Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

@ruzanna_razip

BODY SHAPPING |COACHANNA

ruzanna_razip

-MIND TRAINING 4 HEALTHY HABIT -KURUS DENGAN MAKAN 5 x -121 PERSONAL COACHING -100% ONLINE COACHING(WASSAP & TELEGRAM) -PROJECT SHAPE MY BODY ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป

Total Likes 114
Average Likes 7
Total Comments 0
Average Comments 0
KOMEN "NAK" BUANG LEMAKKKKโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ Korang dah tak boleh tutup2 lagii... makin lama makin BESARRRRโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ SERIUSLAHHโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธโ€ผ๏ธ LEMAK DAH MENEBAL MELEKAT KAT SELURUH BADAN๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ korang nk buang lemakkk  Komen " Nak"  Follow IG @ruzanna_razip Follow IG@ruzanna_razip Follow IG @ruzanna_razip  SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -SERIUS!! Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
Doa amalan utk pagi dan petang.. TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
HAPPY๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ naik buai tepi laut.. sambil angin sepoi2  klu bentang tikar mmg tertido ni.. ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ Untuk yg Serius Nak Turun Berat? Untuk yg Serius Nak Shapping? Untuk yg Serius Nak kecikkan peha.perut.lengan? Untuk yg Serius Nak Mudah beribadah? Untuk yg Serius Nak Senang Bangun? Untuk yg Serius Nak Mudah cari Baju? Untuk yg Serius Nak Cantikk? Untuk yg Serius Nak Nampak Muda? Untuk yg Serius Nak HAPPY ?  Tips kesihatan SAYA SAYANG DIIRI SAYA  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185  Ingin tahu lebih lanjut๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ ttg projek body shapping  TEKAN LINK๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐ŸปDi Bio saya @ruzanna_razip  #journeycoachanna #teamkelabsenyum  #wlconline #programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #jannanicker #gemokisawesome #rtw #coachkurus #programturunberat #kementeriankesihatanmalaysia #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #nadiamarni #coachonline #iphone #jomdiet
Petang 2 ni buat lempeng sihat sedap juga kann.. . selamat mencuba.. Untuk yg Serius Nak Turun Berat? Untuk yg Serius Nak Shapping? Untuk yg Serius Nak kecikkan peha.perut.lengan? Untuk yg Serius Nak Mudah beribadah? Untuk yg Serius Nak Senang Bangun? Untuk yg Serius Nak Mudah cari Baju? Untuk yg Serius Nak Cantikk? Untuk yg Serius Nak Nampak Muda? Untuk yg Serius Nak HAPPY ?  Tips kesihatan SAYA SAYANG DIIRI SAYA  xoxo  #coachanna8020 -018 2184185  Ingin tahu lebih lanjut๐Ÿ™‹๐Ÿป‍โ™€๏ธ ttg projek body shapping  TEKAN LINK๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐ŸปDi Bio saya @ruzanna_razip  #journeycoachanna #teamkelabsenyum  #wlconline #programturunberat #dietkalori #bilanakkkurus #jannanicker #gemokisawesome #rtw #coachkurus #programturunberat #kementeriankesihatanmalaysia #kurustanpaberlapar #spreadlovenothate #onlinecoaching #bajulace #bajukurungpeplum #lipmattemalaysia #bajubesar #nadiamarni #coachonline #iphone #jomdiet
Nilah saya Dlu.. Ibu beranak lima naik berat selepas bersalin  siapa macam saya??? semua orang boleh turun berat badan apa yang anda perlu ada tujuan yang jelas dan matlamat untuk masa depan yang lebih baik  Kalau saya boleh pasti anda pun boleh๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
ZIKIR TAUBAT  jom semua sama2.. . SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
PENYAKIT SEMUA DATANG DARI PERUT.. Ini adalah perbezaan antara usus orang yang sihat dan orang yang tidak.. Badan kita akan ada sistem salah satunya adalah sistem pencernaan.  Dalam proses pencernaan ini bila kita tidak rawat apa akan berlaku adalah proses untuk membuat pemulihan Akan terganggu.  Sistem pertahanan diri pun akan terganggu juga. saya bila sistem pertahanan diri terganggu akan mudah lah Penyakit datang ke dalam kehidupan kita  Penyakit tak kenal kita kurus ataupun kita gemuk.Apa yang dia tahu adalah akses Food yang kita masukkan ke dalam badan kita setiap hari.  Semoga bermanfaat  SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
