Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajumerdeka

Posts tagged as #bajumerdeka on Instagram

24.942 Posts

KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Tumpang lalu  nak tunjuk sikit *FEEDBACK . Awak tu bile lagi nak buat FEEDBACK dekat @d4mystore . . @d4mystore 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Kurung Ayana🌹 - RM99 FREE POSTAGE - MATERIAL COMO CREPE + SEMI SILK + CHIFFON - CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai - SEMI SILK -Kain lembut design batik -Selesa digayakan sebagai skirt - COLOR: 7 COLORS AVAILABLE - SIZE: S, M L, XL, DAN XXL - CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Lengan mudah disinsing -Kombinasi dengan kain corak batik -Design kurung moden dgn lapisan chiffon di bahagian bawah baju -Labuh menutupi punggung -Potongan yang memberi effect kurus dan menyerlahkan gaya sopan -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) -Koleksi wajib bagi siapa yang inginkan gaya anggun muslimah moden -Design TERBARU - KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Gabungan warna menarik dengan kain bercorak batik yang menjadi trend 2019 -Ditambah lapisan chiffon menambah kelainan pada design -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai -Design moden yang menampilkan kesopanan -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap - - #nfhagent #baju #bajucantikmurah #bajukurung #hargamurah #onlineshopping #blouse #ba #bellaammara #bellaammaralovers #bellaammaraagent #bellaammaradropship #bajuraya2019 #bajuraya #bajumelayuelrahluxe2.0 #luxe #rayasakan #elrahexclusive #bajumerdeka  #merdeka  #2019 #baraya2019 #bellaamararaya2019 #nfhagentraya #nfhagentraya2019 #bajuraya2019viral #nfhboutiquegallery
MERDEKA PROMO is ONz! . Sempena bulan Merdeka, kami berbesar hati nak kasi uols harga PROMO Kaw Kaw Jimat untuk set COMBO! . Selain daripada kesannya yang BERGANDA, uols juga boleh jimat berganda-ganda 😊 . Untuk PROMO kali ni, stok teramat terhad. Order sekarang sebelum stok habis lesap 😘 . Whatsapp link di bio..💋 . . #merdekapromo #jamunenek #bajumerdeka #bajubenderamurah #gelangemas #ardellaryana #pelaminpengantin #bajupengantin #bakalpengantin
Tumpang lalu  nak tunjuk sikit *FEEDBACK . Awak tu bile lagi nak buat FEEDBACK dekat @d4mystore . . @d4mystore 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif
Baju Nak letak kereta? Nak letak moto? Nak letak kapal? . Boleh tiada masalah !  Janji ready duit dari design charge 😂 . Design charge kami bergantung kepada level skill yang diperlukan. Lagi susah lagi mahal 🚀 . . . Kenapa perlu tempah dengan kami ? . Lebih 50++ ready design jersey PERCUMA untuk dipilih ✓ . Tempoh masa siap yang cepat dan harga murah kerana terus dari kilang ✓ . Untuk sebarang pertanyaan boleh click link di BIO untuk terus whatsapp kami 🔥 . +60134804564 (Haziq) .  PAKAR SUBLIMATION ANDA . . #sublimationprinting #bajumotor #bajumerdeka #bajusukan #tempahbaju #bajufutsal #bajubola #bajukonvoi #bajuevent #tshirtmurah #kilangsublimation
