Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Seri Pentas, TV3

Instagram photos and videos at Seri Pentas, TV3

_znrn
Tet tet teneeetttt~ tet tet teneeettt~
#icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy ❤️✌️
i will try again and again🙄
I Can See Your Voice 3 🤘🏿
Suatu hari nanti muncul di sini pula, InshaAllah Amin ☺️💕 Ada gaya tak? 😄 . Berhenti merendahkan diri sendiri. Bebaskan diri berimpian besar dan tinggi. Tercapai atau tidak segalanya pada usaha sendiri ✨ . Pengalaman mahal tak dapat dilupakan, shortlisted peserta untuk mock-run rancangan impian MHI 🥰 Terima kasih team MHI! . 🧥 @galeriariani 🧕🏻 @waarna 💄 @anasism.heidahaidzir  _ #bakarbersamaheida #hypptv #heidahaidzir #emcee #coach #host #certifiedprofessionalhost #pengacaramalaysia #freelance #wedding #seminar #kursus #majlisrasmi #corporateevents #karnival #hiburan  #santai #tvshow #emceekahwin #mhi
kohboonkiat94
#tv3malaysia
Roman CInta , by MOJO
jln² gaιѕѕ....
#tb #ootd Jamming Hot @hotfm976 soon!!! Dekat youtube! . #jamminghot #hotfm #hottv #sumpahainaabdul #muzikmuzik34  #ainations
[KONGSI PAHALA...] . Kami @arvino_pressmedia berkongsi ilmu yang bermanfaat dan isu semasa yang Viral... . . jika anda ingin menambah saham Akhirat anda sila SHARE status ini sekarang supaya lebih ramai dapat Manfaat dan anda dapat pahala berterusan bila orang membacanya... . kami merupakan Media #arvinogroup iaitu @arvinoproperties_hq  dan @arvinobh_hq . . @sir_kutmus_official  Admin . . #islam #allah #sunnahrasul #muhammadﷺ #muslimfashion  #viral #melayu
🎯Antara kebaikan sauna dari sudut kesihatan: . 🌺Keluarkan Toksin Dari Tubuh . Peluh yang keluar masa didalam sauna bukannya sia-sia. Seperti yang diketahui pori-pori yang membesar dan mengeluarkan peluh itulah yang akan mencantikkan kulit. Tapi di samping itu turut keluar bersama peluh ialah toksin yang ada dalam tubuh. Kesannya kulit akan menjadi cerah dan bersih. . 🌺Sembuhkan masalah kulit . Panas ruang sauna yang biasa antara 60 darjah celsius hingga 105 darjah celsius akan menyebabkan pembuluh darah melebar dan tekanan darah meningkat. Hasilnya kulit akan menjadi sihat. Selain itu masalah kulit seperti jerawat juga akan dirawat. Sebabnya wap panas sauna akan melembutkan jerawat sekali gus mempercepatkan proses penyembuhannya. . 🌺Meningkatkan Metabolisme . Bagi kesihatan tubuh, sauna akan meningkatkan degupan jantung antara 50 hingga 75 peratus dalam masa 20 minit. Begitu juga dengan kadar metabolisme tubuh, sauna membantu meningkat hingga 20 peratus. Keadaaan ini menyebabkan tubuh dapat membakar kalori lebih banyak dan kesannya bertahan hingga 3 jam kemudian.Apabila pembakaran kalori berlaku lebih banyak, maka penurunan berat badan juga berlaku dengan pantas dengan bersauna. .  #saunakugoldnano #saunadirumah  #dramasangat #kurusselamat #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussize #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #kurussebelumraya #kurusdenganselamat #gadjetbantukurus #cikgu #jururawat #saunadirumah #roadtokurus #bakalpengantin #instashopmalaysia #igbrunei  #teammamaboomboom
