Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#cheras

Posts tagged as #cheras on Instagram

800.268 Posts

- Jom Whatsapp kami 0176314059 atau DM untuk info lanjut! . 🚗 COD area #kualalumpur #cheras #ampang dan #selangor yang berdekatan . .  #dianarafar #drbeautyempire #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing #sayajual #sayajualonline #tipswanita #sayajualprodukkecantikan #siakapkeli #rotikaya #produkmurah - -
. RM60 shj😲(satu).. . Spec:: ✔Gred AA. ✔Rubber Strap. ✔Digital Time. ✔Battery. ✔Unisex. ✔High quality. ✔Free GS Tin/Box . .. . ========================================.. Postage?🚁 Semenanjung : Free .  Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Order?📦 1. Screenshot  2. WhatsApp 3. Try to negotiate . Nak? 😍 >>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }
- Kaya dengan khasiat madu, buah tiin, dan kurma. Campuran minuman kesihatan Dr Beauty Susu Kambing ini boleh membuatkan badan kita sihat, minda cergas dan kulit semakin cantik. . . Harga RM60 sahaja tau . Jom Whatsapp kami 0176314059 atau DM untuk info lanjut! . 🚗 COD area #kualalumpur #cheras #ampang dan #selangor yang berdekatan . .  #dianarafar #drbeautyempire #goatsmilk #health #beauty #wellness #susukambing #sayajual #sayajualonline #tipswanita #sayajualprodukkecantikan #siakapkeli #rotikaya #produkmurah -
💇🏻‍♀️卸貨前趕緊去找 @jason_tientzehau @elements_bytrove 把頭髮修短一點🥰 謝謝你每次都幫我把頭髮弄美美噠🤩😻👍🏼 . 等我卸貨後 再找你把我的布丁頭解決掉🤣哈哈哈🤪  #elementshairsalon #cheras  #頭髮放心交給他準沒錯♥️
🍎KOD GM  Circle Diamonic Watch  Colour:Black, pink,  Blue, Purple, Red,white, Brown  Rm25 SM/ Rm30 SS  Termasuk postage . Cara order: . 1)Screenshot item  whatsapp ke 018 393 0746 . #terapiinstagram  #ajimaura #cikguseo #jammurahmalaysia#sayajualjamtangan #bazaarpaknil#moodrepublik #hadiahbirthday#igersganu#megadrama#mirafilzah#heelsmurah##jamtanganwanita#kedaionline#jamtangan#puteriyangditukar#sitinordiana#neelofa#bigstage#seremban#uitm#ipoh#putrajaya#cheras#sarawak#tv3
Yessszzzaaa Kek Lumut kami dah siapp! Cantik tak? Ada orang komen kenapa kek lumut kamj kelihatan pucat ya dan tak berapa nak hijau pekat ya? You all pernah tak rasa ubat antibiotic? Hmmm begitu la rasanya kalau kek terlalu banyak pewarna... rasa pahit dan ubat antibiotic. Untuk apa makan kek rasa antibiotik ya sedangkan ada rasa yang lebih sedap untuk di makan... rasa French butter, rasa pandan... kan kah indah begitu ? 😀😀😀 #putrajaya #cyberjaya #puchong #damansara #klang #bangi #shahalam #kualalumpur #kotadamansara #cheras #anpang
. RM70 shj😲(satu)..*swipe left for more*. . Spec:: ✔Gred AA. ✔Rubber Strap. ✔Dual Time. ✔Battery. ✔Unisex. ✔High quality. ✔Free GS Tin/Box . .. . ========================================.. Postage?🚁 Semenanjung : Free .  Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Order?📦 1. Screenshot  2. WhatsApp 3. Try to negotiate . Nak? 😍 >>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }
RAMBO SPRAY . TAHAN LEBIH LAMA KETIKA DIRANJANG ! ! !. SELAMBER HENJUT 45 MINIT ! ! !. . . . Spray 3 Kali ✔ Sapu Seluruh Zakar. . ✔ Biar 5-8 Minit Serap ✔Boleh Terus On The Game!. ✔ Support 30-60 Minit Bersama ✔ Bau WANGI.. Segar.. & Sejuk ✔Tak Kebas & Tak Panas ✔Ada Kelulusan KKM ✔Boleh Guna 40-50 Kali Penggunaan . ➡COD: Shah Alam, Subang, Klang & Puncak Alam . 📮Pos Percuma Keseluruh Malaysia . Wasap 📞0142397669 . #rambospray #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia
LORENXO [Tahan Lama, Keras, Besar & Panjang] . Produk yg dpt mengembalikan kehangatan malam pertama tuan & isteri 💦💦💦 . *Lorenxo* dapat membantu anda dengan:- ✅ Buat anda tahan lebih lama (sebiji tahan 3-4 hari) ✅ Besarkan zakar ✅ Panjangkan zakar ✅ Kuatkan pangkal zakar ✅ Keras tegang maksima ✅ Merawat kencing manis dan darah tinggi . Tiada kesan sampingan‼️ ❌ Sakit kepala ❌ Sakit pinggang ❌ Sakit urat ❌ Pedih ulu hati ❌ Panas . ➡Cod: Shah Alam, Klang,  Johor Bahru . 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP  0142397669 . #lorenxo #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia
