Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#artismalaysia

Posts tagged as #artismalaysia on Instagram

493.574 Posts

#malaysian#malaysia#malaysianfood#artismalaysia#malaysiancafes
Testimony lagi.  Feedback jolly dolly  #jollydolly *AGENT/ DROPSHIP DIPERLUKAN*  Belum dilancarkan tapi sudah terjual lebih 5000 botol. *Jolly Dolly* ... Akan menjadi kegilaan wanita seluruh negara ... Anda tak percaya ??? Jangan terkejut sebab ramai juga wanita mengalami masalah mati putik 😮😮. Memang Power .... Power .... Power semestinya suami isteri tersenyum lebar.  Berasaskan Gel Nenas dlllllllllll 😉🍍🍍 * Mengetatkan miss V * Membuang degil-degil keputihan miss V * Menaikkan keinginan nafsu suami isteri * Menaikkan stamina & tenaga luar biasa * Menstabilkan hormon dalam badan * Kesuburan rahim bagi yang belum berzuriat * Merawat penyakit * Anti penuaan * Awet Muda * Anti oksida yang tinggi * Mencantikkan kulit * Anti kanser * Menjaga ovari dengan baik * Untuk menurunkan berat badan yang ideal * Untuk Menguatkan tulang * Mencerahkan mata * Melegakan sakit lutut & tumit * Menyelesaikan masalah kulit muka * Dan banyak lagi kebaikannya  Semua dalam 1 botol dengan harga RM79.00.  PROMO RM138.00 untuk SM dua botol free gift perfume  Berbaloi dengan kandungan 300ml sebotol.  Saya mengajak semua yang ingin menjana pendapatan tambahan dan nak jadi KAYA jom rebut peluang menjadi agen *Jolly Dolly*  Jadilah agen yang terawal untuk pulun jualan ribu raban ! Jom WA sekarang ! 📲www.wasap.my/601128285627/jollydolly  www.wasap.my/60189170483/jollydolly  www.wasap.my/60182297096/jollydolly  Jolly Dolly bukan hanya menyelesaikan masalah dalaman wanita tapi mampu memgurangkan berat badan.. Jadi apa lagi jom kita Cantik Luaran dan Cantik Dalaman . #jollylolly #newagent #jutawan #jollydollyfactory #jollydollyhq #jollydolly  #ketatmelekat #gelketat #geltegang #gelidamanwanita #gelintim #cantikluaran #cantikdalaman #gelmelekat #gelrapat #gelmontok #gelkeputihan #gebu #keputihan #gelmalampertama #malampertama #jutawanproduk #bazarpaknil  #allstar #artismalaysia #ctdk #cantikluaran #cantik #online #lazada #masalahwanita
#sadquotes#lovequotes#sisnakpesan#akakhatitisu#tawarhati#nakbebel#bestrong#mudahterhibur#benicetome#lawakhambar#lawakkeder#tiktokmalaysia#emptyfeeling#artismalaysia#emptysoul#heartbroken#fragileheart#dubmashmalaysia#homeiswhereyourheartis#rotikaya#meletop#makcikbwang#pakcikbawang#viralmalaysia#videoviral#respecteachother#respect#giftreview#instafamous
"Maps can only tell you where you are. Only you decide where you will be." Quote of the week for those of you who love deep stuff! . . Gonna work on the female character: Astra after work tomorrow. Stay tuned~ . . . Hashtags: #artnerd #artistlife #artgram #worldofartists #artoninstagram #artistoninstagram #draw #drawing #instaart #instaartist #artsanity #artwork #cartoonsketch #digitalart #digitalpainting #digitalartist #digitaldrawing #artismalaysia #onlyartworks #cuteart #digitaldoodle #inktober2019 #lineart #lineartwork
#repost @jaynazifsingapore • • • • • • #repost @jaynazif_official • • • • • • Bersama Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas , Gabenor Negeri Pulau Pinang dan isteri YABhg. Toh Puan Datin Seri Hajah Majimor binti Shariff, Guru Besar SK Pauh Jaya Tn @ramlee.abubakar dan Pengarah PPD SPT Tn @syedjaafar_  di Pertandingan dan Pameran Seni Lukis Malaysia Jepun ke-25 .  #gabenor #tytpulaupinang #tunrahmanabbas #gabenorpulaupinang #penang #pulaupinang #ikonpulaupinang #pulaumutiara #jpnpulaupinang #skpauhjaya #artismalaysia #pelakon #penyanyi #heromalaya #hero #alhamdulillah #gurubesar #ramleeabubakar #pertandingandanpameranlukisanmalaysiajepun #malaysiajepun #malaysiajapan #sunwaycarnivalmall #japan #friendlyrelationshipthroughpicturesmalaysiajapan2019
