; RM165 SS 🎯 SIZE : 36 - 44 EURO 🎯 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE . 🎯 COMMENT & TAG UR BUDDIES 🎯 BUY ONLINE, WE DELIVER . 🎯CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🎯SIZE CHART : 36.0 EU : 3.5 UK : 225 MM 36.5 EU : 4.0 UK : 230 MM 37.0 EU : 4.5 UK : 235 MM 38.0 EU : 5.0 UK : 240 MM 38.5 EU : 5.5 UK : 245 MM 39.0 EU : 6.0 UK : 250 MM 40.0 EU : 6.5 UK : 255 MM 40.5 EU : 7.0 UK : 260 MM 41.0 EU : 7.5 UK : 265 MM 42.0 EU : 8.0 UK : 270 MM 43.0 EU : 9.0 UK : 280 MM 44.0 EU : 9.5 UK : 285 MM 44.5 EU : 10.0 UK : 290 MM 45.0 EU : 10.5 UK : 295 MM  LIKE 💜 | SHARE 📮 | COMMENT 📝 | TAG 🔖  #kasut #onxon #nvxmalaysia #kasutviral #y15z #kasutcantik #hargaborong #murah #sinarfm #erafm #suriafm #hotfm #malaysia #koolfm #y125zr #yamahamalaysia #kroni #motifviral #y135lc #dramasangat #astro #scl2019 #selangorpower #cikgu #rempit
🔸Sweater & Seluar Liverpool 2019/2020 🔸Size : S, M, L & XL 🔸Jika Berminat, Boleh Direct Whatsapp 📲 010 ~ 3726388  #sazarasports #sayajual #jersi #upsi #koolfm #pagidisinar #sayajualjersi #usm #jersimurah #murah #suriafm #hotfm  #jerseyfutsal #ctdk #kakifutsal #erafm #suriamalaysia #uum #jersibola #upm  #segalanyahiburan #um #uia #uitm #ukm
HARRY POTTER | COPY ORI : KK 🎯 HARGA : RM160 SM ; RM165 SS 🎯 SIZE : 36 - 44 EURO 🎯 WASSAP ADMIN UTK SAIZ AVAILABLE . 🎯 COMMENT & TAG UR BUDDIES 🎯 BUY ONLINE, WE DELIVER . 🎯CARA² UTK ORDER : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE . 🎯SIZE CHART : 36.0 EU : 3.5 UK : 225 MM 36.5 EU : 4.0 UK : 230 MM 37.0 EU : 4.5 UK : 235 MM 38.0 EU : 5.0 UK : 240 MM 38.5 EU : 5.5 UK : 245 MM 39.0 EU : 6.0 UK : 250 MM 40.0 EU : 6.5 UK : 255 MM 40.5 EU : 7.0 UK : 260 MM 41.0 EU : 7.5 UK : 265 MM 42.0 EU : 8.0 UK : 270 MM 43.0 EU : 9.0 UK : 280 MM 44.0 EU : 9.5 UK : 285 MM 44.5 EU : 10.0 UK : 290 MM 45.0 EU : 10.5 UK : 295 MM  LIKE 💜 | SHARE 📮 | COMMENT 📝 | TAG 🔖  #kasut #onxon #nvxmalaysia #kasutviral #y15z #kasutcantik #hargaborong #murah #sinarfm #erafm #suriafm #hotfm #malaysia #koolfm #y125zr #yamahamalaysia #kroni #motifviral #y135lc #dramasangat #astro #scl2019 #selangorpower #cikgu #rempit

Loading