Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Instagram photos and videos at Jempol, Negeri Sembilan, Malaysia

Jln basah
Goodnight🐊❀️
fz_jani_
Selamat malam😴
Ehek
ni nmo ea ubek utk kuruihπŸ˜†πŸ˜†rasak ea ar haiiiπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… @dakbang_iewan
Jom dapat kan harga mampu milik!! πŸ’―COTTON βœ…RM30(SHORT SLEEVE) βœ…RM35(LONG SLEEVE)  Free Cod : BANDAR BARU SERTING POSTAGE : RM10
Ape macam ngences x...?esk ade yer sushi kalau nak order..hehe
Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Cookied Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. Cookies tu boleh suap anak dalam kereta sebgai snek sihat. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Cookied Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. Cookies tu boleh suap anak dalam kereta sebgai snek sihat. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Cookies Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. Cookies tu boleh la suap anak dalam kereta sebagai snek sihat. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Mixed Cereal Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
Set untuk 6 - 7 bulan ++ . Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Mixed Cereal Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
Nak pergi bercuti Deepavali ni? . Nak jalan², sediakan makanan anak dengan mudah. . Set ni lengkap untuk ibu². Bancuh air panas sahaja. . Apa ada dalam set n? . Bubur Segera Mixed Cereal Serbuk Bilis Set Travel . Nak bancuh bubur dalam kereta pon boleh, ibu² stanby air panas je. . Letak bubur, serbuk bilis, set travel (sayur / buah ), tuang air panas.Siap !! . Mudahkan. . Berminat DM / Klik link di BIO πŸ‘† . #makanansihatbayi #resipimakananbayi #babyfood #babyfoodrecipes #babyfoodmalaysia #babyfoodizliyahkitchen #izliyahkitchen #babyfoodjempol #babyfoodbahau #babyfoodn9 #makananbaby  #babyexpo #barangbabymurah #baranganbayi #baranganbabymurah #gegarvaganva
We are all the same regardless of our cultures & upbringings. Spread love & always put your hearts up! #assalamualaikum  Song by Faizal Tahir | Assalamualaikum
_.riz03
"Dunia nampak diam padahal bergerak, Dunia terlihat menjanjikan padahal penuh dengan tipu daya"πŸ™ƒβœ¨
Jaga kedai😢
Mcm nk hujan, Mcm mn nk game mlm ni.. 😒
🌹✨
KESAN KURANG TIDUR ⁉️ . . Tidur memegang peranan penting pada perkembangan kesihatan tubuh kita πŸ’ͺ🏻 Tidur yang cukup merupakan salah satu kunci hidup sihat dan bahagia πŸ™†πŸ»‍♀️ . . NAK KURUS ?? Tips as simple as pastikan korang CUKUP TIDUR 😴 . Kenapa perlu cukup tidur ?? 1. Melambatkan proses penuaan 😍  2. Melancarkan peredaran darah di sekitar mata πŸ‘€  3. Lebih produktif πŸ‘πŸ» 4. Akan dapat kulit yang cantik berseri ✨ . . Kurangnya waktu tidur korang boleh mengundang banyak penyakit BAHAYA tau ! 😱 Nak sihat korang kena tidur cukup 8 jam sehari tau 😘 . . #kuwussfamily #kuwussagent #kuwussstokis #productviralkurusno1 #kuwusshq #esokkuwuss  #nakkuwuss #mestikuwuss #bodygoalsmcmtauke #kuwusssquat #kuwussdropship #kuwusskl  #kuwussshahalam #kuwussjohor #kuwusskedah  #kuwusskluang #kuwusssingapore #kuwussnegerisembilan  #kuwussmelaka #kuwussselangor #kuwussputrajaya #kuwussipoh #kuwussalorstar #kuwussklang #kuwussportdickson #kuwussipoh #kuwussmanjung #kuwusspenang #kuwussmelaka #kuwusskelantan #kuwusslegacy #kuwussperlis #kuwussstokis πŸ₯°