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Fuhhh, nmpk style kan lelaki pakai bju collar? 😍😍 . Yesss, kita dah restock yg collar gaissss 🔥🔥🔥🔥 . Dh tmbah another 3k pcs, korang kalau dok order last2 min lg, then habis tk bole marah kita dah eh 🤭 . Boleh terus whatsapp 0143633074 atau tekan link whatsapp di bio kami ya 😘 . @d4mystore 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Tumpang lalu  nak tunjuk sikit *FEEDBACK . Awak tu bile lagi nak buat FEEDBACK dekat @d4mystore . . @d4mystore 📌Tag member korang sekali Nak pm macam mane 📲 Ni 0143633074 ✔️ #d4mystore #bajukita #malaysianegaraku #tee #tshirt #hsn #ininegaraku #tshirtmalaysia  #bajumerdeka #ombakexclusive #style #harisukannegara #harisukannegara #sayangimalaysiaku #sayajualbaju #problem #jalurgemilang#malaysiasportchallenge #likeforfollow #followforfollowback #follow #mysc2019 #sayangimalaysiaku #ootd #bajubranded #bulansukannegara  #butiksendiri #asif
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
#bajumerdeka #suhaniscollection
Reposted from @hushhush.myofficial (@get_regrann) -  HUBBY MAKAN HATI TENGOK TEK KITA KECIK SEBELAH!  Kita orang pompuan ni jangan asik duk touch up je muka nak bagi lawa, nak bagi orang nampak muka tu flawless ala² Fazura konon, tapi tak ingat pulak dengan Miss B tu yang rata macam TEK budak sekolah! . Kesian Cik abang tu nak belek² nak cari gunung uols tapi tak jumpa², jangan kan gunung lurah bukit pon tak ada, bebinar biji Mata Cik abang uols 😭 . Tak payah susah hati cik Gojes, mandi guna Wonder Bloom dan lepas tu sapu aje Love Potion. . Hush Hush sgt terbaik untuk ✔️ Up kan size TEK ✔️ Mekarkan TEK ✔️ Tegang bulatkan TEK ✔️ Balance kan saiz kanan kiri . Barulah SEKSA tu jadi SEKSI dimata Encik Hubby 😍 . . #hushhushsexy #lovepotionbyhushhush #breastcreammalaysia #ubatbesartetek #ubattetekbesar #buttcream #poplikethat #tiktokmalaysia #samyang #tiktok #syafiqkyle #samyanghalal #syukurselalu #bajukurung #raya2018 #ootdraya #jommasak #bajumerdeka #bajujalurgemilang #jommakan #jommelancong #jomshopping #johorbahru #deyychallenge #aqeefanaqi #yusofalqardhawi #videoviral #handsock #kualalumpur
Alhamdulillah selesai order untuk program Karnival Inspire OKU aktif sempena Bulan Sukan Negara . 1000pcs urgent siap dalam masa 3 hari je 😁 . Ada urgent order? Kita boleh buat tiada masalah, beza cuma harga keras sikit. Hehe . . . Kenapa perlu tempah dengan kami ? . Lebih 50++ ready design jersey PERCUMA untuk dipilih ✓ . Tempoh masa siap yang cepat dan harga murah kerana terus dari kilang ✓ . Untuk sebarang pertanyaan boleh click link di BIO untuk terus whatsapp kami 🔥 . +60134804564 (Haziq) .  PAKAR SUBLIMATION ANDA . . #sublimationprinting #bajumotor #bajumerdeka #bajusukan #tempahbaju #bajufutsal #bajubola #bajukonvoi #bajuevent #tshirtmurah #kilangsublimation
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Official Apparel for Karnival Sukan Setiawangsa ! . Siapa yang join run ni confirm tahu baju dia cun macam mana 😘 . Kepada organiser event running boleh contact sales staff kami untuk harga special 🔥 . . . Kenapa perlu tempah dengan kami ? . Lebih 50++ ready design jersey PERCUMA untuk dipilih ✓ . Tempoh masa siap yang cepat dan harga murah kerana terus dari kilang ✓ . Untuk sebarang pertanyaan boleh click link di BIO untuk terus whatsapp kami 🔥 . +60134804564 (Haziq) .  PAKAR SUBLIMATION ANDA . . #sublimationprinting #bajumotor #bajumerdeka #bajusukan #tempahbaju #bajufutsal #bajubola #bajukonvoi #bajuevent #tshirtmurah #kilangsublimation
