Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajuplussize

Posts tagged as #bajuplussize on Instagram

762.215 Posts

GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
Earlybird GIFT FOR YOU. komen ‘SAYA NAK’ dan saya akan dm anda. Nak lagi pantas bleh tekan link terus di bio @coachqila . Online coaching kurus getfitnowonline Sesi NOVEMBER . ✅ 21 HEALTHY RECIPE VIDEO ✅ 12 VIDEO COMBO WORKOUT ✅ FULL MEAL PLAN MAKAN 5x sehari . Coach Qila 011-26455898 #getfitnowonline
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
Ya Ampuuuuuun.  Korang nampak x pinggang dia dah ada shape!! Sebelum ni xde shape pun.  Pastu tgk part lengan tu.  Best kan bila dpt kecilkan lengan.  Bagi sis,nak kuruskan badan ni paling susah part lengan tu.  Mmg degil betul lemak kt bahagian situ.  Siapa lagi nak kurus? Jom dapatkan klubna laleh sekarang.  Klik link www.wasap.my/60147324849/klubnalaleh  #kopikurus #bajuplussize #klubnalalehtestimoni  #kopiviralkurus  #kurus #jk1m #jomkurus #buanglemak #bakarlemak
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
GRID LONG BLOUSE SET CODE 773 . . Satu set RM100 termasuk pos. Harga combo 2 set RM180!! . . *Material: Linen *pants without zip (stretchable waist) *pants with 2side pockets *Blouse with 2side pockets Measurement in one way: (measurement are taken laid flat, X2 for circumference) . .  Size L *TOP* Shoulder: 38cm, Bust: 51cm, Length: 93cm *PANTS* Waist : 28cm-50cm, Length: 100cm  Size XL *TOP* Shoulder: 40cm, Bust: 56cm, Length: 95cm *PANTS* Waist : 29cm-56cm, Length: 103cm  Size 2XL *TOP* Shoulder: 42cm, Bust:60cm, Length: 96cm *PANTS* Waist :32cm-63cm, Length: 104cm  Size 3XL *TOP* Shoulder: 44cm, Bust: 65cm, Length: 98cm *PANTS* Waist: 39cm-68cm, Length: 105cm . . #bajuplussize #bajuplussizemurah #blousemurah #blousecantik #blouseplussize #blousemuslimah #kemejamuslimah #kemejawanita #kemejaplussize #kemejaplussizemalaysia #kemejaplussizemurahmalaysia #seluarplussize #seluarplussizemurah #seluarplussizemalaysia
RESTOCK! 🌷BELLA DRESS CORAK🌷 Soft Cotton Crepe Material sejuk & tak licin Size: Free size S fit to XL Ukuran dalam inci Bust: 40'(MAX) Labuh dari bahu: 51' ( MAX tinggi 164CM) Punggung: 50'(MAX) *Preggy Mommy boleh pakai*  #collectionbyross #jaketjeansmurah #bazarpaknilmurah #dressmurah  #dresscantik  #dresspregnant #dresspregnantmurah #dressmurahmurah #dressibuhamil  #bajuibumengandung  #dressibumengandung  #dresslabuh  #dresslawa  #dressjeans  #maxidress #preggymommy  #pregnant  #pregnantdress  #bajumurah  #blouse  #maxidressmurah #maternitydress  #longdressmurah #dinnerdressmurah #dinnerdress #beachdress #floraldress #dressplussize #bajuplussize #bajumurah #ootd
💓PROMOSI JOM KENDURI KEMBALI LAGI!!!💓 . .  PAKAI SEDONDON DENGAN HARGA MAMPU MILIK JER!! Masa kenduri mesti rumah penuh kan?? Nak iron baju mesti kena beratur kan?? Jangan risau! Sabella kan ada baju tanpa gosok..😉😉 . . Benda tak payah gosok buat apa nak gosok..hehehe🤗🤗 . . Bella nak bagi offer luar biasa kawkaw tau!! Bermula *13 - 18 oktober 2019!!* . Bella nak bagi tudung bawal percuma bagi setiap pasang baju yang korang beli..Percaya ke percaya?? 😱😱 . . Design yang terlibat dengan offer ni: 1. LOREZ 6.0 2. ESTELLA 2.0 3. QAISSA SUIT 4. MADEENA . .  Meh laa grab sementara bella mood tengah baik hati nak buat offer ni.. 😎 . Lepas ni tak tau laa ada lagi tak offer ni.. 😜 .  Haaaaa.... berkenan laa tu kan?? Dapatkan cepat sebelum HABIS! . . ➡️www.wasap.my/60199114933/jomkenduri2 . . Berminat utk melihat katalog baju2 dan promosi terkini dr Sabella? Klik link utk join channel di telegram ➡️ t.me/CatalogSabellaKakTi . .  #kendurikahwin #bridesmaid #bajuplussize #bajukurungcikgu #bajukurung #ironless #bajutakpayahgosok #bertunang #fatzura #aaisyahdhiarana #jubahsabella #jubahmadeena