GUYS ‼️ jangan buang taw kotak serum tu. perasan tak kat situ ada QR CODE 😱 . SIAPA NAK FACE TOWEL & TSHIRT EXCLUSIVE FROM BOUGAS BEAUTY? . . Cara dia senang je. Korang follow step ni πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» . 1. Beli Bougas Advanced Serum 2. Korang akan dapat 10 point untuk sebotol serum taw 😍 2. Scan QR Code daripada kotak serum 3. Kumpul 80 point untuk dapatkan towel & 100 point untuk Tshirt exclusive dari Bougas serum 😱😱 . swipe tepi ada video step untuk scan QR CODE ‼️‼️‼️‼️
MORNING PEOPLE 🌸
Apa makna kalau customer repeat dah sampai botol ke 8 πŸ€” kalau tak bagus mesti tak repeat lagi dah kan? yeyyy SUPERB SERUM πŸ’•
KULIT KUSAM⁉️ Liana suggestkan korang pakai dua kombinasi ni πŸ˜‰ Sebab dua-dua ni ada bahan yang boleh mencerahkan kulit dan menanggalkan sel kulit mati. Pakai dua ni secara konsisten. Insyallah kulit sihat dan segar 😍😍😘
RAVIN:8144489610:COME  BACK DR
#beaucrushmakeupkit Nampak natural je kan... Cikgu @farahfauzi8589 ber BEAUCRUSH. Korang bila nak try???? Cikgu kena berketrampilan juga. Baru anak murid rajin nak masuk kelas...rajin nak belajar...kannn???? Hi, saya Azlena.  #beaucrushtrustedagent #beaucrushmakeupkit  #beaucrushazlena #beaucrushnegerisembilan #beaucrushmelaka  Postage seluruh Malaysia. COD Area Bahau/Jempol/Alor Gajah/Bukit Katil  www.wasap.my/601118658367
Yang memberi belum tentu ikhlas,yang menerima belum tentu bersyukur πŸ‘ŒπŸΌπŸ˜΄ #wave110i #wave125optionstreetracing #dash110  #wave110rs #wave110s #hondacivic #supercars
πŸ‘Ÿ VANS - SAIZ UK 8.0 - CONDITION 9/10 - RM 70 INCLUDE POST  For more details whatsapps 0133075512 ————————————— #bundle#bundlemalaysia#bundleonline#bundlemurah#kakibundle#budakselam#nikemalaysia#adidasmalaysia#filamalaysia#championmalaysia#tommymalaysia#pumaboikot#andamenjualsayamembeli #rxzrajaatastar#rxzmalaya#yamahaking#vintage#mayazbundle#janganmaluboss#kitadealsampaion#original#insyaallah#biarlamajanjioriginal#ngambossku
RM 9/Pc  Tak berat sangat, sesuai untuk tudung bawal dan shawl tanpa batu.  #bucklebawalkaklin  #missleenboutique  #teamkakmanis
Sebuah Pengenalan,Membawa Beribu Erti
@pbns1923 kit fantasy Home β¬›β¬œβš«Redesign by me @wibawadesign πŸ’₯πŸ’₯πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ .......... @negerisembilanantlers .......... Follow: @adi_wibawa2404  @alwaysphoto24  @wisatakekinianhits #design#mockups#mockupjersey#designindonesia#photoshop#adobe#indonesia#community#indonesiabisa#design#football
Pendaftaran sesi 2020 masih dibuka.. [] mencari TASKA berlesen ???[] Jom sertai kami..!! The best first step Education With Taska AULAD Arrazaq.. Jangan lupa sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami πŸ“ž Cikgu Sarah Razak: 0133883237. Fb: Taska Aulad Arrazaq.  Klik:  wasap.my/60133883237/daftar2020taska  Cepat daftar sekarang!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ­πŸ‘πŸ‘πŸŽŠπŸŽŠπŸ‘¬πŸ« TASKA PILIHAN IBU AYAH BUAT ANAK2 SOLEH WA SOLEHAH 2020 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Pendaftaran sesi 2020 masih dibuka.. [] mencari TASKA berlesen ???[] Jom sertai kami..!! The best first step Education With Taska AULAD Arrazaq.. Jangan lupa sebarang pertanyaan boleh terus hubungi kami πŸ“ž Cikgu Sarah Razak: 0133883237. Fb: Taska Aulad Arrazaq.  Klik:  wasap.my/60133883237/daftar2020taska  Cepat daftar sekarang!! πŸŽ‰πŸŽ‰πŸ­πŸ‘πŸ‘πŸŽŠπŸŽŠπŸ‘¬πŸ« TASKA PILIHAN IBU AYAH BUAT ANAK2 SOLEH WA SOLEHAH 2020 πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
Happy can selfie with Eagavalli
New dessert in the house πŸ“’πŸ“’πŸ“’ BUKO PANDAN MELELEH  BUKO PANDAN MELELEH  BUKO PANDAN MELELEH . Nyaman dimakan sejuk2.. Tmbh ice cube lagi syok! .  introduction price rm6 (n.p rm7/200g) . www.wasap.my/+60196363709
yusofff.co
No caption
Kau suka atau tak , aku tetap aku πŸ‘ŒπŸ»πŸ₯΅