Yoe nak kawin dengan bella, duit cukup dah ada RM5k 😅😂 . 👉Follow IG @lawakbosku untuk tonton lebih banyak video lawak . 📌 tag member korang . Like ❤️ | Share 📬 | Comment 📝 | Tag 🏷 . 🔊 turn ON notification . 📥 DM admin untuk share video lawak anda . #lawakbosku #igersmalaysia #kelakar #jangankecam #gemokisawesome #ikutcarakita #sentiasabersyukur #naksentap #padubeb #hbl #himpunanlawakmalays #kakishare #tolongdengar #lawak #lawaksavage #mudahterhibur #motifviral  #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia #malaysiaku #rotikaya #igshopmalaysia #lawak4x4 #brocuba #videolawak #videodakwahmy #astrogempak #paidreviewrm5 #koleksivideowhatsapp #paidreviewrm10
Kelebihan  Nano-Tech Steamer . ↪Rekabentuk steamer Saunaku yang lebih eksklusif dan moden . ↪Isipadu steamer lebih besar - 3 Liter Isipadu steamer yang membolehkan penggunaan selama 90 minit secara berterusan . ↪Tiub saluran wap lebih besar saiznya. Mengurangkan risiko tekanan wap di dalam steamer sekiranya tiub saluran tersumbat. . ↪Penutup periuk berkaca - tiada tekanan wap di dalam steamer dan lebih selamat digunakan . ↪ Nano steam technology dgn penghasilan wap yang lebih halus yang mempunyai sistem kelembapan yang lebih baik dan sifat mesra pada kulit. Penyerapan 10 kali lebih baik dari wap biasa yang membolehkan penyerapan khasiat herba yang digunakan ketika sauna lebih baik. Juga membantu pengaliran darah di kulit lebih baik dari wap biasa. . Utk detail..klik link di bio. 01111956429. .  @testimoni.saunaku  #nanotechsaunakugold #sayanakkurus #azamkurus #misikurus #bajuplussizemurah #terapiinstagram #nakkuruscepat #kuruslepasbersalin #codampang #codcheras #kurusdenganselamat #gadjetbantukurus #dramasangat #jururawat #ctdk #saunadirumah #roadtokurus #ibumengandung #bakalpengantin #testimonisauna #rahsiakuruscepat #teammamaboomboom #akuyangsaunakauyangpanas #kurussebelumraya #dramasweetdreams #mirafilzah #jihanmuse
Jom minum #kopihijau hanya di @arvinobh_hq . . . . . @arvinobh_hq
[KONGSI PAHALA...] . Kami @arvino_pressmedia berkongsi ilmu yang bermanfaat dan isu semasa yang Viral... . . jika anda ingin menambah saham Akhirat anda sila SHARE status ini sekarang supaya lebih ramai dapat Manfaat dan anda dapat pahala berterusan bila orang membacanya... . kami merupakan Media #arvinogroup iaitu @arvinoproperties_hq  dan @arvinobh_hq . . @sir_kutmus_official  Admin . . #islam #allah #sunnahrasul #muhammadﷺ #muslimfashion  #viral #melayu
Jom try #kopihijau ORIGINAL . . hanya di @arvinobh_hq . . . #kopihijau #kopihijaumurah
Jom jadi Agen Hartanah @arvinoproperties_hq . . . . #pejuanghartanah
[KONGSI PAHALA...] . Kami @arvino_pressmedia berkongsi ilmu yang bermanfaat dan isu semasa yang Viral... . . jika anda ingin menambah saham Akhirat anda sila SHARE status ini sekarang supaya lebih ramai dapat Manfaat dan anda dapat pahala berterusan bila orang membacanya... . kami merupakan Media #arvinogroup iaitu @arvinoproperties_hq  dan @arvinobh_hq . . @sir_kutmus_official  Admin . . #islam #allah #sunnahrasul #muhammadﷺ #muslimfashion  #viral #melayu
Nak #binarumahmurah  cepat2 #followforfollowback  KAMI @arvinoproperties_hq yerrrr . . . Admin @komuniti_expert_hartanah
my partner in crimes when it to programme or event😘😘
gathering cugether untuk program borak2 kopitiam luv tis pic
