Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Flea Market De Bangi Gateway

Instagram photos and videos at Flea Market De Bangi Gateway

While waiting for @alisha.azmii
HELLO KORANG! Salam kluk kluk  . . . Kami ada berita baik kepada semua warga lembah klang yang teringin Makan turkey Dinnah, sekarang anda tidak perlu lagi untuk ke tempat kami untuk makan turkey tetapi kami akan pergi kepada anda semua, kami akan bukak delivery setiap hari untuk lunch/makan tengah hari dan juga dinner/makan malam . . Kepada sesiapa yang teringin pada waktu waktu bekerja boleh dm/pm kami terus  . #turkeydinnah #heritageturkeys #malaysia #foodporn #foodbae #foodphotography #musclebuildingfoods #foodstagram
Bersama Seniman AR Badul
Vaperulez Open Now !   http://Www.wasap.my/+60172765306 http://Www.wasap.my/+60172765306
Waktu permulaan nak berniaga, bukan mudah, banyak perkara perlu dipelajari, banyak yg perlu diubah, banyak tenaga perlu dikerah.Nak berjaya sebenarnya tak susah apa yg penting bermula dari kecil kecilan, kemudian buat kesilapan, belajar rugi, belajar dari kejatuhan, disitu kita akan dapat satu resepi bagaimana untuk naik返返 . . Kak Hana pun pernah banyak kali try buat business , ada yang jadi ada yang tak jadi , apa yg penting 玖idup mesti move on, upgrade diri, jika kita tak melangkah, macam mana nak berlari , setuju ke setuju? .  Paling penting zaman sekarang ni kalau nak survive atau hidup lebih senang dari biasa kita perlu ambil peluang terbaik yang ada depan mata.Peluang yang baik dari orang yang baik dan dah berjaya bukan senang nak dapat. Jadi, jangan tangguh. Mulakan sekarang! . . #beatbeautybangi #beatbeautykajang #beatbeautyselangor #beatbeautyukm #beatbeautymy #beatbeautyagent #beatbeautysgramal #beatbeautysgtangkas #beatbeautylovers #makeuptutorial #liptintbeatbeauty #liptintbeatbeautybangi #liptintbeatbeautykajang #liptintbeatbeautyselangor#dramasweetdreams #teamkasigeger #beautyhacks #lipshacks #liptintkorea #liptintlovers #ombrelook #backtothegame #lipmatte
Log: 06-10-2019
Happy birthday akak @rareza_omma  Moga panjang umur di murahkan rezki dunia & akhirat 仆.. I love u
Barng trbaek d abad Ini,TUPPERWARE bosku...brmint bole pm abam
#lastweek #friday Let the beauty of what you love be what you do.  #rumi  Our version of “makan ringan2 je..”. Well said.   Spicy Indomee (Level “Jahat” ) - super spicy! Please eat with caution.   Roti Cubit Mix (Beef + Chicken) - recommended!  Nachos - must try!  Corndog (with cornflakes coating) - my favourite! 奶 Avocado Chocolate   @fleamarketdebangi . . #indomee #spicy #noodles #indonesianfood #roticubit #chicken #beef #nachos #corndog #sausage #cheese #koreanfood #happy #eat #dinner #night #thankyou
. Siapa yang x kenal AR Badul? . Jom bawak mak ayah datang ramai2 ke Flea Market... Boleh selfie2 dengan Ar Badul kan? . Jumpa Sabtu ni okay!
