Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Kajang, Malaysia

Instagram photos and videos at Kajang, Malaysia

#mdq
Happy birthday Papa ❤️🎂
My lil' cheeky boy concert night😍😍
( ORIGINAL )  Samsung Note 8 64GB Used For Sale ( MY SME SET ) •••••RM1190••••• ✔️ Samsung SME Malaysia Set 🇲🇾 ✔️ NO Dock , No Damage , No Repair ✔️ Latest Android Version 9 ✔️ Face Unlock & Finger Print ✔️ Dual HD Camera Lens ✔️ Support Fast Charging •Cash on Delivery(COD) *West malaysia-10 *East Malaysia-15 # Postage available✔ # Pick up Area kajang✔ # 24Hours Opening✔ #fast Deal (Call/whatsapp)http://wntmarketing.wasap.my 📲24Hours Incall (0162588292)
W&T MARKETING •1 Month Warranty 🔥Used Phone Wholesales Price 💯%Original Apple Product 💯%Ori LCD , Board , Housing✔ 💯%All Function Working Good✔ 💯%UnlockFree ✔ 💯%Condition 90%UP Like New✔️ Not Refurbished/Not Recorn ❌ Not Clone/Not turbo Sim❌ ——————————————— Reseller/Bossku/Buyer Welcome order and buy ✔  iPhone 6 64Gb🇺🇸RM490 iPhone 6s 64Gb🇺🇸RM620 iPhone 6sP 16Gb🇺🇸RM720 iPhone 6sP 64Gb🇺🇸RM890 iPhone 7 32Gb🇺🇸RM790 iPhone 7 128Gb🇺🇸RM940 iPhone 7P 32Gb🇺🇸RM1280 iPhone 7P 128Gb🇺🇸RM1440 iPhone 8 64Gb🇺🇸RM1390 iPhone 8P 64Gb🇺🇸RM1790 iPhone XR 64Gb🇺🇸RM2290 iPhone X 64Gb🇺🇸RM2330 iPhone X 256Gb🇺🇸RM2580  Cash on Delivery(COD) *West malaysia-10 *East Malaysia-15 # Postage available✔ # Pick up Area kajang✔ # 24Hours Opening✔ #fast Deal (Call/whatsapp)http://wntmarketing.wasap.my 📲24Hours Incall (0162588292)
___krisna.sk___
Lepas family day taska family penjara kajang plak...alhamdulillah dua2 dapat join...bese la hujung2 tahun banyak prgram...
Samak enor cyunkk... Anasss shazwan😈😅 Nor syafietrianah
Tenang is good 😊
M A K H L U K  P E M B E R S I H  Selama hidup baru hari ni ku tahu salasilah si bebird hebat ni. Baru ku tahu rupa-rupanya BURUNG #walit ni makhluk yang #sangat_pembersih. 🕊️Burung Walit  tak makan dengan patuk-patuk di tanah. Ia makan serangga di udara, minum air embun di udara dan ‘bersama’ dengan pasangannya juga di udara. 🕊️Kitaran hidup burung Walit ialah 3-4 bulan dan purata ia bersarang dan membiak ialah 3 kali setahun. 🕊️Siapa yang boleh pakai serum sarang burung ni? Seawal dari usia kanak- kanak, remaja, ibu hamil, golongan lelaki dan juga orang tua pun bole pakai tau. 🕊️Kajian sendiri telah membuktikan pengambilan sarang burung dapat membantu #kecantikan KULIT kebanyakan orang mengambil sarang burung sebagai salah satu rutin untuk awet muda. 🕊️Jika konsisten pakai jangan terkejut kalau parut yg berabad lamanya boleh hilang, kulit kembali berseri, biji kolestrol hilang, kulit sentiasa lembab, sihat, tak kusam dan awet muda. 🕊️Syukur, rasa happy boleh bersama-sama team birdnest menyebar dan berkongsi manfaat satu produk yg bagus dan yg dihasilkan dari bahan hebat agar semua orang boleh cantik tanpa bahan merbahaya.  Cc : Nice photo by Iema Munira
kreatif cust buat Macam Ni. Semua words diy uolss Thank you so much 💕 #mamasablovers #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryno1malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018.