This is not just a serum, you can also prep your skin with this before applying your makeup! It’s important to have a moisturize skin before putting any cosmetic products. Bila kulit uols dah ada moisture tu, baru la kulit tu akan nampak cantik bila letak makeup sebab tak nampak kering. So uols nampak glowing gituuu! ✨ . . www.meeracle.com.my . #meeracleface #allnewmeeracle #formulagemstone #menjadidenganmeeracle #meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula #selfloveisfirstlove
alhmdllh kputusan yg mnyenangkn ati...dctor epy acik pn epy donga ea😁dr 3bulan trus tukar ke 6bulan...alhmdllh..ha ni ado adiah dr dctor...suh acik tolan..akibat kaki tangan slalu kobehπŸ˜‡jgn d tnyo berat acik bpo...ponimbang tu ponipu..mkin fobia nengok ea dah..rso nk x hompeh an jo natang tu..xbg kjo smo lngsungπŸ˜…  #kanserpangkalrahim  #cancerfighter
HILANG 7 KG DALAM MASA 5 HARI JE πŸ™ŒπŸ»β—οΈβ“ . Bukan senang nak turunkan berat badan ni πŸ˜•yang senang naikkan berat badan 😌 . Sebelum diperkenalkan dengan KUWUSS macam macam dah usaha saya buat, amalkan diet yang sihat, lakukan exercise extrem tapi tak nampak hasilnya 😒 GIVE UP πŸ˜” Tapi dengan KUWUSS baru 5 hari consume dah lost 7 kg πŸ˜β—οΈβ—οΈβ—οΈ . Kalau awak tak nak lakukan perubahan dari sekarang tiada siapa yang akan merubah diri awak πŸ˜‰ . Keputusan sekarang di tangan sendiri nak STAY FAT atau LOSE FAT πŸ‘ŒπŸ»πŸ€— . NAK LOSE FAT CONTACT πŸ“²0183948470 πŸ“²0183948470 πŸ“²0183948470  #kuwussfamily #kuwussagent #kuwussstokis #productviralkurusno1 #kuwusshq #esokkuwuss  #nakkuwuss #mestikuwuss #bodygoalsmcmtauke #kuwusssquat #kuwussdropship #kuwusskl  #kuwussshahalam #kuwussjohor #kuwusskedah  #kuwusskluang #kuwusssingapore #kuwussnegerisembilan  #kuwussmelaka #kuwussselangor #kuwussputrajaya #kuwussipoh #kuwussalorstar #kuwussklang #kuwussportdickson #kuwussipoh #kuwussmanjung #kuwusspenang #kuwussmelaka #kuwusskelantan #kuwusslegacy #kuwussperlis #kuwussstokis
Perjalanan waktu dan masa adalah keajaiban ciptaan Tuhan. Sementara perhentian iaitu kematian, tidak pula kita tahu waktunya yg tepat. Namun yg pasti apabila ia sampai, tidak dilewatkan walaupun sesaat jua. Kita hamba Tuhan di persada masa.  Diri kita, atau sesiapa sahaja, jika dia hamba Allah yg baik, umurnya dan waktunya dilimpahi pahala dan keberkatan.  Maka, insafilah diri, waktu dan masa akan terus menjelang, mengejar si kaya, juga mengejar si miskin yg tiada apa-apa. Mengejar kita semua untuk sampai ke perhentian masing-masing. Pabila sampai ke detik penghabisan, kita bertemu Tuhan. Ketika itu yg dinilai adalah hakikat yg sebenar, antara insan yg beruntung dan insan yg rugi. Demikianlah amaran dan tuntutan Surah al-Asr! . #elizaabdullah
graduation day❣️
πŸ€žπŸ’™
Dokter bedah πŸ₯΄
RM9/Pc. Pilih-pilih mana berkenan, tak simple sangat tak shining-shining sangat. Sedang-sedang.  #bucklebawalkaklin  #missleenboutique  #teamkakmanis
Baru 4 tahun lah masa ni...😘
Offroad harini
Next ProjectπŸ‘°
Next ProjectπŸ‘°
Kegagalan dalam kemuliaan lebih baik daripada kejayaan dalam kehinaan. Memberi sedikit dengan ikhlas pula lebih mulia dari memberi dengan banyak tapi diiringi dengan riak.
REALPERFUME 10ML πŸ’—. . Untuk wanita ada, untuk gentleman pun ada bosku. Ni kecik, senang nak masuk handbag, nak masuk poket. Cuma buka penutup dan spray. Spray? Iya, spray! Best kan? 😍. . Yang paling best wangian tahan lama & boleh bawa solat. Cuma RM18 sebotol . .  Berminat πŸ“² www.wasap.my/60176146202 Ina
Hebat btl
Cepatnya habisss.. jap lagi update apa yang tinggal. #bucklebawalkaklin
Bila Ade suara lain Kat umaπŸ˜…πŸ˜… #bendafree❀

Loading