#repost @jaynazif_official • • • • • • Bersama Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas , Gabenor Negeri Pulau Pinang dan isteri YABhg. Toh Puan Datin Seri Hajah Majimor binti Shariff, Guru Besar SK Pauh Jaya Tn @ramlee.abubakar dan Pengarah PPD SPT Tn @syedjaafar_  di Pertandingan dan Pameran Seni Lukis Malaysia Jepun ke-25 .  #gabenor #tytpulaupinang #tunrahmanabbas #gabenorpulaupinang #penang #pulaupinang #ikonpulaupinang #pulaumutiara #jpnpulaupinang #skpauhjaya #artismalaysia #pelakon #penyanyi #heromalaya #hero #alhamdulillah #gurubesar #ramleeabubakar #pertandingandanpameranlukisanmalaysiajepun #malaysiajepun #malaysiajapan #sunwaycarnivalmall #japan #friendlyrelationshipthroughpicturesmalaysiajapan2019
🎉 Surprise Delivery 23rd OCTOBER 2019 🎉 . . . . Hot Balloon Bouquet ================= . http://www.wasap.my/+60162919242/hotballoon . http://www.wasap.my/60162919242/suprisegift . http://www.wasap.my/+60162919242/hadiahtersayang . F 🅱️: Belon Helium Gas ( https://goo.gl/fzfSMV ) . PAGES: My Balloon ( https://goo.gl/4noNu3 ) . INSTA: https://www.instagram.com/myballoon_hqsenawang . Website:- MY BALLOON https://myballoon-bgok.blogspot.com/?m=1 . #myballoon  #highqualityballoon  #seremban  #senawang  #kl  #selangor  #melaka  #surprisedelivery  #hotballoon  #malaysia  #2019 #surprisedeliverykl #surprisedeliverysenawang  #surprisedeliveryputrajaya #surprisedeliveryshahalam  #surprisedeliveryseremban  #gift #terjah #tv3 #artismalaysia #malaysia #heliumballoon #heliumgas #highquality #surprisegift #cake #chocolate #fererrorocher #redroses  #flower
#repost @jaynazif_official • • • • • • Bersama Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas , Gabenor Negeri Pulau Pinang dan isteri YABhg. Toh Puan Datin Seri Hajah Majimor binti Shariff, Guru Besar SK Pauh Jaya Tn @ramlee.abubakar dan Pengarah PPD SPT Tn @syedjaafar_  di Pertandingan dan Pameran Seni Lukis Malaysia Jepun ke-25 .  #gabenor #tytpulaupinang #tunrahmanabbas #gabenorpulaupinang #penang #pulaupinang #ikonpulaupinang #pulaumutiara #jpnpulaupinang #skpauhjaya #artismalaysia #pelakon #penyanyi #heromalaya #hero #alhamdulillah #gurubesar #ramleeabubakar #pertandingandanpameranlukisanmalaysiajepun #malaysiajepun #malaysiajapan #sunwaycarnivalmall #japan #friendlyrelationshipthroughpicturesmalaysiajapan2019
To all pasta lovers 😍😍😍 I’m a big fan of pasta too ☺️ . Nak turun berat, kena makan sedap-sedap supaya tak boring 😉 . .  Intake November masih dibuka‼️ Klik link di bio ig untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . Team @coachfatihahyasin . . *Individual results are not typical and may vary . . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL ! . Contact admin .  Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.  Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya  Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #trustedseller#tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah  #peninggibadantiens