And this one's called: 'The Light', because the typebeat I used is titled that too! . . . . #kajang #kajangtop #rap #rapshit #not #rapper #lyricist #eastside #malaysia #wshh #43000 #43k #rap #bars #hiphop #malaysianhiphop #malaysianrap #16baris #16bars #defjam #defjamsoutheastasia #malaysianhustler #myhh #myhhcode #kanyewest #yandhi #typebeat #thelight  #noticemesenpai :  @malaysianhustler @rtbmy @defjamsea
Assalamualaikum selamat malam uolls 😊 . . Sebelum masuk tidur tu meh sis nak share video EE Cushion . #wawaeecushion nie ade 3 code yang berbeza tau.Kita ada LIGHT untuk kulit yang putih , NATURAL untuk kulit yang macam kuning² langsat 😀 & TANNED untuk kulit sawa matang . . Harga terlajak lah JIMAT untuk uolls & sangat² lah mampu milik tau.Rm49 jer uolls rase² berbaloi tak?? Dah lah kualiti setanding yang mahal uolls dap² je kt muka taaddaaaa dah siap 😁 . Cod & Postage available tomorrow 😀 area #kajang #semenyih & #bangi nak join COD BOLEH DM @ WHTASAPP 0174188592 . #teamsenorita #teamsenorita #teamsenorita #teamfyza #wawacosmetics #wawazainal #aerilzafrel #lipmatte #serum #cleanser #facemist #travelkit #mascara #liptreatment #makeupkit #eyeshadow #blusher #muamalaysia #wawaeecushion #eecushion #maduajaibturkey #codbangi #codkajang #bangi #kajang
Thank you so much 💕 #mamasablovers #sedaplainmaciammm #supplementofhappines #mamasabwarrior #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #bakeryviralmalaysia #bakeryno1malaysia #bestgrowingfnbbisnesaward2018.
TERBUKTI KHAIRAT KEMATIAN .  Penama : En Samsudin bin Mohd Said, Tempat Asal : Johor Join Tone WOW : January 2019,  Punca meninggal dunia : penyakit Pheumonia pada Oct 2019. .  Wakil HQ : Branch TONE Wow Di JB  Penama : En Mat Nor  Tugasan : menghulur khairat kematian kepada Kak Mas  Jumlah Khairat Kematian : RM 2,000 (seperti yg dijanji oleh Tone WOW) .  HQ membuktikan keluarga Arwah akan dapat KHAIRAT KEMATIAN supaya ia boleh menolong keluarga arwah (Kak Mas)...
Paling Disayangi♥️
prettysyndicate
GOLONGAN YANG WAJIB CUBA VITAMIN C SHAKLEE 🍋🍊🌽 ✅ Perokok dan mereka yang bergaul dengan perokok. (vita C mudah musnah oleh pencemaran udara iaitu asap rokok, jadi orang yang disekelilingnya akan terkena tempiasnya.) Jika cuaca berjerebu juga sebab itu disarankan orang ramai meningkatkan pengambilan vitamin C. ✅ Ibu mengandung, ibu menyusu atau ibu selepas bersalin. Mengapa❓Sebab pada tahap ini imun ibu adalah kurang berbanding dengan ketika di luar waktu tersebut. ✅ Individu dalam proses penyembuhan penyakit atau selepas pembedahan. ✅ Kanak-kanak. Vita C chewable ada dan memang sedap. ✅ Orang yang mudah selesema dan demam. Untuk tingkatkan imun badan. ✅ Pesakit berkaitan kardiovaskular seperti