Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajukurung

Posts tagged as #bajukurung on Instagram

5.349.333 Posts

Baju Kurung Pahang Harga rm60/spsg Harga promo rm90 /2 psg . Postage+๐Ÿšš 1psg - RM7sm / RM10ss 2psg - RM10sm / RM15ss . Whatsapp 013-3760695 . Saiz XS.S.M.L.XL.XXL . •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• MATERIAL : english cotton •••••••••••••••••••••••••••••••••••••• . ๐Ÿ‘—Kain % English Cotton. ๐Ÿ‘—Kain lembut dan sejuk. ๐Ÿ‘—Kain senang di iron. ๐Ÿ‘—Kain yang tidak mengecut ๐Ÿ‘—warna tidak pudar boleh bertahan sehingga 3,4 tahun ๐Ÿ‘—kain cotton yg mudah dijaga dan dijamin berkualiti  PRODUCT: ๐ŸŒผ BAJU KURUNG PAHANG ๐ŸŒผDESIGN : pahang ( bukan jenis potongan ketat) ๐ŸŒผJENIS KAIN : Kain susun tepi ( kain pakai) ๐ŸŒผ Baju kurung pahang potongan sgat cantik...bkan jnis baju kurung modern ketat....simple saja..bila kita pakai cutting elok2 dengan badan x kecil x besar....kena cuba dlu baru tahu :) ๐ŸŒผ Kain jenis susun tepi .. sgt flexible mengikut size pinggul kita..kerana diperbuat separuh getah dipinggang..sangat selesa :) . . #bajukurungcorner #bajukurungkenduri #sayajualbajukurung #bajukurungtrending #bajukurungpahang #sayajualkurungpahang #assalamualaikum #bajukurung #bajumurah #apakhabar #bajukurungterkini #onlineshopping
Wow ๐Ÿ˜ฑ SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ FREE POST ๐Ÿ˜ 587#DRESS NAINA rm 55 sm ; rm 65 ss ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60134423852 . . MATERIAL : COTTON SPANDEX , GLITTERED CHIFFON (RIBBON BEHIND WAIST) . SHOULDER : 15.5'' BUST : 38'' - 40'' WAIST : 32'' - 34'' HIP : 36'' - 38'' SLEEVE : 24'' ARM HOLE : 16'' LENGTH : 142CM . #bajukurung #blousemurah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungbudak #bajusongketmurah #bajuplussize #bajukahwinmurah #blousemurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #jubahmoden #bajukenduri #dressdinner #jubah #bajukurungpeplum #dresskenduri #bajuakadnikah #bajukurungbatik #bajubffriendly #bajupengapit #bajupeplum #bajumengandung #bajuoffice #jubahdress #lelakimuyangdulu
Wow ๐Ÿ˜ฑ SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ FREE POST ๐Ÿ˜ 587#DRESS NAINA rm 55 sm ; rm 65 ss ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60134423852 . . MATERIAL : COTTON SPANDEX , GLITTERED CHIFFON (RIBBON BEHIND WAIST) . SHOULDER : 15.5'' BUST : 38'' - 40'' WAIST : 32'' - 34'' HIP : 36'' - 38'' SLEEVE : 24'' ARM HOLE : 16'' LENGTH : 142CM . #bajukurung #blousemurah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungbudak #bajusongketmurah #bajuplussize #bajukahwinmurah #blousemurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #jubahmoden #bajukenduri #dressdinner #jubah #bajukurungpeplum #dresskenduri #bajuakadnikah #bajukurungbatik #bajubffriendly #bajupengapit #bajupeplum #bajumengandung #bajuoffice #jubahdress #lelakimuyangdulu
Wow ๐Ÿ˜ฑ SALE ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ FREE POST ๐Ÿ˜ 587#DRESS NAINA rm 55 sm ; rm 65 ss ๐Ÿ‘‰ www.wasap.my/60134423852 . . MATERIAL : COTTON SPANDEX , GLITTERED CHIFFON (RIBBON BEHIND WAIST) . SHOULDER : 15.5'' BUST : 38'' - 40'' WAIST : 32'' - 34'' HIP : 36'' - 38'' SLEEVE : 24'' ARM HOLE : 16'' LENGTH : 142CM . #bajukurung #blousemurah #bajumurah #bajukurungmurah #bajukebaya #bajukurungbudak #bajusongketmurah #bajuplussize #bajukahwinmurah #blousemurah #bajukurungmoden #bajukurungpahang #jubahmoden #bajukenduri #dressdinner #jubah #bajukurungpeplum #dresskenduri #bajuakadnikah #bajukurungbatik #bajubffriendly #bajupengapit #bajupeplum #bajumengandung #bajuoffice #jubahdress #lelakimuyangdulu
Stock Pre-Order Ardella Suit makin menipissss. Terlalu ramai yang order sehinggakan terpaksa buat ber-batch2 ๐Ÿ˜…  Dan kemungkinan selepas ini Ardella Suit tidak akan di-restock. Jadi, sesiapa yang berkeinginan untuk memiliki Ardella Suit, boleh buat deposit serendah RM50 ๐Ÿ˜Š  Ardella suit merangkumi: Baju Cardigan  Kain Palazzo  Boleh DM/whatsapp untuk book ๐Ÿ˜˜  #suit #ardellasuit #palazzo #bajukurung #bajutravel #bajukerja #bajupejabat