[Bagaimana Nak Bina Rumah Jika nama ayah dan ibu..!!!] . . Ramai yang tanya,saya jawab dalam Video ini...Join seminar Hartanah kami secara percuma dan Join kami sebagai #pejuanghartanah dalam industri,join disini @komuniti_expert_hartanah . . . Nak Bina Rumah Murah tapi Mewah,cari @arvinoproperties_hq . . . #hartanah #hartanahselangor #hartanahmalaysia #perundinghartanah #pemaju #pejuanghartanah
[Seminar Hartanah TALK "PENDEDAHAN RAHSIA PEMILIKAN RUMAH SEBUAH/BANGLO DENGAN HARGA MODAL 2019-Percuma] . . Program ini adalah inisiatif Syarikat Arvino Properties bersama Komuniti EXPERT Hartanah utk membuka peluang kpd sesiapa yg ingin Mendalami Ilmu Urusan dan melabur hartanah secara tepat dan berilmu. . Apa rahsia yg bakal dibongkarkan? . 🔵 Kategori Hartanah yang dijual dalam pasaran semasa terbongkar !! 🔵 Rahsia Pelaburan Hartanah dalam Hartanah Subsale atau Bina Jual atau Jual Bina terbongkar !!! 🔵 Rahsia Kos Custom Hartanah sendiri terbongkar !!! 🔵 Rahsia Cara Memiliki Hartanah dengan Harga Modal Bahan Mentah Terbongkar !!! 🔵 Rahsia Tambah Aset Hartanah tanpa Hutang terbongkar !!! 🔵 Macam2 lagi akan dibongkarkan,Siapa Hadir shj dapat tahu !!! Lihat Video https://youtu.be/VW-z0eBV0Ao  Details Program . . YURAN KOMITMEN: RM200 seorang 👉 Bawa 5 Orang ( Yuran PERCUMA ) ( Daftar borang online dibawah ) BOOKING di lOKASI ANDA (Limit 30 org sahaja satu sesi) . Klik link dibawah utk daftar Online PROGRAM HARTANAH TALK ini mengikut Kawasan anda. ( kuota Penuh anda akan dipanggil ) _ Daftar borang online dibawah ) . . ---> https://forms.gle/fW5oB8fK73ZpMYWZ8 ---> https://forms.gle/fW5oB8fK73ZpMYWZ8 ---> https://forms.gle/fW5oB8fK73ZpMYWZ8  Hanya 30 terawal akan dipilih (1st come 1st serve basis) . . Pengurusan Arvino Properties . #pejuanghartanah #arvinogroup #hartanah #hartanahmalaysia #perundinghartanah #pelaburanhartanah #ejenhartanahanda #jualbelihartanah  #pejuanghartanah
[Jenis/Kategori Rumah/Hartanah yang dijual dalam Pasaran..!!!] . . Ramai yang tanya,saya jawab dalam Video ini...Join seminar Hartanah kami secara percuma dan Join kami sebagai #pejuanghartanah dalam industri,join disini @komuniti_expert_hartanah . . . Nak Bina Rumah Murah tapi Mewah,cari @arvinoproperties_hq . . . #hartanah #hartanahselangor #hartanahmalaysia #perundinghartanah #pemaju #pejuanghartanah
[Kos Kemasukan Api Dan Air Apabila Rumah Siap dibina..!!!] . . Ramai yang tanya,saya jawab dalam Video ini...Join seminar Hartanah kami secara percuma dan Join kami sebagai #pejuanghartanah dalam industri,join disini @komuniti_expert_hartanah . . . Nak Bina Rumah Murah tapi Mewah,cari @arvinoproperties_hq . . . #hartanah #hartanahselangor #hartanahmalaysia #perundinghartanah #pemaju #pejuanghartanah
[Apa Jenis Pegangan Pemilikan Hartanah..!!!] . . Ramai yang tanya,saya jawab dalam Video ini...Join seminar Hartanah kami secara percuma dan Join kami sebagai #pejuanghartanah dalam industri,join disini @komuniti_expert_hartanah . . . Nak Bina Rumah Murah tapi Mewah,cari @arvinoproperties_hq . . . #hartanah #hartanahselangor #hartanahmalaysia #perundinghartanah #pemaju #pejuanghartanah