jantung, stroke, kolestrol tinggi dan darah tinggi. ✅ Pesakit anemik (gejala kurang darah) ✅ Orang yang ingin kulit gebu, anjal dan awet muda. ✅ Orang yang nak improve sexual health ✅ Orang yang nak kurus ✅ Orang yang selalu stress dan moody  Da habis baca ke tuuu❓CEPAT TEKAN LINK KAT BAWAH NI 👇🏼😎 http://www.wasap.my/60134935724/NAKBELIVITAMINC  http://www.wasap.my/60134935724/NAKBELIVITAMINC  http://www.wasap.my/60134935724/NAKBELIVITAMINC  #shakleejohor #shakleemelaka  #shakleenegerisembilan #shakleeselangor #shakleeperak #shakleepenang #shakleekelantan #shakleeterengganu #shakleepahang #shakleekedah #shakleeputrajaya #shakleesabah #shakleesarawak #shakleekluang #shakleekulai #shakleesenai #shakleeskudai #shakleejb #shakleeutm #shakleekangkarpulai #shakleetamanuniversiti  #shakleeulutiram  #shakleemountaustin #shakleesetiatropika #agenshakleejohorbahru #shakleelarkin #shakleebandarbaruuda #shakleetebrau #shakleetampoi #shakleemalaysia
SEMPENA HARI DEEPAVALI  PROMOSI ONLINE CLASS BELI 3 MENU HANYA RM100 (JIMAT RM140) ============= Senarai Cookies ============= 1. Almond london 2. Black Walnut 3. Cadburry Cookies 4. Cornflakes Cookies 5. Semperit Dahlia 6. M&M Cookies 7. Makmur Pandan 8. Mama Carie 9. Nilam Sari 10. Nutella Pod 11. Ombak Rindu 12. Oreo Cookies 13. Red velvet Cookies 14. Tart Nenas Mawar 15. Tart Nenas Gulung  TAMAT : 31.10.2019  Whatsapp sekarang www.wasap.my/60194752995/onlineclassmamasab (atau klik link whatsapp di bio) . #pjjmamasab #pjjmamasabrina #onlineclassmamasab #onlineclassmamasabrina #pjjalmondlondon #pjjblackwalnut #pjjcadburrycookies #pjjcornflakescookies #pjjsemperitdahlia #pjjm&mcookies #pjjmakmurpandan #pjjmamacarie #pjjnilamsari #pjjnutellapod #pjjombakrindu #pjjoreocookies #pjjredvelvetcookies #pjjtartnenasmawar #pjjtartnenasgulung #promosideepavali
al_diansyah88
Si cantik manis @ameeraashaari is looking extra cute donning our eyeshadows for her eyes. 😍
prettysyndicate
Yeay!!! We love receiving honest feedback from our FR BABES ! .  Dm or comment on our post ‘what do you think about our FR Makeup Melter & FR Pore-fect Toner after trying it out’! . THANK YOU FOR YOUR TREMENDOUS SUPPORT & WE LOVE YOU! 💕 #porefectfr #ferrarossabeauty #ferrarossamakeupmelter #ferrarossamakeupmelter #ferrarossabalakong #ferrarossakajang #ferrarossaserdang #ferrarossaserikembangan #ferrarossabeauty #ferrarossaagent
百因必有果 ,你的报应就是我 😜 臭弟弟 🤙🤙🤙
Ia sangat #unik. . . Keunikannya berjaya mengtransformasikan ribuan pengguna. . . Keunikannya menyebabkan ribuan pengguna jatuh cinta. . . Keunikannya membuatkan ribuan pengguna makin bahagia. . . Ternyata, ia lain dari yg lain dan bukan produk biasa-biasa. . . Itulah #women_desiree. ❤️ CALIT PADA NADI, CANTIK SATU BODY. . .