PROMOSI‼️PROMOSI‼️ FCKIN FLAVA SALT RM10 SAJE‼️ (HARGA LANTAI)  #not4kids #not4kids ———————————————— 🚚Postage SATU MALAYSIA RM10 ———————————————— 🔻Online Order🔻 📞Whatsapp +6017-9776393 💻 Online Working Hour 12PM-12AM ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Mahkota Cheras 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6017-9776393 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 🔞For 18+ Only 📍LANDMARK 👉🏻(Sebaris Dengan Yusof Bistro & 7 Eleven) 👉🏻(Bawah Uncle Jang Korean Restaurant) 👉🏻(Sebelah Splash the world Swimming School) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Hulu Langat 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 📞Admin Whatsapp: +6010-2368799 📍LANDMARK 👉🏻(Atas Mydin Supermarket Hulu Langat) 👉🏻(Opposite Subway Hulu Langat) 👉🏻(Sebaris Dengan APPLE DREAM NET (CyberCafe)) 👉🏻(Depan Pasaraya CS Hulu Langat) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Ampang 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6016-4600263 🔎Waze/Google Map : Vape VMO AMPANG 📍LANDMARK 👉🏻(AMPANG AVENUE) 👉🏻(Sebelah KK Super Mart) 👉🏻(Sebelah Aquanano Dobi) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Semenyih 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6012-6363367 🔎Waze/Google Map : Vape VMO SEMINYIH 📍LANDMARK 👉🏻(Belakang Tesco semenyih) 👉🏻(Sebelah Al Ajwa Maju Mamak) 👉🏻KFC 👉🏻PIZZAHUT ———————————————— #pod #vapemalaysia #podperak #podsabah #podsemenanjung #podkl #onlinepod #original #fastdelivery #podperlis #vapemalaysia #podcheras #cheras #clearance #onlinecheap #vapemelaka #ejuice #eliquid #perisa #juicy #vapejuice #saltandpod #cheapestpod #aievo #podmalaysiaoriginal #salt #sayyosalt
PROMOSI‼️PROMOSI‼️ FEEL FREAH SALT RM10 SAJE‼️ (HARGA LANTAI)  #not4kids #not4kids ———————————————— 🚚Postage SATU MALAYSIA RM10 ———————————————— 🔻Online Order🔻 📞Whatsapp +6017-9776393 💻 Online Working Hour 12PM-12AM ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Mahkota Cheras 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6017-9776393 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 🔞For 18+ Only 📍LANDMARK 👉🏻(Sebaris Dengan Yusof Bistro & 7 Eleven) 👉🏻(Bawah Uncle Jang Korean Restaurant) 👉🏻(Sebelah Splash the world Swimming School) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Hulu Langat 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 📞Admin Whatsapp: +6010-2368799 📍LANDMARK 👉🏻(Atas Mydin Supermarket Hulu Langat) 👉🏻(Opposite Subway Hulu Langat) 👉🏻(Sebaris Dengan APPLE DREAM NET (CyberCafe)) 👉🏻(Depan Pasaraya CS Hulu Langat) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Ampang 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6016-4600263 🔎Waze/Google Map : Vape VMO AMPANG 📍LANDMARK 👉🏻(AMPANG AVENUE) 👉🏻(Sebelah KK Super Mart) 👉🏻(Sebelah Aquanano Dobi) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Semenyih 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6012-6363367 🔎Waze/Google Map : Vape VMO SEMINYIH 📍LANDMARK 👉🏻(Belakang Tesco semenyih) 👉🏻(Sebelah Al Ajwa Maju Mamak) 👉🏻KFC 👉🏻PIZZAHUT ———————————————— #pod #vapemalaysia #podperak #podsabah #podsemenanjung #podkl #onlinepod #original #fastdelivery #podperlis #vapemalaysia #podcheras #cheras #clearance #onlinecheap #vapemelaka #ejuice #eliquid #perisa #juicy #vapejuice #saltandpod #cheapestpod #aievo #podmalaysiaoriginal #salt #sayyosalt