[Kenapa Nama Pemohon Loan Wajib ada Dalam Geran Tanah..!!!] . . Ramai yang tanya,saya jawab dalam Video ini...Join seminar Hartanah kami secara percuma dan Join kami sebagai #pejuanghartanah dalam industri,join disini @komuniti_expert_hartanah . . . Nak Bina Rumah Murah tapi Mewah,cari @arvinoproperties_hq . . . #hartanah #hartanahselangor #pejuanghartanah  #perundinghartanah #pemaju
Siapa tengok tadi ?! 🤡
Dalam lif pun boleh with my Bos @anni_afifah ❤️. Done meeting.
Malam tadi saya sempat  berkongsi dan mengupas isu perumahan rakyat dan pengurusan sampah melalui Soal Rakyat di Tv3.
Lit lit➡️ done🤘
PROGRAM BUAL BICARA SOAL RAKYAT DI TV3  Jom saksikan program bual bicara Soal Rakyat bersama saya, pada malam ini jam 11 malam ini di saluran TV3.  Saya akan mengupas mengenai isu perumahan, isu berkaitan sisa pepejal dan beberapa isu terkini. Saksikan secara eksklusif menerusi TV3.  Jangan lupa layari Media Sosial Rasmi KPKT dan klik ‘Like’ dan ‘Follow’ untuk mendapatkan pelbagai informasi terkini di:  Facebook https://m.facebook.com/KPKTMalaysia/  Instagram https://instagram.com/kpkt?igshid=1sdumamjxjbli  Twitter https://twitter.com/kpkt_gov  #soalrakyat #tv3 #kpkt
Muka Aku Lagi!!! Hahahaha😂😂😂 Last Episod Lakonan i utk Drama ni #tuanrumahpembanturumah
[Tips Berguna #usahawan ] . Sebagai #usahawanonline anda kene tahu cara untuk menarik pelanggan tanpa berjumpa..dan antara senjata ialah #copywriting ,ok selain itu bace dibawah,sy ada #kongsitips dalam #pemasaranonline ,jika berguna sila share yerrr,jgn kedekut ilmu.... . . . . #usahawanmuda #hartanah #pejuanghartanah #arvinogroup
[Tips Berguna #usahawan ] . Sebagai #usahawanonline anda kene tahu cara untuk menarik pelanggan tanpa berjumpa..dan antara senjata ialah #copywriting ,ok selain itu bace dibawah,sy ada #kongsitips dalam #pemasaranonline ,jika berguna sila share yerrr,jgn kedekut ilmu.... . . . . #usahawanmuda #hartanah #pejuanghartanah #arvinogroup
[Tips Berguna #usahawan ] . Sebagai #usahawanonline anda kene tahu cara untuk menarik pelanggan tanpa berjumpa..dan antara senjata ialah #copywriting ,ok selain itu bace dibawah,sy ada #kongsitips dalam #pemasaranonline ,jika berguna sila share yerrr,jgn kedekut ilmu.... . . . . #usahawanmuda #hartanah #pejuanghartanah #arvinogroup
[Tips Berguna #usahawan ] . Sebagai #usahawanonline anda kene tahu cara untuk menarik pelanggan tanpa berjumpa..dan antara senjata ialah #copywriting ,ok selain itu bace dibawah,sy ada #kongsitips dalam #pemasaranonline ,jika berguna sila share yerrr,jgn kedekut ilmu.... . . . . #usahawanmuda #hartanah #pejuanghartanah #arvinogroup
Flaunt your love for bright colours in this classic getup. @fizasabjahan looks elegant and sweet in this harmony of traditional elements on Wanita Hari Ini @whitv3. . .  POYA. THE ULTIMATE HOME OF TRADITIONAL WEAR. . .  #poyaboutique #traditionalwear #bangsarshoppingcentre #empireshoppinggallery #kebaya #bajukebaya #kebayamalaysia #bajukebayamalaysia #bajukurung #bajukurungmalaysia #wanitahariinitv3
Your Waitress team, ready to serve Launching ceremony of Karnival Usahawan Desa 2019 at Sri Pentas by the honourable YB Datuk Seri Rina Harun✨ #kudsejahtera #tv3malaysia #mhitv3 . Venue : @tv3malaysia  Catering : @manzanacatering  Waitstaff: @klvipwaiters_ . . #klvw #klvipwaiters #yourcelebritywaiter #wedoitwithclassandstyle #catering #cateringkl #weddingplanner #eventplanner #waiters #ushers #butlers #servicecrew #dapper #nuzulrobin #madeinmalaysia