Come on guysss !!! stock seluar yoga dah sampaaii tauuuu haaaaa cepat2 grab korang punya saiz 🤨🤨 dah habis haaaa jangan menangis di bucu katil yaaa🤪🤪🤪jummmm ! tunggu apa lagi tuuu😘😘 ••• #readystockmalaysia #tudung #tudungsukan #bawalovers #shawl #sukan #negaraku #atlet #training #malaysia #simpleday #ootd #dropship #dropshipwantedmalaysia  #readystock #bawalmurah #cantik #smart #simple #tudungmurah #merdeka #bajumerdeka #bajumerdekamurah #seluaryogamurah #seluaryoga #selesa  #netball #seluarnetball #bajuostra #merdeka
KENAPA KALAU BELI BAJU  TAK NAMPAK CUTTING CANTIK MACAM ORANG LAIN?? Cari² semua tak ikut cutting yang macam diimpikan... Dorang beli kat mana?? 🤔🤔 Orang lain tu ada beli dekat butik² mahal... Baju mahal duit nak keluar pun mahal😊  Tak payah pening² kepala butik online SEDONA walaupon murah baju berkualiti tau... Kalau tak berkualiti tak der la dorang nak repeat oder banyak²... Korang mesti try sepasang baru tahu jatuh cinta ke tak nanti bila pakai baju sedona😍😍 Jom cepat² whatsapp admin² sedona  http://wasap.my/60164758067(kak Sally)  http://wasap.my/60168805667(zaidah)  http://wasap.my/60102686208(sissyikin)  http://wasap.my/60106609409(myra)  http://wasap.my/60164425852(lyn)  #sedona #sedona_design  #bajumurah #jahitankemas #hargamampumilik #bajumurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurung #bajumurah #bajubridesmaids #bajukurungmoden #kebarungmurah #bajumerdeka #bajukurungplain #bajukurungcorak #minikurung #bajuonlinemurah #bajurayamurah #bajuplussize #bajukurungterkini #bajuviral #bajucantik #bajuonlinecantik
Kurung Ayana🌹 - RM99 FREE POSTAGE - MATERIAL COMO CREPE + SEMI SILK + CHIFFON - CIRI-CIRI COMO CREPE -Material Lembut dan tidak panas, sejuk selesa dan washable -Kain berat dan jatuh terletak bila dipakai. -Tidak jarang, tidak mengecut dan tidak mudah kedut -Sesuai untuk kelihatan kurus -Hanya perlukan light ironing sebelum di pakai - SEMI SILK -Kain lembut design batik -Selesa digayakan sebagai skirt - COLOR: 7 COLORS AVAILABLE - SIZE: S, M L, XL, DAN XXL - CIRI-CIRI ISTIMEWA -Mempunyai zip sorok di bahagian hadapan baju -Lengan mudah disinsing -Kombinasi dengan kain corak batik -Design kurung moden dgn lapisan chiffon di bahagian bawah baju -Labuh menutupi punggung -Potongan yang memberi effect kurus dan menyerlahkan gaya sopan -Potongan skirt duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang) -Koleksi wajib bagi siapa yang inginkan gaya anggun muslimah moden -Design TERBARU - KEISTIMEWAAN: -Breatsfeed friendly -Wudhu friendly -Mudah disarung -Gabungan warna menarik dengan kain bercorak batik yang menjadi trend 2019 -Ditambah lapisan chiffon menambah kelainan pada design -Cutting yang menawan, menyerlahkan gaya classy dan fabulous pada pemakai -Design moden yang menampilkan kesopanan -Material yang sangat selesa, lembut, dan jatuh terletak -Anggun dan pasti sopan dengan design potongan yang menepati ciri2 wanita muslimah -Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen -Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden -Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap - - #nfhagent #baju #bajucantikmurah #bajukurung #hargamurah #onlineshopping #blouse #ba #bellaammara #bellaammaralovers #bellaammaraagent #bellaammaradropship #bajuraya2019 #bajuraya #bajumelayuelrahluxe2.0 #luxe #rayasakan #elrahexclusive #bajumerdeka  #merdeka  #2019 #baraya2019 #bellaamararaya2019 #nfhagentraya #nfhagentraya2019 #bajuraya2019viral #nfhboutiquegallery

Loading