Salam guys,Seminggu ok, bukan sebulan. 3CM badan bertambah tinggi ! HI-CAL ! . Contact admin .  Pesanan" Nak Sado pun kena ke gymm dan sakit2 dahulu, so kalau dah umur melebihi 17 nak tinggi workout sangat penting ya" kami disini ingin membantu bukan hanya mahu menjual. ••Tips dan Cara Untuk Tambah Tinggi >> 1)Tidur harus cukup sampai 8-10jam sehari dan tidur awal kerana waktu tidur Kelenjar Hormon Tumbesaran terjadi.kurangnya tidur membuat kan proses itu tiada. 2)Elakkan merokok dan minuman keras 3)Olahraga membantu untuk menambah tinggi lebih cepat 4)Onani membuatkan badan menjadi terbantut 5)Kurangkan makan/minum junk food dan terlalu berminyak.  Kenapa senyum sampai ketelinga tu? Macam baru lepas jumpa lelaki idaman je.... 💖💖❤️ ✔️ sesuai untuk lelaki dan wanita ✔️ peluang pekerjaan lebih banyak ✔️ peluang mendapat wanita idaman ✔️ lebih berkeyakinan diri ✔️ tiada kesan sampingan kerana hanya susu semulajadi ✔️ banyak testimoni yg dh berjaya  Jangan Pernah Putus Asa ! >•Kenapa ramai orang gagal menambah tinggi badan? Ada yang sudah mencuba minum suplemen ini itu, vitamin ini itu, obat ini itu, sandal peninggi badan ini itu, namun hasilnya Tiada.Sekarang pertanyaannya, kenapa begitu??? >•Untuk menjawab itu semua kami akan beri sebuah sudut pandang yang jarang dipikirkan orang .Kebanyakan customer membeli produk dengan menggunakan emosi.Bukankah Allah swt menganjurkan kita menggunakan akal untuk berpikir? >•Kenapa cara-cara diatas GAGAL membuat tinggi badan Anda bertambah? Karena proses menambah tinggi badan adalah proses tulang dan otot yang didapat dengan latihan terus menerus, bukan proses oral dan perut yang didapat secara instant. So seperti kami Highlight sebelum ini "NAK SADO PUN HARUS WORKOUT DAN MINUM SUSU SADO,BEGITU JUGA NAK TINGGI, HARUS WORKOUT STRECHING DAN WAJIB SUPPLEMENT HI CAL" barulah menjadi ya tuan tuan! > . #trustedseller#tiens #tiensmalaysia #ubatpeninggibadan #tiensmurah  #peninggibadantiens
Bila testimoni diri dicabuli. Saya tak pernah menggunakan apa2 jus untuk kurus. . Saya hanya follow rules 80% pemakanan sihat & 20% senaman. . Saya pelik bila ada seller yang suka guna testimoni orang lain (yang tak guna pun produk mereka) berbanding testimoni client sendiri. . Ke memang takde testimoni client sendiri? 🤔 . .  Intake November masih dibuka‼️ Klik link di bio ig untuk mendaftar✅ Jom turun 5-10kg* sebulan & capai ideal weight sebelum 2020 🔥 . Coach Fatihah Yasin +6019-5755972 8 years’ experience in weight management coaching. Mom of 4 | Lost 40kg* | Age 38 . Team @coachfatihahyasin . . *Individual results are not typical and may vary . . #theycallmefitmom #getfitnowonline #fattofitonline #weightlosschallenge #viral #jomkurus #gym #onlinecoaching #protein #plussize #ootd #food #artismalaysia #eatcleanmalaysia #biggestloser #makan #kurus #dietkalori #tipskurus #mealplan #diet #nakkurus #misikurus #weightloss #dietsihat #menu #resepi #zumba #intermittentfasting #exercise
Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ . . . Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka.. . . Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss.. . . #snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion  #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #inspirasicantiktanpasuntikan
Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ . . . Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka.. . . Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss.. . . #snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion  #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #inspirasicantiktanpasuntikan
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah
CAIR AIII 🤪 . yes ai sambut salam you tuu🥰 . Sis pun pakai jugak macam awak DRBEAU ni. Serum Paling hebat untuk hapuskan kulit berkerak, berjeragat , jerawat dan parut. . Jom kita ramai ramai pakai , biar semua jadi cantik cantik, muda muda ❤️❤️ . . Wasap 01121147283 01121147283  #drbeau#drbeaushahalam #artis #artismalaysia #ekzemamalaysia #eveningprimroseoil #rosehipoil #makeupviral #makeupartist #muamalaysia #masalahkulit #organik #organikskincare #bazarpaknil - #regrann
Nak tau kenapa artis dan mua suka guna drbeau? Salah satu sebabnya ialah Drbeau juga boleh dijadikan base makeup atau makeup primer tau !! . . Dah la multifunction, selain protect kulit, ada spf 50, dia melembabkan kulit, merawat dan mencantikkan kulit. Haaa bila blend dengan foundation tu, makeup tahan lama, tak bercapuk dan glowing tau !! . . Bagus sangat la hok yang ada masalah jerawat, jeragat, parut, kusam, oily, dry, breakdown, sensitif tuhh pakai drbeau ni.. confirm jatuh hati. . . Wasap. 01121147283 01121147283 . . #drbeau #drbeaushahalam #drbeauofficial #makeupviral #artist #artismalaysia #arganoil #muamalaysia #serumdrbeau #serumkecantikan #organik #organikskincare #masalahjeragat #masalahkulit #masalahkulitjerawat
#repost @jaynazif_official • • • • • • Bersama Tuan Yang Terutama Tun Dato’ Seri Utama (Dr.) Haji Abdul Rahman bin Haji Abbas , Gabenor Negeri Pulau Pinang dan isteri YABhg. Toh Puan Datin Seri Hajah Majimor binti Shariff, Guru Besar SK Pauh Jaya Tn @ramlee.abubakar dan Pengarah PPD SPT Tn @syedjaafar_  di Pertandingan dan Pameran Seni Lukis Malaysia Jepun ke-25 .  #gabenor #tytpulaupinang #tunrahmanabbas #gabenorpulaupinang #penang #pulaupinang #ikonpulaupinang #pulaumutiara #jpnpulaupinang #skpauhjaya #artismalaysia #pelakon #penyanyi #heromalaya #hero #alhamdulillah #gurubesar #ramleeabubakar #pertandingandanpameranlukisanmalaysiajepun #malaysiajepun #malaysiajapan #sunwaycarnivalmall #japan #friendlyrelationshipthroughpicturesmalaysiajapan2019
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah
Normally berlaku, adakah? Cer tag kawan yang siang bila ajak makan kata diet tapi takde perubahan selepas bertahun🤭  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @coach_Mardiah untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
Normally berlaku, adakah? Cer tag kawan yang siang bila ajak makan kata diet tapi takde perubahan selepas bertahun🤭  Gengfitsihat Online Program Kurus Sebelum 2020 sesi November telah dibuka. 🔹mealplan 5x sehari boleh makan nasi setiap hari 🔹resipi sihat 🔹personal coach 🔹group support 🔹daily topic 🔹groceries list 🔹daily check meal 🔹idea senaman di rumah  Klik link Di bio ig @mardiah.ramli untuk pendaftaran. 🔊 20 terawal mendaftar free gift istimewa untuk anda😍  #gengfitsihatonlinecoaching #conqueryourbody . . Coach Mardiah 📲0104026997 Pencinta makanan dan coach turun berat Online lost 27kg
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah
Happy Birthday @sissyimann  May all your dreams come true.. ALWAYS SUPPORT 💕❤️ #sissyimannturns24
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah
It’s 24 Oct !  Happy 22nd Birthday our princess @sweetqismina A wish for you on your birthday, whatever you ask may you receive, whatever you seek may you find, whatever you wish may it be fulfilled on your birthday and always. Happy birthday! 💙💋 @sweetqismina @sweetqisminizers @the_nizers #24102019 #24oct #sweetqismina #sweetqisminizers #thenizers #gadispusaka  #sweetqisminapusaka  #pelakontvwanita #pelakonfilemwanita  #tv3malaysia  #artismalaysia #kalautaksweettaktahulah

Loading