Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

#aa126

Posts tagged as #aa126 on Instagram

283 Posts

. . ๐™Š๐™! ๐™„๐™ฉ'๐™จ ๐™‹๐™„๐™‰๐™† ๐™ˆ๐™Š๐™‰๐™๐™ƒ ๐™Ž๐˜ผ๐™‡๐™€ ๐ŸŽ‰ . Crazy deal guysss!  Pink purple item FLAT RATE PRICE . ๐—ฅ๐— ๐Ÿต๐Ÿฌ ๐—ฅ๐— ๐Ÿต๐Ÿฌ ๐—ฅ๐— ๐Ÿต๐Ÿฌ . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ WhatsApp #0133440643 / Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ WhatsApp #0133440643 / Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ WhatsApp #0133440643 / Klik link di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #sale #viral #pinkpurple #pinkribbonmonth
. . ๐™Š๐™! ๐™„๐™ฉ'๐™จ ๐™‹๐™„๐™‰๐™† ๐™ˆ๐™Š๐™‰๐™๐™ƒ ๐™Ž๐˜ผ๐™‡๐™€ ๐ŸŽ‰ . To support Pink Ribbon & Breast Cancer Awareness, Anasri akan buat sale untuk All Collection Pink purple ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜! . ๐Ÿฎ๐Ÿฐ-๐Ÿฎ๐Ÿฑ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต (๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—›๐—ข๐—จ๐—ฅ๐—ฆ) | ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ฃ๐—  - ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ฃ๐—  . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #sale #viral #pinkpurple #pinkribbonmonth
. . ๐™Š๐™! ๐™„๐™ฉ'๐™จ ๐™‹๐™„๐™‰๐™† ๐™ˆ๐™Š๐™‰๐™๐™ƒ ๐™Ž๐˜ผ๐™‡๐™€ ๐ŸŽ‰ . Supporting Pink Ribbon & Breast Cancer Awareness in month of October. . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #sale #viral #pinkpurple #pinkribbonmonth
Good Morning & Happy Weekend๐ŸŒน . Cantik kan @anasridearies wearing Polka peplum top skirt suit ni. Nak cantik macam ni tak? Uols jangan lupa dapatkan Anasri Collection yg hot selling ni. ๐Ÿ˜ . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Polka Peplum Top Skirt Suit . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: RM169 . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Soft Cotton Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Opaque black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธPocket on skirt both side โ–ช๏ธBreastfeed friendly (zip di bahagian dpn) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Happy weekend everyone ๐Ÿ˜ . Cantik kan my customer @nurazirajahya wearing Earth Crop Top Pleated Skirt ni. Sesuai sangat untuk uols @anasridearies yang nak bercuti ke travel ke pakai Crop Top ni. Mood happy pasti onz sepanjang hari. ๐Ÿ˜‰ . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Earth Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: RM129 . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Premium Crepe Luxe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Khaki . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธCrop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) โ–ช๏ธZip on left side skirt โ–ช๏ธPocket on right side skirt . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019
Happy weekend everyone ๐Ÿ˜ . Cantik kan my customer @fatinsafira_mohamad wearing Summer Crop Top Pleated Skirt ni. Sesuai sangat untuk uols @anasridearies yang nak bercuti ke travel ke pakai Summer ni. Mood happy pasti onz sepanjang hari. ๐Ÿ˜‰ . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Summer Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: RM159 . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White, Black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
โŠไปฎ้ข่ˆž่ธไผšnailโŠ ้€ฃ็ถšใงใ™ใฟใพใ›ใ‚“๐Ÿ’ฆ ไน…ใ—ใถใ‚Šใซใƒใƒชใƒƒใ‚ทใƒฅใ‚’่ณผๅ…ฅใ—ใŸๅฌ‰ใ—ใ•ใ‹ใ‚‰ใ€ๆฒขๅฑฑใƒใ‚คใƒซใ‚’ใ—ใฆใพใ—ใŸ(,,>