"IBU SAMBAL" by #kakshidakitchen 🤗🤗🤗 #watstokniago #sapoberminatblhroger
Anak dah start bersin2 kita sapu Sniffles & Sneezes.  Mak nye pun sama dah start haaa...cum..🤧 Bau lemon yang menenangkan. Moga hari esok lebih baik dari sebelumnya.  Selamat malam✨  #snifflesssneezesbabybalm  #susukmanjaenterprise  #selsema  #batukberkahak  #kembungperut  #agendropshipsiperlukan #stokiskajang  #irfateam
Botanical Effect Skincare by Mary Kay. Set nie ada 4 items: .. .. 💘💘CLEANSER@PENCUCI Membersih segala kekotoran, makeup, habuk dan hama agar muka kita bersih, sihat Dan lembut. Botanical Cleanser ini tidak berbuih Kerana pencuci yg berbuih mengandungi satu bahan kimia yg membuatkan kulit wajah kita bertambah kering. Dan lama kelamaan skin akan Menjadi mengelupas Dan bertambah nipis dan sensitif .. .. 💘💘MASK Membantu menanggalkan sel-selkulit mati  Mengecilkan por-pori Membersihkan pori-pori tersumbat  Menganjalkan kulit. Membersihkan muka dari Blackhead dan white head. .. .. 💘💘FRESHEN@TONER  membantu membersihkan muka dari saki baki makeup setelah dicuci dgn pencuci wajah mengetatkan dan mengecilkan liang roma yg terbuka  kita perlu pakai freshen selepas pakai cleanser atau mask utk menutup kembali pori-pori .. .. 💘💘PELEMBAP@HYDRTE @ MOISTURIZER membantu melembabkan kulit wajah disepanjang hari. .. .. Tanpa pemakaian pelembap wajah kelihatan kurg bermaya/ kusam, gelap, jeragat dan tanda2 penuaan seperti garis-garis halus mula kelihatan. Nak nampak awek muda perlu sentiasa Pakai pelembap.  #botanicaleffects #botanicaleffectsmarykay #kulitberminyak #kulitkering #kulitsensitifkering #skincarebotanik #botanicskincare
sharifahhusien
🍎🍎
🍎🍎
🍎🍎
RHCP BAND TEE 🔥 _________________________________________________________________ CONDITIONS: 9/10  SIZE: XL MEASUREMENTS: PIT 22 LENGTH 29.5 MADE IN BANGLADESH PRICE: RM55.00 INC POSTAGE  SIDE NOTES: NO HOLE, NO STAIN AND THE COLOURS STILL GOOD.  SELF PICKUP: KAJANG - CHERAS - BANGI  CLICK LINK ✅WHATSAPP IN BIO ------------------------------------------------------------------------------------------------------- #bundlevintage #bundlemurah #bundlekl #bundles  #bundleonline #bundlemalaysia #thirftstore
Selamat malam duniawi yang penuh dengan pancaroba dan tipudaya.. Retro is tenang, Tenang is good ! 📸
PLAYING DUO WITH @emmanuelpsych69_ 🇲🇾❤ | Classic - Erangel | 15 kills ☠ . . . . . #classic #pubgmobile #pubgmalaysia #pubgmoments #erangel #duo #partner #game
What's on SALE ladies and gentlemen? . On 50% discount: 🎁 Mirah Luminous Cleansing Oil RM83 🎁 Coconut Lime Replenishing Body Butter RM72.50 🎁 Savvy Mineral Mascara RM67.25 . On 40% discount: 🎁 Slique Bar RM50 Sahaja! . On 20% discount: ❤️ Immupower RM232.40 . . Don't miss out this time! YL bagi amsa 3 hari untuk decide apa nak beli! Yay! . #bangi #kajang #cheras #malaysia #sabah #sarawak #selangor #semenanjung #seremban #tawau #bandarbarubangi #semenyih #premiumstarterkit #essentialoils #youngliving #younglivingessentialoils #younglivingbangi #younglivingkajang #younglivingmalaysia #younglivingdistributor #younglivingdistributormalaysia #sayajualsayagunayoungliving
Meh sapa2 nak masuk list order.. JERUK ASAM BOI KETAGIH😘 .rm8 sebalang ... Www.wasap.my/60182245484/asamboi
Assalamu'alaikum.Wr.Wb. Selamat Malam Sahabat"ku Semua....! Salam Santun Malam.
Assalamu'alaikum.Wr.Wb. Selamat Malam Sahabat Hatiku Semuanya....!