PROMOSI‼️PROMOSI‼️ FOG THE TASTE SALT RM10 SAJE‼️ (HARGA LANTAI)  #not4kids #not4kids ———————————————— 🚚Postage SATU MALAYSIA RM10 ———————————————— 🔻Online Order🔻 📞Whatsapp +6017-9776393 💻 Online Working Hour 12PM-12AM ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Mahkota Cheras 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6017-9776393 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 🔞For 18+ Only 📍LANDMARK 👉🏻(Sebaris Dengan Yusof Bistro & 7 Eleven) 👉🏻(Bawah Uncle Jang Korean Restaurant) 👉🏻(Sebelah Splash the world Swimming School) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Hulu Langat 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 🔎Waze/Google Map : Vape VMO 📞Admin Whatsapp: +6010-2368799 📍LANDMARK 👉🏻(Atas Mydin Supermarket Hulu Langat) 👉🏻(Opposite Subway Hulu Langat) 👉🏻(Sebaris Dengan APPLE DREAM NET (CyberCafe)) 👉🏻(Depan Pasaraya CS Hulu Langat) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Ampang 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6016-4600263 🔎Waze/Google Map : Vape VMO AMPANG 📍LANDMARK 👉🏻(AMPANG AVENUE) 👉🏻(Sebelah KK Super Mart) 👉🏻(Sebelah Aquanano Dobi) ———————————————— 🔻Walk In🔻 Vape VMO Semenyih 🕑Open Daily 12P.M. - 12A.M. 📞Admin Whatsapp: +6012-6363367 🔎Waze/Google Map : Vape VMO SEMINYIH 📍LANDMARK 👉🏻(Belakang Tesco semenyih) 👉🏻(Sebelah Al Ajwa Maju Mamak) 👉🏻KFC 👉🏻PIZZAHUT ———————————————— #pod #vapemalaysia #podperak #podsabah #podsemenanjung #podkl #onlinepod #original #fastdelivery #podperlis #vapemalaysia #podcheras #cheras #clearance #onlinecheap #vapemelaka #ejuice #eliquid #perisa #juicy #vapejuice #saltandpod #cheapestpod #aievo #podmalaysiaoriginal #salt #sayyosalt
Halia dapat buang angin badan, Serius?⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Follow IG kami @brandadni untuk Info, resipi dan tips2 Percuma 😀⠀⠀ .⠀⠀ Tiada Pewarna ❌⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tiada Pengawet ❌⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Tiada MSG ❌⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Dengan set blended⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Bawang merah⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Bawang putih⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Halia⠀⠀⠀⠀⠀⠀ •Cili kering⠀⠀⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Semua dah siap blend!⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ada dalam balang yg Cool!⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ .⠀⠀⠀⠀ #brandadni⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #rempahpremium⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #easycooking⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #premiumpaste⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #nomsg⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #nopengawet⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #balakong⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bandarbarubangi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #bangi⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kajang ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #cheras⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #semenyih⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #foodporn #yum #instafood #yummy #instagood #photooftheday #lunch #fresh #delish #delicious #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #foodstagram
Alhamdulillah selesai sudah untuk hari ini, esok bagaimana pula? Kami masih mempunyai slot kekosongan penghantaran untuk esok.  Untuk sebarang pertanyaan atau pesanan, hubungi kami @woodfirekl melalui WhatsApp di 011-3384 3034  Daily Route :- #kualalumpur #bukitbintang #bangsar #petalingjaya #damansara #ampang #keramat #melawati #melati #wangsamaju #setapak #sentul #cheras #kajang #bukitjalil #bangi #subangjaya #sunway #kelanajaya #damansara #selayang #gombak #shahalam #puchong #kepong #cyberjaya #putrajaya #subangjaya #damansara #kelanajaya
