Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#bajubudak

Posts tagged as #bajubudak on Instagram

732.861 Posts

DHIA KURUNG SEDONDON Slide LEFT to see more --> . [ SALE TAMAT 31 OKT !! ] Ade yg tercari-cari baju utk Kenduri/ Kerja/ Bridesmaid dll ? Jom grab koleksi Sedondon Dhia yg cantik2 ni 😘😘 Dengan HARGA TERMURAH pun anda boleh bergaya dengan corak ekslusif tau. ......................................................... SALE PRICE ‼️ . RM 45 : Mini Kids Ekslusif - BE RM 45 : Peplum Kids Ekslusif - RX RM 50 : Kebaya Kids Ekslusif - AX RM 59 : Kurung Moden Ekslusif - EX RM 59 : Mini Kurung Ekslusif - DM RM 59 : Moden Riau Ekslusif - RF RM 59 : Kebaya Ekslusif - KE . . Postage+✈️ : 1psg - RM8sm / RM11ss 2psg - RM11sm / RM16ss . πŸ“Œ Sale Tamat 31 OKTOBER. T&C applied πŸ“Œ Warna sedikit berbeza atas faktor pencahayaan πŸ“Œ BELI BANYAK, LEBIH JIMAT πŸ“Œ Stok terhad ! ......................................................... . . Untuk order, πŸ“² Whatsapp +60197044613 . #bajukurung #bajukurungmurah #bajukurungmalaysia #bajukurungmoden #bajukurungmodenmalaysia #bajukurungcotton #bajukurungcottonmurah #bajukenduri #bajubudak #bajubudakmurah #bajurayabudak #bajuraya2019 #kurungsedondon #bajusedondon #bajukurungbudak #bajukurungbudakmurah #bajucottonbudak #bajubudakcantik #cottonkids #kurungmoden #kurungmodencantik #kurungmurah #kurungcotton #kurungcottonmurah #minikurungmurah #minikurungcotton #minikurungcantik
Seri dewi (clearance) 🌹 RM 100 postage + rm 9 semenanjung / RM 15 sabah sarawak  Moss crepe Skirt with organza  Zip at back & sleeve ---------- Size S/M tag M  Shoulder 14-15" Bust 38" Armhole 20" Sleeves 22" Length Front 27" Length Back 25"  Skirt Waist 28"-28" Hips 40" Length 41" ---------- SizeL/XL Shoulder 17" Bust 44" Armhole 24" Sleeves 23" Length Front 28" Length Back 26"  Skirt Waist 30" - 40" Hips 46" Length 41"  Colour available  Maroon  Dark blue  Baby blue  Black  Dusty pink  Mustard  Emerald  Cream . . ◾️Fast selling. β—ΎPlease order dengan alternate color . . πŸ’• Please klik link d BIO ya βœ” Untuk order dan pertanyaan βœ” Sertakan gambar dan saiz jika ada . #rbcloset #baju2019 #sayajual #blousemurah #dresslawa #dresspleated #palazobubblecrepe #skirtpleated #topviral #toplussize #bajubudak #danbanyaklagi #seridewi
❀ NEW STOCK SET BAJU JALAN ❀ . Kain cotton berkualiti. Tak tebal sangat dan tak nipis sangat. Just nice je sesuai dengan cuaca kat Malaysia ni. . Stylish, handsome dan bergaya untuk hero kesayngan mommy 😎 . Size available . β˜‘οΈ 6m β˜‘οΈ 12m β˜‘οΈ 18m β˜‘οΈ 24m β˜‘οΈ 2y β˜‘οΈ 3y . πŸ’·πŸ’· Rm19/set exc pos . Limited pcs.  1st pay 1st serve . Detail ukuran bole wasap ye . Berminat wasap 01110688819
CAMELIA KEBAYA (clearance) 🌷  RM100 POSTAGE 9 RM SEMENANJUNG. 15 RM SS 🌸 Material printed korean crepe 🌸 hidden zip infront & sleeve 🌸 BF friendly 🌸 skirt with organza 🌸 skirt with elastic waist 🌸 skirt with horsehair for kepok2 effect  Size S Shoulder 14" Bust 34.5" Sleeves 23" Waist 28" Front Length 27" Back Length 24" Skirt Waist 26"-32" Hips 36" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size M Shoulder 15" Bust 36" Waist 29" Sleeves 23" Front Length 27" Back Length 24.5" Skirt Waist 27"-34" Hips 38" Length 41" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Size L/XL  Shoulder 17.5" Bust 42" Waist 38" Sleeves 24" Front Length 28.5" Back Length  25"  Skirt Waist 28"-40" Hips 42" Length 42" 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 colour available guava  cream dark blue light blue yellow . . ◾️Fast selling. β—ΎPlease order dengan alternate color . . πŸ’• Please klik link di BIO ya βœ” Untuk order dan pertanyaan βœ” Sertakan gambar dan saiz jika ada . #rbcloset #baju2019 #sayajual #blousemurah #dresslawa #dresspleated #palazobubblecrepe #skirtpleated #topviral #toplussize #bajubudak #danbanyaklagi #cameliakebaya