Are you looking for good Platform? Desire and passionate to DANCE?  MA Dance Studio based at KAJANG town.  The only Indian and Bollywood dance studio at kajang town.  Build your child's cordination and confidence through DANCE.  For further details please contact  Dance Master Shasi 016-2412360.  WE ARE WAITING FOR YOU. LET'S DANCE TOGETHER. . . . . . . #millenniumarts #kajangdancestudio #indiandancers #malaysiadancers #dancerslife
90s Hook-Ups Skateboard
✌🏻
Baking of the day 🥕 Cake... #siscuba #homebaking #ibumasak #carrotcake
s.fyzh_
E.N.G.A.G.E.M.E.N.T 📍Sungai Ramal Dalam, Kajang | 20.10.2019 Cust Req TIMELESS GLASS SKINLOOK . Makeupby @nadyaalyya  Hijab Styling @nadyaalyya . . . Direct Wassap : 0173445179 (Click link at profile) FB : NADYA ALYA . . 💄💄 #makeupartis  #makeupkonvo  #makeupdolls #makeuplover #makeupmurah #makeupnikah #muacheras #makeupdinner #makeupkahwin #makeuptunang #makeupservice #makeupwedding #makeuppengapit #makeupbridesmaid #makeupphotoshoot #makeupkualalumpur #makeupforbridesmaid #muasgbesi #servicemakeupbmurah #muakl #muaselangor #muamalaysia #muaipoh #makeupartistkl #makeupbynadyaalyya #muabalakong
Ada yang nk ke😣😣
Enjoy ur life !!!!!🧘‍♀️
Hapy bzday my baby nurul zulaikha.. Smoga mjadi ank solehah ddunia n akhirat.. Amin😘😘😘
The most beautiful eyes are those thet seek beauty in others
_.fxixx_
a.ainatul
Copertojar lain dari yang lain😍 Sekali makan macam kena santau😱 Dah lah xmuak, crunchy teroxx pulak tu😘 Jimat masa pulak tu, xperlu nak rendam dan tunggu utk coklat dy cair😋  Nak try? Jomm pm sis laju2😉  #copertojarselangor #coperto #copertojar  #agentcopertopuchong #coklatpremium #cod #pos #coklatviral #coklatsedap #coklatdikajang #coklatkajang #makanansedapmalaysia #foodkajang
Copertojar lain dari yang lain😍 Sekali makan macam kena santau😱 Dah lah xmuak, crunchy teroxx pulak tu😘 Jimat masa pulak tu, xperlu nak rendam dan tunggu utk coklat dy cair😋  Nak try? Jomm pm sis laju2😉  #copertojarselangor #coperto #copertojar  #agentcopertopuchong #coklatpremium #cod #pos #coklatviral #coklatsedap #coklatdikajang #coklatkajang #makanansedapmalaysia #foodkajang
Copertojar lain dari yang lain😍 Sekali makan macam kena santau😱 Dah lah xmuak, crunchy teroxx pulak tu😘 Jimat masa pulak tu, xperlu nak rendam dan tunggu utk coklat dy cair😋  Nak try? Jomm pm sis laju2😉  #copertojarselangor #coperto #copertojar  #agentcopertopuchong #coklatpremium #cod #pos #coklatviral #coklatsedap #coklatdikajang #coklatkajang #makanansedapmalaysia #foodkajang
BUY NOW, Gym / Yoga Leggings, RM95.00 nett. Direct online order is available in our webstore @ sweyle.com Secure payment gateway (Bank Transfer / Credit Card / PayPal)  #sweylestore #gymclothing #fitnessclothing #womenfitness #yogaclothing #sweatwithstyle #womenyoga #yogalife #ladiesgymwear #leggings #fitmalaysia #fitnation #fitworld
|| Swipe left 2 c 1 little happy family || . 🙈💓🙈 . @aiman_mustaza93 😘
gud nite everyone..
Tq Tauke @izmobilekajang  beli plate Lidi depan  belakang utk kereta padunya 😘... . Korang2 area bangi kalau hp rosak/nak trade in Hp/Nak beli Hp boleh roger terus kawan saya..harga pasti berpatutan dan terbaikk buat masa ni🥰 . @izmobilekajang  @izmobilekajang  @izmobilekajang .  Yg lain Berminat Boleh whatsapp terus ye Utk order plate . . 0183284467 0183284467 0183284467 . . Plate Siap 4-5 Hari waktu Bekerja . . #zulplate467#zulplate#platekajang#platebangi#platemotor#plateketuk#plateribet#platetanam#platefancy#platecustom#noplatetiptop#platetiptop#platepadu#platecod#plateracing#platehalus#platecf#platecarbon#platey15#platenvx#platers150#noplatemurah#noplategilamurah#y15malaysia#y15#rs150#ex5#wave125

Loading