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
l HARI NI ADA , ESK MUNGKIN HABIS . tak tahu dah nak cari mana lagi kain pasang utk borong dan lawa. . hurmm apa susah @kainpasang.ea memang biasa amik order utk borong seragam atau borong campur.. tak de hal lah ! just pm sja utk dapat harga special โค๏ธ . #kainpasangseragam #kemeja #bajukurung #kainpasang #kainpasangmurah #kainsutera #kainbatik #kainsatin #borongkainpasangseragammurah
l HARI NI ADA , ESK MUNGKIN HABIS . tak tahu dah nak cari mana lagi kain pasang utk borong dan lawa. . hurmm apa susah @kainpasang.ea memang biasa amik order utk borong seragam atau borong campur.. tak de hal lah ! just pm sja utk dapat harga special โค๏ธ . #kainpasangseragam #kemeja #bajukurung #kainpasang #kainpasangmurah #kainsutera #kainbatik #kainsatin #borongkainpasangseragammurah
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
. Rissa Blouse  2helai RM50 | 4helai RM100  Postage : RM9 - SEM RM15 - SABAH & SARAWAK  Material: Crepe Printed  Measurements: Bahu 14.5" Dada 40" Lilitan ketiak 18" Lengan 13" Labuh lengan 21" Labuh baju (Depan 26" , Belakang 28.5") . Notes: Sila ambil kira warna asal mgkin sedikit berbeza daripada gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.  Kindly whatsapp 0136810284 or click the whatsapp link in the bio to purchase ๐Ÿ˜Š  #yrfavcollection #bridemaids #ootd #kebayamurah #bajukurung #bajukurungmoden #kurunglace #kurungpeplum #dollkurung #kurungsaree #bajukurungmurah #bajukurungsatin #bajukurungcantik #bajukurungprinted #kurungmodenlace #peplummurah #bajutunang #peplumsongket #jubahexclusive #dresscantik #bajufamily #bajusedondon #bajusama #ibuanak #peplumkepukkepuk
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
| #losravelda โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Hinting a little bit of classical and floral in the modernity silhouettes, it is designed to make the wearer look effortlessly chic. โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Featuring; Pansy Blooming Normal price; RM300 exclude postage Clearance price; RM79 exclude postage โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € Picture credit goes to; @adiiilahh โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € To order, click link in bio  #bajukurung #bajukurungcantik #bajukurunglawa #bajukurungterkini #bajukonvo #bajutunang #bajunikah #bajusanding #bajubridesmaid #bajukurungcorak #bajukurungplain  #blazer #jacket #jaket #blouse #jeans #pants #palazo #skirt
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller
YEAR END SALE . Premium Cotton Batik . Preorder Only Normal price RM25.00/m-bidang 45 Now RM20.00/m *minimum 8m/2pasang (boleh campur design) . Start Order : 17 Oct - 31 Oct Delivery : 25 Nov - 30 Nov . Limited stock. First come first serve . Untuk order click link di bio๐Ÿ’œ . #kurungkedah #kurungbatik #kurungcotton #bajukurung #bajubatik #bajukedah #kebayakurung #batikpastel #batikcotton #kurungbatikmalaysia #kurungcotton #kainbatikpastel #bajupastel #kurungpastel #kainbatikmalaysia #bajumurah #batikmurah #bajukurungmurah #kurungmoden #rtw #bajurtw #batik #batikpremium #cottonprinted #sisjual #bajukurungcottonmoden #batikprinted #batikmurah #kainbatikpremium
PRINCESS QALSOM KURUNG . . Promo price : RM 60 excl postage (Np : RM299.00) . . Material :  Premium Quality Como Crepe . . Size : XS, S, M, L, XL, 2XL . . Product info : โœ… Nursing friendly. โœ… Wudhu friendly (Loose sleeves cutting). โœ… Kain kipas susun belakang. โœ… Pinggang fully getah. . . ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 ๐Ÿ“ฒ 0139930318 Atau klik link wasap dekat bio ig untuk fast respon ______________________ #princesskhalsomkurung #teampetunapublika #bajukurung #bajukurungmoden #minikurung #bajukebaya #bajupeplum #bajudoll #bajukurungmurah #bajutunang #bajubertandang #bajubridesmaid #bajubridesmaidmurah #themaidofhonor #bajukonvo #bajudinner #bajukenduri #bajumengajar#bajukerja #studendlife #ootd #outfitoftheday #modelmuslimah #muslimahfashion #bokitta #galeriariani #naelofahijab #trustedseller

Loading