MAKE UP SET 13 ITEM  RM85  ITEM  EYESHADOW  EYESHADOW GLITTER BLUSHER EYELINER 2 IN1  EYEBROW LIPCRIME  FOUNDATION EYELASH GLUE EYELASH LIPSTICK PRIMER EYELINER GLITTER  POS RM 9 SM / RM 15 SS  #kembangserojakosmetik #jualonline #kosmetik #sayajualonline #terengganu #kemaman #kemasik #kosmetikmurah #alatmakeup #kualalumpur #terengganu #pahang #kelantan #makeupartis #tutorialmakeup #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #makupmurah #harimalaysia #tudungmurah #bajubudak #pwtc #dewiremaja2019 #apbh2019 #depavali2019 #mua2019
#flower  Hye mummies yg area Utagha bole wssp sy  Perlis - Kedah - Penang  for fast respond http://www.wasap.my/+60174248420  pilih match n wearπŸ˜‰  #bondsinspired #bondsmurah #bondsmalaysia #wondersuit #flokids #kidstales #sleepsuit #romper #singlet #chestypants #disney #bajubudak #bajubaby
#flower  Hye mummies yg area Utagha bole wssp sy  Perlis - Kedah - Penang  for fast respond http://www.wasap.my/+60174248420  pilih match n wearπŸ˜‰  #bondsinspired #bondsmurah #bondsmalaysia #wondersuit #flokids #kidstales #sleepsuit #romper #singlet #chestypants #disney #bajubudak #bajubaby
#flower  Hye mummies yg area Utagha bole wssp sy  Perlis - Kedah - Penang  for fast respond http://www.wasap.my/+60174248420  pilih match n wearπŸ˜‰  #bondsinspired #bondsmurah #bondsmalaysia #wondersuit #flokids #kidstales #sleepsuit #romper #singlet #chestypants #disney #bajubudak #bajubaby
... πŸ“£ 4 helai RM35 ➑️ 3 helai RM27 ➑️ 1 helai RM10 ⏺️(campur dgn t-shirt RM10 lain) . Q&K Printed T-shirt - Batman (black) 🌟 100% cotton 🌟 Fabrik selesa & sejuk dipakai . Saiz: βœ”οΈ 1y (Bahu: 27cm, labuh: 39cm) βœ”οΈ 2y (Bahu: 28.5cm, labuh: 40cm) βœ”οΈ 3y (Bahu: 29.5cm, labuh: 43cm) βœ”οΈ 4y (Bahu: 31cm, labuh: 44.5cm) βœ”οΈ 5y (Bahu: 32cm, labuh: 46cm) βœ”οΈ 6y (Bahu: 34.5cm, labuh: 48cm) πŸ”΄ Mungkin ada beza ukuran sebanyak +-1cm . 🚚 PosLaju: Caj berbeza ikut poskod . Order? πŸ“± WhatsApp 0126272464 . #haibibitops #tshirtbudak #tshirtkanakkanak #tshirtcotton #tshirtbudakmurah #bajubudak #bajukanakkanak #bajubudakmurah #jualmurah #bajumurah #bajucomel #cooltshirt #laraalana #igshopmalaysia #tshirtmurah #bajumurah #tshirtstylo #ajimaura #hbqktshirt tshirt #hb4rm35
Unisex Printed Shirt (Dino) RM10  Standard Size Tag 2(size 2-3y) - (lebar 30cm, labuh 42cm) Tag 4(size 3-4y)- (lebar 32cm, labuh 45cm) Tag 6(size 4-5y)- (lebar 35cm, labuh 46cm) Tag 8(size 5-6y)- (lebar 36cm, labuh 48cm) Tag 10(size 6-7y)- (lebar 37cm, labuh 50cm) Tag 12(size 7-8y)- (lebar 39cm, labuh 52.5cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Unisex Printed Shirt (Dino) RM10  Standard Size Tag 2(size 2-3y) - (lebar 30cm, labuh 42cm) Tag 4(size 3-4y)- (lebar 32cm, labuh 45cm) Tag 6(size 4-5y)- (lebar 35cm, labuh 46cm) Tag 8(size 5-6y)- (lebar 36cm, labuh 48cm) Tag 10(size 6-7y)- (lebar 37cm, labuh 50cm) Tag 12(size 7-8y)- (lebar 39cm, labuh 52.5cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Nah kita close up pic di bawah sinaran matahari.. Hehe . Handsome kan? Kualiti kain pun handsome jugak tau mommy 😍😍 . Jom grab bole pakai jalan2 time cuti deepavali nanti. πŸ˜‰ . .