💓PROMOSI JOM KENDURI KEMBALI LAGI!!!💓 . .  PAKAI SEDONDON DENGAN HARGA MAMPU MILIK JER!! Masa kenduri mesti rumah penuh kan?? Nak iron baju mesti kena beratur kan?? Jangan risau! Sabella kan ada baju tanpa gosok..😉😉 . . Benda tak payah gosok buat apa nak gosok..hehehe🤗🤗 . . Bella nak bagi offer luar biasa kawkaw tau!! Bermula *13 - 18 oktober 2019!!* . Bella nak bagi tudung bawal percuma bagi setiap pasang baju yang korang beli..Percaya ke percaya?? 😱😱 . . Design yang terlibat dengan offer ni: 1. LOREZ 6.0 2. ESTELLA 2.0 3. QAISSA SUIT 4. MADEENA . .  Meh laa grab sementara bella mood tengah baik hati nak buat offer ni.. 😎 . Lepas ni tak tau laa ada lagi tak offer ni.. 😜 .  Haaaaa.... berkenan laa tu kan?? Dapatkan cepat sebelum HABIS! . . ➡️www.wasap.my/60199114933/jomkenduri2 . . Berminat utk melihat katalog baju2 dan promosi terkini dr Sabella? Klik link utk join channel di telegram ➡️ t.me/CatalogSabellaKakTi . .  #kendurikahwin #bridesmaid #bajuplussize #bajukurungcikgu #bajukurung #ironless #bajutakpayahgosok #bertunang #fatzura #aaisyahdhiarana #jubahsabella #jubahmadeena
Ada yang sedang cari tshirt untuk tema kartun? Atau peminat baju kartun? Kami menyediakan beberapa jenis kartun yg boleh anda jadikan koleksi peribadi mahupun untuk sebarang event.. . Harga baju Kartun: Semenanjung RM40 lengan pendek RM45 lengan panjang . Sabah/Sarawak RM45 lengan pendek RM50 lengan panjang . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Size baju : XXS-5XL . 3xl,4xl,5,xl add RM5 . Material: cotton Warna baju : • Hitam • Putih • Merah Dan sebagainya ( refer katalog ) . . Whatapps: 011-21132044 www.wasap.my/601121132044 . #inhclothing #inhtshirt2019 #inhkartoncollection #inhclothingtshirt #tshirtkartun #tshirtmickeymouse #tshirtminniemouse #tshirtprinting #hdprinting #printingbaju #printingbajumurah #bajukartunmalaysia #customadebaju # #tshirtprintingmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimah  #bajukelasmurah #bajukelas #bajugroup #tshirtplussize #bajuplussize #bajubesar #tshirtbesar #inhtshirtmickey90years
🌸BLOUSE ADONIA BATCH 3.0🌸 . 🔥MATERIAL LYCRA  Memang tak panas walaupun terik matahari,tak kecut, lembut dan selesa di pakai sepanjang hari. Yang PENTING blouse #tanpagosok uolss . Travel dengan blouse #tanpagosok . 🔥 CUTTING POLOS Tak perlu risau sangkut tang dada atau punggung, cutting polos & mengekalkan nilai muslimah sejati gituu. . 🔥 LOOP DI LENGAN DAN BAJU  Dijahit kemas bahagian loop yang memberi inpakk cantik dengan gaya simpel dan minima. Lain daripada yang lain di pasaran gituww. . 🔥 NURSING & WUDHU FRIENDLY Membantu mommies yang BF untuk travel dengan tanpagosok tau dengan mesra wudhu lengan boleh sising mesra Bf dengan zip di baju 😉 . 🔥  SIZE S-4XL Yang nie BEST sekali . haaa semua boleh bergaya tanpa terbatas. Dari yang comel hingga yang cutesss gituww😉. . 🔥 POKET KANAN  Poket disediakan kanan di Blouse ADONIA yang memudahkan uolls letakkan barangan kecil tanpa tertinggal . . 💰 RM69 📮 Free poslaju utk Semenanjung 📮📮 SabahSarawak add Rm8 . MACAM MANA NAK BUAT TEMPAHAN⁉️⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣. TEKAN LINK NI👇⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ www.wasap.my/60129743730/Blouse_Adonia3.0 . Tq😘 . #humairadesign #tshirtmuslimah #tshirtmurah #humairamisya #blousemuslimah #pakaianmuslimah #bajumuslimah #tshirt  #blouse  #baju #fashionwanitamuslimah #muslimahfashion #muslimah #sukabaju  #bajumurah #bajucantik #fesyen #muslimahattire #wudhu #bajuplussize #bazaarpaknil #blousemuslimahmalaysia #bajumuslimahmalaysia #blousemalaysia #fesyenmuslimahmalaysia #raya2019 #bajuraya2019 #bajukurung #bajukebaya
