Picpanzee logo Browse Instagram content with Picpanzee

Total Likes 1.166
Average Likes 65
Total Comments 12
Average Comments 1
Malo drugačije čizmice 3.b
Danas je našu školu obišao dragi gost! Hvala ti dragi sveti Nikola!
Dobro smo se zabavili i puno toga naučili!
Hiška eksperimentov za naše najmlađe učenike!
Koliko dugo treba voziti bicikl da se “potroši” jedna Milka?
Stigli su nam gosti!
Obilježili smo danas Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Učenici osmih razreda izradili su prigodne videozapise koje smo prikazali na velikom platnu. Nakon toga učenici su zapalili svijeće u svijećnjacima koje su sami izradili. Postavljena je i izložba posvećena Vukovaru.
Europski tjedan za smanjenje otpada #europeanweekforwastereduction
Sve čestitke najboljoj ekipi na osvojenom prvom mjestu na županijskoj razini Robokupa!  Pohvale našim učenicima Mateju i Ivanu Jankešu i njihovoj najboljoj mentorici Kristini Panižić! Sretno na državnom! #samojako
Za kišni vikend šestinski kišobrani 3.b ♥️
Uspješno je protekao i posljednji dan edukacije o održivom razvoju u sklopu projekta @udruga_bioteka. Vrijeme smo proveli na Recikliranom imanju uz odlične predavače Matka Šiška i Dražena Šimlešu.
Projekt naše škole dobiva svoj oblik. #bioteka
Sudjelujemo na već 5. danu bogate edukacije projekta izrade inovativnog i suvremenog obrazovnog programa za održivi razvoj u školama u 21 županiji Republike Hrvatske pod nazivom ,,LORA- Laboratorij održivog razvoja". OŠ Velika Mlaka sudjeluje kao jedina izabrana škola Zagrebačke županije. Projekt vodi Udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti Bioteka. #bioteka #lora #laboratorijodrživograzvoja #održivirazvoj
Prigodni pano učenika 4.d koji pohađaju vjeronauk na temu Svih svetih.
Zahvaljujemo Društvu žena Velika Mlaka na donaciji češnjaka! ♥️
Danas je naš Eko-klub pripremao gredice za zimu. Posadili smo češnjak i očistili korov. Prije zime planiramo dovršiti ogradu, zaštiti drveni dio gredica i još neke sitne radove, a onda zimsko mirovanje.
Danas je održano Vijeće učenika i  radionica na temu plastike kao priprema za provedbu akcije prikupljanja plastičnih boca. Učenici su naučili mnogo toga o štetnosti plastike, a svoje znanje će prenijeti svojim kolegama i potaknuti ih na smanjenje proizvodnje plastike i na skupljanje plastičnih boca.
3.d životinje s Madgaskara