Suaranya mmg sedappp @mishaomar .. saya suka sgtt.. . siapa sama mcm saya...??? anugerah Allah kan.. SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
Makan dengan emosi!! Selalunya bila kita makan ikut emosi sekitar akan terdedah kepada makan berlebihan  Bila makan berlebihan of course lah kalori pun  berlebihan  Hukum kalori berlebihan akan naik berat.  Rilek lah bila tengok makanan buat macam biasa-biasa tak ada apa-apa  jom latih diri.. mulai sekarang.. SIAPA NAKKKK!!! .. DAPAT TURUN 3-11 kg lagi sebelum tutup tahun  2019 ni..?? . Saya akan bantu anda bagaimana utk aktifkan diri utk kembali fokus pada turun berat. . DAFTAR PROJEK BODY SHAPPING COACH ANNA -MIND TRAINING FOR HEALTHY HABITS. -NUTRITION.MINDSET.EXCERCISE. -8 TAHUN PENGALAMAN -COACH BANTU KURUS KECIKKAN PEHA DAN -Yuran hanya sekali seumur hidup -SERIUS!!Tekan Link Di Bio coach @ruzanna_razip - Call/018 2184185  #resepisihat #healthyfood #dietkalori #nakkongsi #infosihat #dietsembang #fitmom #fitsunnah #jk1m #jubahbesar #plussizemalaysia #kurusdarirumah #jomkawin #jomkurus #malaysiabaru #malaysiawedding #buncit #tipsdiet #gemukisawesome #eatcelan #jalanjalancarimakantv3 #resepibonda #motivasi
Mintalah kepada Allah .. sesungguhnya Allah itu maha mendengar dan maha kaya . . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Ya Allah Makbulkan lah segala hajat kami dan doa dan impian kami berikanlah kami kesihatan yang baik permudahkan lah urusan kami untuk mengejar syurgamu ya Allah..amin.. khas utk semua.. TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Makan ala Nabi  Makanlah tetapi dalam keadaan yang sederhana  Bila kita faham tentang kesederhanaan kita akan nampak kesempurnaan dalam menikmati setiap rezeki yg Allah anugerahkan ke dlam kehidupan kita  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
sambut birthday Husna. . mak2'nya apa lagi... berselfie lahh.. . TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Step simple mudah utk follow.. . bgi Yang baru nak berjinak jinak aktif boleh dah pula video ni  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
berjalan2 petang sambil tunggu anak balik sekolah.. . Tukarkan aktiviti anda yang dulu - duduk depan tv kepada berjalan aktiviti -dengan anak nak main Badminton dan macam-macam lagi  aturkan masa untuk membuat aktiviti bermanfaat  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
Resepi Keledek  Pelbagaikan resepi anda untuk kita enjoi proses turun berat dengan happy  selamat mencuba!! TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani
JOM SNACKING!!! Orang yang mengamalkan snacking biasa akan turun berat lebih laju berbanding yang tidak snacking. *Kriteria snacking untuk turun berat*  1-Rendah kalori. Anggaran 100 kalori sahaja. 2-Rendah glycemik index. Glycemic index rendah membuat kita kenyang lebih lama. 3-Natural food. Buah adalah digalakkan sebagai snacking.  4-Tinggi zat *Snacking yang tidak sesuai adalah kuih, process food dan produk tenusu. Produk tenusu seperti keju dan susu adalah bagus untuk kesihatan. Tetapi mengandungi lemak tinggi yang akan melambatkan penurunan berat badan.* Bagi yang berkerjaya, coach advise prepare snacking yang akan dibawa ke tempat kerja. Pilih snacking yang mudah dibawa dan mudah di ambil ketika kerja. Feveret snacking coach adalah Protein Bar Herbalife dan juga jambu batu.  Bagaimana kalau tak lapar? Perlu atau tidak snacking? โœ… *PERLU . BANYAK KEBAIKAN SNACKING*. Rugi siapa yang diet tapi tidak mengambil snacking setiap hari. ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ๐Ÿ
HASIL ANDA ADALAH KEUTAMAAN KAMI.  TURN ON NOTIFICATION.. & Follow ig @ruzanna_razip  untuk tips dan info turun berat dan bentuk badan cantik.. .  Siapa nak saya guide macam mana cara nak dapat badan shapping dengan consistent boleh turun berat setiap bulan dalam program. ๐Ÿ‘‰ KOMEN nak & share kepada kawan ² yang serius nak turunkan berat badan & ubah lifestyle. ๐Ÿ‘‰ Boleh klik biolink saya atau direct WhatsApp saya๐Ÿ’ช๐Ÿ”ฅ @Ruzanna_razip Coach ANNA๐Ÿ“ฒ+6018 2184185 PERSONAL COACH . #teamkelabsenyum #misimengecil #jalanjalancarimaka #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemok #jomsihat #malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&fit  #abambocey #journeycoachanna  #bajubesar #jubahbesar  #lisasurihani

Loading