Banana loaf with dark chocolate chips and no walnut, please! for Anis😁. Thanks for order. . To order :  Please click whatsapp link at bio👆🏻 . Self pick up : Bandar Tun Hussein Onn, Cheras or arrange your own runner to pick up (lalamove, lazybum, grab, goget etc) . Delivery : Depending on location and available time..please whatsapp your location details.  #ibakedesserts #bandartunhusseinonn #cheras #balakong #serikembangan #serdang #cyberjaya #putrajaya #kekbandartunhusseinonn #cakebandartunhusseinonn #kekbtho #cakebtho #cakecheras #kekcheras #kekcyberjaya #cakecyberjaya #kekserikembangan #cakeserikembangan #dessertkl #cakeskl #klcakes #klcake
10 Sebab korang perlu ada Pendapatan Kedua dengan TEAM KFOC!⠀ .⠀ 1. Korang ada lebih wang dan tidak lagi fikirkan masalah selalu tidak cukup wang/ tidak cukup wang gaji.⠀ 2. Korang boleh simpan lebih wang. Bole buat macam2 yg korang suka. Nak sedekah ke.⠀ 3. Korang boleh laburkan wang.⠀ 4. Korang boleh cover hutang lebih cepat. Dan berhenti buat hutang baru.⠀ 5. Korang ada pelan kecemasan sekiranya sakit atau di berhentikan kerja.⠀ 6. Korang ada bisnes anda sendiri dan anda akan jadi BOS sendiri.⠀ 7. Ada yang berniaga sampai pendapatan kedua melebihi pendapatan utama mereka. Akhirnya, bukan bos pecat mereka, tapi mereka yang pecat bos.⠀ 8. Korang boleh gandakan lagi pendapatan menjadi pendapatan ketiga dan seterusnya. ⠀ 9. Korang boleh buat apa yang korang minat. Mungkin kerja pertama korang sekarang korang tak minat, jadi kenapa tidak pilih satu lagi kerja yang korang minat secara part-time?⠀ 10. Korang belajar berniaga. Ilmu perniagaan sangat luas. Korang pasti kaya dengan pengalaman di samping lebih ramai kenalan, dan paling penting ada pendapatan yang korang ‘bina’ sendiri.⠀ .⠀ Kalau ada adik,abang,kakak di luar sana yg nak cuba generate 2nd income bole ketik link kat bio ni. ⠀ .⠀ InsyaAllah bakal pendapatan kedua korang 2k-5k sebulan. Tak kacau keja hakiki korang. ⠀ .⠀ .⠀ Share n tag kawan-kawan anda.⠀ .⠀ .⠀ Nak turun berat badan dengan ilmu pemakanan yg betul ? Mudahnya KURUS bila ada coach tolong guide,ILMU yang betul2 berjaya dan TEAM SUPPORT yang sentiasa positive.⠀ .⠀ .⠀ 📲 Click link Whatsapp di bio⠀ . ⠀ .⠀ Coach Erza .⠀ 0192750115 📲.⠀ Kurus Fit Online Coaching.⠀ .⠀ #tipskurus #tips #tipsdiet #diet #kurus #slim #fit #fitness #slimfit #jomkurus #jk1m #dietsenang #jubahbesar #plussize #bajubesar #seluarbesar #malaysia #kualalumpur #bangi #putrajaya #cheras #kajang #turunberatbadan #gemokisawesome #ttc #dietforbeginners #usaha  #zuriat #buanglemak #teamfittrainer
. RM95 shj(sepasang).. . Utk order bleh tekan link dekat bio IG ye,terus boleh ws. 🤙😁, tq.... . Spec:: ✔Gred AA. ✔Rubber Strap. ✔Digital Time. ✔Battery. ✔Unisex. ✔High quality. ✔Free LOVE Tin/Box.. . ========================================.. Postage?🚁 Semenanjung : Free .  Sabah Sarawak : +RM5 . . How to Order?📦 1. Screenshot. 2. WhatsApp(press link at bio)☝. 3. Negotiate/Proceed Payment. . Nak? 😍 >>{ WhatsApp 📲 011-10246016 tq 😉🇧🇩 }
Selamat malam kesayangan akak😊 Flash Sales Diskaun 10% bagi setiap pembelian 🍿Premium Garret Popcorn masih berlangsung. Jangan lepaskan peluang. Jom grab cecepat dari akak. Promosi sah dari 21/10/2019 sehingga 27/10/2019. Jangan kata akak tak payung pulek😉 ❤ awliya_shoppez  #garretpopcorn#garretpopcornmalaysia #freshfromoven #gilermakan #delicious #paidreview #fatzurah #foodporn #cod #cheras #ampang #putrajaya #bukitjalil #seripetaling #permaisuri #maluri #pandanmewah #pandanjaya #pandanperdana #pandanindah #tamanmajujaya #kuptmkl #sukamakan #sarawakian #sabah #utara #selatan #pantaitimur