Launching ceremony of Karnival Usahawan Desa 2019 at Sri Pentas by the honourable YB Datuk Seri Rina Harun✨ #kudsejahtera #tv3malaysia #mhitv3 . Venue : @tv3malaysia  Catering : @manzanacatering  Waitstaff: @klvipwaiters_ . . #klvw #klvipwaiters #yourcelebritywaiter #wedoitwithclassandstyle #catering #cateringkl #weddingplanner #eventplanner #waiters #ushers #butlers #servicecrew #dapper #nuzulrobin #madeinmalaysia
Alhamdulillah settle urusan di Malaysia Hari Ini (MHI) tadi. Nervous gila weh😅. Support nasyid moden guys!😉 . Follow ig rasmi ZAYNE - @zayneofficiall InsyaAllah akan ada cover2 dari kami di situ.❤️
25/09/19 5.34pm. Often suffering from muscle cramps? Here’s a recap of what I shared on Borak Kopitiam last Sunday.  Muscle cramps are sudden and involuntary contraction (shortening of the fibers) of muscles. There is no actual cause for muscle cramps but it could be a mixed of potential causes such as a lack of blood flow, insufficient body electrolytes like sodium, potassium or calcium ions, or lack of water in the body, to name a few.  For those who suffer from cramps quite often, it could also be a clinical feature of other disease related to the kidney or the heart.  What should you do when you suffer a cramp? Assuming that it’s the cramp of your gatrocnemius (calf) muscle. If you are wearing any footwear, remove the footwear including socks. Calf cramps would cause your foot to be pointing downward. Hence, slowly pull your foot upward towards your body. This could occasionally be very painful. You may even try to just pull your big toe towards your body as a start shall the pain be unbearable.  A tip for you if you get cramps often at night during sleep; take a warm bath before bed. #borakkopitiamtv3 #borakkopitiam #tv3 #hanifshawnvideos
Guys!! Please set reminder atau record atau tengok dekat youtube live episod last ni pada 29/9/2019 pukul 9.00 malam di TV3. Ini yg terakhir dari kami semua team I CAN SEE YOUR VOICE MALAYSIA SEASON 2. Please support kami semua. Doakan kejayaan kami ye. Sedihnya rasa.. semoga kita berjumpa lagi ye guys @armyunus @izz.zlqrn @kimi_kot @zarithziana @syahmina97 @sfeaarssa @intanrafyda_madrigal @eh_eh_eppal | #icanseeyourvoicemalaysia #icsyvmy2 #icsyvmy
Your Waitress team, Ariff and the gang ready to serve Launching ceremony of Karnival Usahawan Desa 2019 at Sri Pentas by the honourable YB Datuk Seri Rina Harun✨ #kudsejahtera #tv3malaysia #mhitv3 . Venue : @tv3malaysia  Catering : @manzanacatering  Waitstaff: @klvipwaiters_ . . #klvw #klvipwaiters #yourcelebritywaiter #wedoitwithclassandstyle #catering #cateringkl #weddingplanner #eventplanner #waiters #ushers #butlers #servicecrew #dapper #nuzulrobin #madeinmalaysia
Terima kasih @tv3malaysia @mhi_tv3 kerana memberi ruang dan peluang untuk berkongsi mengenai "kemurungan alaf baru"  Terima kasih juga kepada perkongsian dari @tashashilla dan ustaz @fakhrulunic  dalam segmen tadi. Pastinya sangat memberi manfaat dan asbab jariah keilmuaan.  Support team Prospeech Training And Consultancy yang sgt superb dari coach @majdil_fauzi_abd_aziz dan coach @syazanirosli .. tq all of you..