rulone30
Assalamualaikum, Jom memeriah kan flea market pada sabtu ni #fleamarket #chickentender #arbadul #foodviral #fleamarket
Assalamualaikum, Jom memeriah kan flea market sabtu ni #fleamarket #chickentender #foodviral #sambalviral #corndog
THANK YOU AKAK . hehe akak ni ambikkan phone utk adik dia..sbb owner phone busy不so akak tlg pickup and check semua condition alhmdulillah semua okay...and still macam baru walaupon secondhandcalar2 pon takde... . . Nak pakai iphone?whatsapp muaz
First bought boba water near the night market
B.P.D just opposite nasi ambeng in flea market. Tadi ada repeat customer yang mencari. Maaf buat masa ni kami masih berpindah tempat mengikut kekosongan. insyaAllah soon dapat tapak permanent 歹 #bluepinkdessertfleamarket #browniessedapbangi #premiumcheesetartbangi #pudingkaramelbangigateway #pudingkaramelbangi #bombolonibangi #
Craving satisfied
歹歹
Boring woii lepak rumah!! Jom lepak #goatgamers .Mari kasi penuh and layan games terhebat.  #goatgamers seksyen 15, Bangi Gateway 3B #fifa20 #ps4 #unikl #bandarbarubangi #kptmbangi #unikl #ukm #bangi #kajang #fleamarketdebangigateway #carbootsalebangi
Bantai nak ? 云
Ni la hobi sis  hobi korang apa pulak ?  jom grab peluang untuk booking slot sementara tengah promo 梗Rm18 shj untuk bulan Oct ! bulan depan dah normal price Rm26朮  #ukm #permingeyelash #permingeyelashmurah #permingeyelashselangor #permingeyelashbangi #permingeyelashmalaysia #permingeyelashkl #hargastudent #murah #cantik #spamurah #mobilespaselangor #mobilespamalaysia #mobilespamurah #pelajar #bangi #makeup
Jahit manik tercucuk jarum,  assalamualaikum" "Keluar pagi balik malam  waalaikumussalam"  Bunga melor bunga raya, Saya nak produk paling istimewaaaa !  Buah petola buah periaa,  haa.. ini lah diaaaa.  #terjebakpantun  #pancakechocwithicecream #regularcustomer
Ada sorang makcik ni dari Perlis. 4 bulan lepas beli sekotak dengan saya. Dah habis minum sekotak, terus beli 3 kotak lagi & join jadi ahli sbb boleh dapat harga lagi murah. Katanya cuma nak minum saja sbb nak ikhtiar untuk masaalah slip disc dia.. Skrg tiap² bulan beli 30 kotak upgrade pakej platinum. Semua akaun suami & anak nak upgrade... Buat minum ke atau buat mandi susu ni? Musykil betul.. Rupanya ramai kawan² dia nak minum & ada yg dah jadi ahli juga. Ada kawan nya yg kanser usus stage 4! Skrg kanser tu dh mengecut... doktor yg merawat tu pulak saran suruh teruskan minum. Semua kawan² dia pakat nak minum & jadikan C2Joy sbagai minuman keluarga.. Syukur alhamdulillah.. Jom menyusu!  #fenomenac2joy #milkthatchangeyourlife #sellingfromtheheart #susuajaib #themiracleofc2joy #c2joymalaysia #susukolostrum #minumankesihatan #penjualsusutepijalan #susupower #trucal #susucapitik
Salam kluk kluk   Hello everybody how are you today? . . . SMOKED TURKEY DINNAH SANDWICH . . . Ini adalah salah satu menu yang hot D’ @turkeydinnah ramai yang suka ! Jadi kepada sesiapa yang belum try! . JEMPUT DATANG KE FLEA MARKET D’BANGI GATEAWAY TIME:6:30pm-12AM EVERYDAY EXCEPT MONDAY  #turkey #turkeydinnah #smokedturkey #foodporn #food #foodphotography #foodies #foodlover #foodgasm #malaysia #malaysianfood #supportlocal
Assalamualaikum, ais krim di guna kan utk float. Yum3 #hotstarve #corndog #chickentender #foodviral #fleamarket
Our first Blue Pink Dessert Stall open in @fleamarketdebangi . Pelbagai dessert yang menarik dan pastinya sedap boleh didapati di stall kami. Hari ni kami cuti, esok insyaAllah kami beroperasi seperti biasa. Jemput datang  #bombolonibangi #browniessedap #premiumcheesetart #fleamarketbangigateway #duckscarves #vivyyusof
Kekanda Buskers
[A little throwback] Meet @_wahidaf , an amazing young lady. At just 23, she’s a kindie teacher by day and runs F&B business by night, together with her partner. They have opened up 3 stalls at 2 separate locations to date. How cool is that??? I mean, most of us still figuring out life when we were 23, right? Amazing, hardworking people like this, is what keeps me inspired. Jemput datang @makanbanyakk at Bangi Flea Market and also at The Stage by Rahmad Mega, i had both of their creamy butter chicken and creamy butter prawn in one go 不 #sumpahsedap #whatdiet . . Cc: teacher @ohhfarnylah nti kte crash kedai teacher wahi together ok? We’ll pick you up kat hostel 不 . . #creamybutterchicken #whysosedap #sogonnarepeat #inspiringyouth #inspiringmalaysian