必須承認  有一些錯誤 不來自外來因素 而是自己給了自己機會  不成熟的犯下  人生路很長 學習接受錯誤帶來的「結果」 才會讓自己越變越強🌸  更多详情请联系我们 可通过我们的专页/ig: fleurietwo 预定噢  #花藝設計 #floristkl #floristcheras #klgift #klflorist #cherasflorist #kajangflorist #floristkajang #giftideas #giftforher #giftforhim #bungakl #flowerbox #flowerofinstagram #petals #flowerlove #floristmalaysia #malaysiaflorist #gift #driedflower #lifestlyeflorist #花艺 #weeklybouquet #cheras #kl #love
MINYAK BELACAK LINTAH DARA . . TAHAN LAMA, BESAR & PANJANG. . . "Isteri Balik Dengan Senyuman Meleret " . . Apa kess sayang hari ni.. Kena sampukk ke ?? seramm pulakk aabang.. Sekali diaa cakapp tak sabar nakk 'berperang' jap lagi.. Katanyaa tak senang duduk dekat ofis..😂😂 . . Pheww semalam baru 'berperang' hari ni nak perang lagi.. Ape lagi GAME ON laa.. hihi penangan M.B.L.D. memang padu bosss.. Sekali sapu BESAR, PANJANG, TAHAN LAMA.. . . Penangan M.B.L.D. memang asyikkk.. Isteri makin gelojohh.. Nak 'berperang' hari-hari pun takpaa aii mcm ni.. . . COD: Shah Alam, Klang, Subang, Puchong . POS: Percuma keseluruh Malaysia . . Dm/wasap 📞 0142397669 . #minyakbelacaklintahdara #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia
What we show is what we give!!! What we show is what you get 😃 Thank you for support and choose RAYNO Phantom S9 to protect your family and you 😍  Call us now 012 - 225 8872 Terry / 011 - 3388 3870 Yen for more information 😉  #raynobalakong  #raynomalaysia  #raynowindowfilm  #luxurywindowfilm #phantoms9  #phantoms5  #uvrejection  #irrejection  #visiblelighttransmission  #toyotamalaysia  #toyotavillfire  #toyotabalakong #toyotamy  #malaysia🇲🇾 #selangor  #cheras  #cherasselatan  #cherastraderssquare  #datarancheras  #bandarsglong  #bandarmahkotacheras  #batu11cheras  #cherasperdana  #serikembangan  #serdang
Another design with kimono type ❤ Can mix with others too! Only RM27.25 per piece 😱 But this one, tali dia attached sekali dkt baju. Boleh ikat kedepan atau kebelakang. Dua2 style pun cantik 😍😍
Pandan Coconut buttercake..rasa pandan n lemak santan..ditambah plak dengan coconut flakes dlm dan atas kek..kurang manis dan sedap😋 . To order :  Please click whatsapp link at bio👆🏻 . Self pick up : Bandar Tun Hussein Onn, Cheras or arrange your own runner to pick up (lalamove, lazybum, grab, goget etc) . Delivery : Depending on location and available time..please whatsapp your location details.  #ibakedesserts #bandartunhusseinonn #cheras #balakong #serikembangan #serdang #cyberjaya #putrajaya #kekbandartunhusseinonn #cakebandartunhusseinonn #kekbtho #cakebtho #cakecheras #kekcheras #kekcyberjaya #cakecyberjaya #kekserikembangan #cakeserikembangan #dessertkl #cakeskl #klcakes #klcake
"RASA SELESA, TAHAN LAMA, 30MINIT" . . 🔰Kalau dulu la kan...main 5 atau 10 minit tu biasa..tetapi SEKARANG ni..orang kalau 5 atau 10 minit tu tak pandang dah! Orang nak cari paling terok pon 20minit...kalau tak caya meh try test sekali tengok jauh mana penangan *GEL GAMBIR JANTAN*.. . . ✔Memang kesan dia berbeza ✔Memang lama saya boleh tahan ✔Dekat setengah jam juga kadang2 lajak sampai sambung esok ✔Puas hati pakai gel ni . . GEL GAMBIR JANTAN Herba 100%, Halal, ORIGINAL & Lulus KKM.  Memang SUPER POWER💪 Confirm TAHAN LAMA..!! 💪🏼 . . ➡Cod: Shah Alam 📮Pos percuma keseluruh Malaysia . 📞 WHATSAPP  0142397669 . **DROPSHIP juga diperlukan** . #gelgambirjantan #lawak #igersmalaysia #igersmalaya #redgiants #malaysiaonlineshopping #damansara #kajang #cheras #shahalam #kotadamansara #bazaronline #meletop #ikutcarakita #sayajual #terlajaklaris #vapemalaysia #malaywedding #kahwin #besar #panjang #keras #tahanlama #dropshipmalaysia #instashopmalaysia #trustedsellermalaysia #kedaionline #bazarpaknil #igersmy #gshockmalaysia

Loading