Your Waiters Team, Ariff and the gang ready to serve Launching ceremony of Karnival Usahawan Desa 2019 at Sri Pentas by the honourable YB Datuk Seri Rina Harun✨ #kudsejahtera #tv3malaysia #mhitv3 . Venue : @tv3malaysia  Catering : @manzanacatering  Waitstaff: @klvipwaiters_ . . #klvw #klvipwaiters #yourcelebritywaiter #wedoitwithclassandstyle #catering #cateringkl #weddingplanner #eventplanner #waiters #ushers #butlers #servicecrew #dapper #nuzulrobin #madeinmalaysia
Your Waiters Team, Ariff and the gang ready to serve Launching ceremony of Karnival Usahawan Desa 2019 at Sri Pentas by the honourable YB Datuk Seri Rina Harun✨ #kudsejahtera #tv3malaysia #mhitv3 . Venue : @tv3malaysia  Catering : @manzanacatering  Waitstaff: @klvipwaiters_ . . #klvw #klvipwaiters #yourcelebritywaiter #wedoitwithclassandstyle #catering #cateringkl #weddingplanner #eventplanner #waiters #ushers #butlers #servicecrew #dapper #nuzulrobin #madeinmalaysia
She goes live again today ❤️ @furynaazmeer WHI TV3.
Jumaat lalu Kak Yan bersiaran diBorak Kopitiam. Terima kasih TV3 kerana sudi jemput Kak Yan.
Congrats girl @mfmirafilzah on winning the Bintang Paling Popular Award. Keep up the good work, keep humble, insyaAllah boleh pergi lagi jauh. . Saya pun kalau boleh nak pergi jauh, jauuuuh ke dlm hati awak. Allahu. . #pickuplines #abpbh32 #appreciationpost #siscadangkanje
amengspringofficial
Pergacara Tv Popular & Penyanyi Wanita Popular Duit Now😘 tahniah kak nana dan tahniah semua undi kak nana tq so much . . #sitinordiana #abpbh32
Tahniah kak nana😍😘 #abpbh32
YANG DINANTIKAN❗️ . Iklan Rasmi Bougas Beauty dah keluaq kat kaca TV korang taw, kalau nampak jangan lupa recod & tag Ain kay @beflawless.bougas 😁💕 . . Sapaa dah try pakai #bougasserum ni, memang akan terus konsisten je pakai, sebab apa❓sebab serum viral elfira loy ni memang SUPERB❗️ . . Mana yang belum try & nak try utk kulit sihat dari dalam bole roger ain terus sebelum stok licin lagiiii 😆 . .  Jom Ain bantu korang #cantikdenganbougas ✨Jom Join #codseluruhmelaka & #promopostage J&TExpress Harini ⬇️ Whatsapp Ain ⬇️ . . . Whatsapp Ain 📲 012-7276140 Whatsapp Ain 📲 012-7276140 Whatsapp Ain 📲 012-7276140

Loading