Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajurayaletops2019

Posts tagged as #bajurayaletops2019 on Instagram

3.037 Posts

Good Morning & Happy Weekend🌹 . Cantik kan @anasridearies wearing Polka peplum top skirt suit ni. Nak cantik macam ni tak? Uols jangan lupa dapatkan Anasri Collection yg hot selling ni. 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Polka Peplum Top Skirt Suit . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM169 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Soft Cotton Crepe . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Opaque black . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S to M L to XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Pocket on skirt both side ▪️Breastfeed friendly (zip di bahagian dpn) ▪️Wudhuk friendly ▪️Material Tak jarang ▪️Material Sejuk ▪️Comfort & Loose design . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Happy weekend everyone 😍 . Cantik kan my customer @nurazirajahya wearing Earth Crop Top Pleated Skirt ni. Sesuai sangat untuk uols @anasridearies yang nak bercuti ke travel ke pakai Crop Top ni. Mood happy pasti onz sepanjang hari. 😉 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Earth Crop Top Pleated Skirt . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM129 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium Crepe Luxe . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Khaki . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S to M L to XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Crop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) ▪️Zip on left side skirt ▪️Pocket on right side skirt . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Say hello to the new basic collection 😘| #hijabistahub . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Lauren Dress . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Rm79 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahubbasics #convowithhijabistahub #laurendress  #kurung #bajukenduri #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Bella kurung dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Bella Kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM169 (Normal price: RM219) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Nude . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: XS, S, M, L, XL, XXL . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Scarlet lace dress dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Scarlet Lace Dress . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM259 (Normal price: RM299) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: White . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Bella kurung dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Bella Kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM169 (Normal price: RM219) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Baby blue . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: XS, S, M, L, XL, XXL . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Carla luxe kurung dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Carla luxe kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM149 (Normal price: RM259) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Full lining ▪️Half Rubber Skirt ▪️Wudhu Friendly ▪️Zip : Front / Wrist / Skirt . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Carla luxe kurung dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Carla luxe kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM149 (Normal price: RM259) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Full lining ▪️Half Rubber Skirt ▪️Wudhu Friendly ▪️Zip : Front / Wrist / Skirt . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Siapa yang belum dapatkan baju Carla luxe kurung dengan harga sale boleh dapatkan sekarang. Atas permintaan ramai, Big Sale 10.10 extend tauu, happy shopping 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Carla luxe kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM149 (Normal price: RM259) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Lace with full lining . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Full lining ▪️Half Rubber Skirt ▪️Wudhu Friendly ▪️Zip : Front / Wrist / Skirt . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . ##hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #convowithhijabistahub #carlaluxekurung  #kurung #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak #viral #weddingdress
Harini last day sale untuk big sale 10.10. So Cepat grab sebab stock running low plus tengah sale dan penjimatan sehingga RM100 dan harga serendah RM39 😱 . 🎉𝟭𝟬.𝟭𝟬 𝗕𝗜𝗚 𝗦𝗔𝗟𝗘 🎉 (𝟵 -𝟭𝟭 𝗢𝗖𝗧𝗢𝗕𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟭𝟵) . 🎁 Purchase minimum RM100 and stand a  chance to win RM500 CASH VOUCHER 🎁 FREE FAWAA BEAUTY with minimum  purchase RM200 🎁 FREE GLAMLENS with minimum purchase  RM300 . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent #10275 . #hijabistahub #hijabistahub1010bigsale #hijabistahubbigsale #viral #bridalmalaysia #wedding #weddingdress #bazarpaknil #engagement #bridesmaids #engagementdress #dressviral #bajukendurikahwin #bajurayaletops2019
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Apricot . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Apricot . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Apricot . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Black . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Black . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Baju cantik dengan harga yg murah sangat berbaloi untuk korang grab. Plus di datangkan dengan wudhu' friendly & breastfeed 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Black . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . 𝗛𝗼𝘄 𝘁𝗼 𝗼𝗿𝗱𝗲𝗿? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Olive . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Olive . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Olive . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Navy blue . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Navy blue . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
NEW COLLECTION | #hijabistahub . Peminat Polka Dot boleh lah tambah collection dengan The Dot Series ni 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Vinci Dot . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM99 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Satin silk (ironless) . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Navy blue . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S & L . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #hhauthorisedagent . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #polkadotdress
Nak kan keselesaan? Crop Top Pleated Skirt pilihan yang tepat. Material premium luxe crepe buatkan korang selesa sepanjang hari 😘 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Earth Crop Top Pleated Skirt . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM129 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium Crepe Luxe . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: From left: Khaki, Walnut, Pure white . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S to M L to XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Crop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) ▪️Zip on left side skirt ▪️Pocket on right side skirt . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Nak kan keselesaan? Crop Top Pleated Skirt pilihan yang tepat. Material premium luxe crepe buatkan korang selesa sepanjang hari 😘 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Earth Crop Top Pleated Skirt . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM129 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium Crepe Luxe . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: From left: Pewter grey, Soft peach, Wine purple . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S to M L to XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Crop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) ▪️Zip on left side skirt ▪️Pocket on right side skirt . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Nak kan keselesaan? Crop Top Pleated Skirt pilihan yang tepat. Material premium luxe crepe buatkan korang selesa sepanjang hari 😘 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Earth Crop Top Pleated Skirt . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: RM129 . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium Crepe Luxe . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: From left: Caramel, Mocha, Smokey grey . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S to M L to XL . 𝗙𝗲𝗮𝘁𝘂𝗿𝗲𝘀: ▪️Crop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) ▪️Zip on left side skirt ▪️Pocket on right side skirt . How to order? 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 📲 Klik link whatsApp di bio 👆🏻 . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
NEW COLLECTION | #hijabistahub 🎉 Design Kurung pahang yang di datangkan dengan pattern scallop. 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Arya Kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM139 (Normal price: RM199) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium shantung silk . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Sepia . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL, XXL . How to order? 📲 WhatsApp Syira 013-3440643 ⚠️Untuk lebih mudah, klik link di bio 👆🏻 . #teamsyusaidin . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak
NEW COLLECTION | #hijabistahub 🎉 Design Kurung pahang yang di datangkan dengan pattern scallop. 😍 . 𝗜𝘁𝗲𝗺: Arya Kurung . 𝗣𝗿𝗶𝗰𝗲: Promo price: RM139 (Normal price: RM199) . 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗿𝗶𝗮𝗹: Premium shantung silk . 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗿: Royal blue . 𝗦𝗶𝘇𝗲 𝗮𝘃𝗮𝗶𝗹𝗮𝗯𝗹𝗲: S, M, L, XL, XXL . How to order? 📲 WhatsApp Syira 013-3440643 ⚠️Untuk lebih mudah, klik link di bio 👆🏻 . #teamsyusaidin . #hijabistahub #convowithhijabistahub  #hijabistahublebaranseries #hijabistahubraya2019 #hijabistahubalexakurung #kurung #viral #bajukenduri #bajuraya2019 #bajurayaletops2019 #bajurayaterkini #bajukebayaterkini #kurungraya2019 #bajukurungmalaysia #bajukurungcantik #rayacollection2019 #koleksiraya2019 #bajukurungsiap #bajukurungviral #bajukurungonline #bajukurungsimple #bajukurungcorak #bajukurungcikgu #bajukurungmuslimah #bajukurungexclusive #bajukurungfesyen #bajukurungkerja #bajukurungpahang #bajukurunglawa #bajukurungcorak

Loading