Hye korang disebabkan harini kiteorang tutup,kiteorang payung video je lah bagi korang terliur 中 . . . Pewhhh dengan cheese yaaa !pewhhh mana nak dapat tottilaa turkey mcm ni? Hanya di @turkeydinnah . . Yang mana terliur,mengidam tuh,esok kami dah bukak balik dari jam 6pm - 12 am (except monday) . See you gais there  #firstinmalysia #smoketurkey #turkeyslices #turkey #foodporn #foodbae #malaysia #malaysianfood #fleamarket #bangi
Sy mengenali isteri sy seawal umo 15 tahun dan perkara yg sy suka buat adalah #berdating ...  nk kabo hok tu je  #diaisteriku #alangbronok
Spicy indomie 塚 This one level 'jahat'.Level yang paling pedas. .  So klau tanya aku pedas sangat tak ? Pernah mkan ghost pepper ? Hg bayangkan hg mkn ghost pepper tuh yg ×4  pedas dia 不 inilah hasilnya  tapi klau utk yg kaki mkan pedas onz sajaaa 儭
*throwback* tempahan PLUS MALAYSIA BHD sebarang tempahan bolehlah contact agen kita ya.  #kitalahagen #kitalahcheff #kitalahkuli #kitalahjuara
Alhamdulilah selesai harini pembukaan @turkeydinnah, kepada sesiapa yang terlepas hari ini jangan risau esok ada lagi, kami akan bukak setiap hari kecuali hari isnin kami cuti dari pukul 6pm sampai 1 am Terima kasih kepada yang membantu  . . . #firstinmalaysia 莞 #smoketurkey #turkeyslices #smoketurkeyleg #smoketurkeywings #smoketurkeythighs #crispyturkey #foodporn #foodbae
PART 3 - SUSAH NAK CARI PRODUCT YANG SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT儭 - Jangan risau!! #bougasbeauty kan ada!  Bougas beauty boleh selesaikan 1001 masalah kulit yg korang hadapi?!  - Best kan? MOH LEE LOCK ORDER SEKARANG BEFORE ITS TOO LATE潘 - Cepat ws/dm huda sekarang! Huda guide korang untuk dapat kulit licin bak kulit telurr 予 - FAST ACTION FOR FAST RESULT GUYS! Moh pandang ke bougas beauty  Whatsapp huda  0173046520 Whatsapp huda  0173046520 Whatsapp huda  0173046520 FEW PCS LEFT潘潘潘
Harini tutup ya gaiss , sorry ya
Agak agak kalau cakap i mak anak satu, orang percaya tak? 云  #babyalive #pinjamanakorangjedulu #picturecredittomommyharraz #harrazmikhael #swipeleftuntuktengokanakburung
Hello guys! . . See you all at Flea Market D’ Bangi Gateaway . . We will be open from 6pm till 1am . . Hope to see you guys there!  Have a nice day!  . .  @turkeydinnah @turkeydinnah @turkeydinnah  #turkeydinnah #smoketurkey #bbq #foodporn #foodbae #supportlocal #malaysia #klukklukeveryday
ponn ponn.. tumpang lalu.. crispy banana cheese antara menu letopz kita tau. jangan lupa coba
Cinta sejati adalah untul dikunyah dan dinikmati...
Dapatkan satu di @fleamarketdebangi . Anda pasti akan menyesal sebab tak cuba lebih awal...murah je tu,tp rasa kelas premium! . #crepe#chocolatelover #chocolatecrepe#crepechocolate#bestfood #klfood #foodkl #foodbangi #foodhunter #foodmalaysia #foodies #jalanjalancarimakan #makan #makanmakan #food #bangi #kajang #putrajaya #putrajayafood #semenyih
Hasil tangkapan hari ni.
FLUFFY JAPANCAKE, mista akan bawak masuk ke flea market soon.. tapi bukan hari-hari tau stay tuned kalau nak coba. okeh..
Asyik belek ig ainaa cosmetics tengok Ainaa Palette. Bila lagi nak merisik Ainaa Palette yg comel dan cantik ni? Jom grab dengan saya. Boleh clik link di bio untuk memudahkan korang buat oder dgn saya   #ainaaserum #ainaacleanser #ainaaserumcheras #ainaaserumbangi #ainaaserumampang #ainaacleansercheras #ainaacleanserampang #ainaacleanserbangi #syafiqahaina #hafizmahamadxsyafiqahaina #agentwanted #dropshipwanted #zierarostam #topstokist #nsateamzierarostam #ainaacosmetics #ainaacosmetichq #ainaacosmeticscheras
Sekian lama tak jumpa Baby Dania & Friends.. Jumpa sahabat lama Edy Kidal yg dahulunya pernah punya album bersama The Castle.. Teruskan matlamat.. #arillempiremusic #arillmanagement

Loading