Peningnya nk pilih! Mana satu lawa ni?? . . Alaa xyh pening...korang grab je 3 helai terus! Sis kasi harga rm 180 FREE POSTAGE . . YE BETUL  3 PCS RM180 FREE POSTAGE  3 PCS RM180 FREE POSTAGE . . jom cepat2 klik #starlahilwa Dan pilih saiz & warna favourite korang 😃😃 . . . #tudungsarungcotton #tudungantitembam #tudungmalas #tudungsarungexpress #bajukuliah  #bajucasual #bawalcottonmurah #muslimahoutfit #officewear #bajuputihlabuh #blouseputih #seluartravel #blouselonggar #bajuloose #bajulonggar #bajuoffice #tunicputih #tunic #bajuputih #tudunglabuh #seluarmuslimah #seluarlonggar #bajutravel #giveawaymalaysia #tudungtravel  #bajuplussize #tagandwin #tudungcotton  #blousestudent
#repost @exc.hilwa (@get_repost) ・・・ Siapa peminat pink !! Angkat tangan ~~ warna rosy ni pon antara warna kegilaan ramai jugak tau..stock kita utk warna ni dh less than 5 pcs guys 😨😨😨 . . . Sesiapa yg nk grab utk pergi aktiviti larian ke..utk ke kuliah ke..boleh grab tudung #naylahilwanew ni :) . . . Nk harga lagi best & postage yg murah?? Jom order di shopee *exc.hilwa* skrg 😊😊 . . . . #tudungsarungcotton #tudungantitembam #tudungmalas #tudungsarungexpress #bajukuliah  #bajucasual #bawalcottonmurah #muslimahoutfit #officewear #bajuputihlabuh #blouseputih #seluartravel #blouselonggar #bajuloose #bajulonggar #bajuoffice #tunicputih #tunic #bajuputih #tudunglabuh #seluarmuslimah #seluarlonggar #bajutravel #giveawaymalaysia #tudungtravel  #bajuplussize #tagandwin #tudungcotton
#repost @exc.hilwa (@get_repost) ・・・ Siapa suka makan yg sweet caramel?? Sis suka! Psstt kita pon ada warna caramel tau utk korang 😄😄 . . . Warna ni masih available tau..so kalau nk grab boleh je klik link di bio . . Rm39/pc l material cotton spandex . . . . #tudungsarungcotton #tudungantitembam #tudungmalas #tudungsarungexpress #bajukuliah  #bajucasual #bawalcottonmurah #muslimahoutfit #officewear #bajuputihlabuh #blouseputih #seluartravel #blouselonggar #bajuloose #bajulonggar #bajuoffice #tunicputih #tunic #bajuputih #tudunglabuh #seluarmuslimah #seluarlonggar #bajutravel #giveawaymalaysia #tudungtravel  #bajuplussize #tagandwin #tudungcotton  #blousestudent
#repost @exc.hilwa (@get_repost) ・・・ Melting tengok packaging mcm ni kan? Box ni boleh simpan utk letak brg2 penting korang kan? . . Mcm man nk dpt ? Beli 2 helai #naylahilwanew dgn kami & korang boleh dpt boX ni FREE 🥰🥰🥰 . . . Jom laju2 whatsapp sis skrg..whatsapp di no 01140704544 ok :) . . . #tudungsarungcotton #tudungantitembam #tudungmalas #tudungsarungexpress #bajukuliah  #bajucasual #bawalcottonmurah #muslimahoutfit #officewear #bajuputihlabuh #blouseputih #seluartravel #blouselonggar #bajuloose #bajulonggar #bajuoffice #tunicputih #tunic #bajuputih #tudunglabuh #seluarmuslimah #seluarlonggar #bajutravel #giveawaymalaysia #tudungtravel  #bajuplussize #tagandwin #tudungcotton
