Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#dalamhatiadataman

Posts tagged as #dalamhatiadataman on Instagram

9.305 Posts

Just to distract ourselves from MSQH, maybe for a while😊😜 #dalamhatiadataman #sparklerunkl2019
With love ❣️ #smile #love #dalamhatiadataman
Duk tempat tanah tinggi sesekala kalau cuti boss mesti singgah. Bawak pengiring penuh satu kereta.  Kalau tanam ditanah tinggi tu mestila lagi cantik tanamannya. Lelaki zaman sekarang kalau dah minat tanaman menjadi je.  #pokokturi #rospasu #daun3rasa #mugwort #dalamhatiadataman #pokokcemomok
Kalau boleh petik bunga tu, kamu pilih yang mane? #bungabungacinta #dalamhatiadataman #dalamntucponadataman
#barumulaberbunga #dalamhatiadataman
Mengapa bunga harus layu, Setelah kumbang dapatkan madu. Mengapa kumbang harus ingkar, Setelah bunga tak lagi mekar. #matbunga #dusunbambu #dalamhatiadataman ohh mat bunga~~ hari2 makan bunga~~ 🤪😜
“mengenal ilah erti setia”🙏🏻☺️😌🍃💔 #brokensekejap #cintajarakjauh #lagujiwang #vediojiwang #dalamhatiadataman #redha #hatiinidipermainkan
Awak cuba tengok asap tu? Datangnya sekali membawa rasa rindu dan cinta pada awak lah.. 😚😘 #dalamhatiadataman #positivesquad2019 #az  Credit to: @myko_nanai the sharp shooter 📷 and also Credit to: @faizall_tahir the best mat support ever 💨
The right of health - say YES to vaccines! Prevention is better than cure. Love yourself 😘❤ . Ilman Ishaq's 2 month old vaccination day, baby tenang ni.. dah kena vaksin pun aktif jugak ye. Strong boy! Cayang Ishaq! 🥰 💪👶 . Psst: Loving this oriental floral blouse from @poplook 🥰🌹🌸 . #dalamhatiadataman #oriental #floral #juliette #poplookootd #jeniferflareblouse #vaccines #immunization #baby #vaksin #ilmanishaqmdjasmi #2m #saturdate #instamoment #parenting #momlife #love #happy #smile
Selamat petang semua...😍🥰 #bersyukurselalu #dalamhatiadataman
Kalau anda Rasa anda susah nak faham perempuan. Omnomnom mochi boleh membantu..😆😆 Crdt @mfafairuz ❤️ #dalamhatiadataman #happyselalu #perempuan #tuesday #selasa #midvalley #seremban #comic #komik
bday la mkjong ! bukn kaleng2 keknya.. hashtaglamkjong #mk #peacenowar #instafamous #dalamhatiadataman #mekjongturn14 #tenangisgood🍁🍁
Wow suka sangat.. this beautiful flowers  from Floral heaven ... promotion price rm79.. wow!!! Heaven!!! ❤❤❤ #floralheaven #munga #luvit #dalamhatiadataman
#dalamhatiadataman
😍Layan Jiwang Petang2 Lepas Hujan😍 ============================== Salah seorang isteri dalam group kita bagitau suaminya menghadiahkan kepadanya produk olive house sempena hari ulangtahun kelahirannya.  Baguslah kalau ada suami macam ni. Dia inginkan isterinya sentiasa awet muda & sihat aafiyat. Tahniah diucapkan  Ada yang berhajat nak buat camni boleh bagitau, kami boleh bantu raikannya 😘  #dalamhatiadataman #inlove #suami #isteri #rrolivehouse #aafiyatlifestyle #aafiyatstore #olivehousesemenyih
28 tahun menanti.... Akhirnya... #existsreunion2019 #dalamhatiadataman #suaratelankaset #destar #abangtengkolok
Dulu pernah cakap kat dalam kuliah time kenalkan diri. Mayra cerita pasal nama, background, satu lagi pasal pasangan. .  Mayra cakap depan lecturer, "Saya tak akan kawin dengan cikgu, saya akan kawin dengan doktor je." .  BBNU mmg cenggitu, hahaha. Belagak sungguh! kemain lagi nak doktor bagai tapi tak sedar diri yg diri tu tak boleh suami sendiri duduk jauh sikit walaupun bangunan sebelah je. hahah. .  Itulah. Apa yang kita nak, tak semestinya baik untuk kita. Allah dah buktikan kat Mayra, yang ni sangat2 terbaik untuk Mayra. .  The moral of post ini adalah, Keep Trusting that apa saja Allah takdirkan untuk hambaNya tu, adalah yang tergojes! Terbaek! Tersempurna! Allah Maha Mengetahui tentang ciptaanNya 🌹 .  Btw, yg kenal Mayra, cube teka apa perbezaan dan persamaan kami 🤫 .  #keningteraboq #syukur #paanmayra #alhamdulillah #dalamhatiadataman #dakwah #dakwahkampus #tarbiah #atokpesan #nakbebel #tolongdengar #secebiskenangan #dakwahislam #nakkongsi #tarbiahdiri #dakwahmuslimah #quotes #nakfakta #jommuhasabahdiri #suamiisteri #husband #wife #suamilimitededition #aisyahhijanah #alifteega
Last month - Reminiscing the good times moments before we plunged in 😊❤ #jahrastafari #waterfalls #soulmate #fuzeecoteeroutdooradventures #wales #nationalpark #rastamanvibration #dalamhatiadataman
Selamat hari lahir sayangku @syemaradzi 🎂🍰🎂🎊🎉semoga segala doa dimakbulkan dan keluarga kita kekal bahagia hingga ke jannah..amin♥️♥️♥️tima kasih @rosses.co tolong surprised kan..menjadi jgk.. #1sttimesurprisebirthday  #dalamhatiadataman 😝😝😝
#repost @yxsriunxs • • • • • • " Biasa la manusia hati sering berubah dan itu realiti "  #merahituganas❤ #dalamhatiadataman
#repost @yxsriunxs • • • • • • " Biasa la manusia hati sering berubah dan itu realiti "  #merahituganas❤ #dalamhatiadataman . . . Follow Dan Tag 📸 : @geng53100  #kakylepaktown #pistonjahat #yamahalc135 #gbk53100 #bk44300 #52serat #pahlawanjalanan #kronilc135v1v2v3v4 #peminatlc135 #yamahay15zr #yamaha125zr #followforfollowback #kronirempit #kapcaimalaya #kakilurus_highway #terbangtunduk #topspeed #ludepanluking
Sweet mweet bila deme main balas2 ❤ #dalamhatiadataman #haeyang #haeyangsm
sedang posing maut.. Abaikan mahkluk dibelakang tu 😑 #tamanbunga #ootdmens #dalamhatiadataman #sedangberangan #posingmaut #boysapparel #menswear #streetstyle
Came across this on youtube. Asides the obvious like reciting surahs from Al-Quran etc.. Watching videos like these just soothes the mind and makes my heart go awwwww 😂 By far.. the most adorable connection between human & animal. Both Cute AF! #ehjiwangsiolaku #dalamhatiadataman #dalamtamanadatigersleeping

Loading