Unisex Printed Shirt (Dino) RM10  Standard Size Tag 2(size 2-3y) - (lebar 30cm, labuh 42cm) Tag 4(size 3-4y)- (lebar 32cm, labuh 45cm) Tag 6(size 4-5y)- (lebar 35cm, labuh 46cm) Tag 8(size 5-6y)- (lebar 36cm, labuh 48cm) Tag 10(size 6-7y)- (lebar 37cm, labuh 50cm) Tag 12(size 7-8y)- (lebar 39cm, labuh 52.5cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Unisex Printed Shirt (transport) RM10  Standard Size Tag 2(size 1y) - (lebar 27cm, labuh 39cm) Tag 4(size 2y)- (lebar 30cm, labuh 41cm) Tag 6(size 3y)- (lebar 32cm, labuh 43cm) Tag 8(size 4y)- (lebar 33cm, labuh 45cm) Tag 10(size 5y)- (lebar 35cm, labuh 47cm Tag 12(size 6y) - (lebar 36.5cm, labuh 49cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Luth  Baju Melayu . .  Modern and HOT design! . . Material : High Quality Cotton yang tidak panas, tidak mudah koyak, tahan lasak, disediakan dengan warna pekat cantik mempersona dan yang PALING penting HARGA mampu milik! 😍 . . Ada butang di lengan seperti kemeja untuk diubahsuai labuh lengan mengikut keselesaan Si Comel anda πŸ‘« . .  Si Comel masih boleh bergaya dan bergerak aktif bersama Luth Baju Melayu! . . .  LIMITED EDITION! . .  Harga dan saiz : . . .  Nb - 6m RM65 6m - 1y RM69 1y - 2y RM75 2y - 3y RM79 4y - 5y RM85 6y -7y RM89  8-9y RM95 10-11y : RM99 . .  Exc postage RM8 untuk Sem/Rm12 untuk SS . . .  Whatsapp 0132094227 for fast respon! . .  #luthbajumelayu
Unisex Printed Shirt (transport) RM10  Standard Size Tag 2(size 1y) - (lebar 27cm, labuh 39cm) Tag 4(size 2y)- (lebar 30cm, labuh 41cm) Tag 6(size 3y)- (lebar 32cm, labuh 43cm) Tag 8(size 4y)- (lebar 33cm, labuh 45cm) Tag 10(size 5y)- (lebar 35cm, labuh 47cm Tag 12(size 6y) - (lebar 36.5cm, labuh 49cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Unisex Printed Shirt (transport) RM10  Standard Size Tag 2(size 1y) - (lebar 27cm, labuh 39cm) Tag 4(size 2y)- (lebar 30cm, labuh 41cm) Tag 6(size 3y)- (lebar 32cm, labuh 43cm) Tag 8(size 4y)- (lebar 33cm, labuh 45cm) Tag 10(size 5y)- (lebar 35cm, labuh 47cm Tag 12(size 6y) - (lebar 36.5cm, labuh 49cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Unisex Printed Shirt (transport) RM10  Standard Size Tag 2(size 1y) - (lebar 27cm, labuh 39cm) Tag 4(size 2y)- (lebar 30cm, labuh 41cm) Tag 6(size 3y)- (lebar 32cm, labuh 43cm) Tag 8(size 4y)- (lebar 33cm, labuh 45cm) Tag 10(size 5y)- (lebar 35cm, labuh 47cm Tag 12(size 6y) - (lebar 36.5cm, labuh 49cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Girl Printed Shirt  RM8  Standard Size Size 1y/2y- (lebar 28cm, labuh 40cm) Size 3y/4y- (lebar 31cm, labuh 44cm) Size 5y/6y- (lebar 33cm, labuh 46cm) Size 7y/8y- (lebar 34cm, labuh 48cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah
Girl Printed Shirt  RM8  Standard Size Size 1y/2y- (lebar 28cm, labuh 40cm) Size 3y/4y- (lebar 31cm, labuh 44cm) Size 5y/6y- (lebar 33cm, labuh 46cm) Size 7y/8y- (lebar 34cm, labuh 48cm)  Cara order : - screenshot gambar baju pilihan - whatsapp ke :  019-7665442 atau tekan je link di bio *sila pastikan size anak anda dengan ukuran yg telah kami berikan.  #strawberrykids #printedshirt #bajubudakmurah #bajubudakberkualiti #newborn #momandkids #bajubudak #momslife #bajubudakmalaysia #bajumurah #bajuonline #sayajual #sayajualbajumurah

Loading