โŠ็ง‹ๆกœnailโŠ ใ„ใคใ‚‚ใ‚ฟใ‚คใƒŸใƒณใ‚ฐใ‚’้€ƒใ—ใฆใ—ใพใ†ใฎใงใ€่ฆšใˆใฆใ‚‹้–“ใซ็ง‹ๆกœใƒใ‚คใƒซ๐Ÿ’… . ๅ‰ใ‹ใ‚‰ๆŒใฃใฆใŸใ‚ซใƒฉใƒผใจๅˆใ‚ใ›ใฆใ€ใกใ‚‡ใ“ใฃใจๅคงไบบๅฏๆ„›ใ๐Ÿ’• โ™ข โ™ข โ™ข โœฆpaใƒใ‚คใƒซใ‚ซใƒฉใƒผ ใƒฏใƒณใ‚ณใƒผใƒˆ #one07 โœฆpaใƒใ‚คใƒซใ‚ซใƒฉใƒผ ใƒ—ใƒฌใƒŸใ‚ข #aa126 โœฆpaใƒใ‚คใƒซใ‚ซใƒฉใƒผ ใƒ—ใƒฌใƒŸใ‚ข #aa203 . โœฆใ—ใšใใƒใ‚คใƒซใ‚ทใƒผใƒซ ๆŠผใ—่Šฑใ‚ณใ‚นใƒขใ‚น  @sizuku100 โœฆHappystand ใƒ•ใƒฌใƒผใ‚ฏ @happystand โœฆๆฅฝๅคฉBeach ใ‚ฏใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅใƒ•ใ‚ฉใ‚คใƒซ ใƒญใƒผใ‚บใ‚ดใƒผใƒซใƒ‰ @beach_nail_shop . ็ง‹ๆกœใฎใƒ™ใƒผใ‚นใซAA203ใ€ใ‚ทใƒผใƒซใฎไธŠใ‹ใ‚‰AA126ใ‚’ไฝฟใฃใฆใพใ™๐Ÿ’• โ™ข โ™ข โ™ข paๆง˜ใฎ @pa_nail #paใƒ‡ใ‚ถใ‚คใƒณใ‚ณใƒณใƒ†ใ‚นใƒˆ2019็ง‹ ใซๅ‚ๅŠ ใ—ใพใ™โœจ โ™ข โ™ข โ™ข #ใ‚ปใƒซใƒ•ใƒใ‚คใƒซ้ƒจ #ใ‚ปใƒซใƒ•ใƒใ‚คใƒซ #ใƒใ‚คใƒซใ‚ตใƒผใ‚ฏใƒซ #ใ‚ทใƒงใƒผใƒˆใƒใ‚คใƒซ #ใƒญใ‚ซใƒชใƒใ‚คใƒซ #ใƒใ‚คใƒซใƒ‡ใ‚ถใ‚คใƒณ #ใกใณ็ˆชใƒใ‚คใƒซ #trillใƒใ‚คใƒซ #nailpic #่‡ช็ˆชใƒใ‚คใƒซ #ใƒใƒณใƒ‰ใƒใ‚คใƒซ #mery #myreco #beautymatome  #็ง‹ใƒใ‚คใƒซ #orly #ใƒใ‚คใƒซ #ใƒใƒณใ‚บใ‚จใƒผใƒ”ใƒผใƒ”ใƒผใงใƒใƒณใƒ‰ใ‚ฑใ‚ข #ใƒใƒณใ‚บapp #pa #paใƒใ‚คใƒซ #ใ—ใšใใƒใ‚คใƒซใ‚ทใƒผใƒซ #็ง‹ๆกœใƒใ‚คใƒซ
Posting this in the middle of a lecture๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด . . . . American Airlines Boeing B777-325ER N720AN taking off from runway 25R as AA126 to Dallas . . Proud member ot @hacca_spotters_hk & @spotterhongkong_group  #vhhh #hkia #hkg #hongkongairport #aviation #planespotter #โœˆ๏ธ #๐Ÿ“ท #americanairlines #american #aa #aal #boeing #b777300er #aa126 #takeoff #departure #rotate ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ๐Ÿ›ซ Photo by our member @ac_hk_spotter  Follow our members for more ! @fat_squirrel_aviation  @altergame_aviation_hk  @ux_aviation  @coolpilot_aviation_  @ac_hk_spotter ๐Ÿ›ฌ๐Ÿ›ฌ๐Ÿ›ฌ๐Ÿ›ฌ๐Ÿ›ฌ๐Ÿ›ฌ
Posting this in the middle of a lecture๐Ÿฅด๐Ÿฅด๐Ÿฅด . . . . American Airlines Boeing B777-325ER N720AN taking off from runway 25R as AA126 to Dallas . . Proud member ot @hacca_spotters_hk & @spotterhongkong_group  #vhhh #hkia #hkg #hongkongairport #aviation #planespotter #โœˆ๏ธ #๐Ÿ“ท #americanairlines #american #aa #aal #boeing #b777300er #aa126 #takeoff #departure #rotate
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Sebelum tidur tu, apa kata cuci mata dulu dengan collection terbaru Anasri ni. Mana tau design ni yang dicari selama ni #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Pink . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Pink . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Pink . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt & Top With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
NEW COLLECTION | #anasri . Design yang dinanti-nanti #anasridearies ๐Ÿ˜ . ๐—ฆ๐—”๐—ฉ๐—˜ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐——๐—”๐—ง๐—˜ | ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ข๐—–๐—ง๐—ข๐—•๐—˜๐—ฅ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿญ๐Ÿต | ๐Ÿด ๐—ฃ๐—  . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Bloom Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Intro price 48 Hours Only (8pm-8pm) RM139 (Normal price: RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Blue black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #croptoppleatedskirtmurah #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