Suka makan coklat tapi takut gemuk? Suka minum milo tapi risau gula berlebihan dalam milo? Jangan risau, sis ada solusinya!🤩 . Sekarang sayang sayang sis yang suka makan coklat tu jangan susah hati dah, sis akan bagi korang coklat tu tapi boleh kurus!🤩🤩🤩 . Suka takkkk tuuu? Sis upgrade lagi, coklat bukan sebarang coklat, coklat belgian gituuuh! Rasa coklat tapi boleh minum macam minum milo tu. Paling penting? KURUS. Ya, kurus!!!😍😍😍 . Now sis nak bagi free gift iaitu FREE BERRY CURV untuk detox & Curvylicious Girdle untuk cantikkan pinggang. Jom grab cepat-cepat sebelum stok kehabisan! 👏🏻 •  1 kotak Cococurv🍫 boleh turun 5-7kg tau! • 1 sachet = berlari 10 pusingan padang🤾‍♀️ . Click link wassap di bio @cococurv.my @cococurv.my . 🔴012-2916210 🔴012-2916210  FREE COD🛵🛵 📍Klcc 📍Bukit Bintang 📍Ampang 📍Setapak 📍Maluri 📍Pandan Indah 📍Keramat 📍Cheras 📍Setiawangsa 📍Bangi 📍Kajang 📍Putrajaya 📍Serdang  #teammemey #teamcococurvkl #cococurvbukitbintang #cococurvklcc #cococurvfreecodkl #cococurvmalaysia #cococurvsetapak #cococurvmaluri #cococurvkeramat #cococurvcheras #cococurvampang #cococurvbukitbintang #cococurvputrajaya #chocofitbangi #bangi #kualalumpur #dietsihat #kurus #bengkungsajat #tipskurus #ubatkurusmurah #kurussehat #bangisentral #bajuplussize
Ada yang sedang cari tshirt untuk tema kartun? Atau peminat baju kartun? Kami menyediakan beberapa jenis kartun yg boleh anda jadikan koleksi peribadi mahupun untuk sebarang event.. . Harga baju Kartun: Semenanjung RM40 lengan pendek RM45 lengan panjang . Sabah/Sarawak RM45 lengan pendek RM50 lengan panjang . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Size baju : XXS-5XL . 3xl,4xl,5,xl add RM5 . Material: cotton Warna baju : • Hitam • Putih • Merah Dan sebagainya ( refer katalog ) . . #inhclothing #inhtshirt2018 #inhkartoncollection #inhclothingtshirt #tshirtkartun #tshirtmickeymouse #tshirtminniemouse #tshirtprinting #hdprinting #printingbaju #printingbajumurah #bajukartunmalaysia #customadebaju # #tshirtprintingmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimah  #bajukelasmurah #bajukelas #bajugroup #tshirtplussize #bajuplussize #bajubesar #tshirtbesar #inhtshirtmickey90years
Ada yang sedang cari tshirt untuk tema kartun? Atau peminat baju kartun? Kami menyediakan beberapa jenis kartun yg boleh anda jadikan koleksi peribadi mahupun untuk sebarang event.. . Harga baju Kartun: Semenanjung RM40 lengan pendek RM45 lengan panjang . Sabah/Sarawak RM45 lengan pendek RM50 lengan panjang . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Size baju : XXS-5XL . 3xl,4xl,5,xl add RM5 . Material: cotton Warna baju : • Hitam • Putih • Merah Dan sebagainya ( refer katalog ) . . #inhclothing #inhtshirt2018 #inhkartoncollection #inhclothingtshirt #tshirtkartun #tshirtmickeymouse #tshirtminniemouse #tshirtprinting #hdprinting #printingbaju #printingbajumurah #bajukartunmalaysia #customadebaju # #tshirtprintingmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimah  #bajukelasmurah #bajukelas #bajugroup #tshirtplussize #bajuplussize #bajubesar #tshirtbesar #inhtshirtmickey90years
Ada yang sedang cari tshirt untuk tema kartun? Atau peminat baju kartun? Kami menyediakan beberapa jenis kartun yg boleh anda jadikan koleksi peribadi mahupun untuk sebarang event.. . Harga baju Kartun: Semenanjung RM40 lengan pendek RM45 lengan panjang . Sabah/Sarawak RM45 lengan pendek RM50 lengan panjang . FREE POSTAGE FREE POSTAGE . Size baju : XXS-5XL . 3xl,4xl,5,xl add RM5 . Material: cotton Warna baju : • Hitam • Putih • Merah Dan sebagainya ( refer katalog ) . . #inhclothing #inhtshirt2018 #inhkartoncollection #inhclothingtshirt #tshirtkartun #tshirtmickeymouse #tshirtminniemouse #tshirtprinting #hdprinting #printingbaju #printingbajumurah #bajukartunmalaysia #customadebaju # #tshirtprintingmurah #bajumuslimah #tshirtmuslimah  #bajukelasmurah #bajukelas #bajugroup #tshirtplussize #bajuplussize #bajubesar #tshirtbesar #inhtshirtmickey90years

Loading