GRADUATION SALE START TODAY! ๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸŽ“ . Nak cecantik macam ni? Cepat² grab sebab stock limited dan banyak item dah sold out tau. . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Summer Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Promo price: RM129 (Normal price RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
GRADUATION SALE START TODAY! ๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸŽ“ . Nak cecantik macam ni? Cepat² grab sebab stock limited dan banyak item dah sold out tau. . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Summer Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Promo price: RM129 (Normal price RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: White, Black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
GRADUATION SALE START TODAY! ๐Ÿ‘ฉ‍๐ŸŽ“ . Nak cecantik macam ni? Cepat² grab sebab stock limited dan banyak item dah sold out tau. . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Summer Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: Promo price: RM129 (Normal price RM159) . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Valentino Crepe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: Black . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธSkirt With Soft Lining โ–ช๏ธZip on left side โ–ช๏ธSide pocket (right side) โ–ช๏ธWudhuk friendly โ–ช๏ธMaterial Tak jarang โ–ช๏ธMaterial Sejuk โ–ช๏ธComfort & Loose design โ–ช๏ธStretchable waist (half getah) . ๐—›๐—ผ๐˜„ ๐˜๐—ผ ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasriraya2019 #bajuraya2019 #bajuraya2019malaysia #kebayamalaysia #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungpahang #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #viral
Swipe left ๐Ÿ˜ . Graduation Sale start 7-9hb OCTOBER 2019 (48 HOURS) . #anasri #anasridearies #anasriagent #aa126
Graduation Sale for #anasridearies ๐Ÿ˜ . Siapa yang dah tak sabar nak grab? ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ Start 7-9 October 2019 (48 hours) Nak dapatkan price list, Tunggu next posting ๐Ÿ˜˜ . #anasri #aa126
Graduation Sale for #anasridearies ๐Ÿ˜ . Siapa yang dah tak sabar nak grab? ๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ Start 7-9 October 2019 (48 hours) . #anasri #aa126
Nak kan keselesaan? Crop Top Pleated Skirt pilihan yang tepat. Material premium luxe crepe buatkan korang selesa sepanjang hari ๐Ÿ˜˜ . ๐—œ๐˜๐—ฒ๐—บ: Earth Crop Top Pleated Skirt . ๐—ฃ๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ๐—ฒ: RM129 . ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ฎ๐—น: Premium Crepe Luxe . ๐—–๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ฟ: From left: Khaki, Walnut, Pure white . ๐—ฆ๐—ถ๐˜‡๐—ฒ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ: S to M L to XL . ๐—™๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐˜€: โ–ช๏ธCrop Top and Skirt Suit one set (2 pieces) โ–ช๏ธZip on left side skirt โ–ช๏ธPocket on right side skirt . How to order? ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป ๐Ÿ“ฒ Klik link whatsApp di bio ๐Ÿ‘†๐Ÿป . #anasriagent #aa126 . #anasri #anasridearies #anasriearth2 #peplumtop #peplumdress #peplumtopskirtsuit #kurungmoden2019 #bajuraya #bajurayamoden #bajurayaterkini #bajurayaelxbo #bajurayacantik #bajukurunglace #bajukurungcantik #viral #bajurayasedondon #kurungmoden #kurungraya #kebayalabuh #bajukenduri #bajurayaletops2019

Loading